כ תאילנד 2/11-9/11 יומן מסע - סקס אדיר

תאילנד 2/11-9/11 יומן מסע

1
הייתי שבוע בפטאייה לבד ולהלן חוויות, התרשמויות, אכזבות, ביקורות ועזרה למתלבטים.
דרך אגב, זו הפעם הראשונה שלי בתאילנד. וכן, הייתי לבד.

2/11 - נחיתה בבנקוק וצ'ק אין במלון.
נחתתי בבוקר יום ד' שעבר בבנקוק, לאחר הנחיתה קניתי סים מקומי עם 4.5 ג'גה גלישה ב600 באט, מה שהתברר מאוחר יותר כיקר באופן חסר תקדים ביחס לקניית סים בסבן אילבן או פמילי מרקט שם נמכר סים עם 10 ג'גה גלישה ב500 באט,
אחר כך נהלכתי לחפש מונית לפטאיה כאשר טיפ שקיבלתי מהארץ היה ש1500 באט זה מחיר סבבה,
יצאתי לרחוב ונהגי המוניות שעטו לעברי, המחיר הזול ביותר היה 1500 באט + 200 באט לכביש אגרה שבדרך,
קול פנימי וחוש עסקי של טריפולטאי אמר לי שאפשר לצאת פה ביותר בזול ולא עליתי לשום מונית, לפתע נזכרתי שלפני כמה שנים היה טיפ פה בפורום שאמר לעלות לקומה השנייה בנמל התעופה ושם יש מוניות שמגיעות מפטאיה ובכל מקרה חוזרות לשם ולכן אצלם זול יותר.
אז ניסיתי את הטיפ והוא קצת לא מדויק, היציאה למוניות שהגיעו לנמל זה בקומה השלישית ולא השנייה, כשיוצאים החוצה צריך לחצות את הכביש ושם יש קרוסלה שלא נותנת לך עבור, אחד הנהגים קלט אותי ותפס את הקרוסלה בזווית כזו שהצלחתי לעבור, ואכן, הנסיעה לפטאיה היא 1000 באט בלבד!!!! תודה לפורום ולשחר סגל הי"ד.
לאחר שעה ורבע של נסיעה לא נוחה בעליל הגעתי למלון,
המלון הוא מלון LK ברחוב SOI LENGKI הגעתי למלון לאחר המלצה של חבר ואכן הוא צדק במיליון אחוז,
המלון חדש לחלוטין ולפי המקומיים קיים פחות משנה, החדרים חדשים ומפוארים,
קיבלתי חדר בקומה 19 הפונה לכיוון צפון כולל נוף לים,
העלות ללילה היא כ-1200 באט (135 שח פלוס מינוס) וכרגע זו העסקה המשתלמת ביותר בכל פטאיה!
לאחר מקלחת חמה החלטתי שאת היום הראשון אני מקדיש לצורך אגירת כוחות ועליתי לישון ב9 בערב.............

3/9 בדיקת השטח בפעם הראשונה וזיון פתיחה
קמתי ב-9 בבוקר לנוף עוצר נשימה של הים, שמתי מכנס קצר משקפי שמש וטי שירט והלכתי לבדוק את השטח,
לפי המלצה של חברים ואתרי תיירות הגעתי למסעדה בשם KISS שמגישה אוכל תאילנדי ומערבי בזיל הזול ובאיכות מצוינת,
מה אני אגיד לכם, הביקורות מוצדקות ואני עדיין בהלם מהמחירים, סלט ירקות + סנדוויץ עוף + קוקה קולה זירו עלו לי 140 באט שזה בערך 15 שקל!! יצאתי מפוצץ ומרוצה וניגשתי לדפוק מסאז' לרגליים,
יש בפטאיה מרכז מסחרי קטן בשם הפלאזה, ממש ממולו יש פוט מסאז מצוין עם מעסות מקצועיות ברמה מאוד גבוהה, המחיר לשעה פוט מסאז' הוא 200 באט (22 שקל....) וזה באמת שעה שלמה בלי חארטות ובלי ישראבלוף,
אחרי המסאז' הלכת לחדר להתכונן לערבף הורדתי טינדר ו-BADOO והתחלתי להכיר זונות תאילנדיות, פה כדאי שאני אתעכב טיפה על הנושא - אכן האגדה נכונה ויש סיכוי למצוא בטינדר זיון בחינם אך הסבירות לכך היא נמוכה כל כך שלא כדאי לבנות על זה, לי זה קרה פעם אחת ואני בחור צעיר שנראה דיי טוב עם גוון עור בהיר ועיניים ירוקות. ועוד משהו, כולן זונות, אני רציני, כולן זונות בפטאייה, אם אתה רוצה אתה יכול להביא את הבחורה מהמקדונלדס שמגישה המבורגרים או את המוכרת בקניון.
בכל אופן, בטינדר קיבלתי עשרות לייקים והתחלתי בשיחות עם הבחורות, המחירים נעים סביב 1000-1500 באט לשורט טיים שזה הכוונה למספר אחד גג שתיים אם היא זורמת ול-1500-2000 באט ללונג טיים שפה הכוונה היא 2 מספרים לפני השינה ובבוקר אתה נותן בה עוד אחד.
קבעתי עם קמבודית בת 23 מהטינדר לשורט טיים ב1000 באט, גם בתמונות וגם במציאות היא נראת פגז!
הזיון היה שונה ב-180 מעלות מהזונות בארץ, היא הגיעה אלי לחדר והתחלנו לדבר, הוצאתי לה בקבוק מים ועישנו סיגריה,
התחלנו להתחרמן במרפסת כולל צרפתיות, הורדתי ממנה את הבגדים והולכתי אותה למיטה, התחילה למצוץ בעדינות כולל ביצים וחור תחת, נתנה אחלה מציצה, אחרי 10 דקות מציצה השכבתי אותה על הגב ועברתי על גופה החלק עם הלשון שלי, שמתי קונדום ובאתי לחדור, כאן חשוב לציין שכל הזונות שהייתי איתן בטיול היו עם כוס צר רצח, ברמה מטורפת לגמרי! מתתי לה במיסיונרית כולל חירמונים בערך 7 דקות ואז העלתי אותה עלי, היא נתנה שם חתיכת עבודה כמו סוסה ואחרי עוד 6-7 דקות של רכיבה גמרתי בגומי. מה אני אגיד לכם, זה היה הזיון הכי מושקע שאי פעם קיבלתי מבחורה עובדת, פשוט תענוג מטריף.
נתתי לה 1000 באט ושלחתי אותה הביתה מחויכת, השעון הראה שהשעה כבר 7 בערב אז דפקתי מקלחת ונימנמתי שעתיים.
ב-10 בלילה התחלתי להתארגן לקראת יציאה למקדש הזונות הלוא הוא ה-WALKIN STREET המפורסם.
לקחתי מונית מהמלון שעלתה לי 120 באט ותוך 10 דק' הגעתי למקדש.
המקדש ברמת העיקרון מפוצץ באנשים, הניאונים מהמועדונים נמצאים בכל מקום ומאירים את הרחוב באור חזק, לאורך הרחוב יש מלא גו גו , מועדונים ובארים אך פני היו לכיוון קודש הקודשים הלו הוא ה"אינסומניה" המועדון שבו כל בחורה היא זונה בפוטנציה ואין כניסה לליידי בויז,
לאחר 5 דקות של הליכה הגעתי למקום, כל התיירים וכל הזונות מגיעים למועדון, עולים במדרגות והופ אני בפנים.
המועדון היה מפוצץ עד 0 מקום ולא היה מקום אפילו ללכת בפנים, בהתחלה היה קשה לי להאמין שכל הבחורות במועדון הן זונו ורק צריך לסכם איתן מחיר כי מהצד זה נראה כמו מועדון לגיטימי לחלוטין אך לאחר 5 דקות כבר הבנתי לאיפה הגעתי.
ברמת העיקרון התהליך במועדון עובד ככה: אתה מסתכל על מישהי והיא מחזירה לך מבט, היא מחייכת ואתה פשוט ניגש ואומר שלום. לאחר סתם קשקוש של 2 דקות אתה אומר לה שאתה רוצה שהיא תבוא לישון אצלך במלון וכאן מתחיל המשא ומתן האמיתי, בדרך כלל היא תתחיל ב2000 באט ורוב הגברים יגידו 1500 ואז זה ייסגר ב1500 + 150 באט למונית שהיא תחזור בבוקר, אני בכל אופן ממליץ לתת הצעה ראשונית של 1200 באט ואז ככה זה ייסגר ב1500 כולל מונית.
לעניינו, לאחר מיקוח קל סגרתי עם איזה בחורה בת 24 על 1500 באט ללונג טיים, השעה היתה 01:30 בלילה וזו היתה הטעות הראשונה שלי בתאילנד, הגענו למלון ודפקנו מקלחת משותפת מדהימה, היא ממש מסבנת לך כל איבר בגוף עד שאתה מרגיש חדש לגמרי,
הבחורה היתה פגז במיטה, היו שם חירמונים בלי סוף, רכיבה מצוינת שלה ודוגי חזק שנתתי לה עד הגמירה.
אחרי המספר הראשון הזונה העבירה אותי את השיעור הראשון של התיקתוקים בתאילנד, היא אמרה לי שהיא ממש ממש מצטערת אבל היא חייבת לזוז והיא לא תישאר עד היום למחרת, אמרתי לה שזה לא יפה כי סיכמנו על לונגטיים והיא בתגובה החזירה לי 500 באט, היא כמובן חזרה לאינסומניה כי ב3 בבוקר המועדון עדיין מפוצץ אנשים ויש סיכוי לא רע שכוסית כמוה תשיג איזה בריטי אידיוט שיזרוק לה 2000 באט ללילה.
המסקנה היא לא לאסוף מהאינסומניה לפני שעה 3 בבוקר, הבחורה רק תחפש איך להיפטר ממך!!

