כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 71 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

701

אוינק אוינק גיחי גיחי דופק את אוקטביה פופינס בחורים כמו פסיכי! Tongueצחוקקריצה

אהלן חברים שמי אוינק אוינק ולאחרונה אני ממש מתחרפן. אני מרגיש שאני צריך טיפול נפשי. חזיריק הקשיח שלי יותר נורמלי ממני אני ממש משיגנע צחוק

קבעתי תור אצל פסיכיאטרית ד"ר פופינס, שמעתי עליה רבות מחבריי הדלביובים שהלכו להיבדק אצלה. כולם חזרו רגועים עם חיוכים דביליים צחוק אז הגיע הזמן שלי ללכת לפופינס ולבדוק במה מדובר חיוך גדול

"שלום לך ד"ר פופינס אני אוינק אוינק קבענו היום זוכרת DARLING ?" שאלתי את פופינס כשנכנסתי למשרד שלה.

"כן אוינק אוינק במה אני יכולה לעזור לך?" שאלה ד"ר פופינס והביטה בי בעיניה המלוכסנות והחודרות צחוק

"ד"ר אני מרגיש שאני משתגע!" התלוננתי לד"ר פופינס.

"מממ... תצחק רגע" ביקשה ד"ר פופינס.

"גיחי גיחי!" צחקתי כמו מטומטם צחוק

"כן לצערי זה צחוק של פסיכי, נאלץ לאשפז אותך" הסבירה לי ד"ר פופינס בגיחוך צחוק

"לאאאא בבקשה אני לא רוצה אישפוז יש אולי טיפול אחר?" שאלתי את ד"ר פופינס אחרי שממש נלחצתי מבולבל

"כן! ליקוק תחת ומציצת זין!" הודיעה לי ד"ר פופינס וצחקקה בשובבות צחוק

ד"ר פופינס הסתובבה אליי עם ישבנה וכמעט נפלה לי הלסת! יש לה תחת סקסי בטירוף! ממש תפוח עסיסי שדרש ביס דחוף! Tongue הורדתי את החוטיני של ד"ר פופינס ודחפתי את הפרצוף שלי בין פלחי ישבנה. בפנים היה כל כך חם ונעים! הוצאתי לשון וליקקתי בשקיקה את חור התחת השובב והמתוק שלה! Star יאמי יאמי חררר חררררר מוחא כפייה

בהמשך ד"ר פופינס עברה למציצת זין ומצצה במציצת כריש עצבנית את חזיריק הקשיח שלי! זה היה ממש פסיכי! Tongueמוחא כפייהצחוק

לצערי הטיפול של ד"ר פופינס הסתיים מהר מהרגיל... רק התחלתי להנות וכבר הייתי צריך להרים את המכנסיים ולצעוד הביתה עם חזיריק הקשיח שרצה גם לפרק לד"ר פופינס את החורים הרעבים צחוק

יום למחרת ממש התחרפנתי! נדלקתי בטירוף על ד"ר פופינס והיא לא יצאה לי מהראש! כמו ילד קטן החלטתי למשוך את תשומת ליבה בדרך ילדותית ומפגרת ביותר! אספתי מלא שקיות זבל מכל מיני מקומות ושמתי את שקיות הזבל ליד הפח של ד"ר פופינס צחוק

"סקס בומב סקס בומב יו מיי סקס בומב! לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה!" שרתי כמו דלביוב בזמן שפיזרתי את שקיות הזבל ליד הפח שלה צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק מה אתה עושה?" צעקה ד"ר פופינס אחרי שפרצה כמו רוח סערה מהדירה שלה צחוק היא הפליקה לי על התחת ובעטה בי כמה פעמים צחוק

"את קקה!" צעקתי לה צחוק

"כוסוס של אמא שלך!" צעקה לי פופינס צחוק

"TZIPA MAMASH IDIOTKA!" צעקתי לה צחוק

"אוינק אוינק לך מפה וקח את השקיות זבל שלך!" צעקה פופינס והבריחה אותי צחוק

כעבור כמה שעות חזרתי בשנית... שוב מצוייד בשקיות זבל צחוק הנחתי את שקיות הזבל ליד הפח של פופינס והתחלתי לקפץ כמו דלביוב צחוק

"תרגלי אחריי תשתמשי במשקפת מצלמות ולוויינים! תשתמשי במצלמות שעושות צילום לילה!" שרתי כשראיתי את פופינס צופה בי מהחלון עם משקפת ומצלמת אותי צחוק

פופינס לא הסתפקה בזה והתנפלה עליי בחוץ צחוק

"תרביצי לי! אני אוהב שאת מרביצה לי!" שרתי וקיפצתי כאשר פופינס שיגרה לעברי בעיטות ואגרופים צחוק

"אני מרביצה לך!" כועס צעקה פופינס צחוק

פופינס הבריחה אותי אבל למחרת חזרתי שוב! Evil Smile כמובן מצוייד מכף רגל ועד ראש בשקיות זבל ובמצב רוח טוב במיוחד Cool

"אני לא מסתיר את הרגשות שלי ולא אשקר לך, אני דלוק עלייך חזק כי את... סקס בומב סקס בומב יו מיי סקס בומב!" צחוק שרתי לפופינס.

פופינס ממש רתחה מעצבים והחליטה לעבור ל PLAN B שהיה קטלני במיוחד! צחוק

היא קשרה את הידיים שלי עם סלוטייפ ושמה אותי במשאית זבל מבולבלOuchצחוק

אני לא עשו אותי באצבע! חזיריק הקשיח הפך אותי לרמבו! Approve השתחררתי מהסלוטייפ בגבורה וברחתי ממשאית הזבל צחוק

שוב אספתי שקיות זבל מכל מקום ופיזרתי אותן ליד הפח של פופינס צחוק

"טוב אוינק אוינק אני רואה שאתה מתחרפן לגמרי... מה דעתך על טיפול פסיכיאטרי חון דה חאוס" שאלה אותי פופינס.

"פופינס זה רעיון נפלא!" צעקתי וקפצתי בשמחה לדירתה של פופינס Tongueצחוק

התחלנו בטיפול...

"אוינק אוינק אתה אוהב סרטים?" שאלה אותי פופינס.

"חולה על סרטים!" Tongue עניתי לה.

"בטח כאלה אקשן ואלימות כמו כל הגברים?" שאלה פופינס.

"ואללה דווקא לא" עניתי לה.

"יאאאאא אז מה עוד?" Tongue שאלה פופינס בסקרנות.

"גם פורנו זה סבבה!" Tongue צעקתי בהתלהבות.

"מה אתה אומר???!!! אהההה אני כבר לא יכולה להתאפק אני חמה עליך אששששששש!" צעקה פופינס וזינקה עליי Tongueמוחא כפייהStar

תפסתי את פופינס כמו גבר ונשאתי אותה לחדר השינה Cool

פופינס הבינה שאני חם עליה ולכן אני עושה את כל התרגילים האלה עם שקיות הזבל צחוק

לשתי את שדיה ומצצתי את פטמותיה הטעימות של פופינס! היא ממש גנחה מהנאה מוחא כפייה

פופינס הייתה חרמנית בטירוף מכל תרגילי שקיות הזבל שעשיתי לה אז היא דרשה ירידה! Tongue

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! הפיזדה שלה הייתה מאוד מזמינה מוחא כפייה

זחלתי לעבר הפיזדה הורדרדה שלה והדבקתי את לשוני לעבר הפלא הרטוב הזה! צחוק

ליקקתי לפופינס גם את הכוס וגם את חור התחת בו זמנית ופופינס גנחה: "ענק! אתה גאון! איך לא חשבו על זה קודם? שימחת את ליבי! איך אתה עושה את זה? תענוג לראות אותך עובד! אוינק אוינק אם לא היית היו צריכים להמציא אותך!" Tongueצחוק

פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה בחיוך ענק אחרי ששימחתי לה את הפיזדה וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי Tongue אחחח הטוסיק שלה כזה חמים וטעים! מוחא כפייה

בזמן שאכלתי את התחת של פופינס היא התעלסה עם חזיריק הקשיח ועם שתי הביצים החלקות והטעימות שלי Star אבל לפתע פופינס הפכה לכרישה רעבה וחשפה את שיניה החדות! היא נשכה אותי ללא רחמים בגופי ובישבני השובב. צעקתי כמו פסיכופט אבל המשכתי לנשק את חור התחת של פופינס... כי אני אוהב אותו! צחוק

פופינס כבר טפטפה מהכוס אז היא עלתה על חזיריק הקשיח שלי ברכיבה הפוכה חיוך גדול

"בואי לפה בובה את יודעת איך לספק אותי!" שרתי לפופינס Tongue

"יססס דיו דיו תפתח לי ת'צורה! מצאתי לי מאהב שיודע מה אני אוהבת!" שרה פופינס צחוק

"ואני נסעתי בכל העולם ולא מצאתי TZIPA כזאת מחרמנת כמוך!" שרתי לפופינס והתענגתי מהמראה איך חזיריק הקשיח מפמפם את הפיזדה שלה מוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של דלביובים חרמנים וצחקנו כמו מפגרים צחוק חחח עשיתי מד"ר פופינס משוגעת צחוקקריצה

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי כהוגן באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי את פופינס במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה. הנוף היה נפלא כי כריות ישבנה של פופינס קיפצו ומחאו כפיים מוחא כפייהStar

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

גם משם ראיתי את הפופקה של פופינס במראה וזה היה מראה נפלא! Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה בפיזדה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"אני רוצה לקבל סיפוק!" צעקתי צחוק

עברנו לעמידה, פופינס נשענה על השידה ודפקתי אותה בכוס הלוהט שלה מאחורה Tongue

"אני התות שלך! אני הדובדבן שלך!" גנחה פופינס Tongue

"סקס בומב סקס בומב יו מיי סקס בומב!" שרתי והפלקתי על ישבנה של פופינס חיוך גדול

"אני אוהבת איך אתה מזיין אותי כל הלילה בלי הפסקה!" צעקה בהתלהבות פופינס Tongue

"בובה את מגרה ומחרמנת אותי חבל"ז!" צעקתי וחפנתי את שדיה הרכים של פופינס Star

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקרוע לה ת'פזידה בעמידה Evil Smile

"אני הצעצוע שלך למשחקי סקס!" צעקה פופינס וצחקקה צחוק

"את סקס בומב שצריכה זיון בן זונה!" צעקתי צחוק

אחרי שליקקתי את הפופקה של פופינס כשהיא בדוגי זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"אני הפנטזיה המינית שלך!" צעקה פופינס צחוק

"תחבקי אותי חזק ותקבלי השחלה מעולה של חזיריק קשיח שלי במערה החמימה שלך!" אמרתי לפופינס בקול סקסי וחיבקתי אותה קריצה

"אם אתה מספיק אמיץ בוא תכנס איתי למיטה!" צעקה פופינס וצחקה צחוק

גם אם פופינס הייתה לובשת סטרפאון עם שטרונגול אפריקאי הייתי נכנס איתה למיטה Approveצחוק

התהפכנו והמשכתי לזמבר את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"תכין ליתר ביטחון מסכת חמצן ליד המיטה!" צעקה פופינס צחוק

ליקקתי את הפופקה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"הידיים שלך משוטטות על הגוף שלי!" צעקה פופינס וזה בדיוק מה שהידיים שלי עשו צחוקקריצה

"סקס בומב סקס בומב יו מיי סקס בומב! כשאני רואה אותך מרוב התרגשות אני מתהפך כמו חולצה!" צעקתי והפלקתי על ישבנה המקפץ של פופינס Tongue

"אוינק אוינק אני רוצה לטעום את הזרע הפסיכי שלך!" הודיעה לי בהתלהבות פופינס צחוק

כמובן שנתתי לפופינס את מבוקשה, איך אני יכול לסרב לנימפומנית אוהבת זרע שכמותה צחוקקריצה

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא דחפה לי אצבע לרקטום ועינגה אותי שם גוד גוד Tongueצחוק ותוך כדי היא מצצה לי את חזיריק הקשיח בשקיקה ואני ליקקתי לה את חור התחת ברעב גדול! Tongue

"את כזאת סקסית אני עוד שניה מתפוצץ!" Star גנחתי בזמן המציצה והרגשתי את הזרע שלי מבעבע בביצים צחוק

השפרצתי בפיה של פופינס כמות יפה של זרע חם! פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סקס בומב סקס בומב!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

תודה לפופינס על הטיפול המושקע! רק נימפומנית חולת זין כמוה יכולה להרגיע את חזיריק הקשיח שלי מלעשות בלאגן במכנסיי ולגרום לי לפזר שקיות זבל ליד הפח שלה צחוקצחוקצחוק

אני מעדיף לפזר זרע בדירה שלה צחוקצחוקצחוקקריצה

סקס בומב שלי קיבלה זימבור בפיזדה ונשארה שבעה ומרוצה! Tongueמוחא כפייה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

סקסית פעם הבאה אני אזמבר אותך כל הלילה ליד הפח עם כל שקיות הזבל צחוקצחוקצחוקקריצה

סקס בומב סקס בומב יו מיי סקס בומב FOR EVER!!! Tongueצחוקקריצה

סקסית תרביצי לחזיריק הקשיח שלי הוא אוהב סקס קשוח! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

702

אוינק אוינק המוביל

מוביל את את הטוסיק של אוקטביה פופינס למיטה

ושם מפרק לה ת'צורה! Evil Smileצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מוביל חרוץ וחברמן בעל כלי גדול שעוזר לי בהובלות ובפתיחת חורים של שרמוטות רטובות Coolצחוק

יום אחד התקשרה אליי לקוחה, שמה אוקטביה פופינס. היא בדיוק עברה דירה אז הייתה צריכה את שירותיי המיוחדים! אוינק אוינק המוביל בדרך אלייך גבירתי אל דאגה Star

הגעתי לביתה וכשהיא פתחה לי את הדלת חזיריק הקשיח שלי התחיל לרקוד סלסה במכנסיי צחוק

"שלום גברת פופינס אני המוביל שלך אוינק אוינק" אמרתי לה והיא הכניסה אותי בחיוך רחב חיוך גדול

"בוא תכנס אוינק אוינק חיכיתי לך" חיוך אמרה פופינס בקול מתוק.

פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת תחת מרשים ביותר! רציתי להפליק לה על התחת ולהעמיס אותו על הזין שלי! צחוק

פופינס הראתה לי את כל הציוד שצריך הובלה. כן הייתה לי עבודה מרובה אבל עשיתי את זה בשמחה בנוכחותה של פופינס, היה על מה להסתכל בזמן העבודה צחוקקריצה

כאשר סיימתי להעמיס את כל הציוד שהיה בביתה, פופינס סימנה לי להתקרב אליה... המממ מעניין מה היא רוצה אולי שכחתי משהו? מבולבל

"אוינק אוינק אני צריכה שתרים גם את זה! הנה תרד קצת... את זה!" צעקה פופינס, הורידה את התחתונים שלה ודחפה את הפרצוף שלי לתוך התחת שלה צחוקצחוקצחוק

"ואאאאווווו פופינס את לא נורמלית! גם לתחת שלך אני צריך לעשות הובלה?" שאלתי את פופינס ממעמקי ישבנה צחוק

"יסססססססססססס גם לו אתה צריך לעשות הובלה אבל קודם אתה צריך לעשות הכנה להובלה!" צחקקה פופינס צחוק

ליקקתי את חור התחת של פופינס ברעב גדול! ונשכתי אותה בפלחי ישבנה Tongue אתם רואים? עוד שרמוטה רוצה שאני אוביל אותה מהדירה ואפתח לה ת'חורים! Evil Smileצחוק

פופינס שלפה ממכנסיי את חזיריק הקשיח ומצצה אותו בטירוף במציצת כריש קטלנית! ממש טרפה אותו השובבה איזה פה יש לה אלוהים! מוחא כפייהTongueצחוק

נפרדתי מפופינס אחרי שהובלתי את כל החפצים מהדירה שלה ואת הפופקה שלה לדירתה החדשה חיוך גדול והזמנתי את פופינס לכוס תה אצלי בדירה גררר גרררר קריצה פופינס הסכימה! אנחנו הולכים לעשות פרו ורבו עד אור הבוקר! Tongueצחוק

למחרת חיכיתי לפופינס במיטתי... החלטתי לעשות לה מתיחה קטנה ושובבה קריצה

תפסתי פאה בלונדינית, הצמדתי אותה לזין שלי ועשיתי איתה תנועות כאילו מישהי מוצצת לי צחוק

פופינס דפקה בדלת...

"פתוח!" צעקתי וגיחכתי לעצמי צחוק

"מההההההה? אוינק אוינק מה זה צריך להיות??? הזמנת אותי לדייט ואתה מתעסק פה עם איזו שרמוטה?" צעקה פופינס וחטפה את הפאה ממני. אם זאת הייתה מישהי פופינס הייתה עוקרת לה את הראש צחוק

"חה חה חה עבדתי עלייך!" התגלגלתי מצחוק צחוק

"בחיים יש עליות וירידות! עלה לי על העצבים ואני אוריד לך כאפה!" צעקה פופינס וסטרה על פניי צחוק

פופינס עלתה על המיטה והתיישבה עם ישבנה על פניי! היא עשתה לי פייסיטינג חינוכי והכריחה אותי לאכול את הפופקה הטעימה שלה Tongue

גברת פופינס הכועסת לא הסתפקה בזה והכריחה אותי לעשות לה ירידה מוחא כפייה

פופינס נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! זחלתי לעבר הפיזדה הורודה שלה ונתתי שם עבודה יסודית עם לשוני השובבה Tongue

פופינס נכנסה להיי רציני וגנחה: "זה מעולה! כן סוף הדרך! יופי! מעולה אחי! אתה על הסוס! אתה גאון! אל תזניח את הפופקה! עשית את זה!" צחוקצחוקצחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייהצחוק

עשיתי הובלה מדהימה לפיזדה של פופינס! בזה אני בהחלט מצטיין צחוקקריצה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. היא תפסה את חזיריק הקשיח עם פיה הלוהט ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת! Tongue גם את הבייצלך החלקים שלי היא שליקלקה ביסודיות מרשימה ושיחקה בהם כאילו היו כדורי פינג פונג צחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ בגופי ובישבני השובב Shockedצחוק צעקתי בקולי קולות כאילו מזמברים אותי בתחת חבריי המובילים צחוקצחוקצחוק

פופינס החרמנית עלתה עליי לרכיבה הפוכה! Tongue הקפצתי אותה בזיון טרמפולינה על חזיריק הקשיח כאילו אין מחר! פופינס צהלה ושמחה צחוק

"כן בייבי תחממי את המיטה זה פשוט שיגעון!" צעקתי לה בהתלהבות צחוק

"כן קדימה אוינק אוינק תזמבר אותי חזק!" צעקה פופינס צחוק

"הלילה התחיל יש ירח מלא!" צעקתי והפלקתי על הפופקה של פופינס Tongue

פופינס הסתובבה והמשכתי לזמבר אותה בכוס כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

פופינס הפכה לערפדה ושוב חשפה את שיניה החדות! היא נשכה אותי בשקיקה באוזניי ובצווארי ועשתה קולות מפחידים צחוק לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זכר ונקבה! היא נקבה מיוחמת ואני זכר חרמן צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ מול המראה ושנינו התענגנו על ישבנה שקיפץ ומחא כפיים Tongueמוחא כפייה

"קדימה סוסיק תזמבר אותי כהוגן בפיזדה!" צעקה פופינס צחוק

התיישבתי עם פופינס על הכיסא והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

ראיתי את הטוסיק של פופינס במראה ואת חזיריק הקשיח שלי שוחה אצלה בפיזדה! זה היה נפלא! מוחא כפייהStar

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

קמנו ופופינס נשענה על ידית המיטה מול המראה. פירקתי אותה בכוס הרטוב שלה מאחורה והפלקתי על ישבנה חיוך גדול

"תני חופש פעולה לגוף שלך!" צעקתי בהתלהבות צחוק

"נתתי נתתי!" צעקה פופינס צחוק

"אני בטוח שנעביר את הזמן בכיף!" צעקתי וליטפתי את גופה הענוג של פופינס חיוך גדול

"יססססס ללא ספק!" צעקה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Evil Smile

"אני אתן לך תענוג שעוד לא הכרת!" Tongue צעקתי לפופינס.

"אל תתביישי אני רוצה לעשות חיים הלילה!" צעקתי וחפנתי את פלחי ישבנה של פופינס חיוך גדול

עברנו לכפיות פרועות וסוערות! Star

"כן בובה בואי נתפרע הלילה ונעשה סקס חייתי!" צעקתי והתפרעתי בפיזדה של פופינס צחוק

"כןןןןןןןן זה מה שאנחנו עושים!" Tongue צעקה פופינס.

"קדימה בובה אל תתביישי את יודעת מה אני רוצה!" צעקתי והפלקתי לפופינס על הפופקה חיוך גדול

"כן אני יודעת מה אתה רוצה! תזמבר אותי חזק סוסיק!" צעקה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לקרוע את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

ליקקתי את הפופקה של פופינס ולפתע פופינס קמה מהמיטה והודיעה לי שבעלה מחכה לה... WTF? Wacko היא לבשה חוטיני והתחילה לחפש את הטייץ אבל עצרתי אותה! לא נתתי לאסון כזה לקרות! צחוק

"תורידי את החוטיני שלך!" צעקתי לה ופופינס התחילה להוריד את החוטיני כמו חשפנית צמרת Tongue

"אחחחחחח זה מחרמן אותי מאמי!" צעקתי בחרמנות והפלקתי לה על הפופקה Cool

"טוב בעלי יכול לחכות נסיים את מה שהתחלנו... מר פופינס יכול להמשיך לחכות לבייגלה שלו" הודיעה פופינס והתיישבה על 4 על המיטה מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"בואי נחגוג בסקס סוער!" צעקתי ופירקתי לפופינס את הפיזדה! Tongue

"אל תסתירי שאת רוצה לעשות סקס איתי!" צעקתי צחוק

"אני מקצוען אני אראה לך מה זה סקס איכותי!" המשכתי לצעוק צחוק

"כן תראה לי אני מתה לראות!" צעקה בהתלהבות פופינס והחזירה לי קונטרות חזקות חיוך גדול

לפתע פופינס הודיעה לי חגיגית שהיא מתה לקבל את הזרע שלי בפה שלה מוחא כפייה

זאת הייתה בשורה משמחת במיוחד כי אני ממש טוב בלקלוע למטרה צחוקקריצה

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא שיחקה עם האצבע בדירצ'קה פופקי שלי ומצצה לי בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח מוחא כפייהHeart ליקקתי את דירצ'קה פופקי הטעימה שלה והתמוגגתי מטעמה המשובח Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס את הזרע החם שלי! פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המוביל!" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים כפי שראיתם אני עושה את עבודתי על הצד הטוב ביותר! לא מתעצל ומוביל גם טוסיקים שובבים של שרמוטות נימפומניות כמו אוקטביה פופינס Tongueצחוק

אוקטביה פופינס חולת זין ושרלילה אמיתית! על זה יעיד כל בעל מקצוע שנתן לה שירות! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

נהנתי מאוד להוביל את התחת שלך למיטה ולקרוע אותך שם בשקיקה! TongueצחוקStar

אז מה סקסית נתתי לך תענוג שעוד לא הכרת? Evil Smileקריצה

ד"ש חם לחורצ'קים השובבים שלך סקסית Starחיוך גדול

Heart Hug

Lavelle

703

ועדת הבית החרמנית פופינס

מפתה את חובב הזונות אוינק אוינק

שמפרק לה את הישבן! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חובב זונות מושבע! Tongue

אני עושה ביקורי בית אצל זונות על בסיס יומי ותמיד נשאר רעב לעוד! Star

שמעתי על זונה אחת בשם שרון... הבנתי שהיא ממש מפורסמת והרגשתי שיש לי חור בהשכלה בגלל שלא ביקרתי עדיין בחורים שלה צחוק

נודע לי גם שהיא ממש פעילה בפורום סקס אדיר אז נרשמתי לפורום וכבר באותו היום קיבלתי ממנה הודעה לבוא לבקר אותה! פששש היא לא מבזבזת זמן זה בטוח, זונה שיודעת את העבודה צחוקקריצה

התקלחתי, התבשמתי, צחצחתי את חזיריק הקשיח ושמתי לו פפיון חגיגי! יצאתי לדרכי לעבר הזונה הכי מפורסמת בתל-אביב! התרגשתי בטירוף! היא ידועה בעיקר בעיניה המלוכסנות ובטוסיק השובב שלה, וזה ידידיי שילוב מנצח! מוחא כפייה

נכנסתי לבניין של שרון והייתי כבר מטרים ספורים ממפגש עם המלכה המלוכסנת אבל אז פגשתי את ועדת הבית פופינס, או בשמה המלא אוקטביה פופינס. שהיא בעצם עוקבת אחרי לקוחות של שרון ומפתה אותם Shockedצחוק

כן חברים כפי שהבנתם לא הגעתי למפתן הדלת של שרון כי הפרצוף שלי הגיע לתחת של פופינס שפיתתה אותי עם פלאג ורדרד שהיה תקוע לה בישבן Tongueצחוק

"אני לא צריך את השיט הזה!" אמרתי לה וניסיתי לחמוק ממנה בניסיון אחרון ולברוח לשרון.

"בטח שכן! בוא אוינק אוינק תטעם את הטוסיק שלי!" Tongue צעקה פופינס ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה צחוק

שלפתי את הפלאג מישבנה וליקקתי אותו בהנאה! ירדתי על ברכיי ואכלתי את הפופקה הטעימה של פופינס אחחח פשוט תענוג מוחא כפייה אולי אני באמת לא צריך את שרון, יש תחליף הולם צחוק

שלפתי את חזיריק הקשיח מתחתוניי ופופינס התנפלה עליו במציצת כריש עצבנית צחוק פשששש היא ממש רעבה לזין חשבתי לעצמי נראה לי שעשיתי את הבחירה הנכונה מוחא כפייה

"פופינס כזה עולה התענוג הזה?" שאלתי אותה.

