כ הדיווח ה16 - לרה סקסית חדשה, בת ים - דף 2 - סקס אדיר

הדיווח ה16 - לרה סקסית חדשה, בת ים

13
לרה.
הפקידה החפשנית, אחתוה של הפקידה "שניה שניה שניה" מפנה לעצמאות, לאותה כתובת של ויקה...
את דלת הדירה פותחת בחורה באמצע העשור הרביעי לחייה. נאה, חזה פצפון. גבוהה וחטובה.
ברקע אני שומע קולות של גבר. לרה מסבירה לי (באנגלית שבורה) שבחדר השני נמצאת חברתה ויקה. כן, לא בדירה הצמודה - כי אם בחדר אחר של אותה דירה. כל מה שמפריד זה קיר הגבס הדקיק.
ואם זה לא מספיק: בחדרה של לרה יש ספת נוער נפתחת!
לא שזה משנה עם התנאים האלה, אבל בראיון התגלה שלרה מתנשקת אך לא צורכת חלבונים של גברים.
גזר הדין: הזלזול והחוצפה של התאגידים שוברים שיאים. אני לא משלם 500 ש"ח כדי לזיין על ספת נוער כשבמקביל נשמעים קולות של גבר אחר כאילו הוא איתי בחדר, ולא כדי להתקלח עם שמפו במקום סבון ולהתנגב עם מגבת מסריחה ורטובה. אלא אם באתי מראש לאורגיה עם צמד בחורות - אין שום סיבה שזה מה שאקבל באותה דירה כשבאתי לבחורה אחת. אמרתי את זה בהקשר של בנות יוליה, אבל שם לפחות זה 400 לשעה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

15
[QUOTE=everhard]חפוזי,

אולי אותו גבר בצד השני של הקיר גבס היה האליל שלך - מלח פלפל הגדול

אז תדמיין שאתה ומלח פלפל מזיינים במקביל כאשר רק קיר גבס דקיק מפריד ביניכם.

זה שווה את התוספת של 100 שקלצחוק
[/QUOTE]

חפשי עוד 100 שקל צחוק
צר לי, אבל זה לא הייתי אני.
אולי זה היה פינוקיו ? קריצה
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

16
[QUOTE=החפוז המכני] לרה.
הפקידה החפשנית, אחתוה של הפקידה "שניה שניה שניה" מפנה לעצמאות, לאותה כתובת של ויקה...
את דלת הדירה פותחת בחורה באמצע העשור הרביעי לחייה. נאה, חזה פצפון. גבוהה וחטובה.
ברקע אני שומע קולות של גבר. לרה מסבירה לי (באנגלית שבורה) שבחדר השני נמצאת חברתה ויקה. כן, לא בדירה הצמודה - כי אם בחדר אחר של אותה דירה. כל מה שמפריד זה קיר הגבס הדקיק.
ואם זה לא מספיק: בחדרה של לרה יש ספת נוער נפתחת!
לא שזה משנה עם התנאים האלה, אבל בראיון התגלה שלרה מתנשקת אך לא צורכת חלבונים של גברים.
גזר הדין: הזלזול והחוצפה של התאגידים שוברים שיאים. אני לא משלם 500 ש"ח כדי לזיין על ספת נוער כשבמקביל נשמעים קולות של גבר אחר כאילו הוא איתי בחדר, ולא כדי להתקלח עם שמפו במקום סבון ולהתנגב עם מגבת מסריחה ורטובה. אלא אם באתי מראש לאורגיה עם צמד בחורות - אין שום סיבה שזה מה שאקבל באותה דירה כשבאתי לבחורה אחת. אמרתי את זה בהקשר של בנות יוליה, אבל שם לפחות זה 400 לשעה.[/QUOTE]
על טעם וריח אני לא מתווכח...
וזה שהחדרים שם צמודים, זה באמת מעצבן.
אבל בחיאת ראבאק חפוזי...
באמצע העשור הרביעי לחייה???
היא לא יותר מ 27.
באחריות.
ביקורת זה דבר נכון... אבל למה להמציא דברים.

17
כן, באמצע העשור הרביעי לחייה (+30). הטעם שלנו כנראה דומה, כי גם אני חושב שהיא נראית טוב:
[QUOTE=החפוז המכני]נאה, חזה פצפון. גבוהה וחטובה.
[/QUOTE]
אבל עוד פעם: אם אני משלם 500 לשעה המינימום זה להגיע לבחורה שמקבלת בדירה לבד. עם מיטה זוגית נורמלית. לא מיטת סוכנות. לא ספת נוער נפתחת. ולא עוד אנשים בדירה שנשמעים בבירור.
ביזיון. אחרי זה מתלוננים על המחירים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”