כ מעיין נווה - מרפאת און - סקס אדיר

מעיין נווה - מרפאת און

1
שלום חברי לפורום המכובד!
מישהו מכיר את הגברת? מבוגרת ,מפרסמת את עצמה בפייס וביוטיוב כבעלת קליניקה לטיפול בשפיכה מוקדמת,מתחים וכו'?
ללא מין ,נשארת לבושה
עושה ביד ע"י עיסוי מיוחד ובלה בלה בלה...
300 ש"ח לחצי שעה.

מי ביקר ויודע על פשר השירות ? מה מקבלים ? בונוסים? הפתעות?
תודה
שלכם דנזל

מעיין נווה - מרפאת און

9
שלום חברים,
ראשית כל אני מעוניין להודות לכל המשתמשים הפעילים כאן על המידע, ההשקעה והמחויבות.
אני מזה זמן משתמש רדום ואשמח לשתף ולתת את חלקי לקהילה החשובה הזו.

אמנם לא ביקרתי אצל מעיין בתקופה האחרונה, כי אם לפני יותר משנה לשני ביקורים.
גם אני צפיתי בוידאו שלה ובהחלט אפשר לומר שהוא הזוי לגמרי, אך הגישה ה״רפואית״ וההתיחסות
העניינית של מעיין בוידאו לאיבר הקדוש שלנו, דווקא סקרנו אותי לקבוע למרות המחיר הגבוה.

ולגופו של עניין. מעיין בחורה מאוד נחמדה בת 40לערך, ישראלית, רזה מאוד, חיננית. מבחינת מראה היא
בהחלט לא כוס התה שלי, אך כפי שציינתי עניין אותי יותר ההליך ה״רפואי״ שהיא מציעה.
המפגש בדירתה הפרטית והנקייה שמעיין נתנה לה צביון של קליניקה. חשוב למעיין שתהיה נינוח, תוריד נעליים בכניסה,
תניח את הבגדים במקום מסויים ותבקר בשרותים לפני הטיפול. חשוב לציין שמעיין היא בחורה קצת ״שונה״, חלק יראו בה
כהזויה, בהתקשר לשפה הפשוטה שבה היא מדברת. אני בחרתי לזרום ולתת חיוך וחום וזה גם מה שקיבלתי ממנה חזרה.

הטיפול, נכנסתי עירום לחדר הטיפולים, שכבתי על מיטת הטיפולים ומולי פוסטר רפואי גדול של איבר המין הגברי, הבחורה רצינית
כלפי האופי ה״רפואי״ של הטיפול כבר אמרתי. אני הלכתי על הטיפול הארוך של שעה ב 350ש״ח.
מעיין התרכזה בגזרה המעניינת כבר מההתחלה, מבצעת עיסוי עמוק באזור המפשעה ובבטן, מה שהביא לאט לאט להעמדה יפה,
משם היא ממשיכה לטיפול בביצים ובשמוליק עם טכניקה מעניינית של לחיצות בשכבות עמוקות יותר, בהחלט טכניקה ייחודית לה.
בסופו של העיסוי חוויתי גמירה חזקה ומהנה.
לאורך כל הטיפול שוחחנו על הידע שלה באיבר המין הגברי , היא הסבירה על החשיבות ברצף מפגשים בכדי להגיע לתוצאות,
ובאופן כללי היה לנו שיח מאוד נעים וישיר. מעיין מאוד מאמינה בפן הרפואי של העניין, היא ציינה שהיא למדה את הנושא באופן
פרטי והיא מתעניינת בו מאוד. מובן שחלקכם יראו בה כשרלטנית, אך אני דווקא כן מאמין בכנות שלה לגבי העניין ומכבד גם את המחיר
שהיא מציבה (לעצמה ולנו) כדי לעסוק בזה ולא להפוך את זה לזול.

בשורה התחתונה, חוויה שונה למי שפתוח לזה מכל ההיבטים. המחיר, לא יעזור, משחק תפקיד מרכזי. אין למעיין את הידע והגישה
של כוהנת טנטרה איכותית (ויש כאלה....), החוויה איתה היא פחות ארוטית והשיטה ה״רפואית״ אולי מוטלת בספק אך בהחלט היא
לוקחת את העבודה שלה ברצינות ומאמינה בה וזה יאמר לזכותה.
ביקרתי את מעיין פעם נוספת, וייתכן שהייתי ממשיך להתפקד אצלה אם המחיר היה נחתך בחצי...
מיותר לציין שמעיין בפגישותינו אינה התפשטה ואני גם לא ביקשתי.

מקווה שהנעמתי את זמנכם ....
צ׳או.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”