כ מחפש פרטית ישראלית - סקס אדיר

מחפש פרטית ישראלית

2
[QUOTE=החפוז המכני] לא ללכת לישראליות!
דיברנו כבר רבות על העניין הזה, אבל לרגל חג הסוכות החלטתי לתת מספר נימוקים:
1 קודם כל ברור שהישראליות לא מתקרבות במראה שלהן לזה של אהובות זינינו מרוסיה/ אוקראינה/ כל מדינה אירופאית... על כל בר רפאלי אחת יש 100 טלי קורל
2 מלבד מראה, שירות: האם יש צורך להרחיב? לא נראה לי... אפשר להסתפק בכך: הצבריות נוטות להיות קוצניות
3 מלבד שירות, עלות: על כל אלונה (בעודה בשלב "הבייגלה החם") של 500 לשעה מלאה - יש נועה... שהיא רק מלאה ולוקחת 600 ל"שעה"
4 הפמיניסטיות המפגרות לא מפסיקות לקשקש על נזקי הזנות. ברור שהן מסתמכות על ורק על ישראליות: נרקומניות, נשים מרקע קשה, כאלה ש"התדרדרו לזנות" ועוד. היו גם פה בפורום דיבורים על צבריות שהגיעו למצב של רזון. מצד שני כשתיירת מגיעה לכאן - טסה במיוחד ממדינה רחוקה ודואגת לוויזה וכל מה שצריך - ברור שזה מחושב. ואם היא עוברת את כל התהליך שוב כדי לחזור לארצנו הקדושה ולהיות קדשה זה עוד יותר ברור.
לסיכום:
לא ללכת לישראליות!!!
כולם ירוויחו מזה...[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מחפש פרטית ישראלית

3
אני דווקה כן מעוניין בישראליות פרטיות לשעתיים שלוש
וגם מעדיף לא ממוקמות שאפשר לקחת לצימר
כי קודם כל בעיות שפה שאתה מתאם והכל ברור
כשהיא איתך בצימר אין לה לאן לברוח או להתחמק
סוגרים גם הכל מראש שלא יהיו אי הבנות
וגם רצוי לא מקצועיות כאלה שרק להשלמת הכנסה
אז אם יש מישהי באיזור הדרום אשמח לקבל טלפון לפרטי

מחפש פרטית ישראלית

4
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=החפוז המכני] לא ללכת לישראליות!

דיברנו כבר רבות על העניין הזה, אבל לרגל חג הסוכות החלטתי לתת מספר נימוקים:

1 קודם כל ברור שהישראליות לא מתקרבות במראה שלהן לזה של אהובות זינינו מרוסיה/ אוקראינה/ כל מדינה אירופאית... על כל בר רפאלי אחת יש 100 טלי קורל

2 מלבד מראה, שירות: האם יש צורך להרחיב? לא נראה לי... אפשר להסתפק בכך: הצבריות נוטות להיות קוצניות

3 מלבד שירות, עלות: על כל אלונה (בעודה בשלב "הבייגלה החם") של 500 לשעה מלאה - יש נועה... שהיא רק מלאה ולוקחת 600 ל"שעה"

4 הפמיניסטיות המפגרות לא מפסיקות לקשקש על נזקי הזנות. ברור שהן מסתמכות על ורק על ישראליות: נרקומניות, נשים מרקע קשה, כאלה ש"התדרדרו לזנות" ועוד. היו גם פה בפורום דיבורים על צבריות שהגיעו למצב של רזון. מצד שני כשתיירת מגיעה לכאן - טסה במיוחד ממדינה רחוקה ודואגת לוויזה וכל מה שצריך - ברור שזה מחושב. ואם היא עוברת את כל התהליך שוב כדי לחזור לארצנו הקדושה ולהיות קדשה זה עוד יותר ברור.

לסיכום:

לא ללכת לישראליות!!!

כולם ירוויחו מזה...[/QUOTE] [/QUOTE]

דברים חשובים בנחת נשמעים ...
איתך !

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מחפש פרטית ישראלית

5
אני מצטרף להמלצות של ״התפוז המכני ושלמה המלך״.
אין ספק שרמת השירות של הישראליות ירודה מאוד.
בכל אופן אם עדיין אתה חפץ ללמוד על בשרך....
פנה אליי בפרטי ואני אספק לך טלפון של נויה ועדן שנמצאות בחולון,
עם שניהם אפשר לתאם בפרטי
שניהם לא הכי מומלצות מבחינת ביצועים,
אין לי מושג לגבי מחירים, ואני גם מאמין שיש צורך לאסוף ולהחזיר אותם.
כמובן שמצאתי אותם בחולון בערב, והנסיון היה חד פעמי איתם.
בהצלחה
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”