כ עליית מחירים - דף 5 - סקס אדיר

עליית מחירים

41
לפורום יש בוודאות השפעה חזקה ביחס לשוק הרלוונטי - בנות התאגיד והאתרים הצבעוניים.

מי שטובה זוכה להרבה מבקרים, מי שלא יכולה לחזור. איך זה קורה? מפה לאוזן? מה פתאום. זה הפורום. הנערות באתר משווקות רק דרך האתר הזה, שהפורום הוא החלק החזק בו ולא בכדי, כי הפורום מזרים עבודה. אז אם הפורום לא מרוצה הוא יכול להשפיע לפגוע בזרם העבודה, ככה שלא ישתלם.

כל יתר הצרכנים לא רלוונטים.

מה לעשות? לא ללכת לבנות של 600 ש"ח, בטח שלא לדווח עליהן. הביקוש לדעתי לא עד כדי כך קשיח, ותחרות למחיר בסוף תצמח.

עליית מחירים

42
מבחינת פרסומים של בחורות עובדות , האתר הלבן, תופס תאוצה , יש שם ממש כוסיות דוגמניות עם תמונות אמיתיות,
בקשר למחירים צריך להשאיר אותן ברמה של 400 לשעה, לא יותר,

אם תהיה הסכמה גורפת של חברי הפורום פה, וגם של אוכלי החינם, וכל אחד יאכוף את זה על עצמו, אז אני מאמין שהמצב לא יחמיר.
LIMIT 400 שעה!!!!!

עליית מחירים

43
[QUOTE=ותיקק]
אם תהיה הסכמה גורפת של חברי הפורום פה, וגם של אוכלי החינם, וכל אחד יאכוף את זה על עצמו, אז אני מאמין שהמצב לא יחמיר.
LIMIT 400 שעה!!!!!
[/QUOTE]

אינך מכיר את טבע האדם....

המגביה עוף - ירחיק ראות

עליית מחירים

44
[QUOTE=ותיקק]מבחינת פרסומים של בחורות עובדות , האתר הלבן, תופס תאוצה , יש שם ממש כוסיות דוגמניות עם תמונות אמיתיות,
בקשר למחירים צריך להשאיר אותן ברמה של 400 לשעה, לא יותר,

LIMIT 400 שעה!!!!!
[/QUOTE]

תשמע אחי, בקשר לאתר הלבן, מעטות המקרים שהתמונות שם אמיתיות, אני מדבר איתך על 5 מקרים בזמן האחרון שברחתי מהן כמו מאש.

מציע לכל מי שרוצה להיות בטוח שיבקש מהבחורה לעשות סלפי (השיטה של בקטוקר - TM)

עליית מחירים

45
[QUOTE=נרקיס]מי שטובה זוכה להרבה מבקרים, מי שלא יכולה לחזור. איך זה
קורה? מפה לאוזן? מה פתאום. זה הפורום. הנערות באתר משווקות רק דרך האתר
הזה, שהפורום הוא החלק החזק בו ולא בכדי, כי הפורום מזרים עבודה. אז אם
הפורום לא מרוצה הוא יכול להשפיע לפגוע בזרם העבודה, ככה שלא ישתלם.
[/QUOTE]
מפנה אותך לתגובתי המפורטת למעלה. כנראה שלא קראת אותה בעיון. גם החבר החפוז המכני הסכים איתי לבסוף - ולאחר כל הויכוח הארוך הזה - שלפורום אין שום בלעדיות על התאגידים.
תהיה בטוח שבעלי התאגיד דוחפים פירסם על הבנות שלהם לכל חור/אתר אפשרי כדי
למקסם רווחים וממש לא מסתמכים רק עלינו ועל סקס אדיר. אפילו בשרשור על
דייט69 זכורים לי מקרים שנחשפו בנות תאגיד במסווה של פרטיות.

