כ אולגה תאגיד בת ים דיווח + התאוששות אצל ניקול - סקס אדיר

אולגה תאגיד בת ים דיווח + התאוששות אצל ניקול

1
עלות : 400 שקל לשעה . אולגה בחורה יפה מאוד עם גוף סקסי בטירוף , חזה טבעי בינוני פלוס וקצת נפול . התמונות אמיתיות ומשקפות את המציאות ( אפילו הופתעתי לטובה ) ...אך כמו כמעט כל כוסית מצוייה , הביצועים שלה מינימליים וללא אקסטרות . מנתשקת אך לא מתמסרת וללא שום תשוקה או עניין . מציצה חלשה ללא גרון עמוק . ליקוק ביצים בקטנה . בחורה עדינה שמכוונת לסקס קלאסי . לא עושה חריגים כמו אנאלי , רימינג או כל סטייה אחרת . היא כן בחורה נחמדה ולא הלחיצה אותי . פשוט יש לה מגבלות וגבולות ברורים מאוד . כנראה צריך לפתח איתה כימיה מיוחדת או ללכת אלייה כמה פעמים ואז היא הייתה משתחררת....אבל לי אין את הזמן והכוח בשביל זה. לסיכום : מי שמחפש בחורה כוסית ועדינה , שיילך . מי ש"משוגע " וסוטה ואוהב סקס חזק , שיילך לעעשות ביד עדיף . אחרי האכזבה הייתי חייב את הישן והטוב אז הלכתי לניקול הוותיקה מהתאגיד ונהניתי מאוד . ניקול סוטה כמוני וזורמת לכל דבר .

אולגה תאגיד בת ים דיווח + התאוששות אצל ניקול

7
[QUOTE=מוזר31]כן מהתאגיד . בחורה וותיקה מאוד בתחום והיו עלייה כבר דיווחים בעבר ( ויקי לשעבר ) . מבחינתי הכי מומלצת בתאגיד .http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11693

[/QUOTE]

ראשית תודה על הדיווח הפרקטי!
שנית אשמח אם תוכל להרחיב קצת לגבי ניקול (שירות, מחיר, נראות, אקסטרות) או להפנות אותי לדיווח ישן כי לא מצאתי. ממש שקלתי אם לדגום אותה אך התמונות באתר קצת מחשידות.
תודה!
When you have to shoot...Shoot! Don't talk
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”