4/11 טינדר וגוגו

קמתי באיזה 13:00 בצהריים לפחות, הזונה מהלילה לפני פירקה לי את הצורה במספר אחד אבל בהסתכלות כללית היא בעצם העבירה אותי את התקתוק התאילנדי האולטימטיבי.
הלכתי ל-KISS לדפוק ארוחת בוקר, החלטתי לפנק את עצמי כפיצוי על הלילה הקודם ודפקתי ארוחת ענק ב-30 שקל.....
בצהריים פגשתי איזה ישראלי מבוגר שגר בפטאיה ויש לו דוכן שווארמה בפינת הרחובות סוי לנקי וסוי בוקאו, דיברנו קצת והוא בהחלט פקח את עיניי בנושא התקתוק שעברתי בלילה שלפני. חוצמזה, הוא שלח אותי לבחור הודי 20 מטר ממנו לקנות קמאגרה ג'ל, העלות היא 1000 באט לחבילה של 50 שקיות קמאגרה.
הלכתי לסבן אילבן לקנות קצת מצרכים שיהיו במקרר למקרה הצורך, דפקתי קנייה מטורפת כולל 15 פחיות שתיה של קולה, ספרייט, רד בול ועוד כמה, סך הכל יצאתי בנזק של 800 באט שזה בקושי 100 שקל......
הגעתי לחדר, עישנתי סיגריה במרפסת והתחלתי לחפור בטינדר,
אחרי פחות מדקה קיבלתי מאצ' מאיזה תאילנדית מקומית שנראת בתמונות פשוט טיל עולם!
היא אמרה שהיא לא זונה ושהיא עובדת בקניון "סנטרל פסטיבל" כמוכרת בחנות לקוסט (LACOSTE), אני כמובן לא האמנתי אז היא הציעה שאפגוש אותה בקניון......
הגעתי לקניון, תשמעו הקניון הזה הוא ברמה שאין בארץ! מלא מלא חנויות יוקרה ומסעדות ברמה גבוהה ביותר,
עליתי לקומה 4 לחנות הערסים ולהפתעתי היא באמת היתה שם, היא אחת הכוסיות הכי רציניות שהבאתי בחיים שלי,דיברנו איזה 10 דק' וקבענו להיפגש בלובי של המלון שלי ב-9 בערב.
בנתיים כדי להעביר את הזמן הלכתי לפוט מסאז' שנמצא בסביבה, אני לא זוכר את המקום בדיוק אבל אני כן זוכר שנפלתי על איזה עצלנית שנתנה חרא של מסאז'.

