כ אנה המפורסמת של הרב רוני - דף 4 - סקס אדיר

אנה המפורסמת של הרב רוני

31
[QUOTE=הדוגם המדוגם]טוב אז ככה :

הייתי היום אצל אנה אחרי התכתבות של כמה ימים ב"מה נשמע" היא אמרה שהיא רוצה 700 לשעה, אמרתי לה 600 והסכימה.

הבחורה בתמונות אכן אמיתיות פשוט בובה יפה גוף פגז ותחת אלוהי..(בת כ-24)

אני לא מרבה לשלם סכומים כאלו אך חסכתי קצת ואפשר לומר שזה סכום יפה אך חד פעמי לתת בשביל לזיין כזאת בחורה כוסית !!!!!

אפשר לומר שהביאו את מוסקבה לארץ

היא פתחתה לי את הדלת בשמלה כחולה לבנה נכנסה להתקלח כסף עבר ידיים

והופ למיטה קפצנו.. אחת המציצות הכי טובות שקיבלתי(וקיבלתי לא מעט)

כולל שליקת ביצים פשוט נדירה !

יש לה חזה קטן אבל פטמות זקורות ושובבות , לא אוהבת שנוגעים לה בכוס וגם שיורדים לה אבל נראה לי למי שייתן לה טיפ יקבל את זה..

מספר ראשון היה בדוגי והיא אוהבת ואומרת לך לתת לה סטירות בטוסיק :)

אחרי הפסקה של כמה דקות חזרנו למספר השני וקבלו את השוס רבותיי

הבחורה מכניסה את הזין לכניסה האחורית שלה ואני כמובן ששמחתי וחייכתי

חכיתי שהיא תגיד לי שהיא רוצה איזה טיפ בשביל זה אבל לא !!

עשתה את זה באהבה רבה כמובן עד לגמירה המיוחלת כעבור איזה 15 דקות..

לסיכום :

מראה = 10 !!!

כבר אמרתי שהיא נראית פשוט כמו בובה?!

דיסקרטיות = 10

נמצאת ברחוב השרון ליד הבסיס של חיל הים, אף אחד לא יודע לאיפה אתה הולך ולאיפה אתה בא.

סקס = 9

הבחורה פשוט מקצוענית !!!!

גם במציצה וגם בסקס עצמו !

האמת שאין לי מילה רעה לומר עליה מלבד זה שהיא קצת יקרה

אבל לפי דעתי זה שווה לחוויה חד פעמית למי שאין הרבה כסף ורוצה לזיין

מישהי ממש ממש פגז!!!

הבנתי ממנה שהיא בארץ עד ל 5.11 מקווה שהיא תישאר עוד..

מספר יימסר לחברי פורום פעילים שרושמים דיווחים !!!!!

תחסכו ממני הצפות מיותרות..

זדיינו ותהנו !

[/QUOTE]

קיצר,הייתי איתה.
זורמת והכל.
אמרתי לה שחבר קיבל ממנה אנאלי.אמרה שלא היה מעולם.
הצעתי לה גם תוספת של 500 ש"ח ולא הסכימה...

אנה המפורסמת של הרב רוני

34
אז עם אנה הייתי אמור להיפגש לפני שבועיים

היא פעמיים פנתה אליי בבקשה להיפגש אחריי מה שעשתה לי , היום היא שלחה לי הודעה ניסתה לשכנע אותי להיפגש איתה (ממה שהבנתי היא שמה את הטלפון שלי ברשימה אצלה) מכיוון שמטלפון אחר לא רואים תמונה , שתי המספרים זה טלפונים של זונות כך שלא אכפת לי

בקיצור החלטתי ללכת אליה למרות מה שהיה הציעה פגישה ארוכה סירבתי הלכתי לשעה אחת ב-700
מקבלת ברחוב רוטשילד , קרוב לסטלה מריס , איך שהגעתי שלחתי לה הודעה שאני כאן היא ענתה שהיא הולכת ל'''בית אחר'' ותאחר ב-10 דקות אמרתי בסדר עברו ה-10 דקות עוד הודעה ''אני רצה 7 דקות מגיעה'' , אחר כך שוב הודעה 5 דקות אני מגיעה כועס, כמעט באתי להניע את הרכב שלחה הודעה שאני יכנס

נכנסתי , ראיתי את ''מלכת היופי'' בחורה לא יפה בפנים , רזה מאוד , נטולת חזה , תחת נחמד עיניים יפות , קעקוע של נחש ברגל שמאל , ובגב בצד שמאל של דרקון ,שרשרת שנראת כמו קולר של כלב על צווארה,היא בת 24 ,דירה גדולה אבל עלובה , המקלחון לא ראוי לשימוש !!, שלחה אותי להתקלח
חזרתי והלכתי לחדר החלה בנשיקות שניסיתי למנוען (אני לא מתנשק עם זונות כבר) , החלה במציצה חשופה , אחרי פחות מדקה שאלה סקס ? עכשיו או אחר -כך ? אמרתי לה עוד מעט לא היו ליקוקי ביצים , הוציאה ג'ל סיכוך אינטימי שפחה חצי בקבוק על הקונדום וחצי על הכוס שלה (סרבה בלי ג'ל סיכוך)כועס
גמרתי מהר כמובן , עוד מקלחת שלי ואחר כך שלה קצת דיבורים מעשנת ומריחה כמו מאפרה , מתחילה להגיד לי רגע ועונה להודעות בטלפון ללקוחות אחרים לא מצא חן בעיניי , עברו 20 דקות בסך הכל ,
חזרה למיטה אמרה לי לזיין אותה בקלאסי , היא מזייפת גמירות ודוחקת בי לגמור , הזין התכווץ , שאלה מה קרה אמרתי שכלום ,

