כ מסאג כפר סבא/שבזי - סקס אדיר

מסאג כפר סבא/שבזי

1
053-7185356
מפרסמת באתר
טוענת גינגית, 19, כוסית,,,
250 שקלים לארבעים דקות מלאת
שמעה לי ממש כמו פקידה עםהמון מתינות ועוד טלפונים
טוענת שהיא הבחורה
בכל מקרה מי שבאזור מוזמן לבדוק
אני אהיה רק בשבוע הבא

מסאג כפר סבא/שבזי

7
מאחר שאין הרבה בשורות טובות בכפר סבא החלטתי לבדוק את המקום המדובר. לקצרי סבלנות- עדיין אין בשורות טובות.
המקום נמצא בבית פרטי ודיסקרטי באיזור של שיכון עליה( יש חניה בשפע מרחק של 30 מטר מהמקום ).
כשנכנסתי הופתעתי מאוד לטובה מהמראה של הגברת!! ובכן לא ממש גברת אלא ילדה צעירה (לא יותר מ25 לדעתי) שנראית ממש ממש טוב! כוסית בלונדינית, מכניסה אותי לחדר בתוך הבית, אין מיטת טיפולים/מסג' אלא פשוט מיטה זוגית קטנה( הבנתי שמסג' מקצועי כבר לא אקבל פה...) הילדה נכנסה לחדר אחרי דקה שחיכיתי לה במיטה, הורידה בגדים ונשארה עם חוטיני, איה גוף מדהים...טיפה אבל ממש טיפה שומן עודף, חזה עומד ויפה, תחת דורש!
עד כאן החלק הטוב...המיטה ללא סדינים/מגבת והחלק של ההגיינה גרוע מאוד. ה"מסג" שלה היה פשוט חובבני ותקתקני מבלי לנסות אפילו לשחק את המשחק לפני ההרפיה..עיסוי עם מלא שמן כשהיא יושבת על קצה המיטה ו"מעשה" רק עם יד אחת...
אחרי מספר דקות מבקשת להסתובב(לא ממש נותנת לגעת בה, כאילו כן נגעתי לה בחזה אבל ראיתי שזה לא מוצא חן בעניה יותר מידי) היא עושה הרפיה ידנית עם מלא שמן ועצרה שניה אחרי הגמירה(ונאלצתי להמשיך קצת באופן עצמרי...).

לסיכום:
ילדה צעירה וכוסית, אין לה קשר למסג', הגיינה גרועה(של המקום),תקתוק זריז וכל זה במחיק של 250 ש"ח.
*לגבי אקסטרות לא שאלתי כי הייתי בטוח שיהיה גרוע...

מסאג כפר סבא/שבזי

8
שבצ׳נקו אתה גדול תחליף את השם לקמיקאזה
העיר כפר סבא היא באמת הכפר של סבא הכל חרטא ניסיתי כמה פעמים
מלבד מילפית שמנה שיקרה אמנם אך נותנת מסאג טוב מציצה מעולה וזיון לא רע בכלל
ואם הייתה יורדת קצת במשקל הייתי חוזר אליה אחלה אישה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”