הגעתי למלון ב-8 בערב, התקלחתי והתלבשתי כמו מיליונר חחחח
ב-9 הגיעה הבחורה, היא התלהבה בטירוף מהמלון היוקרתי, ישבנו בלובי בספה קטנה כזאת, התחלנו לדבר ולגעת קצת אחד בשנייה, סך הכל ישבנו בלובי בערך 20 דק' עד שהעניינים ממש התחממו ואני הצעתי לעלות אלי לחדר, היא כמובן הסכימה.
בחדר פינקתי אותה אש, הוצאתי לה מלא פחיות שתייה, חטיפים, בקבוק סמירנוף ועוד כל מיני שטויות.
עלינו למיטה התחלנו להתחרמן כמו זוג מאוהב, נתנו שם זיון של שעתיים מלא בתשוקה, וואלה אני נזכר בה עכשיו ובא לי לא לעלות למטוס לארץ המחורבנת שלנו חחחחחחחחחחחח
ב-12 בלילה היא הלכה הביתה, לא לפני שעשינו מקלחת משותפת כולל מציצה אדירה שלה, לא ביקשה כסף ואפילו לשנייה אחת לא דיברנו על כסף, זה היה הזיון היחיד שלי בפטאיה שהיה ללא תשלום.
ב-1 בלילה החרמנות עלתה לי שוב, אולי בגלל הסקס הכל כך מדהים שהיה לי לפני.
יצאתי מהמלון ותפסתי מונית ב150 באט לוולקינג סטריט, החלטתי שהלילה אני קודם אלך לאיזה גוגו ורק אז לאינסומניה.
הוולקינג סטריט מפוצץ בגוגואים ובעקבות המלצה של חבר הגעתי לגוגו בשם ALCATRAZ שנמצא כ-2 דקות הליכה מהכניסה לוולקינג סטריט בצד שמאל,
הגוגו היה מלא כוסיות ברמה מטורפת, לקחתי בירה ב-120 באט והתיישבתי לצפות בבנות, אחרי 5 דקות התיישבה לידי כוסית והתחילה ללטף אותי, היא אמרה שקוראים לה בי (B) , החתלנו לשוחח קצת ושאלתי אותה כמה יעלה לי לקחת אותה אלי לחדר, המחיר הראשוני היה 3,000 באט לה ועוד 1200 באט לגוגו, אחרי דין ודברים היא ירדה ל 2500 באט לה ו-1000 באט לגוגו, עדיין מחיר שלא בא לי לשלם, במיוחד ששעה וחצי קודם תפרתי זיון מהסרטים.
יצאתי מהאלקטרז ושמתי פעמיי לעבר האינסומניה, המקום גם בשעה 3 בבוקר מפוצץ עד 0 מקום, חשתי אי נוחות מזה שכל מטר הליכה במועדון לוקח לך 10 דקות מרוב הצפיפות, אחרי 10 דקות קלטתי מישהי ליד העמדה של הדיג'יי, הסתכלתי עליה והיא כמובן ישר התלהבה, ניגשתי ואמרתי שלום, קניתי לה דרינק ב150 באט ואחרי דקה התחיל המשא ומתן, סיכמנו על 1200 באט כולל המונית של הבוקר.
הגענו לחדר ותפרתי לה את התחת ב50 דק' של מספר אחד, לדעתי הורדתי 3 קילו בזיון הזה, נתתי לה בלי רחמים למצוץ ודחפתי לה את הראש עד הביצים.
אחרי מספר אחד נרדמתי כמו תינוק בן יומו אבל בבוקר ציפתה לי הפתעה, התעוררתי בגלל שחשתי אי נוחות בזין מה שהתברר אחרי מספר שניות שהגברת החליטה להעיר אותי ככה מהשינה חחחחחחחחחחחח, 15 דקות של מציצת בוקר והשפרצתי לה בתוך הפה.

5/11 יום מנוחה ואיפוס כוונות
בעיקרון אני ממליץ לכל אחד שמגיע לפטאיה לעשות יום של חשבון פיננסי, לבדוק כמה ביזבזת עד עכשיו וכמה נשאר לך בכיס, כמה עולה לך זיון בממוצע ואיפה כדאי לפנק את עצמך יותר.
באותו בוקר אחרי ההשפרצה ב9 בבוקר שלחתי את הזונה הביתה, חזרתי לישון וקמתי באיזור 14:00 בצהריים כמו חדש, התקלחתי ויצאתי לרחוב לאכול.
לאחר המלצה של חבר הגעתי לקניון הסנטרל פסטיבל לקומה 5 למסעדה בשם SIZZLER, התפנקתי שם בארוחה מהסרטים, זאת מסעדה ברמה מאוד מאוד גבוה, המלצר חשב שאני איזה מיליונר חחחחח בסיכום של דבר יצאתי עם חשבון ענק של 850 באט (90 שקל פחחחח) .....
באותו יום הרגשתי פשוט סחוט לחלוטין אז בשעה 17:00 בערך הלכתי לפוט מסאז' לשעה שלימה של עיסוי רגליים מדהים.

6/11 טינדר, גוגו והתרסקות ראשונה
בבוקר קמתי כמו חדש ויצאתי לאכול ארוחת בוקר,
בינתיים הטינדר רחש פעילות, הבאתי למלון לזיון קצר מישהי מהטינדר, הגיעה תאילנדית חמודה עם ישבן עסיסי וחזה בינוני, התחלנו להתחרמן ונכנסנו למקלחת משותפת.
שילמתי 1000 באט, סך הכל היה זיון סבבה ואחלה דרך לסגור פינת חרמנות בצהרי היום.
בשעות הלילה יצאתי לכיוון הוולקינג סטריט, בדרך הוצאתי מספר טלפון מאיזה כוסית שעברה מולי ברחוב.
הגעתי לאינסומניה בערך ב-12 בלילה, הלילה הזה ספציפית ממש לא זרם לי טוב כבר מהשנייה הראשונה, היה צפוף מדי במועדון וגם מלא מכוערות, רק בשעה 4 בבוקר מצאתי מישהי נורמלית והתחלנו להתחרמן, אחרי כמה דקות של משא ומתן סיכמנו על לונג טיים ב-1500 באט.
הגענו לחדר בטקסי מוטובייק שעלה 60 באט מהאינסומניה למלון, כבר במלון הבחורה התחילה להתקרר והרגשתי שהיא טיפה מתרחקת ממני.
אחרי חירמון קצר היא נכנסה להתקלח ונעלה את הדלת כדי שאני לא אכנס להתקלח איתה, אחרי שהיא יצאה אמרתי לה שזה לא מתאים ככה והיא בתגובה חייכה ונשכבה על המיטה, אחרי המקלחת שלי נכנסתי למיטה, הגברת לא מעוניינת למצוץ בלי קונדום אז התחיל ויכוח קטן, לאחר דין ודברים ושטר של 100 באט היא התחילה למצוץ בלי, אחרי בקושי 2 דקות של מציצה ביקשה שנשים קונדום ונעבור לזיון מלא, שמתי קונדום והתחלתי לתת עבודה, הבחורה התחילה לבקש לאט יותר כי קשה לה עם הגדול שלי (אין לי גדול, אפילו לא קרוב להיות גדול...) אחרי עוד 2 דקות התחילה באמירות תקתוק שזכורות לי בעיקר מארץ הקודש המקוללת.
אחרי גמירה אחת ישר היא עשתה את עצמה נרדמת כדי לא לתת מספר 2, בבוקר קמתי ולהפתעתי נוכחתי לגלות אותה מתלבשת במקלחת, הודעתי לה שסיכמנו על לונג טיים ולא מתאים כל הסיפור הזה והיא בתגובה פשוט המשיכה להתלבש ויצאה מהחדר.
זה היה תקתוק מארץ התקתוקים וחרא של זיון גם במונחים ישראליים.

