כ שאלה על מין בתשלום - סקס אדיר

שאלה על מין בתשלום

1
הי, אני קורא כאן מידי פעם אבל מעולם לא התנסיתי במין בתשלום. אני מנסה להבין את זה.

איך שאני רואה את זה יש כמה סיבות שיכולות לגרום לגברים לחפש מין-
1 - תחושת ההישג - גבר ירגיש טוב שהצליח לפתות מישהי שרצה.
2 - זה מרגיש טוב, פיזית
3 - אינטימיות עם אדם אחר

אבל, כשזה בתשלום
1 - אין שום הישג. מי שישלם יקבל.
2 - סקס עם קונדום לא מרגיש טוב. זה כמו להסתכל על סרט כחול, רק מנקודת המבט של השחקן. לא מרגישים כלום.
3 - לא אינטימיות ולא נעלים.

בנוסף - זה יקר, זה מסוכן בריאותית וחברתית, והרבה פעמים אתם יוצאים משם עם הרגשה מחורבנת.

ואני שואל, ברצינות, מה האטרקציה?

שאלה על מין בתשלום

2

זה יקר, זה נכון (אבל להחזיק אישה וכל מה שקשור סביבה - יקר הרבה יותר...)
במיוחד אם מתחילים 'לרוץ' מאחת לאחת בתדירות גבוהה.

אבל מכל הסיבות שהעלית - רק אחת נכונה באמת (2. זה מרגיש טוב פיזית)

הזכר, אצל כל המינים, רוצה להרביע, כמה שיותר, כמה שיכול.
אצל כל המינים היצר (הייחום) מגיע בתקופה קצרה - שבועיים-שלושה וזה עובר.
אצל זכר האדם תקופת הייחום מתפרשת על פני כל השנה.

אז נכון, זיון הוא הנאה פיזית. אבל לא רק.
גם אוננות היא הנאה פיזית, אך היא אינה מחליפה זיון.
בזיון הזכר נהנה גם ממראה גוף האישה, מהמגע בו, ומפעולות האישה (כאשר הן נכונות...)
כך שרמת העונג גבוהה יותר.

יש אנשים שמחפשים אצל זונות גם אינטימיות.
תוכל לקרוא כאן שאנשים מתלוננים על חוסר בנשיקות, חוסר ב-GFE..
אבל ב'כתב ההסמכה' של הזונה המצויה לא רשומות מטלות אלה..

המגביה עוף - ירחיק ראות

שאלה על מין בתשלום

3
1. כשזה בתשלום אבל אתה עם מישהי שנראית כמו בר רפאלי עדיין יש תחושה של הישג.
2. א. למקרה שלא הפנמת את זה, גם סקס מזדמן עושים עם קונדום.
ב. עם הקונדום הנכון מרגישים הרבה.
ג. הכי חשוב - סקס זה הרבה יותר מחדירה. גם אם הוא בתשלום.
3. עם הבחורה העובדת הנכונה יש אינטימיות (ואני מדבר מנסיון של הרבה שנים כולל קשר עם נשים שיצאו מהתחום).

בנוסף -
אם עושים את זה נכון זה לא מסוכן בריאותית.
אם עושים את זה נכון זה לא מסוכן חברתית.
אם עושים את זה נכון לא יוצאים עם הרגשה מחורבנת.
(להשקפת עולמי - לעשות נכון זה למצוא 2-3 בחורות עובדות שהן נשים טובות, להיות טוב אליהן ולדבוק בהן)

אבל כן - זה יקר.
האם זה יקר יותר מלצאת כל ערב לחפש סקס מזדמן ?
האם זה יקר יותר מלפרק מסגרת בכל פעם שהקשר מגיע לשלב של סקס-פעם-בחודש ?
(וזה קורה לפחות ב50% ממסגרות הנישואין, ואני נחמד בהערכה של 50%...)
האם זה יקר יותר מלהפוך אט-אט לאדם מדוכא ואומלל שאין לו את שמחת-החיים של הגבר העושה לו עתים קבועות ל'תורה'?

שאלה על מין בתשלום

4
לא נמאס לכם לרוץ לענות בכל פעם שסטודנטית לסקסואולוגיה צריכה להגיש עבודה???
אתם לא מבינים שאתם משמשים לה כמושא למחקר? זה בערך כמו להיות צפרדע לניתוח אצל סטודנטים לרפואה.
אני מבקש מההנהלה להסיר את השרשור כדי שהחברים לא ישמשו כשפני נסיון.

