שלום, ההיתי שוב אצל מילה יש לציין שיופיה נשאר כתמול שלשום הנחמדות שלה גם כן אך נראה באמת שמתחילים להראות סימני שחיקה קלים (ואגב אני מאוד מבין אותה ומרחם עליה שהיא צריכה לימסור את גופה למשך כ 40 ד"ק לכל מיני טיפוסים שלא תמיד איסטטים ולא תמיד מגעים עם ריח גוף טוב ולפעמים גם עם כל מיני סטיות ושריטות בראש תחשבו אותכם בימקומה ותבינו!!!) הנשיקות עם מילה נשארו אך נעשו פחות לוהטות גם הסקס איתה עדיין טוב אך כבר מלווה במעט פרצופים.. חיסרון אחד שהיה הפעם הוא ריח גוף לא כלכך נעים שנדף ממנה לא יודע אם שלה או של הלקוח לפני. בכל אופן בסיבוב השני לאחר המיקלחת מהסיבוב הראשון השתפר הריח. בסה"כ שוב חוויה חיובית עם בחורה נחדה ויפה למי שאוהב חזה קטן. נמצאת עד ינואר מאמין שאשוב לפעם שלישית אם היא תשרוד את הזמן הקרוב.
מילה מבית יוליה - ספרטא-כוס ומרד הצרכנים
72אחת הטובות שיוליה הביאה לאחרונה 

אבל רוצים דם חדש 

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
73חייב לציין שאני מבקר את מילה על בסיס שבועי ולא הרגשתי סימני שחיקה, היא מתוקה ושרותית כמו בהתחלה לפחות מבחינתי.
75לדעתי, יפה היא לא. גם הגוף שלה לא יפה. חמודה ושירותית. כל הזמן צוחקת. מנסה לרצות ושואלת כל הזמן אם הכל בסדר.
77[QUOTE=חמש תלתן]
יש חניון קטן 200 מטר מהדירה, בפינסקר 50. עולה 40 ללא הגבלת זמן
[/QUOTE]
יש חניון קטן 200 מטר מהדירה, בפינסקר 50. עולה 40 ללא הגבלת זמן
מצוין, אז רק צריך לעדכן את המחיר: 440. 400 לבחורה, 40 לחניון.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
78שהגעתי אתמול בידיוק יצא מישהו מהבניין ופינה לי חניה מול דלת הכניסה. אפשר לארגן שמישהו תופס בבוקר תחניה ואז מי שמסיים מפנה ומי שמגיע תופס.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
79תקשיבו הייתי היום אצל מילה ואני לא יודע מי אמר שהיא נשחקה אבל היתה לי אחת החוויות הטובות שהיו לי עם בחורה עובדת ever. אפילו התנשקתי איתה ואני לא עושה את זה... פשוט כמו חברה. היא פשוט ממתק שאשכרה אפשר להתאהב בו.
80דיווח באיחור עדיף על לא לדווח בכלל..
הייתי אצל מילה לפני כשבוע וחצי, אולם רק עתה הזדמן לי לשבת לכתוב דיווח מסודר.
באחד הבקרים התאפשר לי לאחר קצת לעבודה ולהגיע לביקור בדירה המדוברת בטרומפלדור.
התיאום מול יוליה מאוד נוח והיא מכוונת לאחורי הבניין שם מילה בכבודה ובעצמה ירדה לפתוח לי את הדלת.
סיטואציה קצת מוזרה בנסיעה במעלית כאשר שנינו יודעים לאן מועדות פנינו אבל אנו עוד כזרים.

בחדר הועברו השטרות, אני מגיע מהבית מקולח, מילה הולכת להתארגן וחוזרת עם מחוך סקסי.
מתנשקים צרפתיות ומה לא, כמו חברה- לגמרי GFE. מוריד לה את המחוך ומתחיל לרדת לה שכן אם הסיטואציה תהיה הפוכה לא אחזיק הרבה מעמד (ככה זה אצלי בראשונה). יורד לה והיא נהנית או לפחות עושה את עצמה נהנית.
מבקשת שאכנס אחרי שנשים גומי ואני מראש אומר לה שזה לא יחזיק הרבה.
אגב, הכל מלווה בחיוכים ואווירה מאוד חיובית. היה אפילו קטע שהורדתי את התחתונים שלי עם הרגליים ושמעו קול של קרע ושנינו נקרענו מצחוק

נכנס אליה ואכן לאחר כמה תזוזות גומר גמירה ראשונה אל תוך הגומי.
מקלחת ופה ההפתעה.
בדרך כלל בסיבוב השני אני מרגיש שהבחורה כבר לא רוצה אותי שם, שאני סתם מעיק עם העיכוב בגמירה השניה, וגם אצלי באופן "מפתיע" יורד החשק, אבל פה, בלי מסאג'ים מפגרים, או שיחות נפש מורידות.. פשוט מזמוזים מחרמנים שלגמרי עשו לי את זה והחזירו אותי למשחק.
עכשיו החלפנו תנוחות בלי שום סירוב ובלי שום טענות מצידה, היא זרמה לכל תנוחה ואפילו ניסיתי די בהצלחה להרימה ותוך כדי עמידה. זה היה מצחיק ומהנה.
באמת שהיא נתנה תחושה מדהימה של GFE וכיף עצום.
בסוף תוך כדי דפיקה חזקה במעין תנוחת עוף קפוא אמרתי לה שאני משחרר את המטען השני.
שנינו כבר מיוזעים על אף הקור הסביר בחוץ, היה חמים מאוד בחדר ועבדנו קשה.
גמרתי בשנית ואז שכבנו ודיברנו קצת בכיף.
לסיום מקלחת שניה. ביקשה שאבוא שוב, אמרתי שאבוא אבל לצערי התקציב מאוד מגביל (כמו גם חלון ההזדמנויות) ותמיד אני סקרן ורוצה לנסות בחורות חדשות.
יש מצב שמדובר בחוויה עם נערה עובדת הטובה ביותר שיצא לי. זאת על אף שלמילה אין את הגוף הזה שמפנטזים עליו של כוכבת פורנו (לפחות אני), אבל גוף סקסי עם סימני שיזוף. והחיוך הכובש הזה שלה.
באמת שנהנתי שאני ממליץ למי שטרם היה.