7/11 גיב
אחרי הסיוט עם המטומטמת מהבוקר נכנסתי להתקלח ויצאתי לקבל מסאז' לכל הגוף ברחוב סוי האני.
בצהריים עלתה לי בטינדר בחורה בשם גיב (GIB) התחלנו לשוחח ולפי רמת האנגלית שיערתי שהיא ממש ברמה גבוהה,
סיכמנו על 1000 באט +200 באט מונית לשורט טיים ובשעה 15:00 היא הופיעה במלון.
מה אני אגיד לכם, אתם מכירים את זה שלפני טיסה לתאילנד תמיד נותנים לכם טיפ "אל תתאהב"?
אז על זה מדברים! הגיעה בחורה פשוט כוסית ברמה מטורפת ועם אופי שבכלל בא לך להכניס אותה למזוודה שלך ולהביא אותה לארץ ולעשות לה 9 ילדים, היא היתה פשוט מושלמת ואני לחלוטין לא מגזים.
התקלחנו ביחד והיא לא הפסיקה לספר בדיחות על פלאנגים וישראלים שהיא מכירה, תמיד מחייכת בצורה כזאת שאתה תוך שנייה מתאהב בא, כבר לא היה בא לי לזיין אותה אלא רק לשבת ולהתחרמן איתה.
אחרי המקלחת היה לנו סקס מדהים של 40 דקות עם אינסוף חירמונים, אחרי הגמירה לא רציתי לשחרר אותה בכלל.
היא הודיעה שהיא חייבת לעזוב ואם בא לי אז יותר מאוחר שאני אתקשר ונקבע להיפגש.
בשעה 12 בלילה התחלנו עם ההודעות אחד לשניה וסיכמנו על לונג טיים ב1500, את מה שקרה אחר כך בחדר אני לא אשכח עוד הרבה הרבה זמן, פשוט סקס מלא באהבה, אם באותו רגע היא היתה מבקשת גם 20 אלף באט הייתי משלם בלי לחשוב בכלל! כשקמתי מהמיטה בבוקר ראיתי שהיא יושנת על הבטן עם הרגליים מפושקות, המראה הזה של השמיכה שנצמדה לרגליים המושלמות שלה גמר אותי סופית, שטפתי פנים והתחלתי לנשק אותה כמו ילד בן 16 שרואה כוס בפעם הראשונה חחחחחחחחח, אחרי עוד סקס מדהים היא הלכה הביתה, אחרי שהיא הלכה מצאתי את עצמי מצמיד את הכרית שהיא ישנה עליה לאף שלי כדי להריח את הריח המטורף שלה ואז גם הבנתי שעברתי את הגבול, היא זונה ולא יותר מזה, היא לא תהיה שלי ובעוד יומיים אני לא אפגוש אותה יותר לעולם.

8/11 הגוף נהנה אבל המוח רץ
כמו שכבר כתבתי, הבוקר התחיל עם גיב. ביקשתי מהמנקה לא להחליף את הציפיות בכרית של גיב וליתר ביטחון שמתי את הכרית שלה בארון.
הריח שלה לא יוצא לי מהראש, הלכתי לאכול ארוחת בוקר וכל מה שחשבתי עליו היה קשור אליה, אפילו התחלתי לחטט לה בפייסבוק חחחחחח
בצהריים הלכתי לעשות קצת קניות לבית, המחשבה שנשאר לי רק עוד לילה אחד הכניסה אותי למצב דיכאוני ברמה מאוד גבוהה.
אחר הצהריים גיב שלחה הודעה ואני כאילו התמלאתי חיים חדשים, קבענו שאני אאסוף אותה בשעה 19:00 ונלך לאכול ארוחת ערב,
אספתי אותה בשעה המדוברת אחרי שביררתי טוב טוב איפה נמצאת המסעדה הכי יקרה בכל פטאיה, הגענו לגג של מלון הילטון בקו הראשון לים, הזמנתי לה חצי תפריט בלי למצמץ בכלל, העיקר שהיא תחייך. בקיצור יצאתי עם חשבון של 4800 באט על הארוחה הזאת.
ב11 בלילה כבר היינו בחדר שלי, זה הלילה הכי טוב שהיה לי בחיים.

9/11 פרידה
בבוקר נפרדנו בעוד סקס מדהים, כשנתתי לה 1500 באט זה הזכיר לי מה באמת הולך כאן, היא זונה ואני לקוח ולא יותר מזה. זה כל כך קשה להכניס את זה למוח.
עשיתי צ'ק אאוט בשעה 10 בבוקר והזמנתי מונית לשדה התעופה.

המלצות:
1. מונית מהשדה לפטאיה בקומה השלישית תעלה רק 1000 באט
2. תשקיעו במלון, זה אוטומטית נותן לבחורה תמריץ להישאר לישון אצלך וזה גם נחמד להרגיש מליונר לכמה ימים ובנינו, זה רק סיפור של 50 שקל גג ללילה.
3. מוטו טקסיבייק- דרך מצוינת למונית "ספיישל" במחירים נוחים של 40 באט לנסיעה.
4. אוכל – רמת הניקיון הפתיעה לטובה, אכלתי גם בדוכני רחוב ואף פעם לא הרגשתי משהו לא תקין במערכת האיכול. לכו לסיזלר בקניון בקומה 5, שווארמה כדאי אצל הגברת המבוגרת בסוי לנגקי. בסבן אילבן כדאי לקנות משקאות וחטיפים ולשים במקרר שבחדר.
5. זונות- באינסומניה יש מלא אפשרויות אך זה מצריך קצת השקעה פיזית והבחורות לא תמיד ברמה גבוהה. למי שהפרוטה מצויה בכיסו אני ממליץ לקחת מהגוגואים כמו אלקטרז וסאפייר, המחירים בגוגו הם בין 2500-3500 לבחורה + 1000 למקום אבל אתה מקבל חיית מין ולא חובבנית. לא לשכוח שכמו בארץ כך גם בפטאיה – אם לא תדרוש ממנה לעמוד בסיכום ביניכם אז היא תתקתק אותך.
6. תתלבשו יפה, זה בהחלט מוסיף פה.
7. להתמקח על כל דבר, כולל על מין.
8. אם אין לכם עם מי לטוס אז תטוסו לבד, לדעתי זה אפילו כיף יותר.

