שלום
אשמח בבקשה לקבל את המספר שלה למי שיש
אלה - רוסיה פרטית בת 27 מהרצליה
52נפילה בהרצליה - לא יודע איך קוראים לה אבל הטלפון שלה שהוא פורסם באנטרנט להן- 0522346955
שלום לפני שבועיים נתקלתי במודעה באחד הפורומים המתחרים לגבי מישהי שמחפשת קשר דיסקרטי תמורת תמיכה כספית.
התקשרתי כדי לברר פרטים אז היא אמרה לי שהיא מקבלת באיזור בר כוכבא בהרצליה תמורת 350 שקל לשעה כולל נשיקות מציצה בלי גומי וסקס ללא אנאלי לדעתי (לא בטוח)
התקשרתי קבענו בסביבות 7 וחצי בערב קצת התעכבתי בגלל פקקי תנועה באיזור כשהגעתי למקום התקשרתי והסבירה איך להכנס לבניין ובקומה ראשונה.
המראה שלה הוא לא משהו יש לה פנים לא נאות במיוחד שיער ארוך ושחור, אומנם היא מחייכת וכאלו.
חזה לדעתי מידה A מאוד שטוח , פטמות קטנות היא רזה מאוד לא גבוהה במיוחד.
כוס קטן ולא טעים.
אז ככה נכנסתי העברתי לה את הכסף חשבתי שתשלח אותי להתקלח אבל לא (במקרה התקלחתי שעתיים לפניי המפגש בערך) התחלנו להתנשק ולהתמזמז השכיבה אותי למיטה מצצתי את מה שאפשר לקרוא את השדיים שלה לאט לאט עברתי לבטן ומשם לטבור ואז לכוס שלה ליקקתי קצת הכנסתי אצבעות ביחד עם הלשון (הטעם לא היה מזמין במיוחד) אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב והיא התחילה למצוץ לי משהו כמו לפחות רבע שעה אבל היא לא ממש יודעת למצוץ טוב היא הוסיפה קצת שיניים וניסתה למצוץ את הביציים רק שזה קצת כאב ולא ממש עינג במיוחד. היה שלב שהיה נדמה לי שהיא עוד שנייה תשב עליי בלי קונדום אבל למזלי אחרי כמה דקות היא הוציאה גומי ושמה על הזין שלי והיא רכבה קצת עליי אחרי כמה דקות התהפכנו לדוגי סטייל כמה דקות אחרי זה היא ניסתה למצוץ שוב וגם לעשות ביד אבל ללא הצלחה בסוף נאלצתי לעשות לעצמי ביד כדי לגמור.
בנוסף היא נאלצה פעמיים ללכת כדי לראות מה עם התינוק שלה בן השנה וקצת שכל הזמן בכה בפעם הראשונה מיוזמתה בפעם השנייה אמרתי לה שתראה מה איתו כי הבכי שלו כבר הטריף אותי.
אחרי שגמרתי התנקתי במקלחת קצרצרה והלכתי מאוכזב.
הציון לדעתי הוא מאוד נמוך גם לא נאה ולא יפה וגם השירותיות שלה לא הייתה הכי טובה למרות שהיא כן ניסתה אבל מה לעשות זה לא היה זה בכלל.
ומצטער על זה שלא פשוט קמתי והלכתי ברגע שראיתי אותה (שלא הקשבתי לאינטואיציה שלי)
[הועבר לשרשור המתאים]
[הועבר לשרשור המתאים]
53אינטאיציה זה דבר חשוב... אם יודעים להשתמש בה...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
54בזה אתה צודק
וכן יכול להיות שהתיאור נפילה הוא לא המדוייק ביותר כאן.
נלמד לפעם הבאה שאם לא נראה פשוט לקום וללכת
55הוותיקים שבינינו בטח מזהים כמוני את אלה http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=16791 . היא מפרסמת היום באיזה אתר קטן.
לזאב - תודה על הדיווח המפורט, בגינו אנו מתעדכנים על כך שאלה עדיין פעילה ומהו מספר הטלפון החדש שלה (לאדמין - כדאי בהזדמנות לאחד את השרשורים).
[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]
UMA 2013-07-12 16:23:16
לזאב - תודה על הדיווח המפורט, בגינו אנו מתעדכנים על כך שאלה עדיין פעילה ומהו מספר הטלפון החדש שלה (לאדמין - כדאי בהזדמנות לאחד את השרשורים).
[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]
56תודה חיפשתי דווקא לבדוק אם יש דיווח עליה ולא מצאתי אז פרסמתי חדש.
ותודה על הלינק באמת עזר לי רק חבל שלא בדקתי לפני שנסעתי אליה
57אני מאוד מקווה שפעם הבאה,פשוט לקום ולצאת ...להיות בדירה שתינוק בוכה כי הוא רוצה את אמא ומצד שני אתה מנסה לזיין תאמשלו...לא צריך להרחיב במילים..פשוט לברוח-סיטואציה רעה,לא הייתי רוצה להיות במקומך.
58נפגשתי עם הבחורה לפני שנתיים בערך.
ואז היא לא עבדה כפרטית שמארחת בבית - אלא קיבלתי אותה דרך איזשהו משרד.
השעה הייתה 3 בבוקר - הייתי חרמן אש, הזמנתי בטלפון (לא זוכר את המשרד) ביקשתי צעירה עם חזה יפה,
קיבלתי את הבחורה (שלפני שנתיים הייתה בת 28), שטוחה ביותר, פנים לא משהו.
הסקס איתה היה בין הגרועים. מציצה ממש לא משהו , עם שילוב של שיניים, הסקס כל כך שתמי שבאמצע הזיון נאלצנו לעצור כי חבריקו נרדם לגמרי , עבודת יד (סבירה) ושוב למעלה.
פעם שנייה הייתה בדוגי - כאב לי הגוף מהעצמות שלה, כל פעם שהייתי נכנס הייתי מקבל מכה :)
היא בחורה נחמדה ולא מלחיצה - אבל הסקס איתה ממש גרוע!