כ נטלי ילדה בת 19 בת ים - סקס אדיר

נטלי ילדה בת 19 בת ים

1
התקשרתי לתאם עם הפקיד,

נכנסתי לדירה בלי לחשבו פעמיים החלפתי שטרות ונכנסתי להתקלח..

לנטלי מראה של ילדה חמודה מתוקה וביישנית, שיער ארוך חלק ומלא ברונטית כמו בתמונות. אגב בוודאות זאת היא בתמונה האחרונה עם טוניקה או שימלה לבנה לא מבין בשמות של השיט הזה.. לגבי האחרות עברו שיפוץ ולפי דעתי זו היא בכולן..

ציצים קטנים חמודים ובתוליים שלא נהרסו מעודף ידיים שפתיים שמנמנות פחות אהבתי.. ועינייפ מעט מלוכסנות..

סיימתי את המקלחת וחיכתה לי בחדר עם חולצה מכנסון ותחתון, שנינו היינו ביישנים נורא והנגיעות יצאו עילגות בצורה מביכה קצת אבל התגברנו על זה ולאט לאט ירדו הבגדים והיה כייף לראות את הגוף הצעיר של הילדה הזו.. מעט שיערות בתחת יותר מררוב הבנות שיצא לי להיות איתן אבל תחת יפה ממש וכוס מדהים שפתיים קטנטנות כמו שני עלי ורדים שרק פרחו,

התחלתי במגע ארוך וליטופים על כל הגוף, לאט לאט התקדמתי אל הדגדגן הקטן והרגשתי כוס רטוב עם מעט ריח של מי נשים אמיתי ללא חומרים ושיט.. מרגש קצת האמת חיוך גדול

קיצר יאללה חפרתי, אפשר לזיין תבחורה חלש חזק נהנית מהכל לא מסכימה לגמירה בפה או על הפנים (עשיתי לה תרגיל ובסוף השפרצתי לה על הפנים.. חצוף שכמוני צחוק )

לדעתי אין אנאלי, לפי התגובה שלה לאצבע שלא הסכימה..

500400 לפי דעתי זו בחורה שאוהבת שמותחים לה את הגבולות וחצופים איתה.. אז ממליץ לנסות לעשות משהו שהיא אומרת"לא" כי היא צחקה כמה דקות אחרי שהשפררצתי לה על הפנים.. לא יודע תעשו מה שזורם לכם.. יאללה תהנו

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12156

אגב למישהו יש מושג איך אני שם לינק שאפשר להקליק עליו ולא לינק של העתק הדבק? :)

נטלי ילדה בת 19 בת ים

3
אם היא אמרה לך לא אז למה אתה גומר לה על הפנים בכל זאת? ומה מצחיק בזה?
שילמת כסף סבבה אפשר גם לכבד את הבחורה ולא להגזים... גם אם היא צחקה כי שילמת כסף וזאת המנטליות שלה.
מעבר לזה תודה על הדיווח

נטלי ילדה בת 19 בת ים

5
סיבוב שני שלה בארץ
בחורה חמודה מאוד
ביישנית ,יש לה ציצים בינוניים
ויש לה תחת לא רע בכלל
אוהבת סקס עדין,ויש לה פנים מאוד
יפות לטעמי.
מציצה שלה סבירה מינוס,אבל בגדול ממליץ
עליה,רק להיות עדינים איתה
תהנו ואחלה יום.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

נטלי ילדה בת 19 בת ים

8
[QUOTE=מר אמת] היא גם מופיעה במודעה הזאת שבכלל מיועדת לליווי... הגיוני?
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12053
[/QUOTE]
הגיוני ביותר: מדובר בתאגיד הבת ימי עם הפקידה הצבאית, אשתו של איגור שלפעמים עונה בעצמו לטלפון. הם עוסקים גם בליווי. זיהיתי עוד לפחות שתי בחורות שהופיעו כמשוכנות לפני כן.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”