2
אחלה דיווח..
שמח שנהנית, חשוב להבא שתדע שפטאיה זה לא רק סוי ליניקי וולקינג סטריט וחיי הלילה בה מטורפים בכל מקום
לעניות דעתי במלון LK בפטאייה החדר הכי זול שניתן להשיג זה באזור ה3700 באט אבל אם אתה טוען שקיבלת ב1200 לא אתווכח איתך !
אני הייתי בתאילנד יותר מפעם אחת ולא מכיר שום מלון 4 כוכבים במחיר כזה..
אגב, אתה באמת חושב שאתה מרשים מישהי עם המלון?? היא זונה..היום היא איתך מחר עם מישהו אחר..תן לה 5 אלף ביד ומצידה קח אותה גם לגסט האוס בחצר האחורית

הטיפ שנתת על המוניות חשוב..עוד נפלת על שודדים עם מצפון יש כאלה שמבקשים יותר..לעניות דעתי כל מי שמשלם יותר מ1000 באט מונית פראייר.
כשדיברת על כוס צר מאוד שהיה לחלק מהדייטים שלך האמת העלית בי כמה מחשבות מעניינות בפרט שחלקן כאלה שהכרת בטינדר או כל אפליקציה אחרת ואתה לא ממש יודע עם מי יש לך עסק..חח אך אני מאמין שבמלון כ"כ מפואר כמו זה שלקחת בודקים I.D card ומוסרים מידע נחוץ לכל אורח במידה ומבקש.

אלקטראז הוא באמת אחד ממועדוני הGOGO היותר טובים שיש לוולקינג סטריט להציע..
יש שמה גם בחורות כוסיות ברמה אבל אם להודות באמת הרוב לא כאלה מרשימות
מה שמבאס שהBAR FINE שם גבוה לאללה וגם המחיר של הבחורות! והכוסיות לא ממהרות להוריד במחיר..
וגם זה אם נשים לרגע בצד את הדרינקים והטיפים בפנים..במקומות כאלה אם אתה לא שולף שולפים אותך החוצה
מי שנוסע כמוך לשבוע יכול להרשות לעצמו אבל מי שנוסע ליותר ורוצה לחגוג לא יכול להרשות לעצמו מחירים כאלה בשוטף
טיפ קטן..בסוף יום העבודה המעט מהכוסיות שנשארות לבד מגיעות לאינסומניה וגם שם ידרשו מכם מחירים זהים כי הן יודעות שאין הרבה כמוהן אך לפחות תחסכו את הBAR FINE

יש גם מועדונים של רוסיות וצכיות שחלקן נראות כאילו הוציאו אותן ממגזין של ווג אבל המחירים מורידים לך מהר את הליבידו..

3
לנסוע מבנגקוק לפאטייה רק באוטובוס
לא ממליץ לשלם 1000 או 1500 בהט על מונית ספיישל
א. זה לא בטוח הנהגי מוניות נוסעים כמו מטורפים
ב. מיותר ויקר
אוטובוס לפאטייה מהשדה תעופה בבנגקוק עולה 240 בהט כולל מונית שתיקח אותך מהתחנת אוטובוס בפאטייה
לבית המלון בפאטייה יש אוטובוסים כל שעה
הרבה יותר בטוח

4
[QUOTE=sds]אחלה דיווח..

שמח שנהנית, חשוב להבא שתדע שפטאיה זה לא רק סוי ליניקי וולקינג סטריט וחיי הלילה בה מטורפים בכל מקום

לעניות דעתי במלון LK בפטאייה החדר הכי זול שניתן להשיג זה באזור ה3700 באט אבל אם אתה טוען שקיבלת ב1200 לא אתווכח איתך !

אני הייתי בתאילנד יותר מפעם אחת ולא מכיר שום מלון 4 כוכבים במחיר כזה..

אגב, אתה באמת חושב שאתה מרשים מישהי עם המלון?? היא זונה..היום היא איתך מחר עם מישהו אחר..תן לה 5 אלף ביד ומצידה קח אותה גם לגסט האוס בחצר האחורית

הטיפ שנתת על המוניות חשוב..עוד נפלת על שודדים עם מצפון יש כאלה שמבקשים יותר..לעניות דעתי כל מי שמשלם יותר מ1000 באט מונית פראייר.

כשדיברת על כוס צר מאוד שהיה לחלק מהדייטים שלך האמת העלית בי כמה מחשבות מעניינות בפרט שחלקן כאלה שהכרת בטינדר או כל אפליקציה אחרת ואתה לא ממש יודע עם מי יש לך עסק..חח אך אני מאמין שבמלון כ"כ מפואר כמו זה שלקחת בודקים I.D card ומוסרים מידע נחוץ לכל אורח במידה ומבקש.

אלקטראז הוא באמת אחד ממועדוני הGOGO היותר טובים שיש לוולקינג סטריט להציע..

יש שמה גם בחורות כוסיות ברמה אבל אם להודות באמת הרוב לא כאלה מרשימות

מה שמבאס שהBAR FINE שם גבוה לאללה וגם המחיר של הבחורות! והכוסיות לא ממהרות להוריד במחיר..

וגם זה אם נשים לרגע בצד את הדרינקים והטיפים בפנים..במקומות כאלה אם אתה לא שולף שולפים אותך החוצה

מי שנוסע כמוך לשבוע יכול להרשות לעצמו אבל מי שנוסע ליותר ורוצה לחגוג לא יכול להרשות לעצמו מחירים כאלה בשוטף

טיפ קטן..בסוף יום העבודה המעט מהכוסיות שנשארות לבד מגיעות לאינסומניה וגם שם ידרשו מכם מחירים זהים כי הן יודעות שאין הרבה כמוהן אך לפחות תחסכו את הBAR FINE

יש גם מועדונים של רוסיות וצכיות שחלקן נראות כאילו הוציאו אותן ממגזין של ווג אבל המחירים מורידים לך מהר את הליבידו..

[/QUOTE]

1. לגבי המלון, אני מצרף קישור למלון כולל המחיר שכרגע עומד על 121 ש"ח ללילה....
https://www.agoda.com/he-il/lk-president/hotel/pattaya-th.html?checkin=2016-11-22&los=1&adults=2&rooms=1&cid=-1&searchrequestid=a8fa570a-1f82-4ce2-bd94-7a58ada21d03

2. אם אני חושב שאני מרשים את הזונה עם המלון?! ברור שהיא כבר מכירה את כל המלונות בפטאיה אבל עדיין זה נותן לה תמריץ נוסף, רוצה הוכחה? קבל: הזונה שהבאתי לשורט טיים ב1 בלילה ביקשה להישאר לישון כמובן ללא תוספת מצידי, כששאלתי "למה?" היא פשוט ענתה שהמלון מטורף ובא לה להתפנק, בבוקר היא הביאה לי ביד בחינם....
עוד הוכחה? לזונה בלילה השלישי לקח חצי שעה ו3 שיחות טלפון כדי לכוון אותה ואת הנהג אופנוע למלון, המלון חדש לגמרי ולא כל כך מוכר בפטאיה, כשהיא הגיעה ראיתי בעיניים שלי שהנהג ביקש ממנה תוספת על כל הסיבובים שהם עשו חחחחחח

3. כוס צר: השומר בכניסה כבר קיבל טיפ נדיב ביום הראשון כדי להתריע על מקרה של חס וחלילה ליידי בוי. בנוסף, לכל הזונות היו ילדים כולל הזונות בנות ה-19.....

