כ ברלין-כל האמת בפרצוף - סקס אדיר

ברלין-כל האמת בפרצוף

1
שלום לכם חברים יקרים,אני לא מאמין שאני כותב את הדיווח הזה.
אני רוצה לשתף אותכם בחוויה שעברתי בברלין.

רקע קצר,כבר כמה שנים שאני טס עם חבר לתיירות מין ביעדים הפופולריים ותמיד נהנים מהנסיעה.
הפעם טסתי בפעם החמישית לברלין.

הדיווח הראשון יהיה על מועדון הגאנג באנג של מוסטפא.
יצא לי לבקר את חברינו מוסטפא בדירה המפורסמת ברחוב קארל מרקס 155,במשכנו הזמני מתחילת שנה שעברה ומהמקום החדש ברחוב גרובר 26.
על המיקום הראשון הכל היה מושלם,בשני הרגשתי ירידה משמעותית וחשבתי שזה בגלל המעבר וכשהגעתי למקום החדש ברחוב גרובר 26 הזדעזעתי.
כל מה שהיה למוסטפא להציע נעלם,מהקסם של המקום ועד השירות של הבנות.

המקום-ללא ספק המקום החדש הוא מרווח ומושקע ויש בו הרבה מקום,אך אין בו את הקסם שהיה בקארל מרקס 155.
הבנות-הבנות נהיו מגעילות,רובן מלאות עם בטן,נותנות הרגשה שהן עושות טובה שהן מזדיינות,לא מסכימות שיגמרו עליהן,לא מחייכות.
אומנם יש 2-3 בנות שעדיין נותנות שירות מצוין אבל עדיין זה מוריד את החשק.
שירות-המזרנים שעליהם מזדיינים עשויים מגומי ואחרי כמה דקות אתה מתחיל להזיע ונהיה לא נעים,מוסטפא הפסיק לשים סדינים על והמזרנים כדי לחסוך והחוויה לא נעימה,הבנות מביאות איתן מגבת כדי לא להחליק וכולם מזיעים ומגעילים.
אין מי שישמור על סדר,פעם כשזיינת היה מרווח ואף אחד לא תקע את הזין שלו מול הפנים שלך והתחיל לאונן לך מול הפרצוף.
למי שלא עמד הוא עמד בצד והביא ביד הרחק ממך.
האוכל נהיה מזעזע,עיסה של אורז או ספגטי ועוף מגעיל ללא טעם.
במקום עוגות שהכינו במקום מביאים עוגות שיש.
אין חטיפים כמו פעם שהיו בשפע על השולחנות.
בעבר הטבח היה שואל אותי מה אני רוצה שיכנו לי,עשו לי חצפורי ואורז אוזבקי מיוחד.
אין פעיליות-בקארל מרקס 155 עולם היו צופים ביחד באירועי ספורט,נהנים מבירה ואוכל טוב והבנות היו מפנקות את הגברים.
בעבר הבנות גם היו נוהגות לשבת עם הגברים בסלון לפלרטט ולפעמים גם להזדיין או לענג.
שורה תחתונה,אני מאוד סבלתי ולא נהנתי אני לא ממליץ.

דיווח שני-ארטמיס
חשבתי ללכת לארטמיס במקום המקום של מוסטפא,ללא ספק המקום מושקע,קומפלקס ענק כמו ספא שמציע שירותים רבים ומגונים.
חמאם עולה 50אירו-על מה ולמה
עיסוי-50אירו(מישהו חיצוני)
אלכוהול-כל משקה שזה 10אירו וזה מאוד יקר
אף אחד לא מחייב אותי להשתמש בשירותים שעולים כסף אבל עדיין,למה שאשלם על החמאם ולמה שאשלם מחיר הזוי על אלכהול.
המחיר על האלכוהול גבוהה יותר מכל בר ומועדון בברלין.
האוכל מזעזע,האכול ברמה של בסיס צבאי.
פסטה חצי מוכנה,פירה חצי מוכן,שניצל דג קנוי,ירקות קפואים ומרק מזעזע.
לפחות יש ברמן שלצד המשקאות האלכוהוליים מגיש בחינם קפה ומשקאות קלים שכלולים במחיר.
נגיע לדובדבן שבקצפת הבנות.
ראשית הבנות ניגשות אליך בלי סוף ומציעות לך את השירות שלהן,בדרך כלל הבנות הפחות פופלאריות הן אלה שמציקות הכי הרבה.
בנות על רמה יושבות ליד הבר וגברים נגשים אליהם לבד ובדרך כלל הן הכי מטריפות והכי שוות.
זה כבר התחיל לעצבן והרס לי את המצב רוח,הן גם יודעות כמה זמן אתה יושב מבלי להיכנס עם מישהי לחדר ומצינות את זה.
יש בנות שמסכימות להיכנס רק בתנאי שתשלם גם אקסטרה שסך התשלום יצא 100אירו.
החלק היותר מעצבן זה כשאומרים לך 60אירו לחצי שעה זה לא באמת חצי שעה.
מתקתקים אותך תוך 10-15דק.
הבנות גורמות לך לגמור וסוגרות את הבסטה,הבחורה שנכנסתי איתה אמרה לי את זה בפנים שהן מתקתקות ומעיפות תוך 10-15דק בתנאי שאתה משלם רק 60אירו.
לא התביישה לומר שככל שמשלמים יותר כך השירות יותר טוב.

