כ אזהרת פרטיות חמורה לבעלי אייפון (נשואים ועם חברות) - דף 4 - סקס אדיר

אזהרת פרטיות חמורה לבעלי אייפון (נשואים ועם חברות)

31
מאז גולן טלקום אין סיבה שאף אחד ישלם מעל 30₪ לחודש ללא הגבלה
אז על כמה דקות אני מצפה לשלם פחות וגם אם זה שקל לדקה זה ייצא פחות השאלה לכמה זמן הסכום הטעון מחזיק

לגבי paper phone זה גם מחיר עושק
יש אפליקציה בשם 015global שאין עלות חודשית, רק עלויות דקות שיחה מצחיקות ובהתחלה מקבלים קרדיט של 5$ חינם שזה אמור להחזיק לאיזה שנתיים
הבעיה עם האפליקציה וגם עם paper phone זה שלא ניתן לשלוח ולקבל הודעות ולכן לא ניתן ליצור חשבון וואטסאפ, אבל לשיחות אני משתמש בזה וזה אחלה פתרון
הבאסה זה שהטלפון שלי נחשף לפני שגיליתי את האפליקציה הזאת

32
חברים,
איך אתם משלמים לכל החברות של תשלום חודשי?
הרי גם שם צריך לתת אשראי.. אז מה הביג דיל?

אני מחזיק סים שאני מטעין אותו אך ורק במזומן
אין מעקב בשום מקום וגם אם הטלפון יילך לאיבוד, לולם לא יוכלו לדעת מי השתמש בו.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

33
אני משתמש בפייפר פון בצורה מוצלחת ביותר. האפליקציה כן שולחת ומקבלת הודעות אס אם אס.
כשמתנתקים הודעות ושיחות שלא נענו נשמרות. מגיע הבית-מוחק אותה מהפון. לשימוש מוריד אותה שוב מחנות גוגל והיא
מותקנת עם המספר שלי אבל לא שומרת שיחות והודעות. לכן מספרים שחשובים לי אני רושם ושומר בכל מיני אפליקציות אחרות בצורה מוסוות. שלחתי להם הצעה לשדרג לאפשרות שמירה בענן. ענו שרעיון טוב וינסו לפתח את זה. התמיכה הטכנית מעולה. שולחים הודעה והם עונים ממש מהר במייל. יש גם כפתור חירום שבלחיצה מוחק את כל מה שיש. החסרון שהעברת תמונות אפשרית רק למשתמשים באפליקציה. 40 שח לחודש בשביל הרגשת בטחון זה לא הרבה במיוחד שהפעילות לא נשמרת בשום מקום.

34
chico, isz1
גם בווטסאפ כל התקשורת דרך האינטרנט. אפשר לרשום כל מספר שרוצים לווטסאפ. כשרושמים מספר לווטסאפ, האפליקציה נותנת אפשרות לשלוח קוד בסמס, או להתקשר למספר שאותו הכנסת ולהקריא לך את הקוד. מקבלים את הקוד שווטסאפ שולח דרך סמס או שיחה טלפונית - וסיימת - אתה רשום לווטסאפ עם המספר.
נרשמתי לווטסאפ עם 015גלובל ע"י קבלת הקוד בשיחה טלפונית.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

37
חמש תלתן
בווטסאפ אכן אפשר לרשום רק מספר אחד בו-זמנית - ולכן מדובר על רישום בטלפון מבצעי. בטלפון רגיל אפשר להמשיך להשתמש בווטטסאפ במספר שלו.
המספר בווטסאפ לא משחק כל תפקיד חוץ מזיהוי. רושמים פעם אחת את המספר - מקבלים קוד - ומאותו רגע ואילך כל התקשורת של ווטסאפ נעשית דרך האינטרנט כאשר המספר שרשמת משמש רק כמזהה. המגבלה היחידה על המספר היא שצריך אפשרות לקבל דרכו קוד בסמס או שיחה טלפונית.

הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

38
[QUOTE=גומר ונוחר] chico, isz1גם בווטסאפ כל התקשורת דרך האינטרנט.  אפשר לרשום כל מספר שרוצים לווטסאפ.  כשרושמים מספר לווטסאפ, האפליקציה נותנת אפשרות לשלוח קוד בסמס, או להתקשר למספר שאותו הכנסת ולהקריא לך את הקוד.  מקבלים את הקוד שווטסאפ שולח דרך סמס או שיחה טלפונית - וסיימת - אתה רשום לווטסאפ עם המספר.נרשמתי לווטסאפ עם 015גלובל ע"י קבלת הקוד בשיחה טלפונית.

[/QUOTE]

תודה על הטיפ, הבאסה היא שלא ניתן לקבל sms וכמו שמישהו ציין זה מבאס להחליף משתמש וואטסאפ במכשיר
יש דרך לעשות זאת באייפון בקלות?

39
[QUOTE=החפוז המכני] חברים, די להשלות את עצמכם: אם אתם שולחים הודעות וואטסאפ - אפשר לאתר אתכם.
די לשלוח הודעות. תתחילו להתקשר אך ורק מחסוי. תחזירו את הכוח לידיים שלכם.[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

40
ראשית תודה על הטיפ בעניין מיקום , אצלי זה מראה חודשיים אחורה..טיפלתי בזה

דבר נוסף מעולם לא התקשרתי בשיחה מזוהה תמיד מחסוי וקרה לי מקרה שזונה אחת חזרה אליי אחרי שלא ענתה

בהתחלה.. שאלתי אותה לכך (בנימוס שלא יתפתח למקום שלילי..) אמרה שיש לה אפליקציה לזיהוי גם מחסוי !!!

הייתי בהלם ! מאז מתקשר רק (משתדל..) מקו בזק משרדי שלא מקבל שיחות
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”