כ תאילנד - סקס אדיר

תאילנד

1
שלום לכל החברים
נכתבו פה הרבה שירשורים על תיאלנד, בכל זאת פתחתי שרשור חדש ואשמח לעזרת החברים המנוסים.
אז ככה, מתכננן סוג של נסיעת עבודה בת כשבועיים בתיאלנד (פעם ראשונה בתאילנד), לא לבד , בגדול כ4-5 ימים בצפון
4-5 ימים בדרום באיאיים ולסיים בבנקוק, אם אפשרות לגיחה ליומיים לפאטיה (לילה אחד) לאחר מכן נסיעת עבודה, הפעם ככל הנראה לבד להונג קונג ו/או לסינגפור
במהלך הנסיעה יתאפשר לי "לחמוק" לכל מיני פעיליות שלשמם התכנסנו פה.
אשמח לחוויות הכל סוג ומין: מסג'ים, סקס רגיל , בדסמ (הבנתי שלא חזק שם) קוקסינליות, אורגיות וכו'.
במחירים של תאילנד ככל הנראה העלויות לא מהוות בעיה.
אשמח לעזרה בנק. הבאות.
1. בצפון ככל הנראה נהיה בצ'אנג מאי, יש שם משהו מעניין? אולי במקומות אחרים בצפון?
2. באיים, הבנתי שבפוקט יש אקשן, מה בדבר איים אחרים?
3. האם חובה להביא בחורה לחדר או שיש מקומות שהחדר כלול.(בכל מקרה יש לי חדר לבד)
4. מאוד חשובה הדיסקרטיות, במיוחד לאור העובדה שהכל מפוצץ בישראלים.
6. מה בדבר הונג קונג וסינגפור? למיטב ידעתי אלו מקומות יקרים רצח?!

אומנם צינתי שאשמח לחוויות הכל סוג ומין אבל אני לא בשנות ה20 לחיי ולא יכול לזיין 4 פעמים ביום (לכן אשמח לחלק את זה על כל התקופה)
כל אינפורמציה בעניין תעזור לי לתכנן את הנסיעה בהתאם (יש לי קצת שליטה על התכנון של הנסיעה) בעיקר בחלקים של הצפון והאיים (בנקוק ופאטיה יש הרבה אינפורמציה פה)

תודה מראש לכל החברים.

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

תאילנד

2
אני בכלל חושב שבמכל מוקד שציינת תוכל למצוא כל סוג של שירות, בלי שום קשר אמליץ לך להעביר יותר זמן בפאטיה על חשבון מקודים דומים (באנגקוק וצאנג מאי) מהסיבה הפשוטה שחיי הלילה שם או לפחות בצאנג מאי לא מתקרבים לפאטיה, מעבר לזונות כל פעילות או אטרקציה שיש בתאילנד ניתן ליישם בפאטייה כולל צילה שתקח אותך לשמורת אלמוגים רק ביותר זול מכל תאילנד בכל דבר נלונות,אטרקציות חיי לילה ומחירי זנות.

שים לב שבכל תאילנד יש אפשרות לקחת חדרים לפי שעה בגרושים 300 באט 3 שעות.
להתארגן על בחורה תוריד TINDER ו BADOO שים שתי תמונות והן גבר יפנו אליך.
תקנה סים מקומים עם חבילת גלישה ושיחות, לא צריך נייד של הבית אפשר אגב בסים מקומי לעבוד עם וואצאפ ישראלי בלי בעיה כלל.
והטיפ הכי טוב שתקבל ממני זה שתשתדל לא להתאהב כי אחכ זה סרט והן שחקניות בנשמה על כמה שהן פגועות והן "מאוהבות", הן באמת מאוהבות אבל במשהו אחר, בכיס שלך, אל תרגיש לא בנוח אם לא נח לך פשוט תחתוך חבל על הזמן זה ירגיש לך כאילו נכנסת לארוחת בוקר במלון 10 דקות לפני הסגירה שאתה מעמיס מה שבא העיקר לקחת ולנצל..... מי שהיה ומכיר מתפוצץ עכשיו מצחוק בדיוק כמוני בזמן שאני כותב את זה, אגב זה בא הכי חזק ביומיים האחרונים....קריצה

אז יאללה תהנה לך אני אם משהו לא ישתנה אטוס גם השנה...

