כ סקס במכוני עיסוי - דף 2 - סקס אדיר

סקס במכוני עיסוי

11
הכי רחוק שהיה לי זה שהייתי בעיסוי, שאלתי אם יש אקסטרות, והיא ענתה לי שבשום פנים ואופן אין. רק עיסוי.
אחרי כמה חודשים נזכרתי בה וחזרתי לעיסוי בלבד. היא זכרה אותי. שאלתי רק אם יש מצב לשתי גמירות, ואז היא הציעה את התפריט שכלל עיסוי בתעריף הידוע, תוספת עבור מציצה ותוספת יותר גדולה עבור סקס.

כאילו שיש איזה חוק שלקוח חדש הוא חשוד ואסור להציע לו שום דבר מעבר למה שהמכון מצהיר, אבל אם הוא חוזר אפילו פעם אחת נוספת אז הוא מוגדר כלקוח קבוע שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. מוזר קצת.

אשמח לקרוא תאור מפורט כמו שהצעת.

סקס במכוני עיסוי

12
ברוב המכונים זה לא קיים, כי ככה המכון יכול לטעון שהוא "ספא" ואין לרשויות החוק שום טיעון לסגור אותו.
במיוחד אם הם משלמים מיסים כמו כל עסק חוקי.

ולכן ברוב המקומות זה בא מהמנהלים- ומי שתתפס עושה סקס / מין אוראלי תעוף.

סקס במכוני עיסוי

15
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=מספריים חדות]ראוי לציין כי כל בקשה כזו מבחורה שעובדת במקום מסודר שבמוצהר לא מיועד לספק שירותי מין - טומנת סכנה לתלונה על הטרדה מינית.

[/QUOTE]

גם מי שבמפורש מודיעה מראש שאין שירותי מין לסוגיהם, ותחת ידיה ומול עיניה שוכבים גברים עירומים, לא תגיש תלונה על הטרדה מינית כנגד אותו גבר שעמד לו וביקש לפתור את הבעיה שלו בצורה חברית משתלמת...
[/QUOTE]

היו מקרים שביקשתי והתגובה היתה ממש לא נעימה. אמנם לא תלונה אבל לא נעים

סקס במכוני עיסוי

16
[QUOTE=wow]ברוב המכונים זה לא קיים, כי ככה המכון יכול לטעון שהוא "ספא" ואין לרשויות החוק שום טיעון לסגור אותו.
במיוחד אם הם משלמים מיסים כמו כל עסק חוקי.

ולכן ברוב המקומות זה בא מהמנהלים- ומי שתתפס עושה סקס / מין אוראלי תעוף.
[/QUOTE]

זה בטוח נכון שזה בא מהמנהלים.

היו לי כמה מעסות (כבר לא עובדות בתחום) שזיינתי ממש בכיף... וזה סקס טוב חבל"ז כי הבחורה אשכרה רוצה אותך וזה לא בתשלום נוסף...

אבל למשל במקום כמו ביאליק 127 (שלדעתי יש כמה מהבנות הכי יפות בעיסוי כאן בארץ - רוסיות צעירות כמו שאני אוהב) זה בוודאות נוהל שהשתרש חזק אצל הבנות שם.

היה מקום ברמת גן בביאליק 60 שדפקתי איזה 4 - 5 בנות עם סקס מלא במחיר של עיסוי... באסה שנסגר שם!

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”