אין שום תגובה ממנה. גם הבוקר ניסיתי. נאדה.
נטשה מילף סלמה - 200 זוזים
23לאחר הפסקה ממושכת באתר ובמין בתשלום , אתמול הייתי אצל נטאשה . הבחורה מפוצצת בעבודה . התקשרתי אליה ב 9 קבענו שאני מגיע אליה עוד 20 דקות ולא ענתה לי עד 3 אחה"צ . (מזל שהיו לי סידורים באיזור אז לא היה אכפת לי)
הגעתי, נכנסתי, כמובן שממש לא דיסקרטי ולא נעים להכנס דרך המוסך אופנועים. אבל התגברנו על זה.
כמו שכתבו נטאשה נראית טוב לגילה, גובהה, חזה גדול וישבן מבצבץ ממכנסיים קצרצרות . קבלה אותי עם חיוך ופוצי מוצי ,
היית אצלי כבר? שאלה . ואני כמובן בוודאי, (אולי אקבל אקסטרה כלקוח קבוע ??)
שטר כחול החליף ידיים, הופ מקלחת ותוך כדי ניגוב, נכנסה ונתנה מציצה קטנה לזין שעמד כמו טיל.
הגענו לחדר , עמדנו במצב כפיות מול המראה, אני מעסה לה את השדיים ומחכך את הזין בין הישנים.
הושיבה אותי על המיטה והחלה במציצה עמוקה, רטובה ומרטיטה , התחילה לרדת לביצים ואז לטפל בחומיה. זה היה מדהים, פשוט כיף, היא חופרת מלקקת בלי לעשות חשבון .
עד כאן נהנתי מכל רגע .
החלק הבא היה פחות כיף ורק רציתי לגמור .
יש לי זין יחסית גדול ועבה. ולה כוס יחסית צר.
כשנכנסתי אליה , במיסיונרית היא עשתה פרצוף של סובלת בשקט,
במילים אחרות תגמור כבר.... כואב לי....
זה הוריד לי את כל החשק ולא יכולתי לגמור ניסינו מאחור כשהיא על הבטן ולא הצלחתי , שראיתי שהייתה כבר אווירה לא נעימה בקשתי שתעשה לי ביד. וכך גמרתי.
לסיכום: מצד אחד, חוץ מהקטע הסופי היה בסדר גמור. מצד שני כל ההכנות הם כדי שהסוף יבוא בעוצמה. אז ממש חם יודע אם אחזור.
לא אגדיר זאת כנפיה, זה עניין אישי שלי.
עד כאן. לכו תהנו ותדווחו .
את הטלפון ניתן להשיג באתר המסחר ol. . .
תחת הכותרת: מסג'מפרטי פרטית - בדרום תל אביב
24כאחד שעובד במרחק לא נורא מהאיזור, וחובב הזאנר המילפי/גילפי - אשמח לטלפון בפרטי 

מבטיח לדווח לאחר ביקור אצל הגברת
25אין בכל מדינת ישראל אישה בגיל שלה עם גוף כזה - גוף אחד הנדירים.
ביצועים טובים.
אישיות בעייתית מאד,פתאם יכולה להסתובב עליך.
אני מציתי אותה,אבל לפי דעתי שווה ללכת אליה.
26אתמול יצא לי לבדוק את הגברת
מילף ממש לא 

נכון רגליים רזות מכנס קצר לבן מחרמן
אבל מעל הרגליים רואים שעברה את ה 60
ופנים מכוערות לא ברור מה מרחה
אמרתי לא תודה ויצאתי
דרך אגב חפרה שהייתי אצלה 

זרקה כל מיני כתובות והיה הרבה
כנראה מקומות שעבדה וחרשה את כל גוש דן
27אז היום ביקרתי את הגברת...
קודם כל אכן מיקום לא דיסקרטי ומאוד מביך הכניסה שם ליד המוסך אופנועים..
בקשר לנטשה עצמה- מאוד לא ברורה, גם בטלפון וגם פנים אל פנים.. משהו שם מאוד הזוי אצלה. או שאכלה יותר מידי בולבולים, או שהבוטוקס בשפתיים חלחל אצלה למוח- באמת שלא יודע מה נסגר איתה.
היא אומרת המון דברים לא מובנים וחצי מהזמן לא מבינה אותך כראוי.
למשל בגמירה השניה ביקשתי לגמור לה על החזה (המדהים יש לציין) שלה- היא עונה לי שלא עושה בין השדיים כי זה קשה לה מידי...
אז אני מסביר שלא, הכוונה היא לגמור על החזה לא לכינור דוד או משהו בסגנון.. ככה איזה 3-4 פעמים עד שפשוט נעמדתי מעליה ובשפת סימנים הראתי..
טרן אוף רציני כמובן
אז, גמירה ראשונה אצלה בפה תוך כדי מציצה (באתי חרמן מאוד ומראש סגרתי לשתי גמירות).
גמירה שניה, לא יצא לי לזיין ופייר? לא כזה רציתי. היא מוצצת נהדר ומשחקת שם למטה עם כל העניינים באופן מהנה.
אז גמירה שניה על החזה שלה ואחרי מציצה ועבודת יד מושקעת שלה (ואחר מסאג' הכי סתמי בעולם).
אחרי הגמירה אמרה משהו בסגנון (שוב קשה להבנה) שהיא לא מבינה את הפסיכולוגיה של גברים למה לגמור פעמיים אם לא נהנים בשניה..
מי את שתחליטי אם נהנה או לא? בכל מקרה הייתה תחושה קלה של תקתוק בגמירה השניה אבל גמרתי אז פאק איט.
200 ש"ח 20 דק' לגילפית שרוטה.. לא רע אבל לחוויה חד פעמית לא משהו קבוע.
29בגלגול הראשון שלה לפני 15 שנה פלוס הייתי הולך אליה בתדירות גבוהה כי היתה נותנת שירות מצוין ונראתה מעולה.
בשנים האחרונות רמת הקריזות הלא צפויות שלה עולה, אבל סה"כ בדברים שהיא עושה ותוארו כבר למעלה היא שווה את המחיר
אני מזיין משמע אני קיים
30הייתי. הגב' לא כל כך אפויה, מדברת לא ברור וקצת לא נעים להיכנס לבניין שרואים אותך בחנות האופנועים מתגנב לבניין חחחח. אבל סה"כ יש לה גוף לא רע בכלל, דירה יחסית מסודרת, מוצצת נחמד, מלקקת את החור בהתלהבות, שואלת אותי אם עוד בנות עושות רימינג, אמרתי לה מלא, שלא תתלהב מעצמה. קצת ניסיתי לתפוס לה את הראש ברימינג ונלחצה, כנ"ל במציצה, היא מאוד עדינה ולא אוהבת חזק. זיון מסיונרי וגמירה בדוגי, אבל בעדינות כי קשה לה לקבל חזק מאחורה. סה"כ חוייה נחמדה. ייתכן שאחזור
GRANDE