שאלה על מין בתשלום

5
זה מוצר משלים ולא תחליפי לזוגיות/אהבה/חברות/משפחה
זה לא טוב כשזה תחליף וזה סביר כשזה משלים
רובנו לא מקבלים עבודות יד/מציצה טובה/רימינג וכד' מהאישה החוקית למי שיש
רובנו לא מקבלים אותה עם מגף סקסי וביריות
רובנו לא יכולים להשביע את תשוקותינו עם אשה אחת

שאלה על מין בתשלום

6
[QUOTE=Zayan Lavan2]לא נמאס לכם לרוץ לענות בכל פעם שסטודנטית לסקסואולוגיה צריכה להגיש עבודה???
אתם לא מבינים שאתם משמשים לה כמושא למחקר? זה בערך כמו להיות צפרדע לניתוח אצל סטודנטים לרפואה.
אני מבקש מההנהלה להסיר את השרשור כדי שהחברים לא ישמשו כשפני נסיון.

[/QUOTE]

נראה לך ש"סטודנטית לסקסואולוגיה" תכתוב שסקס ללא קונדום הוא לא מהנה?

השאלה הייתה כנה. ואני מבין את התשובות, אבל קשה לי להזדהות איתן. לא יכול לדמיין את עצמי שוכב עם מי ששכבה עם עשרה גברים לפני באותו היום, ועם אלפי גברים בסך הכל. קשה לי לדמיין את עצמי שוכב עם מישהי ששונאת אותי (ואולי גם ואת עצמה) על כך. אני חושב שאעדיף התנזרות.

סתם נקודה למחשבה - בבתי ספר שמלמדים חנונים להתחיל עם בחורות, אומרים להם להפסיק לאונן. ההיגיון הוא שלהתחיל עם בחורות זה קשה פסיכולוגית, והם רוצים אותם חרמנים וחדורי מוטיבציה להתגבר על הפחד. אני חושב שייתכן שגם כאן יש הקבלה כל שהיא. תחשבו על זה - למה שתעשו מאמץ לשנות את חיי המין שלכם בבית כשאתם יכולים לשלם על מין במקום אחר? דמיינו לרגע שאין זונות בנמצא. אני בטוח שתעשו סלטות באוויר לגרום לנשותיכם להרגיש נחשקות, או הרפתקניות וכו', פשוט כי אין אלטרנטיבה. זה לא היה עדיף? לשפר את חיי הנישואין במקום ללכת לנערות ליווי?

ברור שלא אצל כולם זה אופציה, אבל אולי לחלקכם...

שאלה על מין בתשלום

7
פוריור אני מבין מה אתה אומר, אם זאת אוסיף שאצל גברים, לא כולם אבל הרבה מהם, הדחף לסקס מגיע ממקום טיפה אחר מאשר אצל נשים. במידה מסויימת זה דחף הכיבוש, דחף השליטה, ודחף הפשוט כי זה מרגיש טוב. זה נכון, ואני מסכים איתך לגמרי בנקודה הזאת, שבאין אנטרנטיבה אחרת גברים היו פועלים אחרת. אבל אני חושב שיש גם יתרונות למצב הנוכחי, עם נשים מיומנות שיכולות לעזור לביישנים או לחסרי הניסיון על ידי לימוד מעשי והסבר(לא כולן מוכנו ולא לכולן כדאי ללכת עבור זה, אבל יש כמה אני משוכנע). בסופו של דבר רק, אנחנו צריכים להתמודד עם העולם שיש לנו היום, ולא הזה שהיינו רוצים שיהיה. מי שיכול להמנע מללכת ואין לו צורך אמיתי (צורך, לא רצון עז) אני חושב שעדיף לו להמנע.

שאלה על מין בתשלום

8
furier, בין אם אתה סטודנטית לסקסולגיה או לא, הדברים שאתה כותב מטופשים כי איש אינו מכריח אותך ללכת לזונות, וזה גם עולה כסף. אם אתה לא זקוק או לא רוצה - אל תעשה - ובכך חסוך לעצמך את ההוצאה. את מי בדיוק אתה מנסה לשכנע בדברים שלך? את עצמך? עונים לך אנשים מסיבות שלהם - ובמקום לקבל - אתה עוד מתווכח. מה איכפת לך למה אחרים עושים? אתה מוזמן לא לעשות.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

שאלה על מין בתשלום

9
אותי זה מדהים כל פעם מחדש שאתה יכול לשלם לאישה x כסף והיא ותפתח רגליים בוא תזיין.

הרגשה אלוהית... ברגע שאלה גומר בפנים... אפילו קונדום..... אותי זה מדהים... זה מה שבר אותי...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”