"זה בחינם חון דה חאוס!" אמרה לי פופינס וצחקקה צחוק

"גדול! תמצצי לי בזמן שאני סופר את הכסף שחסכתי!" Tongue הודעתי לה ושנינו צחקנו צחוק

פופינס רצתה להוכיח שללא כל ספק שעשיתי את הבחירה הנכונה והיא נתנה לי לזיין אותה בתחת בחדר המדרגות Tongue פילחתי את הפופקה הקטנה שלה בעונג רב והיא ממש התמוגגה מחזיריק הקשיח שלי שהיה נעוץ עמוק בישבנה מוחא כפייה

המשכנו בזימה שלנו בדירתה של פופינס. יש לה דירת חדר קומפקטית עם ריח של סקס צחוקקריצה

פופינס נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לעשות לה קסמים בפיזדה Star

הדבקתי את לשוני לפיזדה של פופינס ועשיתי שם בלאגן גדול! את חור התחת של פופינס גם לא הזנחתי והיא גנחה: "זה באמת יפה! תמשיך כך! וואו! מדהים! סחטיין! יוצא דופן! מחשבה יפה! בדיוק! חן חן!" Tongueצחוק

פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך רחב מרוח על פניה היפות וגנחה שזה היה מצוין! Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. אכלתי את הפופקה שלה בשקיקה ופופינס עשתה מציצת פוליש לחזיריק הקשיח ומציצת פאק פאק לביצלייך המתוקים שלי מוחא כפייהצחוק

פופינס התגלתה ככרישה רעבה והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי ובישבני Shockedצחוק התגלגלתי מצד לצד והתנחמתי שהפופקה של פופינס אצלי בפרצוף צחוק

פופינס הייתה כבר סופר חרמנית אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח שהחליק בשקיקה לישבנה מוחא כפייה

"אני רוקדת על הזין שלך ואני רואה שזה מוצא חן בעינייך!" צעקה פופינס בזמן שקיפצה על הזין שלי כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול חברים המחזה היה מרהיב! Tongue

"הגיע הזמן לעשות סקס!" צעקתי וטפחתי על ישבנה של פופינס Star

"הזין שלך מוצא חן בעיני!" גנחה פופינס Tongue

"הווווו יאההה הזין שלי גורם לך תענוג!" צעקתי Tongue

פופינס הסתובבה, החליפה חור והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי.

"תדפוק את הכוס שלי כמו שצריך!" צעקה פופינס צחוק

"אדפוק עם הזין שלי את הכוס שלך!" צעקתי בהתלהבות Tongue

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של דלביובים חרמנים צחוק

זחלנו לקצה המיטה וחזיריק הקשיח שלי השתחל לישבנה של פופינס. בספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר ופירקתי לה את הפופקה מול המראה Evil Smile הנוף היה משגע! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכיסא והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס, העפתי אותה באוויר והשכבתי אותה על המיטה. פיסקתי את רגליה וזימברתי אותה בתחת במיסיונרית מטריפה Tongue

קמנו, פופינס נשענה על השידה והמשכתי להשחיל אותה עמוק וחזק בטוסיק השובב שלה Evil Smile

"אני מר עולם בזימבור!" צעקתי והפלקתי על ישבנה של פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר לה את הפופקה! חיוך גדול

"אני שרמוטה חמישה כוכבים!" גנחה פופינס צחוק

"אני מר סקסי ומר TRAHER!" צעקתי ועשיתי שריר צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongue

התהפכנו והמשכתי לפרק את הטוסיק של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אכנס לכוס שלך בתקיעה אחת!" צעקתי והשחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה של פופינס Tongue

החזרתי את חזיריק הקשיח לתחת של פופינס וזימברתי אותה עמוק וחזק Star

"כשאתה מזיין אותי אני מרגישה בגן עדן!" גנחה פופינס Tongueצחוק

פופינס הודיעה לי שהיא רוצה לטעום את הזרע שלי. גם אני חשבתי ככה האמת, כל שרמוטה צריכה לטעום את הזרע של אוינק אוינק צחוקקריצה

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא התחילה למצוץ לי בשקיקה את חזיריק הקשיח ושיחקה עם אצבע בישבני חיוך גדול ליקקתי לפופינס את התחת ושיחקתי עם האצבע בחורצ'יק הקטן שלה Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף בפיה של פופינס! היא חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מר TRAHER!" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

נפרדתי מפופינס בחיוך מאוזן לאוזן והבטחתי שאני עוד אבקר אותה ואת החורים שלה בהמשך חיוך גדול

הלכתי לזונה שרון וסיימתי את הערב אצל השרלילה אוקטביה פופינס Tongueצחוק

האתגר הבא שלי הוא לזיין את שרון בתחת חון דה חאוס ולספור את הכסף שחסכתי בזמן שהיא מוצצת לי! צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה! TongueTongueTongue

שמחתי מאוד לדפוק שרמוטה חמישה כוכבים כמוך צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית מה תעשי שבוע בלי מר TRAHER? צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

704

אוינק אוינק איש תחזוקה מטפל לאוקטביה פופינס בצנרת! צחוקקריצה

אהלן חבר'ה שמי אוינק אוינק. אני איש תחזוקה חרוץ ויצירתי ואין דבר שאני לא יכול לפתור ולתקן בבית הלקוח. אני עושה עבודה יסודית ונאמנה! כל הלקוחות שלי מרוצים חיוך גדול

יום אחד היה לי זמן פנוי בין לקוחות אז החלטתי לקפוץ לפיצה, לטרוף כמה משולשים Tongue

הגעתי לפיצה

וביקשתי מהמוכר שהיה ממש נמהר וחסר סבלנות מגש של פיצה. הוא הביא לי את הפיצה שעליה שילמתי ממיטב כספי ועבר ללקוח הבא. שמתי את הפיצה על השולחן וראיתי שכמה מטרים ממני יושבת איזה הומלסית מלוכסנת ונועצת בי עיניים, זה היה ממש מטריד צחוק

לפתע קיבלתי טלפון בהול ממישהי שדוד המים שלה הציף את כל הדירה. זה עניין של חיים ומוות! תפסתי את האופניים שלי והתחלתי לרכב כמו מטורף לדירתה... אההה פאק הפיצה שלי! Shocked שכחתי אותה על השולחן בפיצריה. חזרתי כמו רוח סערה לפיצריה ולא היה זכר למגש הפיצה שלי Wacko
שאלתי את המוכר אם הוא ראה את הפיצה שלי אבל הוא נפנף אותי במהירות בטענה שהוא טובע בעבודה צחוק
לפתע נזכרתי בהומלסית המלוכסנת... ראיתי אותה יושבת בשולחן ומלקקת את שפתיה ממה שנראה כמו שאריות הפיצה שלי! כועס

"היי גבירתי לא ראית במקרה את הפיצה שלי? היא הייתה על השולחן ההוא לפני 2 דקות" שאלתי את ההומלסית שעוד שניה הייתה דופקת גראפס של נהג משאית צחוק
"כן כן ראיתי מישהי לוקחת את הפיצה שלך ובורחת לשם!" צעקה ההומלסית המלוכסנת והצביעה לכיוון השני. הסטתי את מבטי והיא ניצלה את ההזדמנות כדי לדחוף את פירורי הפיצה לפיה צחוק

"אההה זונה שרמוטה זאת את אכלת את הפיצה שלי! עכשיו אני אדחוף לך פלאג בתחת!" צעקתי ובמהרה השענתי את ההומלסית הזונה על השולחן ודחפתי לה פלאג ורדרד בתחת! Evil Smile

"הנה קבלי את זה אוכלת בתחת שכמותך!" צעקתי והפלקתי על ישבנה צחוק

מכיוון שהזונה המלוכסנת אכלה את הפיצה שלי הייתי ממש רעב אז החלטתי להתנחם באכילת הפלאג מהתחת שלה. שלפתי את הפלאג מישבנה ומצצתי אותו בשקיקה! יאמי יאמי! פלאג בטעם תחת מלוכסן! Tongueמוחא כפייה ליקקתי גם את חור התחת של ההומלסית השובבה אחחח איזה טעם משגע! Star

"שרמוטה מלוכסנת שלי עכשיו קבלי את הקינוח שלך!" צעקתי ודחפתי לפיה את חזיריק הקשיח Cool "בתאבון!" קריצה

ההומלסית מצצה את החזיריק במציצת כריש עצבנית ושליקלקה את הביצים החלקות שלי בשקיקה Tongue

בסופו של דבר נפרדנו כידידים שבעים ומרוצים Tongueמוחא כפייהקריצה

יום אחד בין העבודות התקשרה אליי אחת אוקטביה פופינס היא התלוננה על נזילה בצנרת של המזגן וביקשה שאני אתקין לה סורג בחלון. הגעתי בזמני הפנוי אל גברת פופינס וכשהיא פתחה לי את הדלת העיניים שלי נפתחו לרווחה וחזיריק הקשיח נכנס למצב קרבי צחוק

פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת טוסיק מקפיץ ודורש הפלקה Tongue רציתי לדחוף את פניי לישבן המקפיץ שלה ולא לצאת משם לעולם צחוק

לצערי נאלצתי לדחוף את פניי לצנרת המזגן המלוכלכת ולא לצנרת הרטובה של פופינס כמו שרציתי צחוק סיימתי את העבודה מהר ופופינס הייתה ממש מרוצה. אמרה שיש לי ידי זהב והודיעה שתהיה איתי בקשר להתקנת הסורג בחלון Tongue

בצער רב נפרדתי מפופינס ובשתיים בלילה התעוררתי כשאני מכוסה זיעה קרה ועם HUI עומד כמו תורן קשיח צחוק

לא יכולתי להתאפק וצלצלתי לפופינס חיוך

איש תחזוקה אוינק אוינק? מה הדלביוב הזה רוצה בשעה כזאת? שאלה את עצמה פופינס וענתה לטלפון.

"אוקטביה פופינס זה אני איש התחזוקה אוינק אוינק, אני חייב לבוא עכשיו לעשות מדידות לסורג!" צעקתי לה בטלפון צחוק

"עכשיו 2 וחצי בלילה! אתה נורמלי? מה הלחץ?" שאלה פופינס בקול עייף.

"כן כן זה דחוף! תאמיני לי אני איש מקצוע ואני יודע מתי זה דחוף ומתי לא! הודיעו בחדשות שאנס מסתובב בחוץ הוא יכול להיכנס אלייך דרך החלון!" צעקתי וגיחכתי לעצמי קריצה

"מה אתה מקשקש שם שטויות? HUI STOIT I POHUI 4TO LUDI SPIAT!" צחוק צעקה פופינס.

"זה דחוף ואני בא מיד! ביי!!" ניתקתי ומיהרתי לדירתה Tongue

כעבור כמה דקות כבר הייתי אצלה! דפקתי לה חזק על הדלת ודמיינתי שככה אני דופק אותה בחורים צחוק

"הגעתי יקירתי! בואי אני אעשה מדידות בחלון!" אמרתי לה וחייכתי בשובבות חיוך

"נראה לי שבאת לעשות מדידות בחורים שלי HUI תחמן שכמותך!" צחוק צחקקה פופינס.

"תפסת אותי טוסיק שלי! אני צריך לעשות מדידות לפה שלך!" צעקתי לפופינס ודחפתי לפיה את הזין הקשיח שלי Cool דפקתי לה את הפה טוב טוב וגיליתי שהוא בעל קיבולת מרשימה ביותר! מוחא כפייה

"תמצצי את הזין שלי טוב HUESOSKA שלי!" צעקתי והתענגתי על ישבנה של פופינס במראה Star

פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם הפופקה המרשימה שלה על פניי חיוך גדול

פופינס פתחה את פיה המרשים לא פחות והתנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך החלקים שלי! Tongue חיפשתי נזילה בחור התחת של פופינס אבל הכל היה תקין אז פשוט ליקקתי לה את החורצ'יק בשקיקה ואמרתי תודה! צחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי במרץ בגופי ובישבני השובב. יש לי פופקה חלקה כמו לבייבי אוינק, אני ממש מבסוט עליה Tongue גם פופינס הייתה מבסוטית קריצה

פופינס החרמנית ביקשה ירידה! היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לצלול לעבר הפיזדה הורדרדה והרטובה שלה! Tongue עשיתי את זה בעונג רב ופופינס פשוט התחילה להתחרפן וגנחה: "טוב מאוד! מרנין! אתה גדול! עבודה יפה! אחלה! רואים שעבדת על זה! נהדר! וואלה! מגיע לך בונוס שאתה מלקק גם את הפופקה! קריצה ידעתי שאתה יכול! גם פיפקה וגם פופקה כל הכבוד!" TongueצחוקStar

אחרי זמן קצר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה בשיכרון חושים מלשוני השובבה וגנחה: "זה היה מצוין אוינק אוינק!" "טוב שבאת לעשות מדידות לסורג!" אמרה פופינס וליטפה את ראשי.

"בסוף עשיתי לך מדידות בפיזדה! והיא נמצאה מושלמת ל HUI הקשיח שלי!" אמרתי לפופינס והיא צחקקה צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי. היא קיפצה עליי במרץ רב ודרשה שאני אזמבר אותה עמוק וחזק! Tongueצחוק

"קדימה סקסית תקפצי על חזיריק הקשיח שלי!" צעקתי והרמתי את הידיים באוויר צחוק

"קדימה סוסיק תזמבר אותי כהוגן בפיזדה!" צעקה פופינס Tongue

פופינס הסתובבה והמשכתי לזמבר אותה בפיזדה כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"בנות רוצות לשחק עם בנים!" צעקה פופינס צחוק

"בנים רוצים לשחק עם בנות!" צעקתי צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זכר ונקבה וזה היה נפלא! מוחא כפייה

"תטיס אותי על הזין שלך הוא המטוס הפרטי שלי!" צעקה פופינס צחוק

עשיתי כמבוקשה של פופינס וזחלתי איתה לקצה המיטה. בספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר והטסתי אותה על חזיריק הקשיח עד לתקרה צחוק העפתי אותה עמוק וחזק מול המראה ושנינו התענגנו על הפופקה המקפצת של פופינס שקיפצה ומחאה כפיים סוערות Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכיסא והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

קמתי שוב עם פופינס והטסתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

"אני כוכב פורנו פרטי שלך תהני מהשואו שאני נותן לך!" צעקתי לפופינס והיא ממש יצאה מגדרה!

"בנות רוצות לשחק עם בנות!" צעקה פופינס צחוק

"בנים רוצים לשחק עם בנים!" צעקתי צחוק

פופינס נשענה על השידה והמשכתי לזמבר אותה בפיזדה בעמידה חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק יוהההוווווו תפרק לי את הפיזדה!" גנחה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והשחלתי אותה חזק בפיזדה Star

"כן תשחיל אותי חזק אני הזונה שלך!" גנחה פופינס צחוק

"כןןן אני מאציו רציני כל הנקבות רואות אותי מיד מרטיבות בתחתונים ומורידות אותם!" Cool השווצתי לפופינס.

