כל יום מדווחת שנשארת עוד יום..
כרגע זה עד שני
אנה המפורסמת של הרב רוני
42[QUOTE=PeepMan]כל יום מדווחת שנשארת עוד יום..
כרגע זה עד שני
[/QUOTE]
כרגע זה עד שני
[/QUOTE]
ברור !!
היא לא סתם בחרה להתמקם בחיפה עקב ההיצע הדל בעיר , כמה עולה לה לשנות כרטיס ? 120 דולר היא עושה ב-40 דקות עם לקוח !
או לחלופין מנסה להלחיץ את האנשים שיבואו אליה
מההתחלה ניתן היה להבין שמדובר בזונה נצלנית ביקשה מחלק 1,200 לשעה בתחילת דרכה
מה כולם התלהבו ממנה מההתחלה אני לא מבין , אני הלכתי אלייה רק בגלל הדיווחים הטובים והגוף ''הסקסי'' שלה ונפלתי בגדול !!
היא תסיים את הסיבוב עם שלל של לפחות 40 אלף דולר , שיהיה לה לבריאות רק שתתן שירות ראוי ומכובד לאנשים !!
אנה המפורסמת של הרב רוני
43אוזי...לא הייתי משלם לה 200 גם בגלל המראה ובטח בגלל השירות. לך תאסוף אותה מנתב"ג... כזו בינונית לא ראיתי הרבה זמן.
אנה המפורסמת של הרב רוני
45לא ראיתי תמונות? לא הבנתי עם מי יש לי עסק בוואטסאפ?
הדוקטורט השני שלי הוא בבנות עובדות וזו לא שווה 200.
הדוקטורט השני שלי הוא בבנות עובדות וזו לא שווה 200.
אנה המפורסמת של הרב רוני
46בתור אחד שדעותיו ועקרונותיו מאוד שונים מהחבר אוליגופול ,
אני משלם לעיתים רבות סכומים גבוהים יותר אפילו
ובתור אחד שהיה איתה אני נאלץ להסכים עם דבריו , הרגשתי כמו בתיקתוקיה איתה
ויש חברים נוספים שרשמו את דעתם השלילית לגביי אנה
אנה המפורסמת של הרב רוני
47חברים יקרים אני בין הראשונים שהיה לו את המספר של אנה .
יצרתי קשר איתה וברגע שהבנתי שהיא מזגזגת ולא יציבה במחירים הבנתי את עצמי.
ויתרתי על התענוג ומסרתי את המספר שלה לכל דורש .
כבודי וכספי בעלי ערך ושום נערה עובדת שלא מכבדת. לא תזכה לא בכספי ולא בזרעי. .
שבוע טוב לאלה שמכבדים את עצמם ואת כספם .
וגם לאלה שלא . . .
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
אנה המפורסמת של הרב רוני
48למי שמעוניין בטלפון של הגברת מפרסמת כאן באתר נמצאת בשד רוטשילד בקרית אליעזר ויש אופציה לפעם אחת ב 300 עונה פקידה ובדירה נמצא איתה גבר למי שזה מפריע
אנה המפורסמת של הרב רוני
49השאלה האם היא נמצאת עדיין? התה אמורה לעזוב
אבל אם היא כזה מכרה זהב אז בטח נשארת עוד ועוד
אבל אם היא כזה מכרה זהב אז בטח נשארת עוד ועוד
אנה המפורסמת של הרב רוני
50שלום
הייתי אצל אנה בשבת
לי אישית היתה חווויה מאוד טובה איתה .. לדעתי אין וויכוח על זה שהיא בחורה יפיפיה, אני מאמין שכל מי שאומר שהיא לא יפיפיה כנראה נפגע ממנה באופן אישי בצדק או שלא ומנסה ללכלך עליה .. תהיו כנים גם אם מישהי לא נתנה לכם מה שרציתם והיא יפיפיה אז היא יפיפיה וזהו
אני אישית נהניתי גם מהשיחה איתה, בחורה צעירה מאוד אינטלגנטית ושיודעת למה היא באה ומה היא רוצה אני לא שופט אותה והיא לא אותי
גם אני ביקשתי לא פעם ממי שמשלם לי את המשכורת העלאה על אותו הדבר שעשיתי עד היום .. אף פעם לא נתקלתי בביקורת נוקבת כל כך על העניין כמו שהיא זוכה כאן
גוף שלה, רצון שלה, מחיר שלה, אחרת זה אונס וניצול מבחינתי, גם אם היא עובדת כזונה היא עדיין בן אדם ונראה לי שלפעמים שוכחים את זה כאן
לי אמרה שעוזבת בשלישי, לא בדקתי, אני כיבדתי אותה והרגשתי שהיא ממש חברה (לא בת זוג) מתנשקת בכיף שפתיים מלאות ורכות זורמת לתנוחות .. מציצה נעימה בקיצור היה לי נעים איתה
זה הדיווח שלי אם היא עוד פה ממליץ לכם, יפיפיה מאוד אינטלגנטית, תכבדו אותה תראו לה שאתם מבינים שהיא פה כדי לעשות כסף ואולי תמצאו איזו פשרה בנוגע למחיר
אגב לגבי הדירה כשאני הייתי היתה נראית נקייה ומסודרת.. למקלחת לא נכנסתי כי מתוך כבוד לבנות אני תמיד מתקלח ומצחצח שיניים לפני שאני בא אליהן .. ככה יותר נעים להן וגם לי
תהנו