כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 12 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

111
אין פה הרגשה יש פה מסע נקמה מול מישהי שאני לא מוכן לאפשר לך להשמיץ אותה. הילדה שלה לדעתי לא בת 16 אלא פחות ולגבי הגיל לא הייתי בטוח וזה מה שכתבתי. אתה מסיבה לא ברורה מחפש אותה ולכן אני אנסה לצמצם את הנזק שאתה עושה. היו כבר אחרים שסתרו את מה שכתבת ואחרים פרנואידים שבגלל שכתבת שטויות נלחצו.

כמו שכתבתי... גבר לשעבר יתאמץ להבליט את הנשיות שלו...היא לא עשתה סיליקון, טבעית ונשית לחלוטין כך שמה שאתה כותב הוא חרטא.

עכשיו הוספת עוד אלמנט לא מבוסס לפגוע בה וזה ביטוח רפואי שזה עוד שטות מוחלטת. היא נפגשת עם הרבה פחות מבנות התאגיד...

בכל מקרה אין לי מושג מה האג'נדה שלך ואני מגיב לדיווחים רק כאשר אני רואה שהם נעשים לא בתום לב.

112
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=החפוז המכני]גזר הדין: כמו במקרה של הרפס כך במקרה של חשש לגבר לשעבר: כשיש ספק - אין ספק [/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול] זה שדביל פה כותב גבר לשעבר לא צריך לקפוץ. [/QUOTE]לא אוליגופול, לא צריך לעשות לו הנחות ולהשליך את הדביליות על מישהו אחר.זאת לא פעם ראשונה שהוא מדבל - כך היה גם עם מרגריטה.http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=35310&KW=%D7%92%D7%91%D7%A8&PID=313772#313772
[/QUOTE]
אז אולי אתה תאיר את עינינו, קשקשן הפורום: מרגרטה היא נשית או גברית? אולי גבר לשעבר? ומה לגבי ויקה? איך היית מתאר אותה? אה נכון, אתה לא יכול לעשות אף אחד מהנ"ל, כי הרי אתה כבר לא דוגם ולא מדווח. אתה רק מקשקש ומטריד חברי פורום שכם דוגמים ומדווחים.
התגובה הנפלאה של מארק שאגאל ממחישה זאת היטב: בא חבר צעיר, נותן דיווח אמין עם התרשמות שלו שיכולה לתרום המון, ואתה דוחף את אף הקוצים שלך ורק יוצר בלגן.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

113
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי פה בפורום, ארחיב בהמשך קצת יותר עלי ועל התנסויות שהיו לי בעקבות הפוסטים שלכם :-)
בינתיים, אפשר בבקשה לינק או טלפון של הבחורה הגבוהה? בחורות גבוהות זה מטריף אותי.. :-)
תודה

116

..."מרוב הרגלי לחושך לא רואה אור, מרוב
הרגלך לכסף קשה לך לעצור"...

"שימני כחותם על ליבך כחותם על זרועך, כי עזה כמות אהבה קשה כשאול
קנאה.

רשפיה רשפי אש שלהבתיה, לריח שמניך טובים שמן תורק שמך, על כן עלמות
אהבוך.

מה יפו דדיך אחותי כלה, מה טבו דדיך מיין, וריח שמניך מכל
בשמים....

דבש וחלב תחת לשונך, וריח שלמתיך כריח לבנון, ויהיו נא שדיך כאשכלות
הגפן, וריח אפך כתפוחים

קומי לך רעיתי יפתי ולכי לך"......................Embarrassed

זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות...ועולם כמנהגו
נוהג.............

ליזה חזרה .........ורק אני מרוב אהבה שותק...................................................................Heart

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

119
לא יודע עיך פיספסתי את ליזה בסיבוב הקודם.

רק אומר... אין דברים כאלה.

היא בעלת פנים דומות לויקה היות והן מאותו איזור בעולם. אני מאד אוהב את הלוק הקצת מלוכסן הזה.

יש לה גוף מדהים שזוף עם חזה בינוני מרהיב, גוף גיטרה רזה ותחת יפה.

על ביצועים אין בכלל מה לדבר... מוצצת מדופלמת עם מציצה עמוקה ביותר שמבחינתה יכולה להימשך חודש... לא תשמעו ממנה לא.

היא שירותית ונולדה להזדיין. בחורה עם לב טוב שבפירוש מסתכלת על הלקוח ושביעות הרצון שלו חשובה לה.

נדיר למצוא בנות כאלה שגם נראות מעולה, גם יודעות את המלאכה וגם שירותיות והכל במחיר הוגן ובלי להסתכל על השעון.

מי שלא הולך מפספס את אחת החוויות הטובות שנראו פה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”