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

הסתובבנו וזימברתי את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"תזמבר אותי חזק בכוס אני השלוכה שלך!" גנחה פופינס צחוק

"אחרי הסקס איתי את לא תרצי אף אחד כי אני סקס מס' 1 בעולם!" צעקתי ועשיתי שריר גדול Approveצחוק

"סוסיק אני רעבה תשפריץ לי בפה את הזרע שלך!" התחננה פופינס ונענעה בישבנה Tongueצחוק

"כן זונה קטנה שלי אני בא לתחזק את הפה שלך עם הזרע שלי!" צעקתי לה צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69.

"קדימה סוסיק בוא נבדוק מה יש לך בטוסיק!" צחקקה פופינס ודחפה לי אצבע לטוסיק Embarrassedצחוק

היא מצצה לי את חזיריק הקשיח בשקיקה ושיחקה עם האצבע בטוסיק שלי חיוך גדול

"תנשנשי את הזין שלי הוא הקינוח שלך!" צעקתי לפופינס והיא גרגרה בהנאה צחוק

ליקקתי לה את חור הטוסיק והתמוגגתי מטעמו המשובח מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של זרע חם מבית היוצר של "שיפוצי אוינק אוינק" צחוק פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק איש תחזוקה" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה "גררררררררררררררר" Tongueמוחא כפייהStar

אז חברים כפי שאתם רואים לא משעמם לי בחיים ואני בוחן ומתחזק חורים רעבים על בסיס יומי Cool

לא אכפת לי אם זאת הומלסית רעבה או נימפומנית חובבת חזיריק קשיחים, העיקר שתהיה מלוכסנת עם פופקה קטנה ושובבה שאוהבת לאכול בכל החורים! Evil Smileצחוקקריצה

סוף

אז מה סקסית אהבת את הקינוח שלך? צחוקצחוקצחוקקריצה

חורים רעבים כמו שלך צריך לתחזק! אנשי תחזוקה עובדים שעות נוספות! צחוקצחוקצחוקקריצה

המטוס הפרטי שלך מחכה לך... לאן תרצי לטוס עליו גבירתי השלוכה? צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

705

אויניק אוינק ואוקטביה פופינס זוג בוגדים תחמנים! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה זה שוב אני אוינק אוינק התותח! Cool

תשמעו מה קרה לי בעבודה... יש לי מזכירה כוסית מטורפת בעלת טוסיק מקפיץ ודורש ופה של כריש רעב! אכלתי לה את הטוסיק במשרד והיא מצצה את חזיריק הקשיח שלי במציצת כריש עצבנית! Tongue

כשבאנו להיפרד המזכירה המטורפת שלי התנפלה לי על הצוואר ועשתה לי איקי מטורף! Shockedצחוק

פופקה אני יודע שאת אוהבת אותי אבל את צריכה לרסן את עצמך חשבתי לעצמי צחוק

פאק חברתי פופינס מחכה לי בבית והיא תראה את האיקי על צווארי! O_O הלך עליי Shockedצחוק

בדרך חזרה הביתה שברתי את הראש איך אני אסתיר את האיקי על הצוואר מחברתי פופינס. זה לא יהיה קל, היא מאוד חשדנית ויש לה עיני נץ מלוכסנות ככה שהיא רואה הכל צחוק

אהההה יש לי רעיון! יש לנו כלב קטן העונה לשם "רימינג" צחוק

הוא כלב קטן ולא מזיק אבל הוא מאוד אוהב אותי ומתנפל עליי כמו מטורף כל פעם שאני חוזר הביתה חיוך גדול מי שיפגוש אותי ראשון יהיה רימינג ולא חברתי פופינס קריצה

חזרתי הביתה והתחילה תחרות בין רימינג לפופינס מי מתנפל עליי ראשון צחוק

כמובן שרימינג ניצח וזינק עליי! ניצלתי את הרגע והצמדתי אותו לצווארי. התגלגלתי איתו על הרצפה שזה יהיה ממש אמין! חי חי אני כזה תחמן! קריצה

"מה קורה לשניכם?" שאלה פופינס והביטה עלינו בהלם. נו אנחנו זכרים דלביובים אין מה לעשות בנידון צחוק

"פופינס יקירתי תראי מה רימינג עשה לי!" צעקתי כולי נסער והראתי לה את האיקי על הצוואר צחוק

"אוינק אוינק זה עוד כלום תראה מה רימינג עשה לי בציצים!" צעקה פופינס וחשפה את החזה שלה שהיה מכוסה בעשרות איקים! פאאאאאאאאאאאק! ShockedWackoצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק (שרון עשתה לי איקי עם אודם על הצוואר ולעצמה עשתה איקים עם אודם על הציצים צחוק)

"מהההההההההההההה זה רימינג עשה לך? לא נכון אני לא מאמין לך!" צעקתי ותפסתי את הראש צחוק

שנינו הבנו שאנחנו בוגדים מטונפים והחלטנו לשכוח ממתקפת האיקים צחוק

לפתע פופינס שמה לי רגל מה שגרם לי ליפול קלות... התיישבתי על הרצפה על ברך אחת ולפני שהבנתי מה קרה פופינס צעקה: "אההה אוינק אוינק כן בטח שאני מסכימה! ואאאוווו איזה טבעת עם יהלום קנית לי! שיחקת אותה אוינק אוינק!" צעקה פופפינס צחוק

נראתי כמו אחד שמציע נישואין ופופינס ניצלה את הרגע עד תום! לפני שהבנתי מה קרה לפופינס כבר הייתה טבעת על האצבע צחוק

"בוא אוינק אוינק אנחנו צריכים לחגוג בשקש סוער את הצעת הנישואין שלך! פשששש איזה יהלום אוינק אוינק שיחקת אותה!" צעקה פופינס ומשכה אותי בזין למיטה צחוק

ואני הייתי מאורס! Shockedצחוק איך זה קרה לעזאזל? יש לי אישה תחמנית ובוגדנית! נישואים שמחים לי! צחוק בעצם גם אני כזה... אנחנו זוג תחמנים בוגדנים צחוקצחוקצחוקקריצה

"עולות המעלות בתחתונים שלי!" צעקתי לפופינס צחוק

"וואווו איזה לוהט שם הכל מבעבע!" התפעלה פופינס ונגעה שם בזהירות צחוק

פופינס אהובתי נשכבה על המיטה ורצתה ירידה! היא פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לטרוף את הפיזדה שלה Tongue

נשכבתי בין רגליה והדבקתי את לשוני לפיזדה המלוכסנת שלה Tongueצחוק

פופינס התחילה להיגנב וגנחה: "וואוו! תמשיך כך! יוצא דופן! סחטיין! מדהים! חן חן! בדיוק! מחשבה יפה! (ליקקתי גם כוס וגם תחת חיוך גדול)

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה בשמחה והודיעה לי חגיגית שזה היה מדהים! מוחא כפייה

"בוא פופקה שלי תשכב אני אעשה משהו מעניין לפיפקה שלך!" אמרה פופינס וצחקקה צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עם ישבנה על פניי! אכלתי לה את חור התחת הטעים שלה והיא עינגה את חזיריק הקשיח ואת הבייצלך הרכות שלי Tongue

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לאכול אותי בגופי ובישבני. יש לה לפעמים התקפים כאלה למדתי לחיות עם זה צחוק

"אוינק אוינק בוא תזמבר אותי בפיזדה!" צעקה פופינס ועלתה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי חיוך

"אין לנו איביזה אין הרבה בויזה!" שרה פופינס וקיפצה במרץ על חזיריק הקשיח צחוק

"את מי מעניינת הויזה? העיקר שחוי יהיה קשה ופיזדה תהיה רטובה!" שרתי לה והפלקתי על ישבנה צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זכר ונקבה זה היה נפלא ויוצא מגדר הרגיל! Tongueמוחא כפייה

פופינס שוב חשפה את שיניה המלוכסנות ונשכה אותי בשקיקה באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה והתכוננו לקראת שקש אקסטרים באוויר Star

"אבל יש את הבריזה של אילת והכינרת אז אם אתה מרגיש שחם..." שרה פופינס צחוק

בספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר והעפתי אותה על חזיריק הקשיח הווו יססססס Tongueמוחא כפייה

"אז תתארגן על אוטו ובגד ים!" המשיכה לשיר פופינס צחוק

התיישבתי עם פופינס על כיסא והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אז אם אתה מרגיש חרמן תתארגן על איזה כוסית ותדפוק אותה חזק!" שרתי לפופינס צחוק

"אין עוד קיץ כזה במדינה אחרת!" שרה פופינס בשמחה חיוך גדול

קמנו, פופינס נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. השחלתי את ה HUI הלוהט לפיזדה הרטובה שלה ופירקתי לה ת'צורה! Evil Smile

"אז בוא נשים את על הבעיות בצד ונזדיין בפראות שיצא אבק מהמזרון!" שרה פופינס והחזירה לי קונטרות מעלפות מוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה בפיזדה! Tongue

"הבנות פה אין על הבנות פה שרמוטות אחת אחת!" שרתי והבטתי על השרמוטה הפרטית שלי צחוקקריצה

"כן תזמבר אותי חזק עד שיצא אבק מהמזרון!" צעקה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"מדינה קטנה תסתכלו סביב! כן סוס פרא שלי תזמבר אותי חזק בפיזדה!" שרה פופינס.

הסתובבנו המשכתי לדפוק את פופינס אהובתי כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"השרמוטות פה כל אחת בצבע איזה שזופות פה! חם אז הן שותות פה כמה הן שותות פה! רק שותות ומזדיינות הזונות!" שרתי צחוק

"יש ביג בלאגן בתל אביב כולם מזדיינים מסביב!" שרה פופינס צחוק

"אני חרמן ורוצה לזיין!" צעקתי צחוק

פופינס ארוסתי הודיעה לי שהיא רוצה לחגוג את היום המאושר שלנו בטעימת זרע חזירית צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. ליקקתי את הפופקה הטעימה שלה בשקיקה והיא עשתה לי הנשמה מפה לזין צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי כמות יפה של זרע חזירי לפיה המתוק חיוך פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק רימינג!" צחוקStarTongue וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלה

חברים אני כבר מאחורי סורג ובריח אבל לכם עוד יש סיכוי להינצל! תזהרו משרמוטות מלוכסנות ונימפומניות שרעבות לזין 24/7 הן הכי מסוכנות! צחוקצחוקצחוקקריצה

למחרת התעוררתי והרגשתי משהו נעים בישבני...

"אוו פופינס את מפתיעה אותי מיום ליום תמשיכי ככה!" גנחתי...

"אוינק אוינק מה אתה מקשקש שם אני במקלחת" שמעתי את קולה של פופינס.

הסתכלתי אחורה וראיתי שם את הכלב המזורגג שלנו.... "רימינג PIDARAST מה אתה עושה שם? צא לי מהתחת!" כועס צעקתי בעצבים צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אנחנו ממש זוג תחמנים הא סקסית שלי? צחוקצחוקצחוק

איזה תרגיל עשית לי עם הטבעת והצעת הנישואין צחוקצחוקצחוק

חחחחח רימינג ארצה! אתה אשם בהכל! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

706

אוקטביה פופינס בוגדת באוינק אוינק והלב שלו נשבר...

אבל!

לבסוף הוא מזמבר את החורים שלה וקורע לה את הפיזדה! צחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ויש לי חנות קטנה ושובבה בשינקין חיוך גדול

כמו כל בעל עסק רציני שדואג ללקוחות שלו השארתי על הדלת של החנות פתק:

"למקרה חירום לצלצל XXX"

שום דבר לא הכין אותי למקרה הבא:

הייתה זאת שעת לילה מאוחרת כשלפתע הטלפון צלצל. שפשפתי את העיניים ועניתי לטלפון.

"הלו" אמרתי בקול עייף.

"הלו זה מקרה חירום!" צעקה מישהי מעבר לקו.

"מה קרה?" שאלתי בדאגה...

"אני חרמנית!" צעקה הבחורה צחוק

"חרמנית? את צוחקת עליי נכון?" שאלתי אותה כלא מאמין.

"זה מקרה חירום אני חרמנית בוא מהר ותביא את חזיריק הקשיח שלך! אני מחכה ליד החנות שלך!" צעקה הבחורה ולא השאירה לי ממש בררה צחוק

באתי במהירות לחנות, מקרה חירום זה מקרה חירום וצריך להתייחס לזה במלוא הרצינות Approve

ליד החנות שלי עמדה בחורה ברונטית כוסית מלוכסנת עיניים! היה לה מבט דפוק אותי בעיניים ועיניה היו חרמניות אששששש! Tongueמוחא כפייה מיד היא תפסה את הראש שלי ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה Tongueצחוק ליקקתי לה את הפופקה במרץ ובשקיקה! חברים זה מקרה חירום אסור להתבטל קריצה

הברונטית החרמנית שלפה את החזיריק הקשיח ממכנסיי והתנפלה עליו במציצת כריש מטורפת! ואווו איזה כרישה חרמנית היא ממש לא יודעת שובע! צחוק רק אחרי שהיא הייתה שבעה ומרוצה מחזיריק הקשיח נפרדנו כידידים. הייתה לי הרגשה שזאת לא הפעם האחרונה שגברת חרמנוביץ' מצלצלת אליי עם מקרה החירום שלה צחוק

חברים לא סיפרתי לכם אבל יש לי חברה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעל טוסיק שובב ומקפיץ! כן כן כפי שאתם רואים לברונטיות מלוכסנות יש נטייה להמשך אליי צחוק שמה של חברתי הפצצה: אוקטביה פופינס חיוך גדול

יום אחד אני ופופינס הלכנו למסעדה. פופינס הזמינה משהו וכאשר טעמה את זה התלוננה שזה לא טעים לה...

