כ ורוניק, כנראה - סקס אדיר

ורוניק, כנראה

1
לא ביקרתי אותה, אבל לפי השם והתמונות אני בטוח שזאת אותה ורוניק שמוכרת לחברים ותיקים:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12157
את ורוניק הכרתי מהאתר, הרבה לפני שהצטרפתי לפורום. בזמנו היא ביקשה 600 לשעה, והיה לה קול מוזר אך סקסי. ולי היה שכל לא לשלם 600.
ואז יצא לי פוקס: יום אחד ראיתי את התמונה שלה במודעה של התאגיד האבן גבירולי. כלומר: 500 לשעה. אצתי רצתי לסניף הבית של התאגיד המדובר (שכבר עבר) ואת הדלת אכן פתחה ורוניק. ורוניק לא היתה אז בת 19, ואלא אם כן היא יורדת בגיל - היום היא באזור ה-30 פלוס פלוס. נאה, אבל עם גישה מחורבנת של פרינססה. קטיה מהתאגיד של יוליה היתה נחמדה לידה.
בגלל שרציתי אותה הרבה לפני והיתה לי ההזדמנות לזיין אותה במגרש מוכר ובמחיר מוזל, שאלתי רק על נשיקות. היא אמרה שכן, אבל כמו שכתבתי: בעיה חמורה בגישה.
שילמתי, וניסיתי לקבל את התמורה. לשבור את הקרח ולהתחמם. אז התקרבתי בעדינות ותוך מגע קל, וכיוונתי לנשיקה. הפרינססה אמרה לי שהיא לא מוכנה לכל מגע לפני שנתפשט ונשכב במיטה. אמרתי לה שאני מוותר, לקחתי את הכסף ויצאתי. היא מלמלה משהו שזה הפסד שלי והיא בחורה יפה.
גזר הדין: בובת חרסינה. ואם זאת אכן היא (כנראה שכן): אולי היא היתה בת 19 לפני 19 שנה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ורוניק, כנראה

3
אם שרון עדיין בת 20 אז גם ורוניק יכולה להיות עדיין בת 19 Tongue

באמת היה לה קול סקסי והייתה יפהפיה בזמנו. אחרי שלוש פעמים שתקתקה אותי בגסות הבנתי שהיא חסרת תקנה ולא חזרתי. קשה לי להאמין שהנמר הפך חברבורותיו.

ורוניק, כנראה

5
גם אני וידאתי, וזאת אכן היא...
יש לה בעיות נפשיות, היא חיה בסרט שהיא נסיכה, יפה, חכמה ומה לא - ושכל שאר האנושות (או לפחות מי שפוגש אותה לצורך עבודתה) הוא סמרטוט, עבד שצריך להודות על המזל שלו להתקרב אליה. ולכן גם הזלזול שלה.

ורוניק, כנראה

7
[QUOTE=החפוז המכני]גם אני וידאתי, וזאת אכן היא...

יש לה בעיות נפשיות, היא חיה בסרט שהיא נסיכה, יפה, חכמה ומה לא - ושכל שאר האנושות (או לפחות מי שפוגש אותה לצורך עבודתה) הוא סמרטוט, עבד שצריך להודות על המזל שלו להתקרב אליה. ולכן גם הזלזול שלה.[/QUOTE]

זאת הסיבה, חפוזון, לא 'כוחו של הפורום'.
(הפורום עוד לא 'טחן' אותה מספיק בדיווחים שליליים... וגם אז....)

כל הזונות שדרשו 1000 ש"ח נעלמו די מהר מהשוק.

רק ב'שוגרדדי' הן מצליחות, ב- 1500 וב-2000.

כעת, יש לתהות...
מדוע 'עמך' מוכן לזיין ב- 500 ש"ח מקסימום,
ואילו ה'אינטיליגנטים' שמחטטים בנבכי הרשת, מוכנים לשים 1500 ש"ח על אותו זיון.

אגב, לורוניק יש כרטיס ב'שוגרדדי' ושם היא בטח 'קוטפת' טמבלים למכביר...

המגביה עוף - ירחיק ראות

ורוניק, כנראה

8
אל תהיה כל כך בטוח איצ, שים לב שיש לנו המון סמיכויות שכאלה: בעקבות דיווח חיובי מאוד בחורה מוצפת, ולעומת זאת בעקבות דיווח קטלני בחורה מובטלת.
נטלי מלכת הפורנו עדיין איתנו... עוד מישהי מגבעתיים שלוקחת 800 לשעה עדיין איתנו...

ורוניק, כנראה

9
[QUOTE=החפוז המכני]אל תהיה כל כך בטוח איצ, שים לב שיש לנו המון סמיכויות שכאלה: בעקבות דיווח חיובי מאוד בחורה מוצפת, ולעומת זאת בעקבות דיווח קטלני בחורה מובטלת.

נטלי מלכת הפורנו עדיין איתנו... עוד מישהי מגבעתיים שלוקחת 800 לשעה עדיין איתנו...[/QUOTE]

אנחנו מדברים על הורדת מחיר בעקבות דיווחים בפורום.
לא על מוצפת עבודה / מובטלת.

יש הרבה מאד בחורות שהיו עליהן דיווחים שליליים, ולא הורידו מחיר
ויש בודדות, ממש בודדות, שהורידו מחיר מסיבה כלשהיא.

לכן, סטטיסטית, הקביעה שלך אודות 'כוחו של הפורום' הינה שגויה.

נטלי מלכת הפורום 'גוררת' ב-600 לחצי שעה, אין לה הרבה ב-1000.
ההיא מגבעתיים - מבליחה לפרקים. כעת נעזרת ב'תוספת בחורה', אולי עדות לכך שהזמנים קשים..

המגביה עוף - ירחיק ראות

ורוניק, כנראה

10
לא ניכנס לזה שוב (הרי הסטטיסטיקה מוכיחה דווקא שאני צודק: סמיכויות המקרים)
אבל שאלה אחת יש לי אליך: אם הפורום נטול כוח, למה כל כך הרבה חברים מכובדים בו התבקשו מכל כך הרבה פקידות תאגידים לתת דיווחים טובים - גם במחיר זיונים חינם?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”