[QUOTE=נרקיס]
כל יתר הצרכנים לא רלוונטים.[/QUOTE]
אח שלנו גיבור - עכשיו אני בטוח שלא קראת בעיון את השרשור. "כל יתר הצרכנים לא רלוונטיים"? נשמה, ה"לא רלוונטיים" כהגדרתך, מהווים את מרבית צרכני הסקס בישראל!!! אלה שמחוץ לעולם הצר של התאגידים. כלומר, לשיטתך שאר/רוב עולם הסקס בתשלום בישראל הוא לא רלוונטי?!
זה שהתאגידים+הבנות מהאתרים הצבעוניים מקבלים כאן הרבה 'זמן מסך' לא אומר כלום! מרבית העוסקים בתחום באים מרובדים אחרים שכמעט ולא מדווחים כאן בפורום, והשפעתו עליהם מזערית עד זניחה.

כמו שהצעתי לחבר החפוז המכני קודם - גם לך אני אציע לצאת מאיזור הנוחות של התאגידים/פרטיות ולרדת לשטח האמיתי שמקיף את מרבית צרכני הסקס בישראל. זה יפתח לך את העיניים. באחריות. שוב - ראה תגובה מפורטת שלי יותר למעלה.
zooz

עליית מחירים

46
ללקסר,

הפירסום העיקרי של בנות התאגידים הוא באתר זה. בדוק! וזה לא בכדי. וזה נובע בעיקר מהפורום. אין כל סיבה אחרת. משמע שרוב הצרכנים באים מתוך האתר הזה.

יתר הצרכנים לא רלוונטים כי הם לא צורכים את המוצר שלנו. זה שוק אחר. הסטטיסטיקה כוללת של השוק פחות מעניינת, אם לא צורכים את המוצרים של יתרת השוק.

לכן הפורום משפיע משמעותית על המוצר שלנו. ולא צריך להרים ידיים ולחפש מוצר פחות טוב.

עליית מחירים

47
[QUOTE=לקסר] גם החבר החפוז המכני הסכים איתי לבסוף - ולאחר כל הויכוח הארוך הזה - שלפורום אין שום בלעדיות על התאגידים.
[/QUOTE]
מכובדי לקסר,
הסכמנו בעיקר שלא להסכים... לא עניתי לך שוב, כי כמו שכתבת: הוויכוח מיצה את עצמו. אני קראתי בעיון את משנתך, אך נראה שאתה מסרב להבין את הנקודה שלי - ולכן לא הגבתי.
אז שוב, בקיצור: על התאגידים אנחנו משפיעים באופן ישיר וודאי. כתוצאה מכך, אם נתאחד ונחזיק לאורך זמן: אולי זה גם ישפיע על סוגי זנות אחרים.
בכל מקרה, נראה שזה לא קורה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

עליית מחירים

48
בטח שזה לא קורה!
מגיע בחור חדש ומציע לעשות משהו בקשר למחירים ולהתאחד, ומצטרפים אליו עוד ועוד, ואז לפני שזה מתחיל אפילו להשפיע מתחילים כאן ויכוחים אינסופיים שמתישים את כולם, רוחות נכאים ודיבורים על זה שאין סיכוי וזה לא יעבוד. אז אפילו אלה שרצו לצאת למאבק והאמינו ביכולת לשנות, כבר מצטערים על זה שבכלל נכנסו לפורום, ואפילו לוחמים עוברים ללמוד חליל.
חבל...

עליית מחירים

49
[QUOTE=חמש תלתן] בטח שזה לא קורה!
מגיע בחור חדש ומציע לעשות משהו בקשר למחירים ולהתאחד, ומצטרפים אליו עוד ועוד, ואז לפני שזה מתחיל אפילו להשפיע מתחילים כאן ויכוחים אינסופיים שמתישים את כולם, רוחות נכאים ודיבורים על זה שאין סיכוי וזה לא יעבוד. אז אפילו אלה שרצו לצאת למאבק והאמינו ביכולת לשנות, כבר מצטערים על זה שבכלל נכנסו לפורום, ואפילו לוחמים עוברים ללמוד חליל.
חבל...
[/QUOTE]
מסכים...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

עליית מחירים

50
[QUOTE=חמש תלתן]בטח שזה לא קורה!
חבל...

[/QUOTE]

גם כשיצאו מעל מיליון איש לרחובות ב"מחאה החברתית" - זה לא עבד...

אם היו מפסיקים כולם לקנות קוטג' - היה מחירו יורד.
אצל הישראלים - קונים ובוכים...

ככה זה גם בזונות.

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”