דיברנו כמה דקות אמרתי לה בוא נמשיך ואז הגיעה נקודת המפנה היא אמרה You cant Fcuk me more , אמרתי מה ? (עברו רק 35 דקות), אמרה לי בוא ננוח נירגע לא הסכימה שאזיין אותה יותר כועסDead
הייתי בהלם שילמתי לשעה , היא לוקחת את הטלפון מחייכת ושואלת אתה נשאר או הולך ?
מעולם לא ביקשתי מזונה כסף בחזרה , דרשתי ממנה להחזיר 300 שקלים צחקה ואמרה אני לא מחזירה כסף , ששאלתי למה אני לא יכול להמשיך לזיין אותה אמרה ''הזדיינו פעמיים'' , אמרתי שלא גמרתי בפעם השניה אמרה בעיה וצחקה , אני מזכיר נשאר עוד זמן
קמתי הלכתי ולא אמרתי לה אפילו שלום
היא זונה במלוא המילה !!

חסרונות : אני !!! , עשיתי טעות חמורה שהסכמתי להיפגש איתה אחריי הקרקס שעשתה ממני

היא לא עוזבת בראשון כנראה בשלישי , היא כבר מתכננת לחזור לכאן עוד החודש , אני מקווה שלא תחזור !!
ברוסיה בקושי תעשה 2 לקוחות ביום ב-100 $ לכל אחד
היא ממש לא כוסית !! אליזבת (אדריאנה ) הרבה יותר יפה ממנה בעיני , אך היא עזבה בתחילת השבוע

החבר Tamir צודק היא נצלנית ורעה ! באה לעשוק את הגברים הישראלים

מי שרוצה שילך אליה היא שחוקה מהעצם כברDead

מעכשיו אני מפסיק ללכת לזונות בארץ במילה אחת :

נמאס !!!

אנה המפורסמת של הרב רוני

35
קודם כל אם זה מה שיגרום לנו להפסיק ללכת לזונות בארץ אז כולנו צריכים לשקול ברצינות ללכת אליה :-)
אתמול היא שלחה לי הודעה אחרי שלא עניתי להודעה נוספת שהיא שלחה יום קודם .
היא הציעה לי שעה מלאה עם ארבעה מספרים כשאחד מהם אנאלי השני בהשפרצה לפנים והשאר כיד הדימיון שלי.... כולל ספאנקים חופשי!!!!
כל זאת במחיר של 800 שקלים !!!!!!
לצערי גם בר רפאלי לא תוציא ממני 4 מספרים בשעה !!!!
כרגע הראש העליון החליט שהוא לא הולך כי היא נשמעת לי מיואשת ומנסה להשיג כמה שיותר לקוחות באמצעות הבטחות שווא (ממש כמו בתקתוקיות ההסטנדרטיות)
אני מקווה שהראש התחתון יסכים איתו כי אחרי הכל הוא זה שלוקח את ההחלטה בסוף !!! :-(
בהצלחה.

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

אנה המפורסמת של הרב רוני

37
שלום לכולם ולמניש מן

אם היתה קורא את תגובתי למעלה ועגמת הנפש היתה נמנעת ממך

קרה לי דבר דומה רק שהייתי חכם ועזבתי אחרי מס דקות לאחר קבלת מרבית הכסף

כפי שתראו אני לא נוהג לדווח רבות אך לאור המקרה המיוחד שקרה לי ולאור הסכום הגבוה שדורשת הרגשתי צורך להזהיר חברים

לצערי לא ברור לי למה הדיווח שלי לא פורסם והשרשורים שהיה נמחק

יום נעים לכולם

אנה המפורסמת של הרב רוני

38
קירילוב ,
באמת לא ברור לי למה ההודעה שלך לא פורסמה וחבל שכך , באחד מהנפילות שלי בעבר אמר חבר חכם (סופר לה טיב) משפט חכם :

''לדיווחים מהסוג הזה יש ערך בלתי מבוטל לשאר חבריי הפורום''

בכל מקרה אני ויתרתי על קידוש והלכתי אליה , כנראה ש-180 $ ל-40 דקות לא מספיקים לה כועס

היא לא סתם מתכננת לחזור בסוף נובמבר , איפה היא תרוויח סכומים כאלו ? !

אנה המפורסמת של הרב רוני

40
אולי אנחנו לא באוקראינה כרגע
אני השכבתי אנה 600 שח ולאחר שבוע של התכתבויות בוואצאפ עם פלירטוטים ושוקולדים שהבאתי לה
כשהגעתי לדירה שלה היא פשוט התנפלה עלי בנשיקות שלא חשבתי שקיימות
היא נראית מעולה לדעתי,
אמרתי לה שאני רוצה מקלחת משותפת וכך היה
גמירה ראשונה במקלחת על החזה שלה אחכ פייסל
וגמירה שניה בסקס קלאסי לאחר שהיא גמרה (הכוס שלה התכווץ והיה צורך בחומר סיכה)
היה מעולה,
אמרתי לה שתגיד לי כשהיא חוזרת לארץ אני בא לקחת אותה מנתבג

בהצלחה,
AussieBoy

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”