תאילנד

3
4 לילות בצפון זה טיול גיפים אין זמן ואין איפה לזיין
כל פעם שאתה מתנייד ממקום למקום זה בדרך כלל יום שלם מבוזבז
בפוקט יש הרבה מה לזיין מלא מועדונים וברים שפרוסים ברחוב אחד באורך קילומטר שזה משמונה בערב נהפך למדרחוב
אם אתה לבד בחדר במלון לא תצטרך לשלם על הכניסה של הבחורה
כך בחשבון שפוקט יחסית יקרה בערך 30 אחוז יותר מפאטייה
לילה אחד בפאטייה זה כמו ללכת לבריכה ולשקשק את הרגליים בבריכה של התינוקות
פאטייה מצריך הרבה ימים
כמות המועדונים והברים שיש בפאטייה אין בכל תאילנד וכמות הזונות שיש בפאטייה זה חצי מהזונות שיש בעולם כולו
אז לילה בפאטייה זה כלום לפחות שבוע
בנגקוק עיר ענקית שעה נסיעה מהמועדון או מהבר למלון הכל עם מוניות

ועדיין אני חושב שלא אמרתי לך כלום כי עד שלא תהייה לא תבין
אז אם אתה הולך לזיונים סע לפאטייה תוותר על הדרום אלה אם אתה אוהב ים כי זיונים זה פאטייה

תאילנד

6
שלום לכולם!
משתף בחווייה בתאילנד, זה דיווח ראשון אז תהיו עדינים:
פוקט אזור הלגונה - 2 אחיות, פו המומלצת!! אחותה שווה לברוח! או שמתאימה למי שבא לשחרר ולברוח.

מלונות הלגונה מבודדים ממרכז האקשן בפוקט, לדעתי, זו אלטרנטיבה טובה לאלו שימצאו עצמם באיזור הלגונות כחצי שעה נסיעה מהאזור המרכזי.

הסתובבתי עם הרכב, עצרתי ברמזור ותוך כדי המתנה לירוק אני רואה מישהי שנראית טוב, בכניסה לביתה אוכלת על הספה ורואה טלויזיה ומעל הפתח קיים שלט של מסג' (למרות שנראה כבית מגורים). תוך כדי בחינה הערכתי שהיא לא נמוכה, גובה 1.70 ורגליים ארוכות, רזות חלקות ויפות. בחורה רזה, נראית בשנות ה 30+.
נכנסתי, שאלתי על מסג' טוב, אמרה 400 באט לשעה, שאלתי על אקסטרה בסיום, ענתה 1000 סה"כ. ביקשתי לברר איך יהיה הסיום.. ענתה שע"פ שאבחר כך שלא מגבילה לעבודת יד אלא כולל שירות מלא Full Service.
נשמע טוב והיא נראית חמודה מאד. הצעתי בהתחשבות לבוא יותר מאוחר כדי שהיא תוכל להמשיך לאכול. היא ויתרה וביקשה להתחיל. ציינה שמאורגנת ויש גם קונדום!

