שעון חורף, ללא חורף, ומודעה חדשה עולה לאוויר "דניאל ישראלית יפיפייה". לא עסוק יותר מדי, האישה בחו"ל, למה שלא נשכב על הגדר? נכנסתי לרכב ומצאתי חניה באזור הבימה, והגעתי לדיזינגוף 24 שם נמצאת דניאל. תיאום מהיר והגעתי לבחורה.
הייתי אומר סביב גיל 30, יום ראשון שלה בדירה (קטנה מאוד עם מיטת מסג'ים בסלון וחדר אמבטיה צינוק משהו). ישראלית אבל עם מבטא רוסי כלשהו (היא עצמה סיפרה שהיא ממוצא פולני - גרמני). בכל אופן יש את השניה וקצת שמחליטים אם להיכנס ולקחתי החלטה שכן בגלל שזה יום ראשון שלה ובגלל החזה - ופה גולת הכותרת.
250 ש"ח העברתי - והיא דאגה מיד לתת את כללי המשחק. רק מסג' - אין אקסטרות - אין נגיעות בפטמות.
תוך מספר שניות השמלה הוסרה ונגלו לעיני צמד שדיים מהגדולים והמשובחים שראיתי מזה הרבה זמן (לחובבי הפירסינג - בונוס)
נשכבתי על הבטן והיא החלה במסג' סתמי (למה תמיד זה סתמי?) בשלב מסוים היא ביקשה שאסתובב והחלה במלאכת יד נעימה.
היא מרבה לתת מחמאות "וואו איזה גוף יפה יש לך" ו "אתה מחרמן אותי, אני חייבת לשמור על הגבולות שלי".. היא נותנת לחפון את השדיים אבל לא מאפשרת חופש פעולה מיותר. (בקשה לכינור דוד נענתה שעלי לשלם תוספת של 100 ש"ח וויתרתי)
לסיכום: בחורה אדיבה מאוד (סידרה לי את הבגדים אחרי המקלחת) והציעה מסטיק ודורדורנט.
ממליץ לחובבי השדיים והיחס הנחמד במרכז ת"א.
האם אחזור? לא כי נדיר שאני ממחזר באופן כללי.
תשמרו עליה, היא יצאה לדרך עצמאית, בחורה טובה סה"כ
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12209