"מאמי תאכל את זה, לא טעים לי נראה לי זה אוכל של כלב" התלוננה פופינס.

טעמתי... היה טעים אז אכלתי Tongue

יותר מאוחר בבית...

"טעמתי אוכל של כלב ואין שום תופעות לוו..." לפתע נשמע צלצול בדלת...

"מישהו מצלצל בדלת! הב הב הב!" נבחתי צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק השתגעת לגמרי?" העירה לי פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

יום אחד היינו בבית כשלפתע פופינס באה אליי ביציאה:

"אוינק אוינק צריך לעשות עבודות בבית... זה ישתלם לך!" קריצה אמרה פופינס וליקקה בננה בצורה חושנית צחוק

"פופינס עזבי אותי אין לי כוח! אני רוצה לראות טלויזיה" חיוך גדול אמרתי לה בתקווה שהיא תעלם צחוק

"אוינק אוינק איך אתה מתנהג? זהו אין יותר סיבוב על המתקנים הפארק סגור!" הצהירה פופינס ועשתה לי אצבע משולשת כמו שפתון צחוק

לא התרגשתי מפופינס ועשיתי לה אצבע משולשת שמתרוממת כמו אצבע על מנוע צחוק ליוויתי את זה בקולות מתאימים ליצירת אפקט מציאותי צחוק פופינס דחפה לעברי את האצבע המשולשת והיא נכנסה לי לתוך הפה כועסצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4481468%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

"אז מה אוינק אוינק אתה לא רוצה לעשות שום תיקונים בבית? אין בעיה תנוח" אמרה לי פופינס ועזבה אותי לנפשי.

פופינס החליטה ללמד את אוינק אוינק לקח וקראה לשכן שיעשה את התיקונים בבית. השכן הגיע עם מקדחה אימתנית! צחוק

"היי!" אמר השכן וחלף על ידי עם חיוך ממזרי כשהמקדחה בידו.

"היי לאן אתה הולך?" צעקתי בעצבים כועס

"לאישתך בלאט!" צחקק השכן וניכנס לחדר השינה Wacko

"גברת פופינס אני אקדח לך איפה שאת רוצה!" אמר השכן בשמחה והתחיל לקדוח במרץ רב צחוק

"ווואאאווו! עשית חורים משהו משהו! בוא תדפוק אותי עכשיו!" צעקה פופינס והבליטה את ישבנה התפוחי צחוק

"אהההה כןןןןןןןןןןןן אוחחחחחחח אתה קודח טוב מכל הכיוונים! וגם בקירות וגם בחורים שלי!" גנחה פופינס בזמן שהשכן קדח לה בחורים מבולבלShockedצחוק

הצצתי לחדר השינה וכמעט התעלפתי! אכן מראות קשים בכיצחוק

"אוינק אוינק אל תפריע לנו אנחנו משפצים את הבית!" צחוק צעקה פופינס כשראתה אותי מציץ לחדר השינה.

למחרת ביקשתי מפופינס הסברים על הקדיחות של השכן בחורים שלה כועסצחוק

"מרשעת שכמותך בגדת בי עם השכן!" אמרתי לה בבוז.

"כן? ומה עם כל הבגידות שלך עם היורו? חודש שלם אתה תקוע עם הפרצוף בטלויזיה צופה ב 22 דלביובים רצים אחרי כדור!" צחוק גערה בי פופינס.

"מה את משווה בכלל! השכן קדח לך בחורים אההההההההה" כועסצחוק צעקתי בעצבים.

"בוא לפה אוינק אוינק תאכל את הפופקה שלי ותשתוק!" צחוק אמרה פופינס והתיישבה עם ישבנה על פניי.

כל הסיטואציה ממש חירמנה את פופינס והיא דרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לנגן עם לשוני על הפיזדה שלה Tongueצחוק

הלשון שלי עשתה לפופינס שמח בפיזדה והיא גנחה: "וואוו! אתה על הסוס! זה באמת יפה! תמשיך כך! יוצא דופן! מדהים! סחטיין! חן חן! מחשבה יפה!" Tongueמוחא כפייה

תוך זמן קצר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייהStar

מישהי אמרה שאין יותר סיבוב על המתקנים? צחוקקריצה

פופינס הפכה אותי על הגב והתנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך החלקות שלי Tongue גם לי יש מתקנים ופופינס ממש אוהבת לרכב עליהם צחוקקריצה פופינס היא TZIPA קינקית והיא אוהבת לנשוך אותי בגופי ובישבני! זה בדיוק מה שהיא עשתה חה חה חה צחוקצחוקצחוק

השכן OUT חזיריק קשיח IN ApproveCool

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה ובמהרה תוך כדי זימבור נמרץ התחלתי לשיר לה את מה שעל ליבי צחוקבכיקריצה

"אמרו לי שראו אותך באיזה מסיבה בחיפה!" מבולבל שרתי לפופינס.

"בשעות הקטנות של הלילה איתו, יושבת לידו!" Star שרה פופינס וצחקקה צחוק

"ואמרו לי שהוא לוחש לך כל מיני דברים באוזן!" מבולבל שרתי לפופינס.

"ועל הצוואר שלו סימן של אודם ורוד!" שרה פופינס והדגימה את זה עם נשיקות באוויר עם שפתיה החושניות Shockedצחוק

"זה לא סוד שאת כבר מצצת לו! הייתי גבר גבר לא פחדתי שתלכי לי כי בכל מחיר תחכי לי!" שרתי לפופינס.

"כן אהובי אני מחכה לך אבל החורים שלי לא מחכים... הם רצים קדימה אני לא עומדת בקצב שלהם!" שרה פופינס צחוק

"נשבע לך את בסדר בסדר, זה פשוט כבר לא מתאים לי!" שרתי לפופינס בעצב בכי

פופינס הסתובבה והתחילה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה נפלא! אנחנו זוג חזיריקים מאוהב לה לה לה! צחוקParty

פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Star

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך

העפתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ רב וקולות הפליק פלאק של הזיון נשמעו למרחקים ככה שאפילו השכן שמע וקינא צחוקקריצה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה לחדר השינה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

קמנו והמשכתי לזמבר את פופינס בעמידה כשהיא נשענת על המיטה Tongue

"החיים האלה לא טובים לי!" בכי בכיתי לפופינס.

"איך במציאות הכל היה כ"כ הפוך!" שרה פופינס.

"לא חשבתי שארד כ"כ נמוך... חברות שלך שטן בגללן כל הסכסוך!" צעקתי וסטרתי על ישבנה של פופינס צחוק

"תחזרי אליי דחוף כי הלב שלי שפוך! Broken Heart והזין שלי צועק: "רוצה זיון דחווווווף!!!" Tongue שרתי לפופינס.

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וחזיריק הקשיח המשיך לתת עבודה בפיזדה שלה! Evil Smile

"בדר"כ אני לא מקשיב, בדר"כ זה לא מזיז לי!" שרתי לפופינס.

"מה שאחרים אומרים... כבר רצות שמועות בעיר!" שרה פופינס.

"מאנשים שאני לא מכיר אבל אתמול זה בא מכמה חברים!" כועס שרתי בעצבים צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסערות! מוחא כפייה

"תמיד אמרו לי שקשה יש רק בלחם לחם אבל קשה שכולם מדברים עליכם!" שרתי בעצב לפופינס.

"יש לך זין קשה!" עודדה אותי פופינס צחוק

"ואני כולה בן אדם שמנסה להתגבר הוצאת אותי מהחיים שלך מהר" בכי שרתי לפופינס עם עיניים דומעות.

"אוינק אוינק אם המקדחה שלך לא רוצה לעבוד יש הרבה מקדחות שכן רוצות לעבוד... אתה מבין חזיריק סקסי שלי?" צחקקה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

"כבר מישהו אחר? לפחות לשמוע את זה ממך! ומקווה שהוא דופק אותך היטב! ויש לו זין גדול כמו שיש לי!" Cool שרתי בגאווה.

"כי אני כבר לא אהיה פה יום אחד כשתתחרטי... שאחרי הזין שלי את לא מרגישה את שלו בכלל..." שרתי.
ואמרו לי שהוא לקח אותך אח"כ לטיילת" שרתי לפופינס.

"וליווה אותי הביתה עד הדלת!" שרה פופינס.

"זה לא סוד שאת כבר שלו" שרתי בעצב בכי

"עכשיו אני כבר לא שלו עכשיו אני כבר של הזין שלך! נתת ביצועים מעולים!" החמיאה לי פופינס והעלתה לי חיוך על הפנים חיוך גדול

אחרי המילים החמות האלה פופינס רצתה לחגוג את האיחוד שלנו בטעימת הזרע האויינקי שלי Tongue

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69 חיוך גדול היא עטפה את ה HUI שלי עם שפתיה החמות ודחפה אצבע שובבה לפופקה הסקסית שלי Star

אחרי מציצה חמה ומטריפה השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות יפה של זרע חם ועסיסי חיוך גדול

פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מקרה חירום!" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהTongueStar

חברים אז זה באמת היה מקרה חירום! מקרה חירום להחזיר את חברתי המלוכסנת פופינס לזרועותיו של חזיריק הקשיח ולא לזמבר את הזנזונת הברונטית בשעת לילה מאוחרת צחוק

כפי שאתם יודעים כל TZIPA היא שרמוטה שזקוקה לזין טוב בחייה הסוטים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

מקרה חירום מקרה חירום שרון מטפטפת מהפיזדה! אוינק אוינק בדרך לטפל בנזילה! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית למקרה שאת צריכה קדיחה בחורים את יודעת איפה למצוא אותי Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

707

אוינק אוינק אחרי דייטים כושלים
תופס לעצמו דייט מושלם TZIPA פופינס
ומזבר אותה עד אור הבוקר!
Tongueמוחא כפייהצחוק

שלום חברים יקרים כאן יקירכם אוינק אוינק ויש לי חדשות נפלאות עבורכם! סוף סוף הרמתי את התחת העצלן שלי מהספה ויצאתי לצוד פרגיות עסיסיות! Tongue

דייטים זה עסק לא קל וקשה שלא ליפול על דלביובקה תורנית שגורמת לך לדפוק את הראש בקיר במקום לדפוק לה בחורים צחוק

הדייט הראשון שלי היה עם בחורה חביבה בשם דיאנה, או כך היא נראתה בהתחלה עד שגיליתי שהיא מניאקית! Shocked

"במה את עובדת?" שאלתי את דיאנה הברונטית המלוכסנת כשהתיישבנו ליד השולחן בבית קפה פסטורלי.

"אני שוטרת תנועה" ענתה דיאנה וחיוך ממזרי הופיע על פניה מבולבל

"לא מתאים!" אמרתי לה והלכתי צחוק

"הלו תעצור בצד!" צעקה דיאנה וקמה צחוק

ברחתי משם במהירות מסחררת לפני שהיא נותנת לי דוח צחוק

למחרת קבעתי עוד דייט. הפעם המאושרת הייתה ברונטית מלוכסנת ששמה שרון. תקשיבו אני מגנט למלוכסנות ברונטיות אין דברים כאלה צחוק

"במה את עובדת?" שאלתי את שרון וליבי התחיל לפעום צחוק

"אני זונה!" ענתה לי שרון בגאווה Shockedצחוק

"ואאוווו זונה? אני לא יודע מה להגיד..." עניתי לה והבטתי עליה בהלם.

"אל תדבר בוא תלקק לי את הפופקה!" Tongue צעקה שרון ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה מוחא כפייה

ליקקתי את הפופקה הטעימה שלה בשקיקה והתלהבתי מיופיה המשגע! Star

שרון התגלתה גם מוצצת מעולה ובמהרה היא התנפלה על הזין שלי ועשתה לו מציצת כריש יוצאת מגדר הרגיל! כל השרמוטות צריכות לעבור השתלמות בביה"ס למוצצות ששרון סיימה צחוקקריצה

"אני בדר"כ לא משלם" אמרתי לשרון בסוף המציצה הנפלאה שלה.

"אני בדר"כ לא לוקחת כסף" אמרה שרון ושנינו נשפכנו מצחוק צחוק

אחרי הדייט עם שרון הגיע הדייט הכי מטורף שהיה לי בחיים! לבחורה קראו אוקטביה פופינס והיא חברים ברונטית מלוכסנת עניים וחיית טרף ללא מעצורים! ודווקא איתה הסתבכתי מבולבלצחוק

הגעתי לדייט עם פופינס באיחור אופנתי של חצי שעה... בזמן שעשיתי את דרכי אל פופינס עשיתי עניים לכל כוסית שצדו עיני Tongue

"אתה יודע מה השעה??? אתה יודע שאתה באיחור של חצי שעה?!! ואתה עוד עושה עיניים לנשים??!!! צא ותיכנס כמו שצריך!" דרשה פופינס.

הבטתי בה בפחד כי עיניה המלוכסנות בערו באימה! Shockedצחוק

יצאתי ונכנסתי שוב בזחילה. תפסתי את פופינס בטוסיק, נשכתי אותה וצעקתי: "תרביצי לי! תקרעי ממני את הבגדים!" צחוקצחוקצחוק

"אוינק אוינק השתגעת? מה אתה עושה? כולם מסתכלים!" צעקה פופינס וניסתה לנער אותי מעליה צחוק

לבסוף פופינס הצליחה להרגיע אותי והתיישבנו סביב השולחן לארוחה קלילה ורומנטית Heart

במהלך הארוחה ביקשתי מפופינס לעצום עיניים... "יש לי הפתעה בשבילך" קריצה אמרתי לפופינס בקריצה.