4. אלקטרז: כתבתי בבירור שזה מיועד לאנשים עם כיסים טיפה עמוקים יותר, לגבי הכוסיות אני דיי בטוח שאם תגיע לא תצא עם איזה בטטת כורסא, אתה בוחר מה שבא לך אז אם אתה חוזר עם פרה זאת בהחלט בעיה שאתה יצרתה. תגיע ב12 בלילה ותיקח מה שמתאים לך, בלילה האחרון שהייתי שם היו שם לפחות 30 בחורות ומתוכם 20 לפחות היו כוסיות רצח.

5. אינסומניה: כמו שכתבתי, לי זה פחות מתאים כל העניין הזה של לצאת למועדון ולהתחיל להצטופף כמו מניאק עד שאתה מוצא מישהי נורמלית. אני כבר בן 34 ומועדונים גורמים לי בחילה, המוזיקה חזקה מדי והאור חלש מדי.
עוד דבר, אמרת שהבחורות מהאלקטרז מגיעות לאינסומניה? אתה צודק! אבל תנחש מה? יש באינסומניה דבר כזה שנקרא "בריטים,גרמנים,אוסטרים וצרפתים מזוינים" אלה אנשים שבשבילם להשכיב 3000 באט על בחורה זה כמו שאני קונה קופסת סיגריות בסבן אילבן, הם רק יקלטו בזוית של העין כוסית עולם וישר ידפקו ריצת אמוק לעברה כשהמחיר הוא ממש לא שיקול עבורם, אם יש לך כוח לתחרות הזאת עם האירופאים המזוינים אז לך על זה! אני בכל אופן באתי לנוח לזיין ולהנות.

6. מועדונים של רוסיות: אלה מועדונים שבכלל לא רלוונטים לגביי ולא רק בגלל המחיר, תאילנדית תפנק אותך במיטה כאילו אתה הגבר היחידי שנשאר בעולם, הרוסיות בכלל לא מהוות מתחרות לתאילנדיות.

5
[QUOTE=platosaron] לנסוע מבנגקוק לפאטייה רק באוטובוס
לא ממליץ לשלם 1000 או 1500 בהט על מונית ספיישל
א.  זה לא בטוח הנהגי מוניות נוסעים כמו מטורפים
ב.  מיותר ויקר
אוטובוס לפאטייה מהשדה תעופה בבנגקוק עולה 240 בהט כולל מונית שתיקח אותך מהתחנת אוטובוס בפאטייה
לבית המלון בפאטייה יש אוטובוסים כל שעה
הרבה יותר בטוח 
[/QUOTE] לא דובר פה על נהגי טוקטוק..לטעמי הגזמת
לגבי האוטובוס, לא יודע באיזה אוטובוס נסעת
אני נסעתי בטיול הראשון שלי לפני שנתיים וחצי בערך מפטאייה לבנגקוק..(הייתי עם חבר תימני והיינו קצרים במזומנים:) שילמתי אם זוכר נכון בדיוק 129 באט,מצד אחד זה נכון ש90% מהדרך היא על כביש מהיר ולא פקוק ובנוסף יש רק 2-3 עצירות ורק בהגעה ליעד כך שזמן הנסיעה לא שונה בהרבה אך הנסיעה היא באוטובוס מימי המנדט, מאוכלס עד אפס מקום לא ממוזג ותוקעים אותך בפנים עם כל מיני הודים ונפאלים שמקשקשים לך כמו תוכים כל הנסיעה...
לא יודע אם זה מקרי או לא אבל לנהג שהסיע אותנו לא היה מקום ב'רשימת הנהג הזהיר של תאילנד'
יכולנו לשלם כל אחד 60 שקל ולא להיכנס לסרט מיותר
אז אני שואל...לא עדיף לשלם 110 שקל ולנסוע כמו מלך במונית ממוזגת?!

6

1. מדהים.. נדיר למצוא מלון 4 כוכבים במחיר כזה..כנראה שהעונה הרטובה ומות המלך עשו את שלהם!
אני אגב חשבתי שאתה מדבר על מלון אחר שגם נקרא LK אבל גם הוא 4 כוכבים
2.בלי להשתחצן זה קרה לי גם במלונות פחות מפוארים
3.הוא לא צריך לקבל שום טיפ..הם עושים את זה בד"כ על אוטומט כי אם יש בעיות בחדר גם המלון מפסיד
4.על טעם וריח אין מה להתווכח ואגב הייתי שם יותר מפעם אחת, לא כותב על מקומות שלא מכיר
5.מדויק! הם באמת עושים לנו את המלאכה לקשה יותר..יש להם חלק בעלית המחירים
6.יש ויש אבל בתאילנד לא זיינתי רוסיות..פעם אחת נכנסתי למועדון ראיתי את המחירים של המשקאות והבנתי :)

7
תודה דה דוקטור,
אהבתי את הדיווח! אחלה תיאור מסע והמלצות לעניין, מרגיש כאילו היינו איתך ומביא חשק לחזור לתאילנד.. חבל שאין לי חוויות מפטאייה.
מדהים איך כל אחד חווה אחרת את תאילנד.
כנשוי לא יכולתי לקחת את הבחורות לחדר במלון ולהעביר איתן את הלילה.
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

8
תשמע אח שלי...געגועי לתאילנד גברו..והחיוך מרוח על הפנים
תן קצת עדכון לגבי האפליקציה מה עבד לך יותר טינדר או בודו..
עם זה עבד לך טוב..למה לא נשארת על האפליקציה?

הסיפור שלך עם גיב זה הסיפור של תאילנד-זאת הסיבה שכולנו חוזרים לחור הצר הזה:)

9
[QUOTE=zogsexy]תשמע אח שלי...געגועי לתאילנד גברו..והחיוך מרוח על הפנים
תן קצת עדכון לגבי האפליקציה מה עבד לך יותר טינדר או בודו..
עם זה עבד לך טוב..למה לא נשארת על האפליקציה?

הסיפור שלך עם גיב זה הסיפור של תאילנד-זאת הסיבה שכולנו חוזרים לחור הצר הזה:)
[/QUOTE]

באופן כללי אני נתתי עדיפות לטינדר, היא פשוט נוחה יותר מאשר אפליקצייה שלפני שעה הורדתה ומעולם לא השתמשת בה בעבר.
הטינדר היתה אצלי יותר סוג של גיבוי אם חס וחלילה אני יוצא לוולקינג סטריט וחוזר עם הזין ביד, תמיד שמרתי על קשר עם הבנות בטינדר למשך כל היום וככה ידעתי שאם אני צריך לתת מספר ב2 בלילה אז יש לי אחת מוכנה בשלוף.