נכנסנו פנימה, כיוונה לחדר גדול יחסית - לדעתי זה שבו היא גרה. מגבת נפרשת על מזרון המונח על הרצפה. התפשטתי ונשכבתי על הבטן, נשארה עם בגדים. והתחילה לעסות אותי. אחרי כמה דקות הבנתי שנפלתי טוב.. מעסה ממש טוב! קיבלתי מסג' מצויין, חזק כפי שביקשתי. החמאתי לה על מסג' מעולה. הרגשתי שהיא נהנית לפנק, נהינת מהמחמאות. היה חיבור מצויין לאורך כל הדרך, פינקה לי את הגב, ישבן, רגליים וידיים. מידיי כמה דקות שאלה האם אני מרוצה, הרגשתי שהיא מרגישה איפה כואב איפה ללחוץ שוב, בקיצור הבחורה מקצועית מאד. לא שוכחת לעביר יד מלטפת לצמד וממשיכה בעיסוי מקצועי.
תוך כדי אני שולח לה יד לחלק הפנימי בירך, מחמיא לה.. מלטף אותה.. נהנה מהמגע, יש לה עור משי נעים וחלק. התברכה בגוף טוב. שמה פו - לא אציין מה המשמעות באנלית - אבל בשל כבודה אעדיף לכוון לשמו של פו הדב)
היא לא דוגמנית צמרת אבל גוף לטעמי מעולה, פנים נאות עם שיניים שלא מושלמות לפי פרמטר שהוגדרו כאן ע"י הרב :-).
תוך כדי היא מבררת האם אני מרוצה, מבררת עד מתי אהיה בפוקט ואם יש סיכוי שאגיע שוב. מציינת שנותנת מסג' טוב ואחרי כן טיפול גוף טוב.. ובעצם העלתה לי ציפויות למרות שהייתה לי הרגשה מצויינת והרגשתי שלא אפול.
הבחורה ביקשה להסתובב, נתנה מאמץ ומסג' ברגליים מכל הכיוונים. שוב ליטופים באזור האסטרטגי. הודיעה שהיא מתפשטת ושלפה קונדום מתחת למזרון.
התגלה גוף חלק, נראה גוף מתוחזק מצויין כנראה עושה כושר.. מה אני אגיד לכם קינאתי בה. אישה נעימה, שיער ארוך מדורג וחלק, נראית טוב וברור שהיא לא בת 16 אבל תענוג לגעת בה, להרגיש אותה. מגולחת ומורגשת נקיה.
התחילה במציצה חשופה בכדי לוודא ששנינו מפוקסים, הלבישה את החציצה תוך כדי מציצה טובה.. כשסיימה לעטוף אותי, הסתכלה עלי כמבקשת הכוונה וכאן הרגשתי שזה הזמן לקחת פיקוד..
הצמדתי אותה אלי, התפנקתי על החזה, פיטמות כהות ובולטות, נעימות ובשרניות. התחלפנו, היא על המזרון חצי נשענת על הקיר חצי שוכבת.. זמינה למה שאבקש. נתתי לה פינוק אורלי לאורך הגוף - הקטע האהוב עלי.. נהניתי כל-כך, להתמוגג לה סביב החזה, בטן, רגליים.. הייתי מת לרדת לה אבל אני לא יורד לנותנות שרות נקודה. ובטח שלא אתחיל עכשיו. קיבלה אצבעות חופשי ומסג' מפנק וטוב לדגדגן.. אין ספק.. משולש מדוגם, רטוב ונעים, הערכתי שהיא ללא לידות. הרגשתי שהיא נהנית.. מפסקת כהלכה - רגלים חטובות, צרות כמו שאני אוהב "ללא מידלדל כלל". לא ניסיתי ולא שאלתי על כניסת מרעום אני לא הכי בקטע.
סידרתי את הכרית במרכז המזרון כבמת כבוד לתחת היפה שלה, ונכנסתי לתוכה במסיונרית לאט לאט, התחלתי להעביר לשון על הצוואר מאחורי האוזן ובחיבור לכתף, ואני מתחיל להרגיש אותה מצויין, מתחיל להגביר קצב תוך המשך כניסה לגופה הצר. תוך כדי התחילה לגנוח בעדינות ולא מוגזם. לדעתי אלו גניחות מקצועיות אבל נעימות ולא שחוקות - לא מוגזמות שצועקות: תגמור.
לאחר כמה דקות הרגשתי שאנחנו עלולים להגיע לנקודת העל-חזור, שזה כמעט לא אפשרי אצלי כי בדר"כ אני צריך סף ריגוש גבוה הרבה יותר.. אבל נהינתי איתה מאד!! כך שהאטתי את הקצב וכיוונתי אותה להתהפך לדוגי. שם התחברנו 4-5 דקות נוספות והבאתי דגימת DNA נדיבה וכייפית לתוך הקונדום. נשכבתי לידה היא שוב לקחה פיקוד. נתנה לחיצות מסג' בכפות רגליים וכפות ידיים.
אחרי כמה דקות יצאה מהחדר וחזרה עם בקבוק מים מינרליים. קיבלה עוד מחמאות והבטחה שאחזור.
שילמתי לה, 1000 + 120 טיפ שהתקבלו בהערכה רבה. תאמת לא רציתי ללכת אבל לקחתי נשימה עמוקה ויצאתי חזרה לחוקית שכל יום מחפשת אותי במחבואים בשעות הערב/לילה וגם לא מעט בשעות היום.
ביציאה פגשתי את אחותה, נמוכה מעט מפו (גובה: 1.6) נראית מעט מבוגרת יותר מפו והורגשה פחות עדינה ביחס לפו.
ברכב בדקתי, הייתי איתה: שעה ועשר דקות.

