כ סקירה זונות רחוב באר שבע - סקס אדיר

סקירה זונות רחוב באר שבע

1
שלום לכל חבריי הפורום
לאחר מספר חודשים שאני קורא ונעזר בפרום זה החלטתי לתרום את חלקי ולפתוח משתמש ולשתף.
להערכתי עובדות קצת יותר מעשר בנות ברחובות באר שבע. דגמתי רק אחת מהן, אבל אני מנצל כל יציאה מהבית בערב בשביל לשטוף את העיניים.
אתחיל עם זו שדגמתי לפני חודש וחצי בסוף אוגוסט, אחריאירוע נתקפתי חרמנות ועשיתי סיבוב באזור הרכבת. אחרי מספר סיבובים באזור ושתי הפסקות סיגריה החלטתי לעשות סיבוב נוסף ומשום מקום בדרכי מכיכר הרכבת לכיוון הביג צצה לה מישהי שניתן היה להבחין בה מהכביש הראשי עומדת מול בניין הוט, מיד בלמתי לקחתי שמאלה ניגשתי אליה, בחורה מאוד שמנה ציצים ענקים( לטעמי ) שיער בלונדיני, שאלתי פרטים, אמרה 150 בלי לחץ, לא הייתי במצב של להתמקח והסכמתי, לפני שעלתה ניסתה לשדל לעצמה לקוח נוסף את השומר של הוט להמשך הלילה( מעניין מה עלה בגורלו ) . לקחה אותי לחניה מקורה באחד הבנינים הסמוכים. העברתי לה את הכסף ועברנו למושב האחורי.
היה מזעזע, מיד שהורידה את הבגדים הבנתי שעם כזו שמנה צריך מסחרי ולא פרטי כמו שיש לי. שאלתי אותה אם ניתן לוותר, היא דפקה לי צחקוק שהבנתי שאין סיכוי... בסופו של דבר תפסתי לה ציצי אחד (חתיכת ציצי) ועשיתי ביד. אני חושב שאלו היו העשר דקות הכי קלים שהיו לה בשנים האחרונות. ראיתי אותה מאז עוד מספר פעמים כמובן שלא חזרתי על אותה טעות.
באותו מקום בשעות מוקדמות יותר 8-11 עובדת בחורה בשנות החמישים מבקשה 150. ראיתי שדווח עליה
במרוצה השלושה חודשים האחרונים ראיתי כשש בנות שעובדות בחנייה הקטנה שמול בניין הרכבת.
אדגיש שמנסיוני פרט למרוקאית אי אפשר לצפות איזה בחורות יעבדו באיזה יום, אך בימי שישי בין 8 ל 12 יש שם הרבה תנועה
מטעמי ביישנות ודיסקרטיות לא נעים לי להכנס לחנייה זו
יש את המרוקאית הרזה השחומה שדווח עליה מספר פעמים, בכל פעם שאני עוצר להפסקת סיגריה בחנייה של הרכבת ממול, היא איכשהוא מאתרת אותי וחוצה הכביש ושואלת, אך היא לא לטעמי ונראת זונה תרתי משמע
יש את השמנמנה ויקה שלקחתי ממנה פרטים( אם היה לי יותר זמן גם הייתי דוגם) 150 ברכב או 200 בדירה באזור.
יש רוסיה רזה יחסית שנראת סבבה
בערב חג ראש השנה ראיתי שם רוסייה פשוט כוסית, עם מיני אדום עומדת בצד של הרכבת, לצערי הרב הייתי בדרכי לארוחת חג אצל המשפחה
ביום שישי האחרון ראיתי שם עוד בחורה בחניון הקטן שנראת לא רע בכלל, תחת טוב, אך היו שם כמה רכבים של בדואים שעמדו בתור...
האזור השני שאדווח הוא אזור קצת יותר קשה, אך יש שם הרבה תנועה בעיקר של שבורים סודנים וכד
רחוב העצמאות בעיר העתיקה בין מלון הנגב למלון השני ( מול בנק פועלים) יש ספסלים כמעט בכל פעם שאני עובר שם אני 3-4 בדואיות שיושבות שם, לפעמים עם הסרסור הבדואי שלהן
יש עוד אחת בשנות 40-50 לחייה נראת שבורה לאללה שמסתובבת שם באיזור ומציעה את שירותיה, (ראיתי אותה כמה פעמים על טרומפלדור פינת העצמאות)
כרגע זהו, אני יותר בקטע של דירות דיסקרטיות, ואני מכיר שתיים כאלה, מפורום זה (יבה וטינה) שאני פחות ממליץ.
זה הדיווח שלי (-:

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”