כ אזהרת פרטיות חמורה לבעלי אייפון (נשואים ועם חברות) - דף 3 - סקס אדיר

אזהרת פרטיות חמורה לבעלי אייפון (נשואים ועם חברות)

25
יש אפליקציה בשם paper phone שנותנת לכם מספר נוסף ואנונימי ב 10 דולר לחודש. פחות מתאים לנשואים (האישה יכולה לשאול מה עושה האפליקציה ולמה החיוב בגינה) אבל מתאים לכל היתר שרוצים לשמור על אנונימיות מזונות, פקידות ושאר ירקות.

26
שאלו אותי אז אענה - אפליקציית paper phone עולה 30-40 ש״ח לחודש וכוללת שיחות וסמסים רגילים ללא הגבלה (אין ווטסאפ).
המספר אנונימי לחלוטין - לא רשום בשום מאגר ואפשר להחליף אותו בכל רגע תמורת 10 ש״ח. אידיאלי לכל חסומי הפקידות (חפוזי ??).

27
[QUOTE=chico](אין ווטסאפ).[/QUOTE]אפשר לרשום לווטסאפ כל מספר שבו ניתן לקבל שיחות או סמס.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

28
[QUOTE=chico]אידיאלי לכל חסומי הפקידות (חפוזי ??).[/QUOTE]
לא נראה לי. גם אם כן: שיילכו להזדיין. חבורת דפוקות בראש סאדו-מאזוכיסטיות מניה-דיפרסיביות. מעכשיו מתקשר מחסוי בלבד. לא מזוהה, לא וואטסאפ ולא שום דבר אחר. מי שלא עונה - הפסד שלה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

30
[QUOTE=גומר ונוחר]
[QUOTE=chico](אין ווטסאפ).[/QUOTE]אפשר לרשום לווטסאפ כל מספר שבו ניתן לקבל שיחות או סמס.[/QUOTE]
איך בדיוק? זאת אפליקציה מבוססת אינטרנט שהשיחות והמסרונים נשלחים דרך האינטרנט ולא דרך רשת סלולרית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”