מידע רלוונטי:
טלפון מקומי של פו, שווה לוודא שהיא נמצאת: 0831721200 תהנו
מיקום: כ 500 מטר מהיציאה ממתחם הלגונה, כלומר מתחנת השאטל שמוריד מהמלונות ביציאה, משם 400-500 מטר. (מהיציאה של הלגונה: צמת ראשונה ימינה, צמת הבא שמאלה עד הרמזור T בו שמאלה: כניסה 2 מימין)
חניה: בכניסה למקום - רכב חשוף אבל למי אכפת
חדר - גדול ומרווח, הטיפול נעשה על מזרון על הארץ
חדר אמבט: כאן חשוב לציין ולתאם ציפיות כי האמבט בהרבה בתים בתאילנד נראה זוועה. הוא כולל מיכל מים (בדומה לפח אשפה שחור בלי המכסה)וברז מים (רק קר אין חם). מומלץ ושווה להגיע מוכנים לאחר מקלחת. פו הורגשה נקיה ואסטתית.
כך שמקלחת: לא רעיון רלוונטי, לא ממליץ לנסות.

מפגש עם אחותה של פו - לא יודע את שמה!

למחרת, היה לי חלון הזדמנויות גבולי מבחינת הזמן, וידעתי שאם אגמור בשעה הקרובה, אוכל להתמלא עד הלילה לסיבוב נוסף.
החנתי את הרכב בחנייה של פו. נכנסתי וראיתי את אחותה. שאלתי האם פו נמצאת ואחותה ציינה שפו יצאה ותחזור תוך שעתיים אולי קצת קודם. הציעה מסג' אבל ציינה שלא עושה חזק. וידאתי האם עושה Full Service וקיבלתי אישור עם חיוך.
נכנסנו לחדר (אותו חדר), הבחורה הודיעה שהיא מתפשטת.. אני נשכבתי בינתיים על הבטן לקראת מסג' והפעלתי את דמיוני על שיגול 2 אחיות ואולי אציע בהמשך מפגש משותף.. בפועל הבחורה ביקשה ממני להסתובב, שלפה קונדום. החלה מייד במציצה יחסית טובה מתוך כוונה להלביש עלי קונדום. הייתי מופתע ולאא שום חימום ומגע מקדים. התבאסתי אבל שיתפתי פעולה, הבחורה חדורת מטרה, מספקת שרותי מין ללא קשר למסג' טוב. היה מפגש סביר, מבחינתי התלהבתי ממנה פחות והיא סיפקה מפגש ללא מגע מקדים וללא יצירת אוירה. 2-3 תנוחות, גוף מעט נוקשה ופחות סקסי מבחינתי.. מביאה אותי לגמירה בשליקת ביצים.
המפגש לא היה כפי שציפיתי, הבחורה פחות אטרקטיבית מבחינתי ומורגשת יותר מכנית. סיימנו, ניקוי מגבונים. הביאה מים.. אחרי 2 דקות וידאה שאני לא שותה ושתתה אותם בכייף.
שילמתי 1000 + טיפ ויצאתי, לא מאמין איזה הבדל שרות אצל שתיים שגדלו באותו בית!
בבדיקה ברכב, אחרי 30 דקות הייתי בחוץ.

