כ אוליה בת 25 מאשדוד - דף 2 - סקס אדיר

אוליה בת 25 מאשדוד

11
השבוע הזדמן לי להגיע לאשדוד למספר סידורים בשעות הבוקר.
אמרתי אם כבר אני כאן אז נבדוק את השטח.
ניסיתי להתקשר מספר פעמים והטלפון אינו זמין.
ברגע האחרון לפני שעזרתי את עיר הנמל (סביב 1300) אמרתי לעצמי לפני שאני יוצא מהעיר ננסה את מזלי שוב בטלפון בפעם האחרונה, איזו התרגשות הטלפון מצלצל!
לטלפון עונה רסרית צבאית, נתנה תפריט סטנדרטי וכשנשאלה על אנאלי ענתה בשלילה.
פקידה קצת הזויה, לא מוכנה לתת כתובת לפני שהיא בטוחה שאתה בדרך, לסוף נתנה ואני נסעתי לבקר את העלמה.
פתחה לי את הדלת עלמה לא צעירה, וגם לא פרגית דקיקה, יחד עם זאת נראית סביר,חזה בינוני, פנים לא רעות, העברתי לה 400 + שוקולד. קיבלה באהבה.
לא מדברת יותר מדי אנגלית (יודעת להגיד בעיקר yes ו money ) אבל איך שהוא הצלחנו לתקשר.
אחרי מקלחת זריזה התחלנו בעבודה.זה נכון היא לא מתה על כל נשיקות, היא לא מתנשקת מכל הלב כמו דודה לולה מאמריקה אבל אבל היא כן מתנשקת וכן משתדלת, לגבי ביצועים להפתעתי העלמה יודעת לתת עבודה. למרות הסתייגות הפקידה הסכימה גם לאנאלי ולא ביקשה תמורה בעד האגרה (למרות שקיבלה תוספת של 100 לפני שעזבתי את הזירה ).אחרי גמריה ראשונה ניסיתי שוב נשיקות ומיזמוזים, אחרי משהוא כמו חצי דקה אמרה בחיוך משהוא ברוסית שלא הבנתי אבל בקונטקסט נראה היה כמו "עזוב משחקי ילדים תן לי לעבוד" ירדה למטה והתחילה בממלכת המציצה, והיא לא מרפה ולא נרגעה עד שחבירינו עמד דום (לא היה טריוויאלי, בכל זאת עברה פחות מדקה מגמירה ראשונה ) אני חייב לציין שהייתה מציצה מושקעת, עמוקה בלי שיניים עם ואקום טוב !
בסך הכל חוויה טובה, שירות טוב , ביצועים טובים.
אני נהניתי.
לא יודע אם אחזור ( בכל זאת אשדוד )

אוליה בת 25 מאשדוד

12
חברים יקרים רוצים לישמוע את אמת לא ליתקרב ביכללללללללללללללל חבל על הדלק זמן וכסף אין מים חמים אין מיזמוזים אין כיף נגיעות נשיקות לא עושה בתחת ולא תנוחות מיתלוננת מקלקלת מיתיחחסת מגעיל עושה טובה מקבלת תכסף ומחכה שתילך סתם בא לארץ לישרוף את הזמן להיתעשר אני מקווה שחלק שקורה את זה יכול להבין מה עברתי גהנום בעסה חשבתי ליתפנק יעשה חיים חזרתי עצבני וכועס מגעילה עלק רוצה להיתקלח יודעת שאין מים חמים ודרך הגב גם מזגן היה קר חבל על הזמן הבית ניראה כמו נטוש תיזהרו אנשים
אאאא
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”