כ שימוש בכדורי זקפה - סקס אדיר

שימוש בכדורי זקפה

1
היי חברים, שבת שלום לכולם.
אמנם נושא אולי לא במקום אבל לא מצאתי רובריקה מתאימה לו. אם האדמין יראה לנכון להעביר את הנושא לפורום אחר, מתאים יותר, אודה לו.
אז ככה, ניגש לעניין. לאחרונה מרוב המון לחץ בעבודה, שעות חוסר שינה וכנראה הגיל שמתי לב שיותר ויותר קשה לשמור על זיקפה בזמן במשגל. לא נראה באופק שהלחץ הזה הולך לרדת בשנה הקרובה וזה לא הכל נ עים להיות בקרב בחורה שעושה לכם את זה אבל חבריקו מתקשה ...לכן רוצה לשאול את עצתכם, לשמוע מנסיונכם....איך אתם מתמודדים עם המצב? מה אתם עושים במצבים כאלה (שלא נדע)? האם ניסיתם/משתמשים בכדורים? אם כן לאיזה רופא לפנות כדי לקבל מרשם? ועל מה אתם ממליצים?

שימוש בכדורי זקפה

3
שאלה חשובה מאד
הדרך הטובה ביותר במקום קמאגרה או ויאגרה היא לאכול שוקלד לפני משגל ובאמצע המשגל ....לשתות גם יין אדום במהלך אותו יום .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

שימוש בכדורי זקפה

4
[QUOTE=שלמה המלך]שאלה חשובה מאד
הדרך הטובה ביותר במקום קמאגרה או ויאגרה היא לאכול שוקלד לפני משגל ובאמצע המשגל ....לשתות גם יין אדום במהלך אותו יום .

[/QUOTE]

זה יכול להתאים אולי לבני שלושים
שגם ככה יש להם כוח
המבוגרים שבננו צריכים כימיכלים בכדי לשמור על זיקפה ארוכה

שימוש בכדורי זקפה

6
רופא מישפחה הכי טוב.
ג'ל קמאג'ארה זה כדור מרץ,נותן זיקפה תוך 20דקות.
טייגר החדש מעולה.
השאלה אם זו בעיה פסיכולוגית או בעיה פיסית.
תהנה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

שימוש בכדורי זקפה

7
שלב ראשון גש לאורולוג
אם הכל תקין אצלך תשתמש בויאגרה אך ורק במרשם רופא
מלא זיופים בשוק
רצוי הגנרי תוצרת הארץ נקרא תרים אותו אפקט בדיוק ויותר זול. לנסיון תשתמש חד פעמית
בשניהם ותראה אם פועל עליך אותו דבר
תבקש 100 מג שתחצה לשניים. 50 מג אמור להספיק ויותר זול מלרכוש כדורים של 50
מנסיון, עובד יופי

שימוש בכדורי זקפה

8
הייתה לי פעם תקרית אחת עם בחורה שמרוב שלא הצלחתי להגיע לזקפה, לא הצלחתי להכניס את הזין שלי לתוך פי הטבעת שלה, ובסוף היא הייתה צריכה לעשות לי ביד במקום סקס.

בקיצור,לך לאורולוג ותבקש ממנו ויאגרה. אני בן 24 וגם לי הייתה את הבעיה הזאת בגלל שאני לוקח כדורים מסויימים באופן קבוע שפוגעים לי בזקפה. הוא נתן לי 4 כדורים של ויאגרה 50 מ"ג, עלה לי משהו בסביבות 70 ש"ח. זה עושה את העבודה. לוקחים את זה בערך שעה-שעתיים לפני שאתה מזיין, וזה עוזר לך להחזיק את הזקפה עד 6 שעות. יש לזה טיפה תופעות לוואי כמו כאב ראש וכו', אבל אם אתה לא מצליח להגיע לזקפה זה הפיתרון עבורך. אפילו כדור של 25 מ"ג אמור להעמיד לך אותו כמו מסמר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”