פופינס עצמה את עיניה וחיכתה...

קירבתי לעבר פניה ורד יפה וריחני ושאלתי אותה אם היא יודעת מה זה?
"בטח!" צעקה פופינס והתנפלה על הורד! היא התחילה למצוץ אותו ברעב גדול כמו אחרונת השרמוטות! Wacko לא חברים זה היה השיא! צחוקצחוקצחוק

לבסוף פופינס פתחה את עיניה וראתה שזה ורד... "אוינק אוינק איזה ורד יפה! תודה!" אמרה פופינס והסמיקה מהפדיחה Embarrassed

אני רציתי למות שלא דחפתי לה זין! אני כזה דלביוב רומנטי אהההההההה צחוק

במהלך הדייט הרגשתי פספוס אדיר, אז לא התאפקתי ודחפתי את הפרצוף שלי לחזה של פופינס. פופינס החטיפה לי שתי סטירות מצלצלות! צחוק "OUCH האף שלי!" צעקתי ותפסתי את האף צחוק

פופינס שמה לי תחבושת על האף, כמה יפה מצידה היא כזאת אישה טובה מוחא כפייה (חחח שרון שמה לי תחבושת מאולתרת על האף צחוק)

"אוינק אוינק האף עם תחבושת כי דחפת את האף במקומות שלא היה צריך!" הסבירה לי פופינס כמו מחנכת צחוק

הדייט התקדם והתחלנו לרקוד לצלילי מוזיקה קיצבית חיוך גדול פופינס רקדה בפראות ונפלו לה התחתונים! צחקתי בפראות כמו פסיכי! צחוקצחוקצחוק (חחחחח צחקתי כמו חולה נפש רציני צחוק).

היה דייט מאוד מוצלח סה"כ ונראה שיתפתח מזה סקס רטוב ומלוכלך! Evil Smile

למחרת פופינס התקשרה אבל לא היה לי כוח אליה. הייתי עסוק בהתכתבות בואטס אפ עם חבריי הדלביובים צחוק

"מהההההההה? הוא מחובר בואטס אפ ולא עונה לי?" אמרה לעצמה פופינס אחרי שהציצה בואטס אפ. "יאווווו יאוווווו יאוווווו מיד הוא מחובר למכונת הנשמה!" צעקה פופינס וכתבה לי את זה צחוק

פופינס התפרצה לדירתי ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה! "הנה המכונת הנשמה שלך תיחנק שם!" צעקה פופינס צחוקצחוקצחוק

אחרי שפופינס נרגעה קצת היא שאלה אותי איפה אנחנו עומדים בקשר שלנו?

"אני אקבל החלטה אני אעדכן אותך" עניתי לה בנונשלנטיות צחוק

"מהההההההה? צא צא צא מהסרט שאתה חי בו! אני אוריד לך כאפה אני אנער אותך!" כועס צעקה פופינס בעצבים!

"סתמי ת'פה אני אעשה מה שבא לי!" אמרתי לפופינס וצחקקתי צחוק

פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה על פניי! Evil Smile התנהגתי כמו זונה סוררת אז פופינס החליטה לעשות לי פייסיטינג חינוכי צחוק

"די כבר כל דבר אתה עושה סרטים! כל דבר דרמה! סצנות עושה לי חי בסרט!" צעקה פופינס בעצבים צחוק

"אהה זונה עשית לי חור בראש תסמי עם פיך פיזדה מסריחה!" צעקתי לה צחוק

"תוריד ת'ווליום שלך כשאתה מדבר איתי! הגיע הזמן שתפיק לקחים אבל תפיק!" הפצירה בי פופינס.

"אוצר מילים מהקולנוע הא?" אמרתי בגיחוך צחוק

"יאללה סעי סעי תעשי פרסה תני גז! מצפצף עלייך!" אמרתי לפופינס וצחקקתי צחוק

"אוצר מילים מלימודי נהיגה הא?" צחקקה פופינס צחוק

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך החלקים שלי! מגע פיה השובב, לשונה החצופה ושפתיה החמות היה מרטיט! מוחא כפייה פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בגופי ובישבני הסקסי Tongue

"גרררררר ביס לפופקה! יאמי יאמי NOSHKI!!!" צחקקה פופינס והמשיכה לנשוך אותי בשובבות מטריפה Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס הייתה כבר מאוד חרמנית ודרשה ירידה טובה! ואם לא הייתי נענה לה היא הייתה חונקת אותי עם ה JAPETZ שלה! צחוק

ה TZIPA החרמנית שלי נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! זחלתי פנימה והרגשתי איך החום עוטף את לחיי הורודות... הפיזדה שלה בערה וגעשה! אמאל'ה איזה פחד! צחוק

התחלתי ללקק לה את הפיזדה ופופינס ממש התחרפנה וגנחה: "בדיוק! כן! מרשים מאוד! טוב מאוד! מחשבה יפה! מרנין! אתה גורם לזה להישמע קל! (אחרי שליקקתי לה גם פיפקה וגם פופקה! קריצה) מגיע לך בונוס!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא הגיעה לרקיע השביעי! חברים עשיתי זאת! Tongueמוחא כפייה

פופינס גנחה: "אוינק אוינק זה היה נפלא כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייהStar

אם חשבתם שפופינס הייתה שבעה אז תחשבו שנית! היא התגלתה כחולת סקס חסרת מעצורים! צחוק היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור כמו סוסת מרוצים חרמנית! חברים תהמרו עליה זה ישתלם לכם! צחוקקריצה

"יש נשים שאוהבות את זה קטן ודק ויש נשים שאוהבות את זה רחב וביננו... אשראי ומזומנים! Tongue סוטה חשבת שהתכוונתי לזורו של הגבר הא? תתבייש לך!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והתחילה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של חזיריקים חרמנים ונשכנו זה את זו! Star פופינס נשכה אותי בצווארי ובאוזניי ואני הצלחתי לגרד קצת את צווארה עם ZUBCHIKI שלי... ככה בקטנה חי חי צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר Tongue

העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו היינו ממש בעננים! הפופקה שלה מחאה כפיים וצפינו במחזה הזה במראה הגדולה לה לה לה! מוחא כפייה

"אני יודעת שאתה רוצה אותי! אני קולטת את המבט שלך עליי!" צעקה פופינס Tongue

"היום יום שישי והמחשבות שלי עסוקות בך! לא נכחיש את הרצונות שלנו הלילה כשרטוב מחליקים פנימה!" צעקתי בקול סוטה צחוק

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue הצצתי בפופקה של פופינס במראה וזה גרם לי להרגשה נפלא! צחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי את הפיזדה שלה במיסיונרית מטריפה מוחא כפייה

"אל תפחד מהמשחק הזה! תפסיק לדבר שטויות תהיה כנה! תגיד לי כן זונה שלי אני רוצה לדפוק אותך!" צעקה פופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על המיטה/מראה. השחלתי את חזיריק הקשיח בפיזדה שלה ופירקתי אותה כהוגן! Evil Smile

"פה אין כללים! נחצה את הקווים האדומים! אני תמיד אוהב דברים אסורים!" צעקתי בהתלהבות אדירה! צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה עמוק וחזק בפיזדה! Cool

"אתה יודע מה אתה צריך לעשות הלילה! לתת לי זיון חזק!" גנחה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"תגרום לי לזוז זאת העבודה שלך!" גנחה פופינס צחוק

"אני יודע שאת חתולה חרמנית! לפה לשם כמו במשחק טניס!" צעקתי בחרמנות צחוק

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אני גונב אותך עכשיו... אני יודע שאני אהיה מואשם בגניבת תכשיט יוקרתי מהמוזיאון!" אמרתי לפופינס שממש התלהבה מאיך שאני מסתכן בשבילה צחוק

"תיתן לי זיון בלתי נשכח!" צעקה פופינס צחוק

פירקתי את הכוס החם של פופינס בטירוף עד שהיא צעקה:

"תגרום לי לצעוק גרררררררר

תגרום לי לצעוק חררררררר

תגרום לי לצעוק אוחחחחחח!!!

כן כן תגרום לי לצעוק גררררררר חרררררר אוחחחחחחח" גנחה פופינס צחוקצחוקצחוק

"אני אדפוק אותך חזק ואתן לך זיון בלתי נשכח!" צעקתי והגברתי את קצב הדפיקה Evil SmilePig

פופינס הייתה ממש רעבה והתחננה לקבל בפה את הזרע הטעים שלי! Tongue

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69, היא דחפה אצבע שובבה לישבני, נשענה מעל חזיריק הקשיח ואמרה בשובבות: "פוסי מוסי פוסי מוסי!" צחוקצחוקצחוק

"פוסי מוסי מאזר פאקר! פוסי מוסי בלאט!" צעקתי בעצבים ודחפתי את הראש של פופינס למטה Evil Smile

חזיריק קשיח שלי בפה של פופינס, PALCHIK שלה אצלי בפופקה ועכשיו זה הזמן להצמיד לשון לחורצ'יק שלה ולהמריא לרקיע השביעי! StarTongueצחוק

אחרי כמה דקות מדהימות מילאתי את פיה השובב של פופינס בזרע הטעים שלי! חיוך גדול פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק פוסי מוסי!" TongueStarצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

זהו חברים יקרים כפי שאתם רואים הצלחתי סוף סוף בדייט והוא היה מדהיםםםםם! Tongue

לא צריך שוטרת ולא צריך זונה! צריך TZIPA פופינס חרמנית ונימפומנית שאוהבת לאכול חזיריקים קשיחים 24/7! רק צריך לזמבר אותה כהוגן בפוסי מוסי אחרת מצפה לכם מאזר פאקר בלאט! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקק! TongueTongueTongueTongueTongueמוחא כפייהStar

הפוסי שלך ממש מוסי ואני מאזר פאקר BAD ASS בלאט! Evil Smileצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תצעקי גררר חרררר אוחחחחח זה עושה לי נעים בחזיריק! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

708

אוינק אוינק ואוקטביה פופינס בחגיגת קללות ברוסית!

וחגיגת זיון לטיני עד אור הבוקר! Tongueצחוק

שלום בנים כאן ה TZIPA האהובה עליכם אוקטביה פופינס Tongueקריצה

ביום קיצי אחד רכבתי על האופניים שלי בשיניקין. רציתי לקנות TRUSIKI חדשים כי אני אוהבת לגנדר את הפופקה הסקסית שלי Tongueצחוק

עצרתי עם האופניים כדי להציץ בטלפון כשלפתע ניגש אלי איזה הומלס מבולבל

"זה חשמלי?" שאל ההומלס והצביע על האופניים.

"לא" עניתי לו.

"למה לא חשמלי?" שאל ההומלס.

"אני אוהבת רגיל" עניתי לו...

"אבל ממש טיפה להוסיף כסף ויש חשמלי!" אמר ההומלס בהתלהבות Tongue

"BLIAT ZAEBAL HOMLES! HVATIT HUINU PAROT BISTRO VSTAVIL MORDU V JOPU I NA4AL TAM LIZAT!" צעקתי לעברו בעצבים ודחפתי את הפרצוף שלו לתחת שלי! Evil Smileצחוק שיחנק שם זיין השכל הזה! צחוק אהההה כןןןן זה נהדר! ממש אהבתי איך הלשון שלו טיילה על חור הטוסיק הקטן והשובב שלי! Tongueמוחא כפייהStar

"TEPER DAVAI SUDA SVOI HUI IA HO4U EGO SASAT!" צעקתי לו והתנפלתי על הזין שלו אחרי ששלפתי את הוד קשיחותו ממכנסיו! Tongueצחוק

הייתי ממש רעבה לזין והזין של ההומלס היה זין איכותי ביותר! אני מגנט לזיינים איכותיים CLASS ++A צחוקקריצה יש לי מציצת כריש עצבני שאני ממש מתמחה בה! אני אוכלת זיינים קשיחים לארוחת בוקר, צהריים וערב יאמי יאמי גרררררררררר חררררררררררר אוחחחחחחחחחחחח!!! Evil SmileTongueצחוקקריצה

"ביי הומלס!" אמרתי לו אחרי שסיימתי לאכול את הזין שלו צחוק

"אל תיתן לי יותר עצות דלביוב שכמוך!" אמרתי לו וצחקקתי כל הדרך ברכיבה על אופניים לחנות ה TRUSIKI צחוק

אהלן חבר'ה כאן עבדכם הנאמן אוינק אוינק! Cool

אז מה חברים נהניתם מהפתיחה הלוהטת של אוקטביה פופינס? תודו שהופתעתם חה חה חה צחוק פופינס היא TZIPA שובבה שאוהבת הרפתקאות שכאלה כשהיא עושה שופינג צחוקקריצה

אז ככה חברים את אוקטביה פופינס הכרתי באתר היכרויות. מהרגע הראשון ידעתי שהיא הטעם שלי ושאני אפרק לה את החורים עד אור הבוקר! Tongue אבל ההתחלה חברים לא הייתה קלה בכלל... וזה טוב כי אני אוהב אותן קשות להשגה! Evil Smileצחוק

הכרנו דרך אתר היכרויות וקבענו להיפגש אצל פופינס. יש לה דירת חדר חביבה שדומה יותר למחסן מאשר לדירה אבל זה ממש לטעמי כי אני אוהב לזמבר במקומות קינקיים שכאלה צחוקקריצה

איך שראיתי את פופינס מיד ידעתי שהיא GAVARIT PA RUSKI! Tongueמוחא כפייה

חברים פופינס היא TZIPA ברונטית מלוכסת עיניים בעלת פופקה שובבה שדורשת הפלקה! Tongue

"KAK DELA?" שאלתי את פופינס וחייכתי לעברה חיוך גדול

"מה עניינים? ENGLISH HEBREW ONLY!" ענתה לי פופינס מבולבל

"TI JE GOVORISH PO RUSKI!" אמרתי לה בהתלהבות ונופפתי עם ידיי לצדדים כדי לחזק את הטענה שלי צחוק

"רק עברית אנגלית" המשיכה פופינס.

