כ הסיפור המפגר שלי! - סקס אדיר

הסיפור המפגר שלי!

1
ילד בן 21 נו .חרמן מגיע לת"א שבוע אחריי משכורת לא הכרתי את האתר ולא כלום ..
תכלס פעם ראשונה שלי בכלל !
הלכתי סתם למסאג ה"תאילנדי" בבן יהודה קצת אחרי בוגרשוב 300 מסאג עם הרפייה
בגדול ראווה עם שלט 200 שקל מסאג נו זרמתי בגדול סתם מסאג מפגר והרפייה נעימה שכזאת בסוף..

בפעם השניה חזרתי לת"א תכלס משועמם שוב יורד את כול בוגרשוב לכיוון ביןיהודה וסתם שוב אבל הפעם מהצד השני מסאג 150 שקל
מתקתקים נו בחורה רוסיה מציעה 200 לחצי שעה 100 עוד ל"אקסטרה" בתכלס היה נחמד התרגלתי אפילו אבל הפסקתי התעייפתי מזה..

ידידנו ממשיך במסעו מכירים קצת פה את האתר רואים שומעים מחפשים חרמנים מפגרים ..
החלטתי לזרום לקרליבך 12 בתכלס אחיי אהבתי מכון נחמד פעם ראושנה עד שמצאתי את זה קצת הסתבכתי ..
גם כנל באתי עם 250 מסאג הרפייה מגיעה בלונדה גמדה קטנה ציץ נפל כרס בירה עיניים מפחידות לא יודע לא יודע הסתפקתי וברחתי ..

אבל בתכלס מקום יפה נקי מסודר יש אפילו טלוויזיה בהמתנה ! חחחח
עבר כמעט חצי שנה אבל החלטתי לתת לזה שוב צאנס הגעתי לת"א ונו לאן ..? דבר ראשון קצת כאב הגב אז בסוף בוגרשוב ממש נושק לכביש שמה יש מסאג תאילנדי עם תאילנדיות רק תוספת כאב יצא מיזה אבל הרגשתי שיחרור המון בשרירים מומלץ לסתם בכיף להינות..

החלטתי שדיי אין לי כוח מסאג הרפייה כול הבנות יבשות בצבא ובן דודינו ערני מחפשים משו ..
החלטתי שוב אוליי נעלה לקרליבך לא מכיר ולא באלי דירות דיסקרטיות אני בקטע מכונים נראלי יודע מסודר..
עליתי ל12 ושוב נחמד מקום נחמד מסודר ריח טוב קצת טלוויזיה.. ומגיע לה "וונסה" עלק . מציגה את עצמה רומניה מורה לפסנתר
שעושה עבודה שנייה להשלמת פרנסה מבוגרת בת 35 ציצי על!! מבטא מוזר ובאלי עם מסכה?? נו יאלה
קצת מסאג בתכלס סבבה רואים שהיא יודעת והופ הצד שני של השניצל לא עושה מין אבל כן מציצה יאלה נחמד ..שמים כובעון והינה זה מתחיל 5 דקות וואלה היה כיף זורמת קלילה קפיצית היה אינטרקציה היה נחמד אוליי נחזור ..

אחריי חודש ומשו אחריי סגירה וכלא בצבא המחורבן הזה..מגיע לת"א אחריי עבודה קצת קנייה קטנה ברכב ואוליי לאן הפעם ראיתי קטן קרליבך 27 נו קטע .. חנייה אחורית עם שלט כאן זה קרליבך 27 ..לא מבין מה לעזאזל ..

ידידנו דלוק אש השכל בטוסיק ..יורד כרגיל במקומותינו המרתפיים ונו ... נכנס אולם גדול חשוך מפניםאותי לחדר צדדי ..

אבל זה היה נפילת על !!!!!!
רוסיה בת מיליון עם רגליי קוט'ג בן שמנה גועל נפש אבל ידידנו דלוק .. נו לא צריך מקלחת שוכב במיטה והופ פולבודי מסאג ושמים כובעון מציצה נאה (שיניים!!) למה ?? למה אני?
ודוגי מעפןן ומגעיל יצאתי משמה 300 שקל אבל מגעיל תקתוקייה כיאה למחוזותיהם ..למה!

בתכלס קצת קשה לי כי שהייתי באחד מהמכונים הבנתי שרוב מהבנות שמה על סמים ..ומצבי מצוקה בתכלס כואב לי ..

אז אוליי עוד חודשיים שלוש ננסה רק בודדות דיסקרטיות אוליי שרון אבל קצת מגעיל אותי הפטישים שעשתה נו בנתיים ננוח ..

בום !

הסיפור המפגר שלי!

4
ככה אני התחלתי באותו גיל .
כול פעם שנכנס המשכורת הצבאית הולך לזונה ומוריד את כול המשכורת , לצערי זה ממכר .

תשמור קצת כסף לתאילנד , הוצאתי בשלוש שנים קרוב ל30 אלף שקל לדעתי רק על זונות .
וזה עוד בשירות הצבאי שלי בלבד.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”