כ מורן, תימניה קומפקטית בת 18 - הירקון 206 - סקס אדיר

מורן, תימניה קומפקטית בת 18 - הירקון 206

1
לא יודע מה קרה במקום... אולי התחלפו בעלים. מה שאני חווה כבר בכמה ביקורים שם זה שזמן זה זמן ולאחרונה גם כמה בנות צעירות ושוות עם שירות מעולה.

הצטרפה לרשימה מורן. תימניה קומפקטית בת 18(הציעה להראות תעודת זהות:)). פנים נאות וחמודות עם גולת כותרת... גוף קומפקטי דחוס וסקסי. קשה להסביר את זה אבל יש לה גיטרה מטורפת והכל בגוף קטנטן וסקסי. עור שחום עדין עם חזה בינוני. פטמות בולטות במרכז החזה כיאה לעלמה צעירה. לפי דעתי התחת שלה הוא אחד הטובים שראיתי לאחרונה לכל מי שאוהב גוף לטיני... תחת סטייל שאקירה וביונסה. איבר המין שלה מגולח וקטנטן.

מבחינת שירות לא ארחיב יותר מידי אבל אציין שקיבלתי שתי הרפיות מצויינות איך שאני אוהב. לא היתה טיפת לחץ ויצאתי אחרי 40 דקות. היא חדשה בתחום ורואים... היא מסתכלת בסקרנות על דברים שקורים בטיפול וגם סיפרה לי על דברים שחוותה בטיפולים אחרים לא בזלזול אלא בסקרנות מינית בריאה. ממש מדליק שהיא מסתכלת עליך תוך כדי הטיפול.

לסיכום מדובר בעוד ממתק מהירקון. צעירה, סקסית ולא מנוסה בקטע טוב. אני אחזור בוודאות עוד כמה פעמים.

לינק למודעה:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13218

הערה קטנה... שמתי לב שאחרי הדיווח שלי על אלכס מאותו מקום בירקון אף אחד לא דיווח עליה ולדעתי ההסבר מאד פשוט... היות והיא מתוקה שירותית צעירה ונראית מעולה כל אחד פה חושב על התחת שלו במקום לתרום לאחרים ורוצה לשמור לעצמו. חשבתם שמישהי טובה... תגידו... חשבתם שלא... תגידו. אל תהיו אוכלי חינם ותבקשו ממני בעשרות את הטלפון ואז תשתקו. זה הורס לכולנו.

2
אפשר לגעת במנוש להחדיר אצבעות ?
למשל אצל צליל אין את זה והיא לא מוכנה
מה עם האחרות ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

8
הייתי שם עם צליל אלכס ומורן.

לא אכתוב בפורום יותר על מחירים לעולם. כל אחד יבדוק בעצמו... חלק ישלמו תמיד הרבה כי הם פראיירים וחלק יתמקחו או יעמדו על שלהם ויקבלו עסקה הוגנת. זה באופן כללי לא ספציפית לירקון.

9
[QUOTE=אוליגופול] הייתי שם עם צליל אלכס ומורן.

לא אכתוב בפורום יותר על מחירים לעולם. כל אחד יבדוק בעצמו... חלק ישלמו תמיד הרבה כי הם פראיירים וחלק יתמקחו או יעמדו על שלהם ויקבלו עסקה הוגנת. זה באופן כללי לא ספציפית לירקון. [/QUOTE]
לא יודע לגבי מכוני שפשוף שכאלה, אבל בחלק מהתאגידים המחיר הוא אחיד ואין אפשרות להתגמשות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”