כ 2 חברות בבת ים, הזיון המושלם - דף 3 - סקס אדיר

2 חברות בבת ים, הזיון המושלם

23
[QUOTE=חרממן]סתם לקטע, אני אשכב על הגדר ואדווח מה היה באמת![/QUOTE]

כנראה שהיית מ2009 בקומנדו הימי או בסיירת מטכ״ל בגלל זה אסור לך היה לדווח אז עכשיו אתה הולך לשכב על הגדר????
והנה גם פה אתה לא מגלה הכל וואלה ביבי צריך אנשים כמוך שומרי סוד

24
[QUOTE=אשי]
[QUOTE=חרממן]סתם לקטע, אני אשכב על הגדר ואדווח מה היה באמת![/QUOTE]

כנראה שהיית מ2009 בקומנדו הימי או בסיירת מטכ״ל בגלל זה אסור לך היה לדווח אז עכשיו אתה הולך לשכב על הגדר????
והנה גם פה אתה לא מגלה הכל וואלה ביבי צריך אנשים כמוך שומרי סוד

[/QUOTE]

הדיווח שלו מאוד מוזר
מזכיר לי סיפור זימה מאשר דיווח , באמת לא הייתי פוסל יחצנות במיוחד שאחד שלא הגיב הודעה אחת משנת 2010 .

29
ראשית, המון תודה למדווחים Boni60 ו חרממן - בזכותם אני פה!!!

לשמחתי האדירה החלטתי לשמוע בעצת הרבנים הצדיקים והקרבתי את את גופי למדע של הפורום קריצה
כבר בשיחת הטלפון הבנתי שערכי השירות של הקוקאזית לא תואמים את הנהוג במחוזותינו והיא אפילו התחייבה "אין מצב שאתה תצא לא מרוצה!" בלי הרבה שאלות ועם רוח גבית אדירה של הרבנים קבעתי והגעתי.

התמונות לא קרובות למציאות אולם... לא היה לי ספק שאני נשאר והולך להנות בענק - שתי אלילות סקס-אפיל ניצבו מולי עם בד שקוף שלא השאיר אף פטמה עבה ושמנה (כמו שאני אוהב) לדמיוןצחוק

ישר נכנסתי למקלחת והבנות אחרי - לא ביחד אולם לא הפריע לי היות והבנתי כבר מה יחכה לי אח"כ...

מה אני אגיד לכם.... התאורים המדוייקים של הרבנים ממש גרמו עור, גידים מנושים נשיקות ומציצות לנגד עיני ומסביב חבריקו המזדקר ו...

אני פשוט הרגשתי כאילו אני הוזמנתי כאורח כבוד בסרט פורנו רב- מכר של שתי כוכבות פורנו אגדיות!!! ככה נהנתי!
אני חושב שמעבר לכל התנוחות, מציצות של שתיהן בו זמנית, נשיקות משולשות, מעבר מזיון אחת לשניה כששתיהן מפנות לי את בתי המקדש הטעימים והנקיים שלהן וההתמסרות המוחלטת.... עצם הכשרון להעניק מציצות אלוהיות - בלי לגרום לי לגמור בשניה (כמו שהתקתקניות הנבלות נוהגות לעשות) ובמקביל להטריף לי את החושים -- זאת ההוכחה שיש כאן עסק עם מקצועניות ממעלה ראשונה!!

לסיום, אחרי שחזרתי לביתי מבולבל, מותש ועוד מנסה לעכל את ה "זיון המושלם" שהוגדר כ"כ נכון הייתי חייב להתיז פעמיים נוספות מרוב חרמנות וגלים שהמשיכו לי בראש ובחבריקו מעצם המחשבה על החוויה המכוננת Embarrassed

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”