המלצה: לפו חזרתי למרות שלא הייתה, לאחותה לא אחזור
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

תאילנד

7

זה לא נכון, חפוז.
די קל להבחין בקוקסינלים.
הם יותר מוחצנים בהופעה הנשית שלהם (יותר איפור, יותר נצנצים בבגדים)
הם נמצאים (בד"כ) באזורים מיוחדים במועדונים ובבארים.
התנהגותם רעשנית, מוחצנת, וולגארית, ותוקפנית יחסית לנשים זונות.
יש להם קול של גבר תאילנדי (אמנם שונה מגבר מערבי, אבל עדיין גבר)
וליתר בטחון - כשאתה רוצה 'להעמיס' אחת - אתה שואל "Are you a lady boy" והם עונים אמת...

חוץ מזה - יש קוקסינלים סבבה.
חוויה מיוחדת.
אם תהיה בתאילנד - אל תוותר על הניסיון הזה
(יהיה לך מה לספר לנכדים.....)

המגביה עוף - ירחיק ראות

תאילנד

8
[QUOTE=החפוז המכני] החבר sds אומר שאתם הולכים לזיין הרבה גברים. הוא אומר שכמעט בלתי אפשרי להבחין כי התאילנדים מאוד נשיים: חלקים ועם שמוק קטן.[/QUOTE] החבר sds לא זוכר שביקש אותך להיות דובר!
הוא יכול לדברר את עצמו לבד

אז בוא נעשה סדר..

1. טמבל כמוך שאפילו אחת כמו דנה אינטרנשיונל היתה מבלבלת לדעתי יזיין ליידיבויז בוודאות!! ואני מדבר על המוחצנות! לא על הנשיות חחח

2. יש נטייה של לא מעט מכם פה בפורום להתעסק בליידיבויז המוחצנות שלא יכולות או לא רוצות להסתיר את מה שיש להן למכור..כדאי לא להתעלם מאלה הנשיות שכן רוצות וכן רעבות לכסף (הרוב הגדול של הגברים מתעב ליידיבויז ) אין להן עבודה אחרת והן חייבות לאכול ולשלם על החדר ותאמינו לי שאני לא פראייר ומאוד קשה לעבוד עלי!
שוב לי אישית זה לא מפריע- כי אני מת גם על LB אבל כיוון שמדליק אותי הקטע שלזרום עם השקר שלהן כחלק מהמשחק של הסקס..נחשפתי ללא מעט "סודות"..כמובן שבסוף האקט אני מספר להן ואז הם צוחקות ומשתפות בסיפורים מצחיקים כולל תמונות.

בשורה התחתונה זה לא חשוב..כל עוד נהנים הכל בסדר... למי שזה חשוב מטעמים נוספים שלא ימהר לקנות את הסיפורים של "חדי העין שאי אפשר לעבוד עליהם" לא שאין כאלה אבל הם אחוז הרבה יותר קטן ממה שנדמה לכם..וינהג באמצעי הזהירות המקובלים לא מהרחוב..רק אצלך במלון ורק בכאלה שבודקים I.D CARD גם במועדוני הGOGO לא צריכה להיות בעיה כי בעלי המועדון דואגים להעסיק רק ג'נדר אחד או L או LB אבל התענוג הזה עולה הרבה כסף!
ולסיום... בטיול האחרון שלי בכניסה ללובי באחד המלונות הידועים בבנגקוק נתקלתי ב5 ימים ב7 מקרים של תיירים המומים שפקיד הקבלה הסב את תשומת ליבם שהליידי שאיתם היא לא בדיוק MISS :)
הם לא מהארץ אבל יש מצב שגם הם היו מאלה ש"מזהים מרחוק" חחח (אגב..לא כולם שלחו את המארחת הביתה..חלק זרמו :)

