כ זהירות מצליל בקריות - סקס אדיר

זהירות מצליל בקריות

1
הגברת הממש לא נכבדת מקבלת בקרית ים עונה לשם צליל המספר שלה מסתיים ב 63
אני מניח שהרבה מפה נתקלו בגברת הזאת
תקתקנית חוצפנית ומריחה ממש ממש לא טוב
בעדינות רמזתי לה שכדאי שהיא תכנס להתקלח היא אמרה לי שלא צריכה
אחרי שיחה של כמה דקות ירדתי מאצלה והלכתי לבית

אחרי שיחה עם חבר שכן היה אצלה הוא סיפר לי שמדובר בגנבת מקצועית שאסור להשאיר לידה כסף
ושהיא מתחילה להתלונן אם הסקס נמשך מ 3 דקות ואז מתחילה לצעוק ולומר זה כואב זה לא עושה
זה לא עושה בוא בין החזה כי כואב לי ואז מעיפה אותך החוצה

בקיצור חברים תזכרו תשם צליל והמלצה ממש חמה לא להתקרב בכלל

זהירות מצליל בקריות

2
הי אני בדיוק כתבתי פוסט עליה בפורום של הצפון..
רציתי ללכת אבל משהו היה לי מסריח שם..

התמונה שהיא שולחת היא אמיתית?
אם כן מדובר במשהיא שאצלי בפייס והיא די כוסית..
(גם זה מסתדר לי כי כרגע היא גרה בחיפה)...

זהירות מצליל בקריות

7
אני אישית מכיר אותה תקופה הייתי אצלה כמה פעמים אף פעם לא היה תקתוק היא תמיד הייתה נחמדה אליי. אני מגיע עם הסכום המבוקש ללא ארנק...אז לא היה גניבה או משהו כזה. היא תמיד הייתה שמחה לראות ותמיד מבקשת שאחזור אבל לצערי היא לא ממש הטעם שלי אז לא מרבה לבקר אותה

זהירות מצליל בקריות

8
[QUOTE=tomechkaspet]אני אישית מכיר אותה תקופה הייתי אצלה כמה פעמים אף פעם לא היה תקתוק היא תמיד הייתה נחמדה אליי. אני מגיע עם הסכום המבוקש ללא ארנק...אז לא היה גניבה או משהו כזה. היא תמיד הייתה שמחה לראות ותמיד מבקשת שאחזור אבל לצערי היא לא ממש הטעם שלי אז לא מרבה לבקר אותה[/QUOTE]

וגם אתה אומר שאין קשר לתמונה שלה בוואפ? או לתמונה שהיא שולחת?

זהירות מצליל בקריות

9
[QUOTE=נועם 35]הגברת הממש לא נכבדת מקבלת בקרית ים עונה לשם צליל המספר שלה מסתיים ב 63
אני מניח שהרבה מפה נתקלו בגברת הזאת
תקתקנית חוצפנית ומריחה ממש ממש לא טוב
בעדינות רמזתי לה שכדאי שהיא תכנס להתקלח היא אמרה לי שלא צריכה
אחרי שיחה של כמה דקות ירדתי מאצלה והלכתי לבית

אחרי שיחה עם חבר שכן היה אצלה הוא סיפר לי שמדובר בגנבת מקצועית שאסור להשאיר לידה כסף
ושהיא מתחילה להתלונן אם הסקס נמשך מ 3 דקות ואז מתחילה לצעוק ולומר זה כואב זה לא עושה
זה לא עושה בוא בין החזה כי כואב לי ואז מעיפה אותך החוצה

בקיצור חברים תזכרו תשם צליל והמלצה ממש חמה לא להתקרב בכלל

[/QUOTE]

חברים,
ראשית דבר, אני לא מכיר את צליל, לא ראיתי אותה לא ביקרתי אותה והיא לא מאיזור מגורי.
אני מבין ומכבד את תסכולו של המדווח, אולם לבחורה שעוסקת בזנות, סביר מאוד להניח ש"לפעמים" באמת כואב באיבר המין.
זה לא הופך אותה לנוכלת. תבואו ותגידו שלשם ההגינות, אם עד כדי כך כואב לך, קחי חופשת מחלה ועל תיקחי מאיתנו כסף?,
יכול להיות, אבל זו כבר סוגיה אחרת ונושא אחר לדיון. מה גם שלא בדקנו את גודל איבר של ידידנו. ואם התברך באיבר גדול במיוחד יתכן שבאמת כואב לגברת.

אם אסור להשאיר לידה ארנק עם כסף, זה כבר עניין פלילי.
פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”