נחתתי בברלין, אני אתן טיפים שיכולים להתאים לכל אחד בדרך שונה.
Caligula: כניסה 80יורו, הסקס " חינם" חחחח אז כן ניתן לזיין בחינם אבל זאת אומרת שאתם מזיינים בובה שלא זזה ושמה נייר טואלט מסביב לכוס שלה כדי שזה יהיה כמה שיותר קר..... לבעלי הממון, ב 20 יורו תוספת אתם תקבלנו מציצה בלי קונדום ויחס טוב, הבעיה שעל כל זיון תוסיפו 20 ?? ויש שם כוסיות בעיקר ממזרח אירופה, אז כן נכנסתי עם שתי ילדות בנות בנות 19ובת 25, 40 יורו ?? החליפו ידיים ואז מציצה בלי קונדום משניהם והילדה עם הכוס הצר זיון בדוגי כשהבלונה המבוגרת תופסת לי את הביצים מאחורה, גמירה מטורפת, אחכ, סהכ נחמד למי שפעם ראשונה בברלין.....
ארטמס: 80 יורו בכניסה כל בחורה 60 יורו שווה בהחלט כדי לראות דברים שלא ניתן לראות בשום מקום אחר כ 60 בלונדיניות יושבות בעירום בבר , רק לראות אותן אתם גומרים במקום, נכנסתי עם גרמניה שווה בלונדינית ישבן עומד, ביקשתי מציצה בקולנוע למטה עשר דק ואחכ זיון בחדר בדוגי, החבר בחור מקומי לקח אותה לקולנוע למעלה ואז כשהוא זיין אותה עשיתי עליה ביד מס שני, בסך הכל חוויה מדהימה למי שלא היה בברלין!
זונות רחוב: שווה!!!!! ?? בהחלט 30 יורו ?? ומזיינים, יש רכבת תחתית יורדים שם אני אצרף תמונה אחכ, ילדות בנות 18 פלוס גרמניות בלונדיניות וגם מזרח אירופה, זיינתי בשלג!!!!! ?? עד הברכיים ברחוב בצד, וגם אחרי שני מספרים בארטמס גמרתי כמו גדול מרוב שהכוס היה צר!!!!!!! אחכ לקחתי בחורה למלון 50 ?? יש תמונה מצרף תכף.....