כ עליית מחירים - דף 2 - סקס אדיר

עליית מחירים

12
עוד שרשור לאוסף.

יאללה.

ענני האיחסון בגרמניה מלאים בשרשורים כאלה.

אז אחדש לכם.. קומץ מטומטם אגואיסטי ובעל יכולות (כנראה)
ימשיך לפקוד למממן ולספק את התאגידים וגם עוד אלף
שרשורים כאלה שיפתחו יום אחרי יום או פעמיים ביום
לא יעזרו.

אגב..גם ככה הרמה בתאגידים אל מול השוק הפרטי בירידה
דראסטית. אז העדיפות ללחוץ בנחיר את הפרטיות שזה הרבה
יותר קל ישים ובר תוצאה לזמן הקרוב מאוד/מיידי.

עליית מחירים

13
הדיון הזה מיותר לגמרי כמו האחרים.

קולומבו צודק ובאופן כללי אני הבנתי גם מהפורום הזה שישראלים זה עם אגואיסטי שלא מרים ראש לראות מה הפעולות שלו עושות לאחר.

אני יכול לומר לכם שהפורום הזה השפיע על תפיסת העולם שלי ועל חיי הפרטיים. תמיד האמנתי בלתרום למדינה ולאחר מיכולותי ומאחורי המילים הללו עומדת אמת אבסולוטית היות והתפקידים שביצעתי לא היו אלה שהכניסו לכיסי הכי הרבה אלא לתפיסתי ניסו להשפיע הכי הרבה על הכלל (כמובן שתמיד הייתי מסודר היטב בגלל הבכירות של מה שאני עושה אבל הכל יחסי למה שיכולתי לעשות במגזר הפרטי).

גם בעקבות הפורום הבנתי שאותם אנשים שאני רוצה לעזור להם חושבים רק על עצמם בלי מיליליטר אחד של ערבות הדדית אז קיבלתי את אחת ההצעות של חברה זרה והיום אף אחד יותר לא מעניין אותי והקשר שלי לישראל מינימלי.

אני על העקרונות שלי לא אוותר וגם היום אני נהנה מסקס בתשלום עד 400 ש"ח יותר מכל הפראיירים ששמים אלפיות. מה שהבנתי זה ששינוי בעולם הסקס יבוא רק אחרי שינויים עקרוניים בהתייחסות שלנו לזולת.

עליית מחירים

14
מזדהה עם אוליגפול.... אנשים לא מודעים(או אולי כן..) לנזק שהם גורמים לבחרים שלהם כאן... אני כבר דיללתי את כמות הפעמים שאני הולך לנערה עובדת רק בגלל המחירים ההזויים שיש בחוץ... למרות שאני מודה שלפעמים גם אני נופל והולך לנערות יקרות אבל בעיקר אני מצמצם ומשתדל לא להתפתות ומחכה לימים יפים יותר.... אני גם בעד המחאה על המחירים ומקווה שאנחנו באמת נצליח לתמוך אחד בשני ודרך זה להוריד את המחירים למחירים הגיוניים יותר
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

עליית מחירים

16
הישראלים הם הפראיירים הכי גדולים בעולם
בשביל חמישה שקלים הם ידברו שעתיים בטלפון עם אורנג'
אבל לעומת זאת, ישלמו בסופר כל מחיר שיבקשו מהם ויהפכו את ישראל למדינה עם יוקר המחיה הגבוה בעולם
וינפחו את בועת הנדל"ן האימתנית בעולם שתקרוס בקרוב בכל גדול
וישלמו 1,000 ש"ח לכל מכוערת שמפרסמת בדייט 69 רק בגלל שהיא עובדת עליו שהיא פרטית...

עם של מטומטמים יש כאן
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

עליית מחירים

18
כמו שכבר כתבתי - אני נכון לעכשיו בהפסקה שתימשך עוד הרבה זמן כנראה אבל עוקב מהצד אחר הנעשה כאן.

אתם כנראה לא תלמדו לעולם. עדיין חיים בסרט שלפורום יש השפעה הרת גורל על התחום... מאמינים באמת ובתמים שהוא חורץ גורלות... נאיביים. זה מה שאתם. באמת חושבים שלתאגידים/דירות/פרטיות/ממבה/תיקתוקיות/אתר לבן/מועדוני חשפנות/מכוני מסזי'ם/מכוני דרום ת"א/זונות רחוב ועוד ועוד ממש אכפת מהפורום. אנחנו - חברי הפורום וצופיו הפאסיביים - לא מעניינים להם את קצה הביצה ואנחנו טיפה בים ביחס להיקפו וגודלו של עולם הסקס בתשלום הישראלי.
אבל אני כבר לא מתפלא מלראות את הנאיביות שלכם. התרגלתי. שוב ושוב פותחים דיונים שמסתובבים כמו בלימבו אינסופי ותמיד חוזרים לאותה נקודה.

באמת מיותר שאכתוב שוב את הדברים. אנשים לא רוצים להפנים. מי שבכל מתעניין יכול לקרוא את התגובה המפורטת שלי בשרשור הזה(הנהלה - לדעתי אפשר לאחד אותו עם הנוכחי):

מתקדמים בבטחה לתקופת ה- 1000...

מסביר שם בהרחבה על הנושא ובזאת סיימתי. אמרתי את שלי ובין אם תפנימו או לא(מניסיוני רב השנים כאן - אין סיכוי) אני אחזור לעקוב אחרי מה שתמיד עניין אותי כאן - הדיווחים. ראיתי שהחבר שחר סגל חזר. הולך להיות מעניין בפורום חו"לקריצה.

zooz

עליית מחירים

20
החבר bolt - אני מפנה אותך לתגובה בשרשור שהוספתי. אחרי יותר מ-16 שנים בתחום אני לא צריך שום בחורה(בטח לא תיירת שבאה לעשות קופה ולהמשיך הלאה) שתסביר לי את המצב בשטח. ניתחתי שם אחד לאחד את "השפעתו" של הפורום. אתה מוזמן לקרוא ואם עדיין תחשוב שלפורום כוח מטורף וחורץ גורלות - לבריאות. אמרתי את שלי.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”