דיווח עדכון מהמפגש...
ראשית אתחיל שאני חדש בפורום , נרשמתי ולאחר כשבוע בערך אישרו את החברות שלי לפורום - מיד שלחתי הודעה לחוע"ס וקבעתי איתו שאני מגיע.
במפגש היו כמה דברים טובים וכמה פחות טובים אבל אם אני מסכם את הערב זה היה אחד הערבים הטובים - סרט פורנו אמיתי!!
אתחיל ואפרט את החלק הטוב של הערב :
אני מגיע סביב 19:45 (יצאתי מוקדם כדי לא לאחר) מזהה בסביבה עוד בחור סהרורי שנראה שמחפש את עצמו ישר הבנתי שגם הוא הגיע למפגש שלנו , ניגש אליו ושואל אותו בעדינות "אתה למפגש?" כמובן עונה מתחילים לדבר ולהכיר עד שכולם יגיעו.
מפה לשם עוברות הדקות וחברה נוספים מגיעים , עולים לחדר כ10 גברים מתמקמים מחכים לבחורות.
ראשית אנה מגיעה ולאחר מכן ליקה.
8 מתוך העשרה בחבורה כולל אותי נמצאים במפגש הזה פעם ראשונה אז בהתחלה היתה מבוכה ואבל מהר מאוד עברה וחלפה לה.
הבנות מתפשטות וגם אנחנו וכאן מתחיל סאשן זיונים משוגע , ציירו לכם בראש את הסיטואציה הבאה:
אנה על המיטה מוצצת לאחד ביד השנה מענגת את השני רוכבת על השלישי והרביעי מזיין אותה בתחת...
על הרצפה ליקה מוצצת לאחד והשני מזיין במרץ
אכן סיטואציה הזויה להיות עם עוד 10 גברים שאתה לא מכיר ערום עם זין עומד מחתכים אחד בשני כי אין מה לעשות כשאחד בכוס ואחד בתחת מתי שהוא גם אנחנו נפגשים (סיטואציה קשה להומופובים).
הבנות , אך הבנות
אנה - תותחית , מקבלת הכל מהכל ולא אומרת לא לכלום גוף פצצה פנים קצת פחות מכנית מעט עושה הכל כמו מכונה אבל מכונה גרמנית
ליקה - משוגעת עם קבלות אוהבת את העבודה ונהנת מכל רגע , מוצצת מעולה (חוץ מהשניים פה ושם) גרון עמוק עמוק בלי בעיה בכלל כולל גמירות בגרון.
באיזה שהוא שלב הבנו שאנחנו צריכים עוד בחורה אז הזמנו את אלונה.
אלונה , לא מדברת מילה עברית - רוסית ומעט ואנגלית.
קצת כבויה , לא יוזמת לא עושה אנלי אבל מוצצת מעולה , הבעיה היתה (לי לפחות) שהיא היתה בריח קצת חמוץ וריחות לא נעימים בשבילי הורסים את החוויה אז פחות התחברתי אליה.
שיא העבר בשבילי היה לזיין את אנה בכוס לעבור לתחת חזרה לכוס ומיד לאחר מכן לליקה באותו סדר בין לבין צריך קצת אורלי אז גם את זה הם עושות בלי שום בעיה.
נעבור לחלק הפחות טוב באירוע.
1. המקום עצמו קטן מדי לכמות כזו של אנשים היתה תחושת צפיפות לא כל כך נעימה אבל לא נוראה.
2 בתחילת הערב הגיעו זוג שרצו להשתתף , מה אני יגיד לכם (וסליחה שאני בוטה אבל אני מתאר את המציאות) הוא נראה כמו אוג מלך הבשן שזה עוד בסדר כי לא באתי לזיין אותו אבל היא תשמעו - המפלצת מלוך נס , פחד אלוהים (שוב סליחה על הבוטות)
למזלנו הם נבהלו מהסיטואציה וברחו.
3. חברים שהגיעו - כשהחלטנו להוסיף עוד בחורה , כולם הסכימו להוסיף 150 שח כל אחד אבל בסוף היה קטע ששניים גמרו מהר ויצאו בלי לשלם - לא מכובד!!
בנוסף היה בחור אחד שכל הזמן זיין את הבנות בלי קונדום - אני מסכתל על הפרטים הקטנים גם בסיטואציות האילה , הוא פשוט היה עושה בכאילו שם קונדום מחזיק אותו ביד ודוחף לבחורה חשוף - שוב - לא מכובד!! לא מכובד לחברים שאיתך ולא מכובד לבחורה שאתה מזיין.
איך בכלל הוא מרשה לעצמו לעשות את זה בלי לפחד את זה אני לא יודע להסביר.
לסיכום:
ערב מדהים , נהנתי מאוד
אחלה חברה שבסוף אפילו החלפנו טלפונים , אחלה בחורות.
במילה אחת כיף!!
מקום גדול יותר משדרג את החוויה
יחס משתתפים גברים נשים קטן יותר - משפר את החוויה
ואחרון והכי חשוב - לנסות לעשות סלקציה באנשים ובזוגות שמגיעים , לא ברור לי מה הייתי עושה אם הזוג המוזר היו נשארים.
כבוד הדדי - ביננו בחברה הגברים וביננו הגברים לבנות
מי זה הבחור שהזדיין ללא קונדום ? שיחשוף את עצמו
[/QUOTE]