כ ברלין-כל האמת בפרצוף - דף 2 - סקס אדיר

ברלין-כל האמת בפרצוף

11
כל הכבוד לחבר ds1990 על הדיווח!מוחא כפייהאצבע למעלה

צר
לי על אכזבתך מהארטמיס. בביקור היחיד שלי במקום לפני שנתיים מאוד נהניתי
אך מאז - לפי הדיווחים - המקום הדרדר ורמתו ירדה. ככה זה במקומות שמתויירים
יתר על המידה. כפי שכתב החבר אוליגופול - ממליץ לך להבא לנסוע לפרנקפורט ולבקר בשארקס. מקום מצויין והרבהההה פחות מתוייר מהארטמיס.

אני לא אתערב בויכוח שהתעורר כן עם ההשוואות בין אוקראינה לגרמניה. כתבתי על כך די והותר בשרשור הזה:

קייב - כל האמת

לא רואה צורך לחזור על הדברים. איש איש והעדפותיו. רק לדבר אחד שנאמר כאן רציתי להתייחס:

[QUOTE=אוליגופול]
קייב נועדה לאנשים מנוסים יותר שאם יש להם יכולת אז באותם 30 יורו מזיינים אגדות על כוסיות על חלל לילה שלם ב30 יורו.
[/QUOTE]
לחבר אוליגופול: במחילה מכבודך, נתחיל בזה שאתה בטח מבין יותר ממני כי אני לא הייתי בקייב(ובאוקראינה בכלל) ואתה כן. לא מזמן חשבתי לטוס לשם ועשיתי מחקר מקדים מעמיק על המקום. קראתי המון דיווחים אצלנו ובפורום הבינלאומי(יש שם המון מידע על העיר, וכותבים שם פחות או יותר דברים דומים למה שנכתב בפורום שלנו) שבו קראתי עד 4 חודשים אחורנית כדי להיות בטוח וסגור על עצמי. אני מצטער, אבל לא נתקלתי במשהו שאפילו מתקרב למה שאתה מספר. כוסיות על אגדות ללילה שלם עבור 30 יורו?! לפי כל הדיווחים שקראתי בחורות שניראות סביר+ לא יקחו פחות מ-100 דולר וגם זה לא תמיד ללילה שלם... לפעמים רק ל - 2-3 שעות...
'אגדות על כוסיות על חלל' כהגדרתך כבר ייקחו 250-300 יורו ומעלה.

אוליגופול, לא היתה לי שום כוונה חלילה לפגוע באמינותך או לזלזל בדבריך! אני מכבד אותך כמו שמכבד כאן את כולם. פשוט מה שכתבת סותר את כל מה שקראתי על קייב בדיווחים כאן ובפורום הבינ"ל.
מדגיש שלא ביקרתי שם מעולם. מסתמך אך ורק על דברים שקראתי/שמעתי.

בוא נאמר שאם הייתי קורא דיווחים עם מחירים כאלה הייתי טס לשם מחר...קריצה קייב ירדה אצלי לעדיפות נמוכה יותר, אך מניח שאגיע לשם בעתיד מתישהו... לא סגרתי את הדלת לחלוטין.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”