כ שחר סגל ברלין חלק א - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

1
טוב לאחר המון זמן שלא דיווחתי זה לא אומר שלא חוויתי מקומות חדשים, אני אדווח בהמשך על מרוקו, רומניה ועוד....

נחתתי בברלין, אני אתן טיפים שיכולים להתאים לכל אחד בדרך שונה.

Caligula: כניסה 80יורו, הסקס " חינם" חחחח אז כן ניתן לזיין בחינם אבל זאת אומרת שאתם מזיינים בובה שלא זזה ושמה נייר טואלט מסביב לכוס שלה כדי שזה יהיה כמה שיותר קר..... לבעלי הממון, ב 20 יורו תוספת אתם תקבלנו מציצה בלי קונדום ויחס טוב, הבעיה שעל כל זיון תוסיפו 20 ?? ויש שם כוסיות בעיקר ממזרח אירופה, אז כן נכנסתי עם שתי ילדות בנות בנות 19ובת 25, 40 יורו ?? החליפו ידיים ואז מציצה בלי קונדום משניהם והילדה עם הכוס הצר זיון בדוגי כשהבלונה המבוגרת תופסת לי את הביצים מאחורה, גמירה מטורפת, אחכ, סהכ נחמד למי שפעם ראשונה בברלין.....

ארטמס: 80 יורו בכניסה כל בחורה 60 יורו שווה בהחלט כדי לראות דברים שלא ניתן לראות בשום מקום אחר כ 60 בלונדיניות יושבות בעירום בבר , רק לראות אותן אתם גומרים במקום, נכנסתי עם גרמניה שווה בלונדינית ישבן עומד, ביקשתי מציצה בקולנוע למטה עשר דק ואחכ זיון בחדר בדוגי, החבר בחור מקומי לקח אותה לקולנוע למעלה ואז כשהוא זיין אותה עשיתי עליה ביד מס שני, בסך הכל חוויה מדהימה למי שלא היה בברלין!

זונות רחוב: שווה!!!!! ?? בהחלט 30 יורו ?? ומזיינים, יש רכבת תחתית יורדים שם אני אצרף תמונה אחכ, ילדות בנות 18 פלוס גרמניות בלונדיניות וגם מזרח אירופה, זיינתי בשלג!!!!! ?? עד הברכיים ברחוב בצד, וגם אחרי שני מספרים בארטמס גמרתי כמו גדול מרוב שהכוס היה צר!!!!!!! אחכ לקחתי בחורה למלון 50 ?? יש תמונה מצרף תכף.....

שחר סגל ברלין חלק א

2
אני מנסה לצרף תמונות ללא הצלחה
המשך דיווח
כמו כולם הגעתי לדירה החדשה של מוסטפא, מטורףףףףףףף
מומלץ יום שישי, כתשע בחורות, המון גברים, הסצינה היא לזיין לאכול לזיין ולאכול ולזיין שוב
יש שם את גו'י היא בלונדינית חמודה שהדבר היחיד שהיא באמת טובה בו זה למצצוץ והרבה בלי קונדום.
צריך להיות שם חוצפן, איך שנכנסה לחדר ישר אמרתי לכולם אני ראשון קיבלתי מציצה ארוכה, ליקוק ביצים ואז גמירה בפה שאיבה ואחרי זה היא חזרה לבדוק שלא נשאר שום דבר.......
מספר שני הגיעה אסיאתית חדשה בשם דנה יפההההההההההה כוס צר, כולם עשו אותה אפילו מוסטפא זיין אותה!!!!!!
מכיוון שהייתי סחוט מגו'י היא באה לי בזמן עם הכוס הצר, אני מזיין אותה בדוגי ואז בוםםםםםםםםם מרגיש מים על המיטה שפריצים עד הברך שלי, חשבתי שהשטינה חחחחח כולי מלא במים, היא חייכה ואז הבנתי שהיא גמרה וואו ואז ישר גמרתי איתה היה מטורףףףףףףףףףמוחא כפייה

שחר סגל ברלין חלק א

3
והשיא ביום האחרון השתתפתי בסרט כחול גרמני!!!!!!!!!
אז ככה משלמים 49 יורו בכניסה, מחיר כולל אוכל כניסה למתחמים סרט ארבע שעות עם שלוש כוכבות פורנו, וזיון עם עוד ארבע אחרות, הכל כלול במחיר.......

נכנסתי, שילמתי בכניסה, מלאתי טופס, נתתי כתובת פיקטיבית גרמנית, וצילום תמונת פספורט ואז נכנסה בלונדיניתתתתתתת מהמממתתתתתתתתת מצרף תמונה שלה בהמשך, הייתי בשוק היא פשוט כוסית.... על

הסרט מתחיל מההתרגשות וכל הזיונים מיום לפני הזין לא עומד, זה שהיא כוסית לא עזר בכלל, הם קוראים רק למי שעומד לו חחחחח ואני כמו ישראלי חוצפן קפצתי למיטה בלי רשות והתחלתי לזיין את הבלונדה בפה היא שרה שירים עם הזיין שלי היה פשוט מדהים אתה מזיין ולא מאמין שזה פאקינג כלול במחיר!!!!!!!! וכן היא אכלה את כל הבנות מהארטמס פשוט מושלמת לדעתי , טוב חייב לכם תמונות מנסה להעלות עכשיו

שחר סגל ברלין חלק א

4
שחר,
קודם כל אני מוכרח לציין שמאוד התגעגעתי לדיווחים שלך עוד מימי הנשרשור על תאילנד, אז תמשיך כך

כאחד שמבקר קבוע בברלין נורא נהניתי והשכלתי מהדיווחים והשכלתי מהאופציות החדשות שהעלית

אשמח ליותר פרטים על איפה משתתפים בסרט כחול ומה התהליך? צריך לעשות שם בדיקה? זה עם קונדום?

שחר סגל ברלין חלק א

6
אמרו על רבי אלעזר בן דורדיא שלא הניח זונה שלא בא עליה ( לפי דיברי רבי רוני גולן )
אמרו על רבי אלעזר
התכוונו לשחר סגל
שחר סגל
זיין את כל זונות אפריקה ואחר כך מזרח אסיה
עכשיו אירופה
כל ייעודו בחיים זה לזיין זונות
האיש הזה לא נח

9

שחר סגל ברלין חלק א

8

טוב תכירו זאת skyla הבלונדינית שהייתי איתה בסרט כחול והיא שווהההההה בהחלט ואוכלת לדעתי את כולם, עושה בית ספר לכל הבנות בארטמס המחיר הוא 49 יורו ?? בלבד!!!!!!!!! וזה כולל אוכל זיונים בסרט ואחכ זיונים מחוץ לסרט עד 23:00 בלילה , הבעיה היא שיש רק סרט הפקה אחת בחודש, הבא זה יום שישי הקרוב ואח"כ מצאתי רק ב פברואר.........

דרך אגב אתם מקבלים ת dvd ?? במתנה חחחח אני אעלה תמונות מהסרט בקרוב.....
וכן החוויה של הסרט הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי בברלין :)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”