כ מילה מבית יוליה - ספרטא-כוס ומרד הצרכנים - דף 4 - סקס אדיר

מילה מבית יוליה - ספרטא-כוס ומרד הצרכנים

31
התקשרתי השבוע לתאם לי פגישה עם מילה והיא לא הייתה פנויה בזמנים שיכולתי אך נאמר לי שויקה פנויה. היססתי כי היה כאן דיווח בשרשור על אלה שויקה שחוקה...
מכיוון שהייתי סגור שבאותו יום אני מבקר מישהי ופורק התנזרות של כמה שנים החלטתי שאני נשכב על הגדר.
חיפשתי דיווחים עליה ולא מצאתי. בחששות כבדים וחרמנות גדולה יצאתי לי למשימה (שכמעט נכשלה עקב סוללה ששבקה בדיוק בזמן הקריטי).
אחרי הטענה בקיוסק סמוך קיבלתי נ.צ. מדוייק, עליתי לדירה וויקה פותחת הדלת עם חיוך מתוק ומזמין.
מה אומר ומה אגיד, לא שחוקה ולא נעליים, זרמנו לשעה של gfe שלא חוויתי מעולם עם אישה עובדת.
אמנם לא קיבלתי את מילה אבל ויקה נכנסה לtop 5.
היא טובת מראה נעימה למגע ולי היא הייתה חברה סקסית לשעה של פינוקים ופורקן באמצע יום עבודה דחוס.
מומלצת ביותר.
ד"א אני מעדיף סקס של חברה (gfe) מאשר לשבור לה את השקדים, לכן צ'יפרתי בחמישים זוזים מראש כדי להיות רגוע על השירות.

32
דיווח מדהים ומושקע
עשית לי חשק לראות להריץ שוב מרתון של ספרטקוס...קריצה

הייתי אצל מילה לפני מס' ימים ולא הספקתי לדווח
בחורה יפה ורזה
חזה קטן עם פטמות במבה
אוהבת לנשק (אני פחות)
יש לה התנהגות כפרית,פשוטה משהו ..לא בטוח איך להגדיר נכון .. אך בהחלט חמודה
מאד מאד שרותית ומנסה לרצות
זורמת וגמישה לכל תנוחה
מציצה ארוכה ומושקעת כולל כיבוס ביצים ,ייבוש תליה ..הכל
לשון שובבה שמשתוללת בכל האיזור.. אך ללא רימינג
מבקשת לא לגמור בפה
במחצית הענקתי לה מסאג' ולאחר מכן טרפה אותי שוב
מותק אמיתית ,שווה בהחלט ביקור נוסף
בכלל מסתמן שיוליה די פוגעת עם הבנות שלה מוחא כפייה

תזיינו תיהנו ואל תשכחו להתנהג כבני אדם

33
ביקרתי את העלמה. התיאום היה נוח מאוד ודייקה בשעות על הדקה. פתחה לי את הדלת מילה - יפיפיה לדעתי, עיניים מהממות. לא קיבלתי ממנה אף לא חיוך קטן, חשבתי שאולי זו לא מילה, כנראה שתפסתי אותה במצב רוח גרוע במיוחד.

במיטה כל מגע כואב לה, מתנהגת בעצבנות, לא משרה קירבה ונוחיות אבל טכנית עושה את כל מה שדובר למעלה. ברגע שגמרתי, פתאום התחילה לחייך, להסתחבק, צחוקים, נשיקות וכו... מיותר לציין שזה היה מאוחר מדי כי כבר ממש לא בא לי עליה.

אחרי 40 דקות הייתי בחוץ אחרי שתי מקלחות, חוויה לא טובה, כנראה בעקבות חוסר כימיה וחוסר יכולת לתקשר (לא דובר שפת הזונות)

34
[QUOTE=חורטיצה]ביקרתי את העלמה. התיאום היה נוח מאוד ודייקה בשעות על הדקה. פתחה לי את הדלת מילה - יפיפיה לדעתי, עיניים מהממות. לא קיבלתי ממנה אף לא חיוך קטן, חשבתי שאולי זו לא מילה, כנראה שתפסתי אותה במצב רוח גרוע במיוחד.

