הייתי אצל קסיושה יום ו' אחר הצהריים. רחוב הירקון בתל-אביב. חניתי בכחול לבן לאחר ציד חניה מתיש. יום לאחר מכן
שמחתי לשמוע מאוליגופול שזה היה קל.
הגעתי לאחר גמילה שהחזיקה מעמד 36 שעות.
לקחתי מסלול של חצי שעה מציצה עם גומי - 300 ש"ח.
נכנסתי לחדרה כשעלי הבגדים שאני לובש, 6 שטרי טשרניחובסקי, שעון יד, מפתחות, משקפי שמש וטלפון מבצעי.
התמונות שפורסמו עבורה אמיתיות אך ישנות ולא משקפות את מראה האמיתי. פנים לא יפות עם שיער צבוע בלונד ערסי. אמנם רזה וגבוהה, אך לא אהבתי מראה הגוף כלל. במודעה היה כתוב באנגלית צחה young kusit - לא הייתי חולם לכנות אותה "כוסית".
שקלתי אם לעשות אחורה פנה - ונכנסתי כדי לשרוף 300 ש"ח בתקווה להכאיב לעצמי אולי יעזור לי להיגמל.
התקלחתי.
על השולחן במקלחת היתה קופסה של עדשות מגע. שאלתי אותה אם היא לובשת עדשות - ענתה שלא, שהעדשות שייכות לחברה שלה.
ביצעה מציצה עם גומי שכבר איני זוכר את טיבה - אך כשהרגשתי מוכן ביקשתי לעבור לזיון. עברנו לזיון במסיונרי - ודוקא הרגשתי טוב בזיון שאוכל לגמור - רק שהזיון נעשה תוך שאני דופק את הראש בלוח שבקצה המיטה.
הפסקתי וביקשתי ממנה שנתרחק.
טעות גורלית.
ב-3 שניות שלקח לנו להתרחק הלכה לגמרי הזיקפה.
חזרנו למציצה שניה עם גומי חדש.
הפעם נתתי לה להמשיך לגמירה תוך שאני מפנטז על פולקעס חשופים של כוסית אמיתית בלונדינית רכובה על אופניים שראיתי במקרה בנסיעה לשם.
אחרי הגמירה התקלחתי ודיברנו קצת. סיפרה שתהיה פה רק שבוע, ושהיא מצ'צ'ניה. חשבתי לעצמי "וואי איזה כיף זיינתי מוסלמית" עד שנזכרתי שגמרתי בחוץ וחלפה ההתלהבות.
החלטתי שלא אכתוב עליה כי היא פה רק שבוע - קיימה את החוזה בינינו - וממילא נכנסתי בציפיה להתבאס. אבל אם מישהו אחר יכתוב עליה, אכתוב גם.
ביום ראשון הייתי אצל נאומי שקטעה לי את רצף הגמירות בחוץ.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.