לגבי גיב: אני כבר יומיים מנסה למחוק אותה מהמוח, יש תמונה אחת שחרוטה לי בזיכרון ואני לא מצליח להשתחרר ממנה וזה היה כשהתעוררתי לפניה וקמתי לשטוף פנים, חזרתי למיטה ולפני שנכנסתי הסתכלתי עליה, השמיכה היתה צמודה לגוף שלה, היא ישנה על הבטן והשמיכה כיסתה עד המתניים, המראה של השמיכה צמודה לרגליים ולישבן המושלמים שלה לא יוצא לי מהראש, אני לפחות כל שעה נזכר בה

10
שלום לכולם,
כל דיווח מחזיר את החוויה והשקיקה לשליקה בתאילנד.
מצרף רשמים והמלצות מקוסמוי, בימים הקרובים אעלה דיווחים נוספים.

הגעתי לתאילנד לא לבד ולכן הפעילות המעניינת היתה מבוססת על פעולות גרילה של עד שעתיים או יציאה מאוחרת וגמישה יותר "בסיום היום". במצב שבו הייתי קשה לתאם עם בנות בצורה יעילה ובדיסקרטיות אלא נדרש לקיים מפגשים ספונטנים ומיידיים. דבר שדרש משאבי זמן פנוי לבחון ולברר ואם מתאים לתקוף מיידית!

בגדול, כל מפגש אקראי עם בחורה, ניתן לפתח בעדינות לכיוון של המלצה על מסג' טוב והאם היא מעוניינת או מציעה פינוק נוסף ולברר אם היא תרצה לתת נייד ולהתפנק ביחד בהמשך.. היו כאלו שהציעו מפגש הכולל בום-בום בשפתם אבל לא דגמתי כי הרגשתי שלא עשו לי את זה ושאני לא באמת דלוק עליהן ולכן לא שרפתי ערב/זמן יקר עליהן רק בגלל ההזדמנות שנוצרה איתן.

בחנות 7/11, פגשתי בחור ישראלי שנתן לי המלצה עם טלפון של בחורה ששמה פון, ציין שורט טיים ב 1000 באט. מקבלת אצלה בחדר מחצות כולל מקלחת והכל. אני שרק הגעתי נתתי לו המלצה על האתר כאן ושידווח ונפרדנו.
בוואטאפ הייתה תמונה של בחורה חמודה אבל לא ניתן להבין מהתמונה יותר מידי.

פון - נערה שמקבלת בחדרה ברחוב הראשי צאוונג
מראש אומר שהיא בחורה נעימה, אדיבה בשרות ונתנה אחלה חווייה.

בערב התקשרתי ואין תשובה, הבנתי שהיא כנראה משלימה שעות שינה והתארגנתי לפעילות בשעות הלילה. ידעתי שהיא מתחילה את היום סביב חצות ורציתי להיות הראשון שלה.
סביב השעה 23:00 הגעתי לאיזור הרחוב המרכזי, התחלתי בסריקת האלטרנטיבות טיילתי באזור בו יש ברים על החוף והמקום שורץ צעירים ותיירות ומצריך מיומנויות לתקשר ולדוג תיירת בתקווה לסיים את הערב יחד. הנחתי שאין לי את הזמן והמיומנות לסגור פינה עם תיירת אטרקטיבית בטווח של שעה שעתיים.

הצצה בנייד וראיתי שפיספסתי שיחה מפון, נסיון ראשון ושיחה איתה תוך כדי שהיא מכוונת אותי עד אליה.. אחרי דקה נפגשנו.
פון עמדה מולי, בחורה יפה לא נראית תאילנדית ממוצעת, לדעתי בשנות ה 20 המוקדמות, קומפקטית ומטופחת. כנראה מתוחזקת עם עדשות מגע צבעוניות. מאופרת יפה. גובה 1.60 + עקבים. שיער יפה וחלק, מכנס קצר צמוד שנבחר להציג בגאווה תחת יפייפה ודורש. כדייג עם ניסיון ראיתי שבחרה לבוש טוב בכדי להוות יופי של פתיון. היתה נעימה, שאלה מה אני מעוניין, הציעה מפגש עד הבקר, אמרתי שחבר המליץ לי על מפגש קצר ב 1000 ושאלתי האם מתאים לה. דיברנו כמה דקות כדי לבחון את הגישה, קיבלה מחמאות ואז הציעה שאבוא לקפה בחדר.
עלינו לחדר בבניין סמוך, 2 קומות שלדעתי מאוכלסות ברובן ע"י נערות עובדות (לא ראיתי אבל המיקום..) נכנסים לחדר (דלת עץ וסורג בכל דירה) חדר סביר לא גדול עם מיטה זוגית, פינת כתיבה ו TV בלי מטבח כלל. פינה שקטה המתאימה למפגש. ביקשתי מקלחת מהירה יחד. אמרה שהיא אחרי ואין מים זורמים בגלל בעיה באי..
הצצה למקלחת הבנתי שאין מצב שאתקלח שם.. יש עמדת דוש עם ברז מים קרים בלבד. היא הציעה מים מתוך פח שחור והציגה שבפתיחת הברז אין זרימת מים. כך שצריך להשתמש במים מתוך הפח. אמרתי יפה תודה וחזרנו לחדר.

