כ המלצות\הזהרות מאסאז בבאר שבע - סקס אדיר

המלצות\הזהרות מאסאז בבאר שבע

2
הייתי אצל מרינה, 200₪ ל4 חצי שעה, מקבלת בדירה ליד מקיף ג', שמנה אבל לא מידי, ציצים גדולים ונופלים, בחדר יש לה מיטת טיפולים ומזרן זוגי על הריצפה, אמרה לי בא לי לפנק אותך תתפשט ותשכב על המזרן, מתפשטת לגמרי, נשכבה לידי התחילה ללקק פטמות, פתאום יצאה מהחדר וחזרה עם חברה מכוערת אמרה לי תביא 100₪ היא מצטרפת, אמרתי לה שאני מוותר, חזרה התחילה לעשות בודי ברמה בינונית, נותנת לגעת חופשי במנוע כולל בדיקת שמן, גמרתי הלכתי ואני לא אחזור.

3
[QUOTE=Roro]הייתי אצל מרינה, 200₪ ל4 חצי שעה, מקבלת בדירה ליד מקיף ג', שמנה אבל לא מידי, ציצים גדולים ונופלים, בחדר יש לה מיטת טיפולים ומזרן זוגי על הריצפה, אמרה לי בא לי לפנק אותך תתפשט ותשכב על המזרן, מתפשטת לגמרי, נשכבה לידי התחילה ללקק פטמות, פתאום יצאה מהחדר וחזרה עם חברה מכוערת אמרה לי תביא 100₪ היא מצטרפת, אמרתי לה שאני מוותר, חזרה התחילה לעשות בודי ברמה בינונית, נותנת לגעת חופשי במנוע כולל בדיקת שמן, גמרתי הלכתי ואני לא אחזור. [/QUOTE]
תודה צדיק. מחקתי את מרינה. עוד צדיקים?

4
לנה 914 דווקא נראית סבבה לגמרי, שדיים יפים ותחת מעוצב ומוצק.

קצת פרצוף תחת וסנובית.

הייתי אצלה וקיבלתי סתם הרפייה מכנית ומשעממת, אבל החבר'ה פה אמרו שאפשר גם לזיין אותה, אז עכשיו אני מצטער שלא ניסיתי ליזום יותר...עם הביישנות שלי..
בכל אופן, גם אם אפשר להוציא זיון, לא אחזור,
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”