תאילנד

9
[QUOTE=איצטגנין] <font size="2" color="#00ffff">
זה לא נכון, חפוז.
<font size="2" color="#00ffff">די קל להבחין בקוקסינלים.
<font size="2" color="#00ffff">הם יותר מוחצנים בהופעה הנשית שלהם (יותר איפור, יותר נצנצים בבגדים)
<font size="2" color="#00ffff">הם נמצאים (בד"כ) באזורים מיוחדים במועדונים ובבארים.
<font size="2" color="#00ffff">התנהגותם רעשנית, מוחצנת, וולגארית, ותוקפנית יחסית לנשים זונות.
<font size="2" color="#00ffff">יש להם קול של גבר תאילנדי (אמנם שונה מגבר מערבי, אבל עדיין גבר)
<font size="2" color="#00ffff">וליתר בטחון - כשאתה רוצה 'להעמיס' אחת - אתה שואל "Are you a lady boy" והם עונים אמת...
<font size="2" color="#00ffff">
<font size="2" color="#00ffff">חוץ מזה - יש קוקסינלים סבבה.
<font size="2" color="#00ffff">חוויה מיוחדת.
<font size="2" color="#00ffff">אם תהיה בתאילנד - אל תוותר על הניסיון הזה
<font size="2" color="#00ffff">(יהיה לך מה לספר לנכדים.....)

[/QUOTE]
לא יודע איצ, זה מה שאמר החבר sds שוחחתי איתו בפרטי ולי הוא גרם לרדת מתאילנד. אם לא הייתי מכיר אותו, הייתי יכול להישבע שמדובר בסרסור שדואג לעסק שלו
ולחבר sds: אתה פתחת איתי קטע על לא עוול בכפי. רק אזכיר פה את דבריך, זיין קוקסינלים שכמוך:
[[QUOTE] נשבע לך שמהודעה להודעה שלך אני הולך ומגבש דיעה שאו שאתה טרול משועמם או שאתה שרוט שלא נאמר חרוט...פצוע קשה!!

בכל מקרה ננסה לזרום איתך עד שיתחיל להמאס..
דנה אינטרנשיונל נראית כמו רוני קולמן ליד אלה שאני מדבר עליהן
אם בדנה אינטרנשיונל כבודו מתבלבל מה יש להגיד :)
אין מצב שאתה חוזר בלי להזדיין עם ליידיבויז ואני לא מדבר רק על אלה הנשיות
[/QUOTE]
אמנם לא אמרתי לך שום דבר בפרטי על מנת שלא לפגוע בכבודך, אבל כבר אז הבחנתי שיש לך בעיה קשה בגישה. אתה מאוד אנטי, מאוד לעומתי, נפגע מאוד מהר משום דבר בעצם. אתה מאוד רגיש אני לא יודע חבר, אולי זה כתוצאה מכך שזיינת הרבה קוקסינלים אולי גם החלפתם תפקידים, והפכת רגיש כמו נערה תאילנדית כתוצאה מכך.
איך שלא יהיה חבר, אני מאחל לך רק טוב, שתמצא את הקוקסינל האחד שלך ותיהנו אחד מהזרג של השני באושר ועושר
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

תאילנד

10
זה יהיה טיפשי לזרום איתך אז אני יוותר:)
רק יחדד (ובאמת לא בציניות) שאני לא חושב שזה רעיון טוב לטיפוס כמוך שחרד למיניותו והגברת דנה אינטרנשיונל (לא שיש לי משהו אישי נגדה) מעלה לו את הליבידו, להגיע לתאילנד :)

בלי קשר..נשמע לי דבילי לאמץ המלצות של סרסור חובב קוקס רגיש ואינטרסנט, ועוד פחות מזה לפנות אליו בשאלות בפרטי
סע תבלה ותהנה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”