כ ויקה בת 20 - סקס אדיר

ויקה בת 20

5
סוף סוף תפסתי את העלמה

נכנסתי למקום המדובר קיבלה אותי העלמה בבייבי דול

שאלתי לפרטים אמרה שעושה הכל חוץ מאנאלי

אמרתי אחלה ושמתי את המזומן על השולחן ונכנסתי להתקלח, יצאתי היא חיכתה לי לבושה וביקשה שאני אפשיט אותה

עברנו למיטה התחלנו במציצה רגועה ואז כשניסיתי להעמיק אמרה שלא יכולה , אני אוהב גרון עמוק ודי התבאסתי שאמרה שאי אפשר

אבל המשכתי הלאה, מלקקת ביצים עושה רימיניג עם חדירת הלשון

זיינתי אותה בדוגי ואז מסיונרית מציצה והופ גמירה על הפנים וקצת בפה, מקבלת באהבה

סיגרייה קצת סמול טוקינג ופעם שנייה

התמקדה באיזור התחת ליקקה לי אותו כמו מגנום קצת מציצה וגמירה שנייה

בסה"כ יצאתי מרוצה, בחורה מאוד לבבית ונחמדה, תתאים לאלה שמחפשים חברה

מחיר 500 לשעה

ויקה בת 20

6
האם ניראת כמו בתמונות חבר?
התמונות של ויקה מפורסמות גם במודעה אחרת על השם לנה 25
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12130
רציתי לדע איזו מהמודעות שיקריות

תיקון- תמונות דומות אך לאחר השוואה אחת מול השנייה הבנתי שאלה לא אותן תמונות
When you have to shoot...Shoot! Don't talk

ויקה בת 20

7
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12131
מפרסמת גם באתר השחור עם מדים אדומים

מקבלת ברחוב על שם ראש ממשלתנו הראשון. קומה שישית המעלית מגיעה או לקומה 5 או ל7. ביקרתי בדירה המחולקת הנ"ל כמה פעמים (לא פחות משלוש) משום מה תמיד הדלת של הדירה ממול הייתה פתוחה (לא נעים). נכנס לדירה שמשקיפה לים ומיד נחנק מריח הסיגריות העולה, בראותי את ויקה לא נפלתי ולא התעלפתי חוץ מזה שנחנקתי. קבלה אותי בתחתון וחזיה בצבע שחור. החלטתי להישאר, 500 ש"ח עובר לסוחר. ויקה מגיעה מאוקראינה קייב. קעקוע גדול על יד ימין, לא רזה אך גם לא שמנה, חזה יפה, בית כנסת לא נקי ומריח לא טוב. נכנסים לחדר ומתחילים במלאכה לא העזתי לנשק אותה אף שהראתה נכונות להתנשק וזאת מחמת ריח הסיגריות העולה מפיה. גרוע מכך ריח של זיעה ושכבת זרע הספוג בכריות גרם לי להרגיש שלא בנוח. נכנסתי לדירה בשעה שבע ורבע, בשעה רשבע לשמונה הטלפון של ויקה מצלצל הפקידה על הקו ואומרת שכבר נגמר הזמו. אמרתי לויקה שיש לי עוד כחצי שעה ועל מה היא מדברת, אמרה לי שכך אמרה הפקידה, והגישה לי את הטלפון לדבר איתה, אמרה לי הפקידה שנכנסתי לדירה בשבע ונשאר לי רבע שעה כדי להתארגן ותמיד היא מצלצלת רבע שעה לפני הזמן. אמרתי לה שתראה את זמן השיחה שבה היא הסבירה לי איך לעלות לבניין וזה היה בשעה שבוע ורבע, לא ענתה לי ואמרה שנגמר הזמן. לקחתי את הדברים שלי והלכתי, ממילה הרגשי לא רצוי והרגשה שאני עול. זה לא נפילה זו התרסקות. ראו חברים יקרים הוזהתם
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”