כ קריסטינה,מירה ,ומילה הפצצה. - דף 2 - סקס אדיר

קריסטינה,מירה ,ומילה הפצצה.

17
מצטרף למחמאות.
בחורה מתוקה שנהנית מהסקס. גמרה פעמיים וזרמה לכל התנוחות. בפעם השניה רטטה כמו פלאפון שלא מפסיק לצלצל.
למרות הכל אני חייב לצנן את החגיגות ולומר שנהנתי אך לא עפתי לעננים. היו לי זיונים יותר טובים.
לא מתנשקת ולא נותנת לדחוף אצבעות. בהשוואה לדיווחים הקודמים על השפרצה ודחיפת אצבעות - לדעתי תחושת המיצוי הגיעה ומעתה הגרף מתחיל לעבור למצב לינארי שלילי לקראת ימיה האחרונים בישראל.

18
[QUOTE=מינימי] מצטרף למחמאות.
בחורה מתוקה שנהנית מהסקס. גמרה פעמיים וזרמה לכל התנוחות. בפעם השניה רטטה כמו פלאפון שלא מפסיק לצלצל.
למרות הכל אני חייב לצנן את החגיגות ולומר שנהנתי אך לא עפתי לעננים. היו לי זיונים יותר טובים.
לא מתנשקת ולא נותנת לדחוף אצבעות. בהשוואה לדיווחים הקודמים על השפרצה ודחיפת אצבעות - לדעתי תחושת המיצוי הגיעה ומעתה הגרף מתחיל לעבור למצב לינארי שלילי לקראת ימיה האחרונים בישראל. 
[/QUOTE]
אינפורמטיבי ביותר. אבל על מי אתה מדבר? מירה הליברלית או מילה הכוסית?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

20
אחרי קריאת הביקורות הייתי חייב לבקר.
מיקום מרכזי ביותר, חניה נוחה ומהירה. חפוזי יהיה מבסוט עד הגג.
בכל מה שנוגע למראה - הכל נכון. שווה זין בריבוע לאוהבי הרזות.
כל מה שנותר הוא להעמיד אותה על ארבע, להפליק על הטוסיק הקטן שלה ולפמפם בכל הכוח עד גמירה עצבנית על כל הגב. פעמיים.
השירות בינוני לחלוטין - אין חריגים כמו אנאלי, רימינג והקצפה, המציצה מקונדמת, אין לדחוף אצבעות, כנראה התפתחות טבעית של שחיקה ואווירת סוף קורס לפני שחוזרת לרוסיה ביום שישי.
שמח שהלכתי אבל נראה לי שאסתפק בביקור חד פעמי.
נ.ב - אין צורך להתנפל עליה. צפויה לחזור גם בפברואר, מאי ואוגוסט.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”