כ דוגמנית בלארוסית חדשה מילנה - דף 8 - סקס אדיר

דוגמנית בלארוסית חדשה מילנה

71
זהו? זה הגבול?
כשהוא המעיט בחומרה ותמך בשרשור של הגאנג באנג בכך שאחד המשתתפים חדר לאלינה בלי קונדום, או אחר גמר לאולגה על הפנים (ללא רשותן) - הדברים עברו בשתיקה. יש מדינות שבהן לחדור בלי קונדום ללא רשות זו עבירה פלילית (זה מה שג'וליאן אסאנג' מואשם בו בשבדיה.)
טוב לדעת.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

73
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=החפוז המכני]תודה לחברים הטובים על המספר

אותי היא הפסידה: מתקשרת אך ורק עם וואטסאפ [/QUOTE]

חפוזי, אתה יורה לעצמך ברגל!

עכשו הרבה בחורות שקוראות בפורום יעברו לתקשר אך ורק עם וואטאפבכי
[/QUOTE]
צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

76
הנפילה של החיים שלי הייתי אתמול אצל מילנה ואני לא זוכר מתי קיבלתי יחס כזה גרוע מבחורה עובדת היא הייתה במצב רוח עצבני דיכאוני והסתכלה עלי במבט ריקני של רק תלך מפה ותעוף לי מהעיניים בהתחלה לא הבנתי שהיא במצב רוח או במצב נפשי כזה אז שילמתי ונשארתי לפי דעתי היא נמצאת במצב הנפשי או המצב רוח הזה בגלל הבחור בשם המשתמש master69 שכתב בשחור על גבי לבן והודה שהוא הרביץ למילנה וכנראה שהוא השאיר עליה את החותמת שלו ופגע בה נפשית ומהניסיון שלי בחיים כלפי אנשים אלימים שנוהגים באלימות צריך לנהוג גם באלימות גם כן ובן אדם פחדן שמכה אישה צריך גם לקבל כגמולו
סך הכול כל הזמן שעשינו סקס היא הסתכלה עלי במבט מרוחק ורק חיכתה שאני אגמור ואם אני צריך להסתכל על הצד החיובי אז היא נתנה לי מציצה מאוד טובה אני פחות מתחבר לבחורות שריריות אבל יש לה גוף שבנוי לזיונים
יש לה מנוע חמים ונעים ולא רחב מדי אפילו בדוגי סטייל השפתיים של הכוס שלה חיבקו את הזין שלי והייתה חדירה נעימה לכוס החמים והנעים שלה
היא לא נתנה לי לגעת לה בשיער לא נתנה לי לגעת לה בכוס או לרדת לה לא התנשקה היא הייתה מאוד מרוחקת ובדיסטנס כל הזמן ןאפילו כשיצאתי מהדירה היא ישבה עם הגב אלי ולא התיחסה אלי ואני יצאתי בעצמי
אין לי ספק שאם היא הייתה במצב רוח אחר היא הייתה זיון מעולה
אז אם אתם מחליטים להגיע אליה תראו איך היא מרגישה או מה המצב רוח שלה
כרגע אני בהחלט לא ממליץ עליה

78
[QUOTE=PeepMan]למה חייבים גסות בהתכתבות? במיוחד אצל חלק מהחדשים...

מבין שיש פה כמה שנהנים לכתוב שהם פותחים תחת לבחורה ועוד..

אבל מעולם לא הרגשתי שזה הסגנון של רובנו פה, ובטח לא שלי[/QUOTE]

ידידי היקר, לא יודע אם התגובה מופנת אליי, אם כן אז אני מצטער אם נעלבת שאמרתי את המילה תחת מספר פעמים.. מבטיח שעם הזונות אני יותר נחמד, אשתדל להיות כך גם פה אם זה מפריע לך..
וכמו שאמרו מלפני אני קצת יותר ותיק ממך בפורום (חלילה לא שם עמצמי בשורת ותיקי הפורום), אני פחות אוהב לרשום שטויות ותגובות לא ענייניות (כגון) אם זה תירוץ מסביר לכמות ההודעות שלי (וגם לא הולך לבקר את עבודות בתדירות גבוהה למדיי)
המשך יום מדהים קריצה
When you have to shoot...Shoot! Don't talk

79
[QUOTE=Golf]
[QUOTE=PeepMan]למה חייבים גסות בהתכתבות? במיוחד אצל חלק מהחדשים...

מבין שיש פה כמה שנהנים לכתוב שהם פותחים תחת לבחורה ועוד..

אבל מעולם לא הרגשתי שזה הסגנון של רובנו פה, ובטח לא שלי[/QUOTE]

ידידי היקר, לא יודע אם התגובה מופנת אליי, אם כן אז אני מצטער אם נעלבת שאמרתי את המילה תחת מספר פעמים.. מבטיח שעם הזונות אני יותר נחמד, אשתדל להיות כך גם פה אם זה מפריע לך..
וכמו שאמרו מלפני אני קצת יותר ותיק ממך בפורום (חלילה לא שם עמצמי בשורת ותיקי הפורום), אני פחות אוהב לרשום שטויות ותגובות לא ענייניות (כגון) אם זה תירוץ מסביר לכמות ההודעות שלי (וגם לא הולך לבקר את עבודות בתדירות גבוהה למדיי)
המשך יום מדהים קריצה
[/QUOTE]

לא הבנתי מה הבעיה עם המילה תחת, או עם הביטוי שתפתח לה את התחת, אנחנו בפורום סקס, לא ילדים עד גיל 12.
באמא שלכם?

80
זה פורום של גברים, לא של ילדות עם קוקיות והשיחות נשמעות לפעמים כמו שיחות של מילואימניקים וזה לגמרי בסדר.
אין צורך ביפי נפש שיביאו הנה את המשטר הפמינאצי. מי שרוצה ״לפרק״ בחורה או ״לפתוח לה ת׳תחת״, שיהיה לו לבריאות.
אנחנו לא בעסקי הפוליטיקלי קורקט אלא בעסקי הרחבת חריצים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”