כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 2 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

13
זיינתם זיינתם ומה אח"כ????
אז זהו שיש מועדון בימי שני בלי קוד לבוש, כולם נכנסים, 9 יורו כניסה, מוזיקת האוס כשמה שיפה שם אנשים משוחררים מינית.
לדוגמא הבחורה בתמונה שאני מצרף, באה בלי חזיה כל הפיטמות שלה בחוץ, היא רוקדת ורק אני מסתכל עליה!!!!!! חחח כמובן התחלתי איתה ואז החבר שלה בלי החולצה קרא לה וליד כולם דחף לה עצבע לכוס והיא נאנחה שם על הבר, הזוייי לחלוטין....
שני זוגות יושבים ליד הבר, מישהו בא יושב לידם ומתחיל לעשות ביד!!!!!! ואף אחד לא אומר לו כלום!!!! ?? ראית מישהי בא לך להביא עליה ביד ליד החבר שלה, תרגיש בנוח חחחחחחח
קוראים לה kit kat כניסה מ 23:30 ימי שני, שווה בשביל החוויה..... אחלה מוזיקה והמון סקס הזוי....

שחר סגל ברלין חלק א

14
ברכות על שובך בדיווחים ותמונות מהממות.
אבל בנושא זונות הרחוב לא הבנתי. התמונה המדהימה של השתיים
נראית כאילו צולמה באור יום.מצד שני אתה ממליץ להגיע ב 1 בלילה ...
אז ספר לנו איך הצלחת לצוד בצהרי היום...

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שחר סגל ברלין חלק א

18
[QUOTE=הלך רוח]
ברכות על שובך בדיווחים ותמונות מהממות.
אבל בנושא זונות הרחוב לא הבנתי. התמונה המדהימה של השתיים
נראית כאילו צולמה באור יום.מצד שני אתה ממליץ להגיע ב 1 בלילה ...
אז ספר לנו איך הצלחת לצוד בצהרי היום...

[/QUOTE]

הצילום היה ב 8:00 בבוקר וזה בדרך לחדר שלי במלון ברלין ברלין במרחק הליכה זיינתי תשמאלית

שחר סגל ברלין חלק א

20
[QUOTE=PeepMan]וואו מחרמן אש

לגבי הזןנות רחוב

אפשר באמת חופשי לזיין בחוץ

או שעדיף להעלות לחדר?

היה מתאים לי שתי בנות ב-60 יורו

זה 240 ש״ח בימינו[/QUOTE]

הייתי בברלין שלוש פעמים בסהכ פעם בחורף בשלג וכן זיינתי ילדה בת 18+ בשלג בדוגי ומרוב שהכוס היה צר גמרתי אחרי שתי דקות למרות שלא הייתי חרמן וזה היה חוויה מדהימה!!!!

כן לחדר זה אמור להיות 50 יורו מקסימום עשיתי את השמאלית ומשום מה נפלתי פשוט טוב, אין לי מושג אבל נפלתי רק על כוס צר אז קל וכיף לגמור, המלון זה berlin berlin מומלץ והוא שלוש דק הליכה משם ברגל!!! אז כולן מסכימות לבוא למלון.

יש חדרונים להשכרה ב חמש יורו לחצי שעה הבנות לבד יראו לכם. 30 יורו זה 130 שח וזה שווה כל שקל, אבל בשבילי אני מעדיף להשקיע 49 יורו ולזיין שבע שעות בהפקה של סרט כחול ואוכל חופשי +8 בחורות סהכ זיין כפי יכולתך

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”