לסיכום-הארטמיס נועד לאנשים שהפרוטה נמצאת בידם וכאלה שלא מזיז להם לשלם על כל התענוג מחיר של500אירו וצפונה.
מי שבא וחושב לקחת בחורה ב60אירו,חבל על המאמץ והתיקתוק.
נאמר שהבנות שם מאוד יפות ושהן דוגמניות על.
אני אחדש לכם,הבנות שם נראות סביר+
אומנם יש כמה בנות שהן ברמה מאוד גבוהה והן סופר כוסיות אבל אלה אותן בנות שדורשות שתלם מחיר גבוהה כדי להיכנס איתן.

אחרי החוויה,החלטתי לא לטוס יותר לברלין.
במקום אטוס לקייב,הייתי שם פעמיים ונהנתי מכל דקה ודקה.
אני אוקראיני בעצמי ואני משתלב שם יופי,מכיר כל מה שצריך להכיר.
יצא לי להזמין בחורה לחדר ב600גריבנות ונהנתי יותר מהבנות מברלין.
כשהחלטתי לפנק את עצמי והזמנתי בחורה ב40דולר שזה 1000גריבנה החיוך מהזין שלך לא יורד.
ללא ספק קייב היא מושלמת לתיירות סקס,זולה,מפוצצת בכוסיות ולרוב אתה נופל על בנות שמזדיינות איתך מכל הלב.

תהנו

ברלין-כל האמת בפרצוף

4
קודם כל ברור שארטימיס זה המקום האחרון שאתה רוצה להגיע אליו בגרמניה. מתוייר, מגעיל ויקר. יש לך את שארקס ליד פרנקפורט... סוף הדרך מבחינת הכל... אוכל בנות ומתקנים.

לגבי קייב או גרמניה קייב מנצחת בלי ספק בתחום סקס גם במראה וגם במחיר.

ברלין-כל האמת בפרצוף

5
לא מסכים
גרמניה לוקחת בגדול
במחיר של 30-35 יורו פצצות מזרח אירופאיות נגישות ובדיל פשוט וקליל ויודעות אנגלית
בקייב יותר התעסקות ולא קל אם לא יודעים שפה
הנגישות והזמניות והמבחר בגרמניה גדולים יותר וסוסון שרוצה לזיין יחגוג שם יותר

ברלין-כל האמת בפרצוף

7
פיפמאן. גרמניה מתאימה יותר לאדם הפשוט שרוצה לזיין בחורה יפה במחיר קבוע

קייב נועדה לאנשים מנוסים יותר שאם יש להם יכולת אז באותם 30 יורו מזיינים אגדות על כוסיות על חלל לילה שלם ב30 יורו.

אני יותר מנוסה ולי לא מתאים שיגידו לי 50 יורו ב FKK לגמירה אחת ואם אני רוצה למשל שפשוף בשלוש דקות או שתי גמירות בחצי שעה קשה מאד לעשות משא ומתן.

בקייב הכל פתוח, הבנות יותר יפות כולל המון טבעיות (יופי טבעי לא סיליקון כמו שהרבה בפורום מחשיבים כיפה) ואתה יכול להגיע בקלות לעסקאות פי אלף יותר טובות מגרמניה.

ברלין-כל האמת בפרצוף

9
חחחח גדול מרחיב .

אוליגפול אני לא יודע באיזה סרט אתה חי , 30 יורו ללילה לפצצת על?! נראה ששכחת 0 אחד. אולי 300 יורו ללילה.
הכוסיות על לא פרייריות !!!! אין דבר כזה 30 יורו ללילה , אלא אם כן, אתה גר שם , ובמזללללללללללללללללללל אחרי שאתה נובר עם פינצטה על כל רחוב ושכונה בקייב מצאת איזה אחת שרוצה קשר רציני אז אולי תמצא כזאת .
אבל תשכח מכל החסידות הדקיקות שהולכות במרכז שנראות כמו מיליון דולר , הן יצחקו לך בפנים !
היום כבר ה"רגילות" לא באות ב 30 יורו ללילה, אולי אולי לשעה !

וכמו שאמרו קודם , קייב זה כבר יותר מידי התעסקות, הרבה נפילות !!! מראות לך תמונות של בחורות בדירה ואתה מגיע וכולן עגלות שם, עכשיו עד שמצאת את הדירה, עד שהגעת , עד שהסתדרת עם הנהג מונית ברוסית ולהסביר לו מה אתה רוצה , ואתה מגיע לדירה ואתה רואה איזה 5-6 סבטלנות מבוגרות עם שיני זהב, אתה לא יודע איפה לקבור את עצמך.
אחרי זה אתה יוצא ולא יודע לאן לפנות , את מי לשאול , איך לשאול , קייב זה כבר יותר מידי עבודה , או אם יש לך הרבה כסף לך שב בדה לוקס ותצביע על מישהי היא תבוא תגיד לך 200-300 $$$ וזהו , אפשרי גם ככה , זה אפילו "הכי קל"

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”