במיטה כל מגע כואב לה, מתנהגת בעצבנות, לא משרה קירבה ונוחיות אבל טכנית עושה את כל מה שדובר למעלה. ברגע שגמרתי, פתאום התחילה לחייך, להסתחבק, צחוקים, נשיקות וכו... מיותר לציין שזה היה מאוחר מדי כי כבר ממש לא בא לי עליה.

אחרי 40 דקות הייתי בחוץ אחרי שתי מקלחות, חוויה לא טובה, כנראה בעקבות חוסר כימיה וחוסר יכולת לתקשר (לא דובר שפת הזונות)

[/QUOTE]

תבינו טוב ..אישה שמקבלת 10 גברים ביום אין מצב בעולם שתיתן שירות מלא לאורך זמן
השחיקה תבוא
בודדות של יוליה שהייתי גם ביום האחרון שלהן נתנו שירות 10 .
זה מצביע על כך שהכל תלוי באופי של הבחורה ולא במי שמחזיק אותה לדוגמה יוליה .
אל תצפו לניסים ונפלאות .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

35
[QUOTE=שלמה המלך]... זה מצביע על כך שהכל תלוי באופי של הבחורה ולא במי שמחזיק אותה לדוגמה יוליה .[/QUOTE]דעתי שונה. קודם כל, בבחינת הגיון המשפט בלבד ניתן להקיש רק שיש קשר לאופי הבחורה, לא על כך שהכל תלוי באופי הבחורה. אני טוען שיש גם קשר לטיב סוכנות.

תדמיין מצד אחד מנהל סוכנות א' אשר נותן לעניינים להתנהל ומתערב רק כאשר יש בעיות. בכל בעיה הוא מצדיק את התלונות של הבנות, מגבה אותן ומאשים את הלקוחות.

עכשיו תדמיין מנהל סוכנות ב' אשר בודק אחרי כל לקוח (או מדגמית) את רמת השרות. אם לקוח מתלונ, אזי הוא לוקח את הבחורה לשיחה ומסביר לה שכך לא מתייחסים ללקוחות ושעליה לתת שרות טוב תמורת הכסף אחרת יהיו נזיפות וסנקציות.

ברור שבחורה בעלת נטיה לחפף תחגוג על הלקוחות אם מועסקת על ידי סוכנות א' וותהיה הרבה יותר מרוסנת אצל סוכנות ב'.

ברור גם שאופי הבחורה משפיע גם, אבל במקרה של סוכנות ב' בחורה לא תהווה נפילה לאורך כל השהות. כאשר תתחיל לרדת ברמה, אזי תעוף הביתה - וכבר היו דברים מעולם. לסיכום, רמת השרות מושפעת במידה פחות או יותר שווה - גם מהסוכנות וגם מהבחורה.

36
[QUOTE=almoni2009]

[QUOTE=שלמה המלך]... זה מצביע על כך שהכל תלוי באופי של הבחורה ולא במי שמחזיק אותה לדוגמה יוליה .[/QUOTE]דעתי שונה. קודם כל, בבחינת הגיון המשפט בלבד ניתן להקיש רק שיש קשר לאופי הבחורה, לא על כך שהכל תלוי באופי הבחורה. אני טוען שיש גם קשר לטיב סוכנות.

תדמיין מצד אחד מנהל סוכנות א' אשר נותן לעניינים להתנהל ומתערב רק כאשר יש בעיות. בכל בעיה הוא מצדיק את התלונות של הבנות, מגבה אותן ומאשים את הלקוחות.

עכשיו תדמיין מנהל סוכנות ב' אשר בודק אחרי כל לקוח (או מדגמית) את רמת השרות. אם לקוח מתלונ, אזי הוא לוקח את הבחורה לשיחה ומסביר לה שכך לא מתייחסים ללקוחות ושעליה לתת שרות טוב תמורת הכסף אחרת יהיו נזיפות וסנקציות.

ברור שבחורה בעלת נטיה לחפף תחגוג על הלקוחות אם מועסקת על ידי סוכנות א' וותהיה הרבה יותר מרוסנת אצל סוכנות ב'.

ברור גם שאופי הבחורה משפיע גם, אבל במקרה של סוכנות ב' בחורה לא תהווה נפילה לאורך כל השהות. כאשר תתחיל לרדת ברמה, אזי תעוף הביתה - וכבר היו דברים מעולם. לסיכום, רמת השרות מושפעת במידה פחות או יותר שווה - גם מהסוכנות וגם מהבחורה.

