כ מה קרה ?שברתי קריז אצל קירה ..... - דף 6 - סקס אדיר

מה קרה ?שברתי קריז אצל קירה .....

51
[QUOTE=pixsar] [QUOTE=גומר ונוחר]

חזרה לעבוד. מקבלת ברחוב פינסקר בבת-ים. לחובבי הכוסיות. היו 2 גמירות - מעדיף לא להיכנס לפרטים. כסף לפח.נ.ב. מאחל לעצמי שתיפול עלי קללת אוליגופול ולא אוכל לזיין יותר. Ouch

[/QUOTE]

השירות שלה השתפר או לאו ?

בשבוע שהגיע לכאן נכתב שהיא לא אוהבת גברים אז לא ניפגשתי איתה וזאת למרות שהיא בדיוק מה שאני אוהב

כוסית צעירה רזה יפה וסקסית [/QUOTE]

קירה בייגלה קר..... מבולבל

[QUOTE=roni golan]

זהו סיפור קצר על ההבדל והקשר בין זונה לבייגלה....חיוך גדול

זונה היא איננה תחליף לאהבה, היא פתרון רגעי להרגעת הרעב המיני. Tongue

בייגלה אינו תחליף לתזונה נכונה, הוא פתרון רגעי להרגעת הרעב בקיבה.Tongue

זונה היא לא פתרון קבע, היא פתרון לרגע. חיוך

בייגלה אינו פתרון קבע, הוא פתרון לרגע.חיוך

על זונות תמיד יהיו תלונות, אחת שמנה מדי, אחת רזה מדי, אחת פריג'ידית ואחת נימפומנית, מבולבל

על בייגלה תמיד יהיו תלונות, הוא עבה מדי, הוא דק מדי, הוא מלוח מדי,הוא מתוק מדי. מבולבל

לסיכום: כמו כל דבר בחיים לכל מוצר ישנו תאריך תפוגה, לבייגלה, לגברים,לנשים, ובמיוחד לזונות.Shocked

מהו המשל והנמשל ומוסר השכל מהסיפור? Geek

בשכונה שגדלתי בה היה אדם שכל השכונה קראה לו "חמינו בייגלה"Star

בכל יום שישי היה עובר בשכונה עם סוס ועגלה וצועק: "בייגלה חם" בייגלה חם" Hug

וכל ילדי השכונה היו רצים במהירות אליו, משלמים ואוכלים את הבייגלה החם בשקיקה ובתאווה,מוחא כפייה

ותמיד היו ילדים שבאים מאוחר מדי,מבולבל כשהבייגלה כבר פג תוקף, קר ומעוך, ולא שנותר להם לומר:

איזה בייגלה מגעיל. Deadרוצים בייגלה טרי וטעים ?Tongue תבואו ראשונים, ודי לחכימא ברמיזא .....קריצה

אלו היו שלושים שניות על בייגלה וזונות.... חיוך גדול

חג שמח ! Star

[/QUOTE]

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

54
ראיתי את התמונות בתנ"ך הזונות - מצאו חן בעיני.
כתב רוני שהתעריפים הם 500 לשעה, 300 ל-40 דקות.
כתב אחר כך קולומבו 350 ל-30 דקות.
וכתב אחר כך דאדא 500 לשעה, 400 ל-40 דקות.
כתבתי לה הודעה באתר לפני חודש. ענתה לי 600 לשעה. ביקשתי פחות ולא ענתה בכלל.
נזכרתי בה לפני כמה ימים וכתבתי לה ב-whatsapp. ביקשתי אישור למחיר שאני מכיר (300/500). ענתה שאפשר רק שעה במחיר 500. אמרתי לה שאני יודע שהיו אצלה בפחות זמן ובפחות כסף. ענתה שאפשר רק שעה.

המחירון שלי:
500 לשעה שווה לשלם למישהי צעירה, יפה בפנים, עם גוף של דוגמנית, ושירות מעולה. יותר מזה לא שווה לשלם (אולי רק ליותר משעה).
אם יש לה חלק מהתכונות, אז מחיר הוגן זה 400 לשעה.
ואם יש מסלול קצר בפחות כסף, אז עדיף, כי גמירה שניה לא תמיד מתממשת ואז יש תסכול, וגם לפעמים אין כימיה וכולי.
כך שכבר כמה חודשים שלא הוצאתי יותר מ-400 (נסיון קטן שלי להחזיר את השוק לשפיות וגם לשמור קצת על חשבון הבנק שלי).

בקיצור לא רציתי לבזבז עליה 500 אם כותבים שהשירות לא מוצלח. עד שהיא ענתה אחרי כל משפט שלי לקח לה זמן. בסוף נגמר לי הזמן, ופתרתי את חרמנותי במו ידי (בחינם חיוך). מזל שהיא לא ענתה מיד כי כמעט נשברתי מרוב חרמנות.

56
שלום חברים,
היום ביקרתי את קירה אותה הכרתי בתנ"ך הזונות הקדוש.
קירה בחורה מאוד מאוד יפה בת 25, התמונות שלה הן אמיתיות וקרובות למציאות (לא משהו שהיא צילמה לפני 5 שנים אלא עכשיו). הגיעה אלינו מרוסיה הקרה לתקופה של חודשיים.
הדירה מאוד דיסקרטית וקטנה אבל מספיקה. המקלחת קצת מעפנה אבל שאלו יהיו הצרות שלנו קריצה

הבחורה נראית כמו דוגמנית והמינוס היחיד מבחינתי היה שהחזה מנותח. אמנם הניתוח טוב (לקח לי שנייה להבין שמדובר בחזה מנותח) אבל עדיין מורגש וכמובן יש צלקות קטנות בתחתית החזה בגלל זה.

מציצה טובה ואקט משובח. לא שאלתי על חריגים או אנלי כי זה לא הקטע שלי.
600 לשעה או 400 לחצי שעה. טלפון יועבר בפרטי כמובן.

מקווה שעזרתי, תהנו!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”