כ יש לי 10 אלף+ במזומן בכיס ואני רוצה לחגוג לאורגיה - דף 2 - סקס אדיר

יש לי 10 אלף+ במזומן בכיס ואני רוצה לחגוג לאורגיה

11
[QUOTE=adirsh23]סע לתאילנד שם תוכל להעמיס עשר בנות כוסיות ממעדוני החשפנות כול אחת תיקח ממך בממוצע 600-700 שקל ללילה, שזה אומר אם אספת אותם בשעה 2 בלילה אתה תוכל להיות עם הבנות עד 10 בבוקר עד עכשיו הגעת לסכום של 6 אלף שקל אם תתפשר על האיכות תוכל גם למצוא בנות שתמורת 200 שקל יבואו לכול הלילה ,עד כאן נשאר לך 4 אלף בכיס במידה והחלטת לקחת רק כוסיות זרוק עוד 2000 שקל להשכרת מלון פאר שיכול להכיל אותך ועוד 10 כוסיות,ותשאיר 2000 שקל לבונוסים ואקסטרות למימוש פנטזיות בחדר.

אני אישית בפאטייה אספתי 5 בנות מאחד הבארים סגרתי עם כול אחת 1500 באט, עוד 1500 קנס לבאר שזה יצא 9 אלף באט סגרתי עם כול החמש שמי שתפנק אותי הכי טוב תקבל בונוס של 1500 באט, אני רק יכול לספר שהיה שלב שרציתי לעלות לישון הן לא נתנו לי, עד שקיבלתי עצבים ואמרתי מי שתפריע לי לישון לא תזכה בבונוס
[/QUOTE]
אחי תודה על התגובה העניינית והטובה שלך אבל יש לי בעיה בלטוס הרבה שעות אני גג יכול 4 שעות אחרת מזמן הייתי נוסעקריצה
מה עם אוקראינה קייב אחי יש מצב כמו בתאילנד..??Tongue

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!

12
[QUOTE=ותיקק]תעשה "זיון קיבוץ גלויות" , סע בהר ציון, תיקח טלפונים מבחורות עובדות בכביש שימצאו חן בעינייך, תעשה סיבוב מכונים, ותיקח משם גם כן בחורות שימצאו חן בעיניך, תתאם עם כולן יום ושעה, ותשכור חדר במלון,

תאמין לי שישאר לך עודף מ 10, והרבה,

[/QUOTE]
אחי אני יבדוק את השטח אבל אני לא מבטיח כלום שיהיה אני ידווח חופשי תודה רבה על התגובה שלךחיוך

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!

13
[QUOTE=איצטגנין]
"יש לי 3 מכוניות חדשות+3 טלפונים חדשים+ 3 קונסולות+מחשב נייד+נייח+2 טאבלטים ותודה לבורא עולם שנתן לי!!!"

רק שכל לא נתן לי...

[/QUOTE]

איזה מצחיק אתה איצטגנין משהו אתה זוכר את היונדאי קופה שהייתה לי..? אז העפתי אותה במחיר טובחיוךקריצה
אגב שכל יש הרבה תאמין לי בורא עולם נתן לי המון אני לא יודע אם אתה מאמין בכלל אבל תתחיל להאמין לא יזיק לך להתפלל קצתצחוק
קניתי אחלה מכוניות במודל חדש יותרררררררררררררחיוך גדול

14

נראה מצויין וסקסי לשעבר החלפתי שם משתמש בגלל האמייל והסיסמה התחברתי בתאריך 27.9 2010 יש לי 3 מכוניות חדשות+3 טלפונים חדשים+ 3 קונסולות+מחשב נייד+נייח+2 טאבלטים ותודה לבורא עולם שנתן לי!!!

רק שכל וחכמה אין לך!!

15
תכלס חברים
אם הבן כה מבוסס ויכול להוציא כאלו סכומים על בחורות
אז כנראה שהוא לא טיפש
בהנחה שהוא לא גנב או סוחר סמים, אלא מתפרנס בכבוד
זכותו לבזבז כמה שרוצה על מה שרוצה
כבר נתקלתי בכמה וכמה גברים עם כמויות כספים שלא ידעו מה לעשות איתם ופוצצו אלפיות על ימין ועל שמאל....
תכלס אופציה נוספת זה חגיגה בגרמניה
זה גם קרוב יחסית 4 שעות טיסה וגם יש שם פצצות על

אבל ההפקה הראשונה צריכה להיות בארץ
ואולי נכתוב עליה אחר כך...

16
[QUOTE=PeepMan]תכלס חברים

אז כנראה שהוא לא טיפש

כבר נתקלתי בכמה וכמה גברים עם כמויות כספים שלא ידעו מה לעשות איתם ופוצצו אלפיות על ימין ועל שמאל....

תכלס אופציה נוספת זה חגיגה בגרמניה

זה גם קרוב יחסית 4 שעות טיסה וגם יש שם פצצות על

אבל ההפקה הראשונה צריכה להיות בארץ

ואולי נכתוב עליה אחר כך...

[/QUOTE]

הנה חברים תראו איזה גבר יש פה בפורום המפיק הגדול אח יקרקריצה

יש עוד משהו שהיה מוכן להצטרף או שזהו מספיק אני והמפיק...??Tongue

וואוווווווו אחי איזה כייף הולך להיות בתקווה שהכול ילך חלק בלי הפרעות בכלל זה סוף הדרך... חיוך גדול

17
[QUOTE=PeepMan]תכלס חברים

אז כנראה שהוא לא טיפש

[/QUOTE]

קודם כול אני עובד בעבודה מאז סיום הצבא משהו כמו 9 שנים באותה עבודה ואני מתפרנס בכבוד אומנם אני רווק אבל שאני יום אחד יתחתן אז אני יפסיק לבזבז תאמינו ילדים והכול

מה אסור לי לאהוב טלפונים?!?!?! מכוניות?!?!?!
אני חולה על זהקריצה

המפיק אתה גבר גבר שתדע לך אני ידבר איתך בפרטי....קריצה

18
[QUOTE=מבקר קבוע]

נראה מצויין וסקסי לשעבר החלפתי שם משתמש בגלל האמייל והסיסמה התחברתי בתאריך 27.9 2010 יש לי 3 מכוניות חדשות+3 טלפונים חדשים+ 3 קונסולות+מחשב נייד+נייח+2 טאבלטים ותודה לבורא עולם שנתן לי!!!

רק שכל וחכמה אין לך!!

[/QUOTE]

תודההההההההה רבה לך מקרב לב על התגובה היפה שרשמת ליייייייייייי אתה תותח משהו אתה...מבולבל

20
לא חבל לזרוק 15 אלף על זונות במכה אחת?
אבל לבריאות אם זה מה שאתה רוצה.
בתכלס עדיף לך לחגוג בתאילנד או פראג או גרמניה.
עם סכום כזה תביא כוסיות על במחירים זולים יותר מאשר בארץ.
לא חידשתי לך כלום.. רק חיזקתי את דעותייהם של הקודמים שכתבו לפניי.

בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”