בחודש שעבר טסתי לקייב לתת עבודה ותו לא.
במשך 4 ימים שם הייתי עם 6 בחורות שונות ומגוונות.
הודות למידע בפורום זה, ידעתי לאן ללכת ואת מי לשאול.
היום הראשון שלי שם היה בעיקרו קניות אבל בערב התחילה החגיגה.
הדירה ששכרתי הייתה ממש מעל סקסגנסקבו 15 , שם ישנה דירה דיסקרטית בתוך פסאז'.
נכנסתי לפסאז' ושם ראיתי מספר דמויות בודדות עומדות בחוץ.
שאלתי את אחד הבחורים שם לגבי בחורות ומיד הוא נתן לי סקירה מקצועית ושירותית לגבי המתרחש - הופתעתי (-: .
שמו אנטון והוא ליווה אותי בימים הבאים ועמד לרשותי תמיד בכל שאלה ובקשה:
אנטון - 0072 634 098 38+
מכיוון שהדירה שם הייתה עסוקה, הוא הציעה להראות לי מספר דירות אחרות קרובות כל אחת ברמה אחרת.הסכמתי והלכנו
כ- 3 דקות הליכה לרחוב וסילקייסקה 42 ( שימו לב שמו החדש הוא קרסנו-ארמייסקה וזה עלול לבלבל) -
כ- 3 דקות הליכה לרחוב וסילקייסקה 42 ( שימו לב שמו החדש הוא קרסנו-ארמייסקה וזה עלול לבלבל) -
שם נמצאת דירת VIP Service. התלהבתי מאד מאיכות הבנות - צעירות ויפות והחלטתי להישאר.
התיישבתי על הספה בסלון ובחרתי אחת מבין הבחורות (גילאי 20), שעמדו כמו חיילות לכבודי (בבגדים תחתונים).
הציעה מקלחת - עשיתי ואח"כ הובילה אותי אל חדר מרווח מאד. בחורה יפהפייה, צעירה, בהירת שיער, לא גבוהה, בת 22.
נדהמתי מרמת השירות שקיבלתי! שעה שלמה איתה, זיון מעולה ושירותיות ונחמדות מצידה. נדהמתי. שווה כל גריבנה מתוך ה- 1500 ששילמתי (כ- 230 ש"ח)
(תשכחו מזנות בארץ!זה פשוט בזיון, לא שווה את זה! ).
הציעה מקלחת - עשיתי ואח"כ הובילה אותי אל חדר מרווח מאד. בחורה יפהפייה, צעירה, בהירת שיער, לא גבוהה, בת 22.
נדהמתי מרמת השירות שקיבלתי! שעה שלמה איתה, זיון מעולה ושירותיות ונחמדות מצידה. נדהמתי. שווה כל גריבנה מתוך ה- 1500 ששילמתי (כ- 230 ש"ח)
(תשכחו מזנות בארץ!זה פשוט בזיון, לא שווה את זה! ).
למחרת ובהמשך הטיול חזרתי על הריטואל הבא:
בוקר - ארוחת בוקר, טיול
צהריים - ארוחת צהריים, מנוחה, זיון ברמה של 500-600 גריבנה
בוקר - ארוחת בוקר, טיול
צהריים - ארוחת צהריים, מנוחה, זיון ברמה של 500-600 גריבנה
ערב - מנוחה, ארוחת ערב
לילה - זיון בדירת ה- VIP Service
* זיון ברמת של 500-600 גריבנה ניתן לתאם עם הבחורהאישה עצמה בטלפון דרך האתרים השונים. פשוט מגיעים אל איזור המטרו שלה (נסיעה במטרו כחצי שקל לכיוון) והיא כבר מוסרת את הכתובת דרך הטלפון. - שיטה זו מומלצת רק לבעלי ידע ברוסית בסיסית.
כמו כן, ניתן לבקש מהסוכן (אנטון) שיביא לכם לדירה זיון ברמת 500-600 גריבנה. הבחורות ברמת 500-600 גריבנה הן טובות עבורי באותה מידה ואפילו יותר נימפומניות, טיפה מלאות, לא בנות 22 אבל עדיין שוות זיון בשבילי (-: .
* ישנן עוד דירות VIP Service בעיר כמובן, אחת מהן באותו רחוב - וסילקייבסקה 32B.
בקיצור חברים,
נהניתי כל כך מהשירות, האדיבות, המקצועיות, היופי האוקראיני...
כל כך כיף, הזיונים היו כל כך טובים, כל אחד מיוחד והיו שיאים.
תודה לפורום הזה. בלעדיו אולי לא הייתי יודע כמה זנות יכולה להיות שווה פרוטה.
אם מישהו מכם יכול להכיר לי מקוםמישהי עבודת בארץ באותה רמת שירות כמו בקייב אשמח מאד.
תודה.
כמו כן, ניתן לבקש מהסוכן (אנטון) שיביא לכם לדירה זיון ברמת 500-600 גריבנה. הבחורות ברמת 500-600 גריבנה הן טובות עבורי באותה מידה ואפילו יותר נימפומניות, טיפה מלאות, לא בנות 22 אבל עדיין שוות זיון בשבילי (-: .
* ישנן עוד דירות VIP Service בעיר כמובן, אחת מהן באותו רחוב - וסילקייבסקה 32B.
בקיצור חברים,
נהניתי כל כך מהשירות, האדיבות, המקצועיות, היופי האוקראיני...
כל כך כיף, הזיונים היו כל כך טובים, כל אחד מיוחד והיו שיאים.
תודה לפורום הזה. בלעדיו אולי לא הייתי יודע כמה זנות יכולה להיות שווה פרוטה.
אם מישהו מכם יכול להכיר לי מקוםמישהי עבודת בארץ באותה רמת שירות כמו בקייב אשמח מאד.
תודה.