כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 47 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

461
קח בחשבון שגם אני בין המחמיאים אשר מעריכים את השקעתך בכתיבה יצירתית ומפורטת.

באופן אישי אני מעדיף בחורה חסרת נסיון שאיתה אפשר לתמרן ולמשוך את הזמן מאשר בעלת נסיון בעלת
זמנים וכללים ברורים, לכן מבחינתי הדיווח שהעלת מסקרן ומאוד מעניין.

בהחלט חידוש שעבורו שווה שוב לצאת לשטח.

תודה.

462
שלום לכולם,
דווח ראשון שלי אז תהיו סלחניים

יצאתי לסיבוב חרמן אש, התחלתי בבורסה , היה יבש , כמה סיבובים והמשכתי בדרכי לכבוש את שדרות הר ציון , עברתי ברגל בנווה שאנן בכיוון התחנה החדשה יש שם כמה דלתות צבעוניות, הצצתי פנימה , סדום ועמורה, חבורת זקנות קשה מאד. המשכתי ברכב עשיתי את הסיבוב הרגיל , קוקסינליות קוקסינליות ,אחת גבוהה אחת רזה אחת שמנה אבל עם זיין.... אמרתי אני מוותר.

בדרך חזרה צפונה אמרתי אני אנסה שוב בבורסה, יגעת ומצאת...
בפינה ליד דוכן הלוטו המקומי מצאתי את ויקי...

לבושה בבגדי בית ספר ,חצאית קצרה מפוספסת , פנים קצת מבוגרות אבל שדופה כמו שאני אוהב.
אמרה 100 שקל , ישר העלתי אותה ונסענו לחניון הקרוב,
היא היתה נחמדה , שאלה מה אני רוצה אמרתי תתחילי במציצה ונראה.

מציצה מקונדמת לא רעה עם ליקוקי ביצים , לא מיהרה לשום מקום ואז הוצאתי אותה מהאוטו ועשינו זאת בעמידה מאחור, כוס קטן תחת שדוף , כל הסיטואציה 5-6 דקות ראיתי שאני עומד גומר וזהו..

כבר לא האמנתי שיצא משהו אבל יצא פצצה.

לילה טוב
מכור

463
בחיפושי אחרי אפרת המרוקאית והשווה, ראיתי דמות ידועה מהעבר,את יאנה מרחוב צ'לנוב לשעבר. בחורה יפה ורזה, בלונדינית עם עיניים כחולות ופלולה. הייתה צמודה לחבר נרקומן ולבקבוק קרלסברג כמובן. החבר לא הירשה לי לדבר איתה וטען שהיא לא עובדת. אם למישהו יש מידע אחר עליה, אשמח לשמוע.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

464
מוצאי שבת,עשר בלילה בהר ציון.

בחורה צעירה בסביבות גיל 18 במעיל וכובע צמר בצבע לבן מתהלכת על המדרכה כשמידי פעם מסובבת ראשה לאחור
כמחפשת מונית או אפילו טרמפ.

החלטתי לעצור כעשרים מטר אחריה,בדיוק במקום בו לנה ואלה הג'ינג'ית עומדות,כדי לבדוק אם יכול להתפתח משהו
וכשהגיעה אלי ניגשה ושאלה אם יש מצב לעלות איתי טרמפ עד הרמזור הבא.
איך שנכנסה לרכב שאלה מאיפה אני ומה אני עושה באיזור,אמרתי שאני סתם מסתובב אך משאלתה הערכתי שכנראה
חותרת היא לתשובה כנה יותר.

תחילה חשבתי שכוונתה הייתה להגיע לרמזור קיבוץ גלויות אך כשביקשה שאבצע פרסה ברמזור סלמה שאלתי אותה
למה הייתה זקוקה לטרמפ, שהרי מדובר בהליכה של 150 מטר !?
אמרה שהיא התעייפה בחיפוש אחרי נאצ'וס סלסה ושמקווה שתמצא אותו במינמרקט הזה ואני שקיבלתי עוד רמז
מדרכי פעולתה שאלתי אם תרצה שאחכה לה ואקח אותה הביתה שכן אמרה שהיא גרה בסביבה.

חזרה ואמרה שלא מצאה נאצ'וס סלסה,הצעתי שאולי במינמרקט הגדול בלוינסקי תמצא ואמרה "כן,נכון..קניתי משם
בפעם שעברה ולא זכרתי".
בדרך למינמרקט לוינסקי שאלה שוב מה יש לי להסתובב פה,הפעם כבר הייתי ישיר כפי שכנראה ציפתה ועניתי שבאתי
לחפש סקס ברחוב והיא השיבה "מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך אבל כן יכולה לעזור במשהו אחר !".

במה שאלתי ??
מציצה !
כמה זה יעלה לי?
300 !!

הסברתי לה שסכומים כאלה אני לא משלם ברחוב ושכאן בחורות לוקחות 100 לסקס מלא,
אמרה שהיא לא נרקומנית,שלא עובדת בזה ושהיא נראת טוב (האמת צודקת) ולכן זה המחיר.

יצאה עם שקית הנאצ'וס סלסה ממינמרקט לוינסקי ונכנסה לרכב,שאלתי אם בכל זאת תסכים לתשלום 100
שכן הייתי נחמד איתה עד עכשיו,אמרה שמוכנה ב- 200 ושזה כולל מציצה חשופה וגמירה ידנית,
"במאה אני לא מוכנה בגלל הכבוד העצמי שלי".

נפרדתי ממנה לשלום בדיוק מהמקום בו אספתי אותה.

466
חמישי בלילה, א"ת חולון. ליד תחנת המוניות הפלד עומדת רוסיה קצת מבוגרת אבל שווה לנוכח ההיצע הנמוך באזור. 100מ+ז. אוסף אותה ונוסע לחנייה שלה מאחרורי תחנת המוניות. "קוראים לי יאנה" היא אומרת עם חיוך...
עוברים אחורה, מכינה לה את שקית הזבל, מגבונים, קונדום, ממש תערוכה...
מתפשטת לגמרי, מתגלה גוף מלא קצת אבל נשי ונקי. שדיים רכות ונעימות (כמה נעים למצוא משהו טבעי), פטמות חמודות. יורדת למציצה מקונדמת. מציצה טובה, מושקעת ויסודית ללא מעבר על המהירות המותרת. הבחורה שירותית ולא ממהרת. עוברים למסיונרית והיא אומרת בבקשה לא חזק (!!!) הכניסה נ עימה והשהות נעימה עוד יותר. מפמפם ומפמפם והיא נאנחת קלות, מלטפת לי את החזה ועוצמת עיניים... איזה כיף, סבלנית, לא דוחקת ולא מזייפת אנחות או מקשקשת שטויות.
אחרי הגמירה מורידה לי את העטיפה, מנקה אותו היטב עם מגבון לח, ממש שירות VIP (:
הבחורה ממש עדינה ושירותית, מומלצת - אבל בבקשה אל תקלקלו אותה !!!
אחזור בוודאות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”