"NU TZIPA TI JE GOVORISH PO RUSKI!" טענתי נחרצות לנוכח המבטא שלה צחוק

"BLIAT MUDAK ZAEBAL TEBE SKAZALI ENGLISH HEBREW 4EGO MOZGI EBESH OHUEL SOVSEM?" צעקה פופינס בעצבים ברוסית שוטפת צחוק

"HI HI HI IA JE ZNAL 4TO TI GOVORISH PO RUSKI!" צעקתי בהתלהבות כאילו זכיתי בלוטו! צחוק

"ZATKNIS RVANAIA JOPA! צעקה פופינס צחוק

"PO4EMU TI SO MNOI TAK GOVORISH?" Shockedמבולבל שאלתי את פופינס בהלם צחוק

"POSHEL NAHUI HUESOS!" צעקה פופינס והוציאה לי לשון Partyצחוק

התחלנו להיאבק וזה הייתי אני שבעיקר חטף סטירות מצלצלות וכמה בעיטות צחוק אבל למרות הכל הצלחתי להפליק על הפופקה של פופינס כמו שרציתי! זה הרגיש נפלא! Tongueמוחא כפייה

כפי שהבנתם חברים הדייט לא היה הכי מוצלח אבל למרות הכל החלטנו להיפגש שוב כי הייתה בינינו משיכה חייתית! Evil Smile

באתי לפופינס ודפקתי לה על הדלת: טוק טוק טוק!

פופינס פתחה לי את הדלת וראתה אותי עם רמקול על הכתף צחוק

מהרמקול נשמעה מוזיקה לטינית קצבית במיוחד ומיד התחלנו לרקוד! Tongueצחוק

[TUBE]lBztnahrOFw[/TUBE]

"WOW TZIPA יש לך KLASSNII JAPETZ!" החמאתי לפופינס וטפחתי על ישבנה Tongue

"אני יודעת ולך יש KLASSNII HUI!" צעקה בהתלהבות פופינס Tongueמוחא כפייה

"בא לי להכניס את הזינקין שלי בפיזדינקין שלך!" צעקתי לפופינס והשווצתי בפניה עם חזיריק הקשיח שלי! הוא גם רקדן מעולה והדגמתי לה את זה! Tongueצחוקקריצה

מרחבת הריקודים התיישבתי על הכורסה ו TZIPA פופינס מצצה לי את הזינקין שלי לפי הקצב של המוזיקה Tongueמוחא כפייהצחוק הצצתי על הפופקה של פופינס במראה וזה היה מראה מרטיט חושים ומקשיח זינקינים! מוחא כפייה

פופינס הציעה לי לקפוץ איתה לחדר השינה... גיחכתי מההצעה שלה כי חדר השינה זה בערך כל הדירה שלה צחוקקריצה

"תתפשטי בובה אני רוצה לראות אותך ערומה!" Tongue צעקתי לעברה ונטף לי ריר מהפה צחוק

"את החוטיני הכי יפה אני לובשת, זה בא לי בטבעי להתפשט!" צעקה פופינס והורידה בסקסיות מטריפה את החוטיני מהפופקה שלה Tongueמוחא כפייה

נשכבתי על הגב והפופינס קפצה על פניי עם ישבנה הסקסי! הסנפתי וליקקתי בשקיקה את התחת הטעים שלה גררר גררר יאמי יאמי! Tongue

פופינס התנפלה על הזינקין הקשיח שלי ועשתה לו מציצת פוליש יסודית ביותר ושליקלקה את 2 הבייצלך שלי בו זמנית בפיה הלוהט! מוחא כפייה

פופינס חובבת ליקוקים בפיזדה אז היא דרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ובמהרה טעמתי את הצוף המתוק שבין ירכיה הבתוליים Tongue

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "אתה פשוט כישרון! יש לך את זה! יצירתי ביותר! אהבתי את זה! (נתתי לק גם לדירצ'קה פופקי! קריצה) אתה ממש משתפר! לזה אני קוראת עבודה יפה! יופי טופי! ברכותיי!" Tongueצחוק

אחרי זמן קצר פופינס התמסרה אליי! היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייה

פופינס רק התחילה לקבל תאבון אז במהרה היא קפצה על הזינקין הקשיח שלי והתחילה לרכב עליי ברכיבה הפוכה ונמרצת במיוחד! Star

"נכנסנו למיטה במיוחד כדי להשתגע לא נעצור עד שהמיטה תשבר!" צעקתי בטירוף צחוק

"מי עושה פה בלאגן בפיזדה? כולם כבר יודעים מי! זה אוינק אוינק חולה מין!" צחקקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של פסיכים מטורללים צחוקצחוקצחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! חיוך גדול הקפצתי אותה על הזינקין הקשיח שלי מול המראה ושנינו התענגנו איך הפופקה שלה קיפצה ומחאה כפיים נמרצות! Tongueמוחא כפייהצחוק

"ירח מלא הדופק עולה!" צעקה פופינס צחוק

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה בפיזדינקין עם הזינקין הקשיח שלי! Tongue

"כולם פה בהיי מזדיינים בפראות!" צעקה פופינס צחוק

"הזין שלי תמיד נותן זיון מעולה!" השווצתי צחוק

"כל הלילה מזדיינים! עפים על עצמינו חבל"זזז!" צעקתי בטירוף צחוק

פופינס קמה ונשענה על המדף. באתי מאחוריה, השחלתי את הזינקין הרעב שלי בפיזדה שלה ופירקתי אותה כהוגן! Evil Smile

"יש ברקע שיר שאני אוהבת הזמן שלי כמעט עוצר מלכת!" צעקה פופינס צחוק

"נכנסים לסרט מרגישים בסרט פורנו! הזיון מושלם... מזדיינים באטרף כאילו אוטוטו סוף העולם!" צעקתי בהתלהבות צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בפיזדה ללא פשרות! Approve

"לא זזים מכאן מזריחה עד שקיעה מזדיינים!" צעקתי צחוק

"יש פה עכשיו אווירה של זיונים! לא נעצור עד שנגיע לאורגזמות!" צעקה פופינס Tongue

"כן עכשיו זה הזמן להתפרע!" צעקתי והתפרעתי בפיזדה של פופינס Tongueצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! TongueStar

"בלי להתאמץ אני כובשת את הזין שלך!" צעקה פופינס וכבשה את הזין שלי עם הקונטרות המטורפות שלה Tongueצחוק

"אתה מזיין והכוס שלי עולה באש!" גנחה פופינס והזינקין שלי היה בסכנה להפוך לקבב קשיח (קבבזינקין) צחוק

הסתובבנו והמשכתי להלום בכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"תן לי תן לי עוד! תן לי עוד! תן לי זיון מעולה!" גנחה פופינס צחוק

"אין אף אחד פה שאותנו לא שומע!" צעקתי ותהיתי מה חושבים השכנים צחוק

"הגוף שלי מוצא חן בעינייך ילד רע? אני ילדה רעה בוא תעניש אותי תן לי פליקים בטוסיק!" התחננה פופינס וזה בדיוק מה שהיא קיבלה! Evil Smileצחוק

"בואי קחי סוכריה!" הצעתי לפופינס קריצה

"אבל אמא שלי לא מרשה לי לקחת סוכריה מזרים" ענתה לי פופינס בתמימות צחוק

"אני יודע אבל אם תקחי ממני סוכריה אני אפנק את הסוכריה שלך חבל"ז!" פיתיתי את פופינס צחוקקריצה

פופינס לקחה את הסוכריה שלי Tongue

וליקקה את הסוכריה! Tongueמוחא כפייה

"ואוו איזה כיף ללקק סוכריה ולקבל בפיזדה בוא זמנית!" צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

פופינס הייתה רעבה והתחננה שאשפריץ לה בפה את הזרע הזינקיני שלי Tongueצחוק

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא שיחקה עם האצבע בישבני ומצצה בשקיקה את הזינקין הטעים שלי Tongue ליקקתי ברעב גדול את חור התחת שלה ונפעמתי מיופיו המשגע! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה של פופינס בכמות יפה של זרע זינקיני טעים! Tongue

פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע זינקיני: "אוינק אוינק JAPETZ!" TongueצחוקStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

חברים אז אם מישהי ממטירה עליכם מלא קללות ברוסית, לא להיבהל! גם לה יש פידניקין רטוב שזקוק לזינקין קשיח! תשמיעו לה מוזיקה לטינית... תנו לה סוכריה טעימה ותזמברו אותה עד שתצא לכם הנשמה! כי היא נימפומנית רעבה לזינקין קשיח 24/7! תנו לה בפיזדינקין! יססס יסססס יסססססס!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

חחחחח כמה קללות ברוסית אין דברים כאלה! צחוקצחוקצחוק

TEPER DAVAI SUDA SVOI HUI IA HO4U EGO SASAT

DAU TZIPA DAU SASI MOI HUI! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

זינקין שלי מאוד נהנה להתארח בפיזדינקין שלך סקסית Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

709

אוינק אוינק המיליונר הסוטה צד פרגיות בשירותי נשים עד ש... TIZPA פופינס צדה אותו ואת מה שבין רגליו! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים כאן המיליונר החתיך אוינק אוינק! השגתי כבר הכל בחיים אז קצת משעמם לי לאחרונה... החלטתי להעסיק את עצמי בצורה מעניינת במיוחד Pig
ארבתי לפרגיות עסיסיות בשירותי הנשים ופינקתי את חזיריק הקשיח במראות קסומים! Star נתקלנו בפיפקות ופופקות בכל מיני גדלים וצבעים ולרוב זה נגמר בכך שחטפנו סטירות מצלצלות אחרי שמזמזנו אותן בתאווה! צחוק

אבל יום אחד התמזל מזלנו ולתא השירותים קפצה TZIPA פופינס שהיא מורה מלוכסנת לריקוד! Tongue פופינס הברונטית נכנסה לתא ולא התלוננה שמצאה אותי שם עושה את מעשיי הסוטים צחוק

היא קפצה וצהלה משמחה! הסתובבה אליי עם ישבנה ודחפה את הפרצוף שלי לפופקה שלה! Tongue

גוד גוד VERY GOOD! מוחא כפייה

"החוטיני אשר עלייך שומר סודות!" שרתי לפופינס והורדתי את החוטיני שלה... פשששש איזה סוד גיליתי שם! Censoredצחוקקריצה

ליקקתי את חור התחת המדהים שלה בשקיקה והסנפתי אותו מכל הלב והנשמה! גרררר גרררר פופקה טעימה! TongueStar

בזמן שהפרצוף שלי היה תקוע בתחת של פופינס, גיליתי לה שהחלום שלי זה לנצח את המיליונר המתחרה שלי בריקוד! הוא ממזר גדול ודופק ריקודים מטורפים עם אישתו ללא הפסקה. כל תשומת הלב נתונה לו! אני לא יכול לתת לזה לקרות! כועסצחוק

כמה טוב ש TZIPA פופינס איתרה אותי בשירותי נשים עכשיו יש לי מורה פרטית לריקוד ולזיונים! Tongueמוחא כפייהצחוק דחפתי את חזיריק הקשיח בפה של פופינס והתענגתי ממציצת הכריש העצבנית שלה! Star פופינס ביצעה אותה ללא רבב בשירותי השרמוטות בזמן שישבנה החשוף משתקף במראה! אחחח איזה מראה מרנין! Tongueמוחא כפייה

משירותי הנשים זרמנו לדירת חדר של פופינס... שזאת דירת ריקודים/זיונים חביבה שכזאת חיוך גדול

תפסנו קצב והתחלתי לשיר לפופינס:

"תני לי זיון ילדונת! וגם מציצה טובה! זה נותן לזין שלי שלווה!" Tongueצחוק

"אז מה אוינק אוינק בוא נרביץ כמה ריקודים בכל מיני פוזות ונראה למיליונר השחצן מאיפה משתין הדג!" Tongue צעקה פופינס צחוק

פופינס נשכבה על המיטה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. הצמדתי את לשוני למקום המסתורי שממנו משתין הדג והתחלתי ללקק אותו בשקיקה! אחחח איזה PISKA טעימה! Tongueמוחא כפייה

פופינס התחילה להתחרפן וגנחה: "וואוו! תמשיך כך! חן חן! סחטיין! מדהים! מחשבה יפה! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה חיוך גדול) בדיוק! יוצא דופן! אתה גורם לזה להישמע קל!" Tongueצחוק

אחרי זמן קצר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא ממש רקדה תוך כדי האורגזמה! TongueStarצחוק פופינס גמרה וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה! אתה ירדן מצוין!" מוחא כפייהStar

פופינס הייתה עדיין רעבה וחרמנית אז היא הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי. היא התנפלה על ה PISKA הקשיחה שלי ומצצה אותה ברעב גדול! חיוך גדול גם ה YAICHKI החלקות שלי זכו לשליקלוק מחרפן מפיה של פופינס הרקדנית מוחא כפייה ואם זה לא מספיק אז פופינס התבררה כנשכנית גדולה ונשכה אותי ללא רחמים בגופי ובישבני הסקסי! Tongueאצבע למעלה

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לרקוד על חזיריק הקשיח שלי! Tongue

"מה יפות שדיך והכוס שלך אש הלהבה! מבטים אני זורק לכיוונך ומרייר!" שרתי וזרקתי מבטים סוטים לעבר חור התחת של פופינס Tongueצחוק

