כ פולינה - חדשה בתאגיד התל אביבי - סקס אדיר

פולינה - חדשה בתאגיד התל אביבי

1

פולינה היא פצצה לא יפה, יש לה גוף מדהים ופנים נחמדות מחוצ׳קנות.

היא גבוהה 170, חטובה, ציצים די גדולים, יציבים, רכים ומעוטרים בפטמה גדולה ויפה. בטן שטוחה, רגליים ארוכות ויפות, טוסיק מדהים, כפות ידיים ורגליים מטופחות ויפות.

לאחר שיחה קלילה התחילה לחייך, מקלחת קצרה והופ למיטה, או יותר נכון לידה. התנשקנו קלות (אחרי שגמרה שחררה קצת), התלטפנו, התגופפנו, התחככנו, ינקתי לה את הציצים היפים שלה כאילו הייתי תינוק, כופפתי אותה לעבר המיטה והתחלתי לאכול לה את הכוס (השאירה משולש ברמודה חינני), ביסים לתחת והשכבתי אותה על הגב. שוב ינקתי, שוב ירדתי, כמעט 20 דקות הייתי שם למטה, הרטיבה בטירוף, הנוזל הסמיך שלה נזל החוצה, הירכיים שלה לפתו את הראש שלי, היא הוסיפה תנועות אגן מעגליות שרק הטריפו אותי עוד יותר והייתי חייב להרגיש אותה גומרת. תענוג.

היה קשה להיפרד מהכוס שלה אבל חבריקו רוצה גם טיפול. מציצה טובה, עמוקה ורטובה, ליקוקי ביצים בטיימינג מושלם וגמירה חצי בפה חצי לא, נראה לי הפתעתי אותה. חייכה והלכה לשטוף.

מנוחה קצרה, שיחה קלה (יודעת אנגלית) וחזרנו לעניינים. הפעם התנשקה קצת יותר, אבל אל תצפו ליותר מדיי בעניין, כי היא לא מתמסרת. עברנו לדוגי, עם הטוסיק הזה שלה זה פשוט נפלא. קונטרות טובות, היא די צרה. עברנו לרכיבה שלה עליי, וסיימנו במציצה וליקוקי ביצים עד לגמירה על הפנים (זה אמור להיות טוב לעור הפנים, לא?).

למרות היעדר יופיה שמחתי שנשארתי, החוויה היתה מצויינת, היא שירותית ונעימה ונחמדה ולא מלחיצה והעברתי שעה בכיף.

אני אחזור אליה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”