[/QUOTE]

בהחלט נכון במידת מה אבל לא אצל יוליה
אל תשכח שיוליה הייתה בעברה זונה כמוהם
לכן היא מבינה אותם ומבינה את השחיקה שלהן
ועם כל מה שרשמת במקרה זה זה לא הסוכנות אלה האופי של הבחורות
וזאת לאחר עשרות מדגמים על הבחורות של יוליה בשנים האחרונות

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

37
הייי מה נאמר מה אכתוב איך אתחיל : מילה תודה לך על פינוק שלא חוויתי עד כה במשך כ 15 שנים משום בחורה עובדת , בשום תאגיד אשר התחיל בבארשבעי בשנות האלפיים המשיך עד היום עם התאגיד הבתימי והתלאביבי.
מילה בחורה יפה עיינים מדהימות חמודה ואוי הנשיקות איתך מילה איך שהתאהבתי בך .סוף סוף אחרי 15 שנים אצל מאות דירות ונערות קיבלתי את מבוקשי :ליברליות כימיה מטורפת ובחורה יפיפיה...תודה לך יוליה על שהבאת לנו את מילה. אני מקווה שאחרי שורות אלו לא יהיה עומס על מילה והיא תישחק ותקרוס!!! ההנאה עם מילה מאוד תלויה בכימיה שתיהיה לה איתכם (למזלי לי היתה כזו) מה אוסיף מילה אני מקווה שאספיק לחזור שוב אלייך לפני שתקרסי או תעזבי.... הלוואי ובסיבוב הבא הוציא לך טבעת ותגידי כן !!!! חחחחח
החיים קצרים אז תנו בראש

39
מסכים בהחלט עם המכור.חמישי האחרון תיאמתי עם יוליה על ההגעה למילה.הגעתי מצאתי חנייה בדיוק בסוף רחוב טרמפלדור פינת בן יהודה.חלפתי על פני בית העלמין שבו קבורים גדולי אומת ת"א.צלצלתי ליוליה ומי שירדה בעצמה זו מילה (אכן בחורה יפה כפי שציין אוליגפול לדעתי יש לו בהחלט טעם בנשים)על מנת להעלות אותי לדירה מהאינטרקום.הייתה קצת קשוחה למטה אבל מהרגע שנכנסנו לדירה התחילו החיוכים והנשיקות הקלות..נתנה לי להפשיט אותה בעדינות זה מדליק לטעמי הרבה יותר מאשר בחורה מורידה הכל ההתחלה.לא הפסקתי להחמיא לה על העניים המאלפות.והיא השיבה בחיוך נבוך ובנישקות לוהטות יש לציין שאיבר מינה צר נעים וחם.גמרתי פעמיים בכייף.לדבריה עד פברואר פה.ואז חוזרת לאוקרניה לעבוד בחברת מנופים....

40
מכור לדירות כתבת על מריה הקדושה (עכשיו ראיתי).

אז בוא אני אשתף אותך...מריה היתה הראשונה שהגיעה לארצנו לעבוד יחד עם אילונה. הן לא ידעו על סקס אדיר וממבה היתה דבר שמעטים פה ידעו עליו. אני פגשתי אותה ונפלתי מהיופי שלה. אמרתי נעשה ג'סטה לחברי הפורום והראתי לה את האתר סקס אדיר. עד אז פירסמה רק במקומונים של רוסים.
שביקרתי שבוע מאוחר יותר היא מספרת לי שהטלפון לא מפסיק לצלצל...(הסתבר שהיא החליטה לפרסם פה).
מפה לשם היא הבינה את הפוטנציאל העסקי בישראל ואחרי שעזבה חזרה פעם נוספת על חברות נוספות כאשר גם יוליה המלכה היתה בניהם (כך החלה שרשרת המדהימות האלה להגיע לישראל כאשר
מריה היתה הסנונית הראשונה ובעצם דרכה יוליה חזרה אלינו ועל העובדה שיוליה פה כל צרכן מין צריך להודות לבורא עולם כי היא הדוגמה שיש בתחום הזה גם הוגנות וכבוד ללקוח.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”