"אני אספק את הסחורה היטב!" המשכתי לשיר וביצעתי זאת! Evil Smile

"כן אוינק אוינק תספק את הסחורה ותפרק לי את הפיזדה!" שרה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי! Star לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של PITACHKI זה היה שובב וכייפי! מוחא כפייה פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי! גברת פופינס כולה מלאת הפתעות! אצבע למעלה

"הזין שלך ממש חרמן עליי!" שרה פופינס צחוק

"אדפוק אותך היטב עד שיעלה האור! תזדייני ידך הניפי... את בתוך הקצב הכוס שלך רותח! את בתוך הקסם הזין שלי מוקסם ממך! תזדייני! תזדייני! תזדייני!" שרתי ופופינס הניפה את ידיה צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הנפתי את פופינס באוויר! Tongueצחוק

העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו התלהבנו מהפופקה של פופינס שקיפצה ומחאה כפיים סוערות! צחוקמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

קמתי שוב עם פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה בקצב של רקדן מקצועי בפיזדה! צחוק

"כן אוינק אוינק תרקוד בתוך הפיזדה שלי!" צעקה פופינס צחוק

"אני באקסטזה מהכוס שלך! הפיזדה שלך כמו הר געש!" שרתי לפופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על המדף. רקדנו לנו בכייף תוך כדי זיון לוהט ותופפתי לפופינס על הטוסיק! חיוך גדול

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בפיזדה Star

"כן דפוק אותי חזק אל תפסיק!" גנחה פופינס צחוק

"קשה לי את רחוקה ממני קשה לי והמיטה כ"כ קרה!" בכי בכיתי לפופינס צחוק

זחלנו על המיטה וחיממנו אותה בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"את ידייך שולחת אל הזין שלי! (זה מה שפופינס עשתה קריצה) היא בוחרת לה זיין... והזיין המאושר הוא אני! :) הווו יסססססס חריו חריו חריו!" Cool שרתי לפופינס צחוק

"קשה לי הזין שלי עומד כ"כ חזק והפיזדה שלך כ"כ רטובה!" שרתי ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"את רוקדת על הזין שלי ואני מוחא לך כף!" שרתי ומחאתי כף חזק צחוק

"מה עשית שם אוינק אוינק? הרגת זבוב?" צחקקה פופינס צחוק

"רועד בחדר בוכה בסתר! רוצה לדפוק אותך כי בלי הפיזדה שלך קשה לזין שלי לשרוד!" שרתי לפופינס Starצחוק

"תני לי זיון ילדונת וגם מציצה טובה! זה נותן לזין שלי שלווה!" שרתי לפופינס Tongue

"כן אוינק אוינק מגיע לך לקבל מציצה טובה! היית תלמיד מצטיין!" החמיאה לי פופינס מוחא כפייה

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69 חיוך גדול

היא שיחקה עם אצבע בחור הטוסיק היפיוף שלי ועשתה לי מציצה טובה! Tongueמוחא כפייה

ליקקתי לילדונת הזאת את חור התחת בשקיקה ונדהמתי מיופיו המשגע! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של זרע חם וטעים! חיוך גדול פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תזדייני!" צחוקצחוקצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

חברים אחרי שיעור הריקוד עם אוקטביה פופינס צילמנו סרטון ריקוד מטורף שהראה למיליונר ההוא מאיפה משתין הדג! השתנו עליו שנינו בקשת חה חה חה צחוקצחוקצחוק

רב תודות לפופינס הנימפומנית שיודעת לזוז ולרקוד על זין קשיח 24/7! כי קשה יש רק בזין וגם אותו מוצצים! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקק! TongueTongueTongue

סקסית אין לך מושג עד כמה הזין שלי היה מוקסם מהחורים שלך! Tongueצחוקקריצה

תודה לך סקסית על מציצה טובה זה נתן לזין שלי שלווה! Starצחוק

סקסית אל תשמרי ממני יותר סודות בחוטיני אשר עליך, אני לא אעמוד בזה! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Lavelle

710

אוינק אוינק ואוקטביה פופינס זוג חרמנים שרבים כל הזמן מחוץ למיטה ובתוכה! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים כאן שוב ידידכם הנאמן והשובב אוינק אוינק חיוך גדול

תשמעו חברים בת הזוג שלי אוקטביה פופינס ממש עולה לי כבר על העצבים! נמאס לי מכל השטויות שהיא וחברותיה השרמוטות מתעסקות בהן! כועס נו אתם יודעים על מה אני מדבר... גם לכם יש שרמוטות כאלה בבית צחוקקריצה

למשל כשפופינס עושה קניות לבד אז הכל סבבה, אבל כשהיא איתי אני לא נותן לה את התענוג הזה! Evil Smileצחוק איך אפשר לעשות קניות שעות? Wacko

"נו פופינס כמה זמן? אנחנו כבר שעתיים בקניות המזורגגות שלך!" צעקתי לה והיא התעלמה ממני תוך כדי ליטוף של איזה שמלה מחורבנת! צריך לשרוף את כל החנויות האלה בלאט! כועס

בסוף גררתי את פופינס מהקניון... יש משחק כדורגל, אבוי אם אני אפספס אותו בגללה! צחוק

כשפופינס אוכלת לבד היא אוכלת ארוחה יפה שבישלה לעצמה בסבבה. אבל כשיש אותי ואני רעב אז רק אלוהים יעזור לה! Evil Smileצחוק

"פופינס מה יש לאכול? איפה הסטייק שלי? אני רוצה גם KURACHKA טובה עם KARTOSHACHKA וסלט גדול!" אמרתי לפופינס וליטפתי את הבטן צחוק

"המממ רגע אוינק אני צריכה לבשל..." אמרה פופינס ועשתה עגבניה בשיער צחוק

"נו פופינס אני רעב!!!" צעקתי והתרוצצתי במטבח שנראה כמו שדה קרב עם המון סירים ובישולים צחוקצחוקצחוק

כשפופינס לבד היא עושה שעות אמבטיית קצף עם כוס יין. כשאני בסביבה אני כל הזמן נכנס לקחת משהו מהמקלחת צחוק

"מתוקה ראית במקרה את המטאטא? נשפכו הגרעינים על הרצפה" אמרתי לפופינס והתחלתי לטייל במקלחת צחוק

"אוינק אוינק תסגור את הדלת קר לי!" התלוננה פופינס צחוק

כעבור כמה דקות...

"נו פופינס כמה זמן? כמה זמן לוקח לשטוף את הפיזדה? כבר נגמרה המחצית ואת עדיין פה! ראית במקרה את המגבת שלי?" התלוננתי לפופינס אחרי שפתחתי את הדלת של המקלחת צחוק

"אוינק אוינק תסגור את הדלת אני קופאת פה! איזה נודניק!" צעקה עליי פופינס והתחילה להרטיב אותי צחוק

חזרתי כשנגמר המשחק...

פופינס עדיין ישבה באמבטיה... אוףףףףףף כמה זמן אפשר לשבת באמבטיה???!!! כועס

"נו פיזדה את עדיין פה?" צעקתי עליה צחוק

"אוינק אוינק תסגור את הדלת קר לי!" צעקה עליי פופינס.

"אבל אני צריך לשטוף את הביצים!" צעקתי לה והיא התפוצצה מצחוק צחוק

כשפופינס לבד היא יושבת בכיף ורואה טלויזיה... כשאני בסביבה... Evil Smile

"פופינס איפה השלט יש משחק עכשיו!" צעקתי והתיישבתי לידה. חטפתי ממנה את השלט והעברתי למשחק כדורגל Tongue

קלטתי שפופינס לא הכי מרוצה מהעניין, אז הבטתי עליה במבט מאיים והעברתי אצבע מתחת לגרון למקרה שהיא תעז להעביר ערוץ! Evil Smileצחוק

פופינס התפוצצה מצחוק ולא התרגשה מהאיום שלי, היא התיישבה על פניי והתחילה לחנוק אותי עם התחת שלה צחוק היא התלוננה שבגללי היא פספסה את הטלנובלה האהובה שלה בערוץ ויוה! צחוק

כפיצוי הייתי צריך לרדת לגברת ויוה וללקק לה את הפיזדה כמו שצריך צחוק

פופינס נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והתחילה להיגנב כשהדבקתי את לשוני לפיזדה שלה! Star

"שיחקת אותה בגדול! לך על זה! מצוין! מדליק! זה יותר טוב! (ליקקתי גם פופקה קריצה) מעולה! בואינה אתה חיה!" גנחה פופינס Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס הגיעה לאורגזמה המיוחלת שלה! Approve היא רעדה, התנשפה קלות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הפכה אותי על הגב והמשיכה להוציא את זעמה על ה HUI הקשיח שלי! צחוק היא מצצה אותו בשקיקה והתנפלה גם על הבייצלך המתוקים שלי חיוך גדול

פופינס חשפה גם את שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני בליווי צחוק מטריד ומלחיץ צחוק חיבקתי את הפופקה שלה והחבאתי את הפרצוף שלי בין פלחי ישבנה שהיא לא תשמע את הצעקות שלי צחוק אני גבר וגברים לא בוכים! Coolצחוק

פופינס החרמנית התיישבה עם ישבנה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לרכב בפראות! Tongue

"כל מה שאישה רוצה במיטה זה פנטזיה!" צעקה פופינס צחוק

"כל מה שגבר רוצה במיטה זה סטיה!" צעקתי צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של זוג חרמנים וצחקקנו כמו דלביובים צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה באוזניי ובצווארי Shockedצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והטוסיק שלה קיפץ במרץ ומחא כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Star

הרמתי שוב את פופינס והעפתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה כהוגן במיסיונרית אנאלית מטריפה! Tongue

"כן תזיין אותי!" גנחה פופינס צחוק

"מה נראה לך שאני עושה פה פותר פאזלים?" שאלתי את פופינס צחוק

"תן לי את זה!" דרשה פופינס צחוק

"אין יותר זה, אני אבדוק במחסן אולי יש עוד זה!" צעקתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

קמנו והמשכתי לזמבר את פופינס בתחת בעמידה כשהיא נשענת על המדף חיוך גדול

מהעמידה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להתפרע אצלה בפופקה! Evil Smile

"יותר חזק!" צעקה פופינס צחוק

"מה את מעודדת אותי?" שאלתי אותה צחוק

ירדתי על ברכיי וליקקתי את חור התחת הקטן והשובב שלה! אחחח זה היה מדהים! Tongueצחוק

"אם התאהבת בפופקה שלי אתה צריך רק אותה!" צעקה פופינס צחוק

"זאת פופקה!" צעקתי בהתלהבות והמשכתי לאכול אותה! Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongue

"אני לא מחליף את הפופקה הזאת בשום הון שבעולם! אני רוצה לראות איך את מקפיצה את הפופקה שלך!" צעקתי בהתלהבות Tongue

"אני יודעת שאתה אוהב לראות איך אני מקפיצה את הפופקה שלי!" צעקה פופינס צחוק

העברתי את חזיריק הקשיח לפיזדה של פופינס והמשכתי לזמבר אותה בכפיות פרועות! Star

החזרתי את חזיריק הקשיח לתחת של פופינס. התהפכנו וזימברתי אותה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

יצאתי מישבנה של פופינס וליקקתי לה את הפופקה כשהיא שוכבת על הבטן...

"נו איך הפופקה טעימה?" שאלה פופינס.

"המממ לא" עניתי לה צחוק

"מהההה?" כועס שאלה פופינס.

"לא יקירתי היא לא טעימה" אמרתי לה שוב צחוק

"אני לא אומרת מה?? כי לא שמעתי, זאת הזדמנות שלך לשנות את התשובה לשביעות רצוני! אז מה הפופקה שלי טעימה?" שאלה פופינס ותפסה את הפרצוף שלי עם פלחי ישבנה צחוק

"כן כן הפופקה שלך הכי טעימה בעולם!" צעקתי בחוסר אונים צחוק

זיינתי את פופינס חזק ועמוק בתחת והיא המשיכה לעודד אותי ללא הפסקה צחוק

יצאתי מהתחת שלה... בזמן שליקקתי לה את חור התחת היא עינגה אותי עם היד בזין ועשתה: "מממממ... ממממממ" צחוק

"את עושה לי דיבוב?" שאלתי אותה והיא צחקקה צחוק

נגעתי עם אצבע במותן שלה והיא קפצה צחוק

"אהה בגילך עוד בתולה?" שאלתי אותה והתפוצצתי מצחוק צחוק

פופינס דחפה לי אצבע לתחת! Shocked

"אחח מה את עושה מפגרת?" צעקתי בהלם צחוק

"אהה בגילך עוד בתול?" הקניטה אותי פופינס וצחקקה צחוק

פופינס הייתה רעבה לזרע חם וטרי! נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. דחפנו זה לזו אצבע לתחת ופופינס התחילה למצוץ לי בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח Tongue

אחרי זמן מה ראיתי כוכבים ומילאתי את פיה של פופינס בכמות יפה של זרע חם! פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק TRUSIKI!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולParty

כפי שאתם רואים חברים, אנחנו זוג כזה שכל היום רב אבל לבסוף אני מזמבר את פופינס בכל החורים ואנחנו משלימים! Tongue כל מה ששרמוטה מפונקת צריכה לידה זה זין קשיח 24/7! יש זין אין דאגות! תנו לה זין והיא תירגע ותתחנן לעוד! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקק!!! TongueTongueTongue

חחח לא נתתי לך להתפנק קצת לבד כי TZIPA כמוך צריכה זין צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תדחפי לי אצבע לתחת ותדובבי אותי! צחוקצחוקצחוק

סקסית אני רוצה לפתור פאזל בפיזדה שלך! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”