בחדר אני הורדתי בגדים ונשארתי עם תחתונים וזרקתי חפיסת קונדומים על המיטה, היא הורידה נעליים, שאלה והתאימה תאורה ע"פ העדפה שלי והתקרבה לאט נצמדה והתחילה להגניב נשיקות, מעבירה לשון מפנקת. ידיים התחילו לחקור, יש לה מגע עור מדליק, חלקה נעימה ומריחה טוב. המשכנו בחימום תוך כדי שאני מחורמן עליה ורוצה שהיא תהנה בכייף. לאט לאט ובהנאה הורדתי לה את החולצה, משם מטייל על איזור העורף, אחורי האוזן והכתפיים. בעדינות הורדתי לה את החזייה, התגלה חזה לא שטוח אבל לא מדהים, פיטמות טובות ונעימות, כהות, בולטות יפה! קיבלה סריקת וואקום על החזה וחלק עליון של הגוף. השכבתי אותה על המיטה למפגש היכרות כמו שאני אוהב. הבחורה קשובה לתנועות הגוף שלי, מתחילה בנשימות ומחזירה בטיולי לשון ונשיקות על הגוף שלי. לאט לאט מסיר מעליה את המכנס ומעביר סיבוב הנאה עם הלשון. תחתון מורד ושוב אני מרגיש כמו ילד בעיר הנוער כשהמקום פתוח רק עבורי.. פון שואלת ?You want to fuck me, ואני עונה לה שהיא פצצה ושהיא ממש קסם.. ושתענוג להיות איתה.
אחרי 10-15 דקות של פינוק וליטופים כשהיא למטה וכולה רטובה.. משתפת פעולה בצורה מקסימה ולא לוחצת. אני מטייל לה עם הלשון והיא מידיי פעם שולחת יד בודקת ומבררת מה קורה עם מטה הקסמים שלי ומגלה שאני מאד שמח להיות איתה. אבל אני לא ממהר, עדיין מתענג על גופה המתוק ומפנק אותה בהחדרות אצבעות והיא מגיבה יפה מרטיבה מעולה, ואני מגרה בסיבובי לשון ונמנע מלרדת לה מתוך אילוצי מדיניות אישיים.. (מה לעשות טמבל אבל מקפיד כשאני עם נערה בתשלום).
אחרי כמה דקות אני נשכב והיא מתחילה בטיפול וטיול לשון על הגוף שלי, היא מגיע למטה, מציגה יכולות מציצה טובות ומפנקת את התאומות במציצה ובוואקום מצויין. אני מתמוגג מהמראה, מכוון קצת ומחזיק לה בראש, משחק לה בשיער, מדבר אליה שתסתכל אלי ונההההנה!!
היא מבררת האם מתאים ולאחר אישר היא מוצצת טוב ותוך כדי מלבישה קונדום. ממשיכה במציצה ומתכווננת לראות איך אני מעוניין להמשיך.. העברתי אותה למסיונרית, חגגנו כמה דקות טובות בכמה מקצבים שונים. משם העברתי אותה לדוגי טוב כשאני אומר לעצמי שמזל שיש קונדום אחרת היית פורק תוך כמה דקות.
איזה תחת מטריף, חבל שאין לי אפשרות לצלם. תחת פרופורציונאלי לא גדול בחורה עם גוף צר אבל למטה לא צרה בצורה מטורפת. כלומר חיכוך טוב אבל לא נועל על המטה קסמים.
אני מעביר ידיים ונהנה מבחורה מתוקה שמשתפת פעולה בכייף, בחורה עדינה חשבתי.. אחרי כמה דקות אני יוצא מביא אותה שוב למציצה טובה ופינוק מטה. תוך כדי אני חושב שהיא בטח חשבה שמציצה ודוגי מעבירים אותי החוצה בכמה דקות :-).
ואז אני מעלה אותה לרכיבה והיא קלטה את הראש שלי, משנה קצב, באיזשהו שלב היא נותנת עבודה בקצב אש ואני מחמיא לה תוך כדי.. מנסה לייצר לה מוטיבציות לא לעצור!! פתאום באמצע הרכיבה כשאני הבנתי מזמן שהבחורה בשביל 1000 באט עושה מאמץ ושרותית מאד וללא פשרות. מתחילה להגיד וחצי לשאול האם היא טובה? ומבקשת שאני לא אשכח לתת לה טיפ. (I'm good.. please tip me.. you tip me)
ואני אומר לעצמי, וואלה לא לקחה כסף מראש ונותנת חוויה מדהימה וכנראה לא ברור שכל אחד יצ'פר אותה בטיפ. (בהערת אמצע אומר: זו היית עבורי כמו קריאת צלצול כמה אנשים לא קלים ולא מפרגנים אחד לשני) הצטערתי בשבילה.. ואמרתי לה שהיא מיוחדת ואם הייתי יכול הייתי ממתחתן איתה ושאין ספק שאני אתן לה טיפ.
אחרי הרכיבה חזרנו לפינוק אורלי שבו גמרתי כשהיא מפנקת לי את הביצים בצורה מצויינת ואת המטה כשהוא מקונדם. גמרתי תוך כמה דקות של התמקדות והגעה לסף הגירוי המתאים.
הבחורה מביאה מגבונים, דואגת לי להסרת הקונדום ולניקוי עקבות.
אני נשכבתי לי להירגע כמה דקות והיא לידי. אחרי 2-3 דקות היא קמה, אמרה שחברות שלה למטה והיא רוצה לחזור אליהן..
הרגשתי שהיא מזרזת אותי, התארגנתי ושילמתי לה כסף שהיה לי בהיכון בכיס: 1000+ 240 טיפ. הייתה מאושרת שראתה אותי מוציא מאה ועוד מאה וממשיך עם שטרות נוספים. היינו יחד יותר משעה וחצי. הציעה לשתות, השארתי לה את החפיסת קונדומים והדגשתי שחשוב שתשמור על עצמה.
ביציאה מהחדר שאלתי אותה האם מעוניינת שאשתף באתר בו אני מעוניין לכתוב על החוויות שלי איתה ועל ההיכרות שלי איתה כולל נייד שלה: 66966812526+. אמרה שאין בעיה ותשמח שאכתוב. בירור קצר לגבי חברות יפות שנמצאות בצפון/בנגקוק/פוקט ואפשר יהיה לפגוש אותן - יתברר שאין לה המלצות.

ירדנו יחד ובהיותנו בסימטא לפני הרחוב, נפרדה ממני והתיישבה על קצה המדרכה, הרגשתי שהיא לא ממשיכה איתי כדי לא לקבל פנייה מאחרים ולא להראות סימני זמינות לאחרים כשהיא עדיין איתי. פשוט נפרדה בכבוד והתיישבה עד שאתרחק..

אחרי יומיים יצרתי קשר, הייתה מאושרת שהיא טובה ולכן אני חוזר ונפגשתי איתה שוב למפגש מהנה! כמו כן, ביקשתי שלא תברח בסיום. והיא בצורה מכבדת היתה ונשארה מפנקת. כמה חבל שאני לא יכול להביא אותה לארץ.

כשהגעתי לארץ תיקשרתי איתה בוואצאפ, סיפרתי לה שחזרתי ושהיא הטובה ביותר שפגשתי בטיול שלי בתאילנד ושהיה לי כייף גדול להיות איתה. היא מתוקה מחזירה הודעות מתוקות ואומרת שתשמח להפגש שוב.

מעוניין לשתף ששנים הרגשתי מחסום לבוא, לדבר ולתקשר עם נותנות שרות. זה היה עבורי משימה לא קלה/מה להגיד?/איך להתייחס? מה לעשות אם אקבל תשובה ולא ארצה להמשיך? שלא תיעלב! עברתי מפגשים שגרמו לי לבוא לדבר בנוחות, ללא לחץ פנימי ולתת נינוחות גם להן.

המלצות:
לפני הטיסה התארגנתי עם פרופיל באתר Thaifriendly ותיקשרתי עם כמה בחורות ואפילו קבלתי כמה פניות מליידי בויז.. אבל אני לא בעניין.
לדעתי, הפרופיל שבניתי לא היה ממוקד וברור שאני בעניין תכלס! ולכן תיקשרו איתי בחורות שכיוונו להכרות ממושכת (משעתיים) ופחות כאלו שאפשר להבטיח מימוש חוויה מפנקת תמורת כסף בפגישה קצרה. מי שמעוניין שווה לציין בפרופיל שאתם במטרת פינוק בתמורה לתשלום.

בהמשך אוסיף המלצות מניסיוני הדל, כרגע פשוט לא יכול להמשיך לכתוב
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”