כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 72 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

711

חתונת הזיונים! אוינק אוינק, מר פופינס וגברת פופינס משתוללים וקורעים את רחבת הריקודים! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה! זה אני אוינק אוינק הסלב! זמר מוזיקה מזרחית Tongue אני לא חושב שיש צורך להציג את עצמי כי כל זין או שרלילה במדינה מכירים אותי Cool

הוזמנתי לחתונה של גברת פופינס ומר פופינס בתור זמר החתונה. מר פופינס הוא איש עסקים ויש לו הרבה כסף... וזה טוב כי אני אוהב כיסף והוא משלם אלפיות חופשי! Tongueצחוק

אני אוהב להפתיע את הקהל שלי ותמיד מופיע בדרכים מעניינות ולא שגרתיות כי אני בן זונה פורץ גבולות! מי יכול עליי? Evil Smileצחוק

אז לעניינינו... בערב החתונה שמתי על הראש קרטון בצורת טלויזיה והתחלתי להופיע ככה צחוק

אחרי שמר פופינס שבר את הכוס הזוג הטרי קפץ לרחבת הריקודים והתחיל לענטז שם את ריקוד החתונה שלהם, תוך כדי שאני מסלסל כמה פנינים מהפה שלי צחוק

"שרמוטה שלי כולם מזמברים אותך בתחת ומר פופינס לא זוכה לזמבר אותך אף פעם!" שרתי וראיתי שפופינס מבסוטה בטירוף ולמר פופינס היה פרצוף של תינוק זועף צחוק (מר ג'ירפה הממ הממ צחוק)

אחרי שביצעתי בזה אחר זה את כל הלהיטים שלי כמו: "שרמוטה שלי" , "זונה שלי" , "אוהבת אנאלי בלילות" , "חורים רעבים להשכרה" וכו'... ניגשתי לגברת פופינס הלא היא אוקטביה פופינס בשמה המלא חיוך גדול פופינס היא ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן מטריף ודורש! Star מה אני אגיד לכם חברים מר פופינס הממזר שיחק אותה... מצפים לו לילות לא שקטים צחוק

קשקשתי קצת עם פופינס והיא החמיאה לי על המופע המדהים שדפקתי! הייתי מעדיף לדפוק אותה כמובן אבל אין תלונות סה"כ, קיבלתי סכום נאה של כיסף קריצה

החמאתי לפופינס על הריקוד הנועז שהיא דפקה ברחבת הריקודים... היא בהחלט הזקירה כמה תרנים והפילה כמה לסתות בערב הזה צחוק

לידינו על השולחן היו כמה בורקסים ופיצות... פופינס הציעה לי לבחור משהו מהמאכלים...

"תבחר איזה משולש שבא לך!" אמרה לי פופינס וחייכה חיוך גדול

"איזה משולש שבא לי?" Evil Smile וידאתי עם פופינס.

"כן!" חיוך גדול ענתה לי פופינס

שלחתי את ידי לתוך המכנס של פופינס וליטפתי את המשולש הרטוב שבין רגליה Tongue

"היי אוינק אוינק מה אתה עושה? המשולש הזה של מר פופינס עכשיו! פויה!" צעקה פופינס והוציאה את היד שלי משם צחוק

פופינס שיחקה אותה קצת קשה להשגה אבל אחרי שליטפתי לה את הפיזדה היא התמוססה מהקסם המיני שלי והגישה לי את הפופקה שלה לטעימה Tongue

התיישבתי על ברכיי, הורדתי את המכנסיים והחוטיני שהיא לבשה והתחלתי ללקק את חור התחת הטעים שלה יאמי יאמי! Tongue

"גרררר ה JOPA שלך סופר טעימה!" Tongue צעקתי בהתלהבות.

פופינס בחנה את חזיריק הקשיח שלי חיוך גדול

"וואאוווו אוינק אוינק שלי החזיריק שלך סופר קשיח!" Tongue צעקה פופינס והתנפלה עליו מוחא כפייה

"קדימה תזמבר לי את הפה!" גרגרה פופינס צחוק

"פופינס שלי את מוצצת אליפות!" גנחתי וצפיתי איך היא מענגת את הזין שלי במציצת כריש עצבנית צחוקאצבע למעלה

המשכנו להתעסק זה עם זו כשלפתע הופיע מר פופינס Shockedצחוק

"היי מיסטר מה הולך פה? למה ה JOPA של אישתי בתוך הפנים שלך?" שאל מר פופינס צחוק

"זה לא מה שנראה לך, אני שר לה את הלהיט החדש שלי, היא פשוט שומעת יותר טוב מהתחת" עניתי למר פופינס עם התירוץ העלוב הזה צחוק

"שרמוטה!!!" צעק מר פופינס וסטר לגברת פופינס שנחתה על השולחן מוכנה ומזומנת לדפיקה טובה צחוק

אבל מר פופינס לא רצה את אישתו הוא רצה אותי! ShockedOuchמבולבלצחוק

מר פופינס תפס אותי בביצים והעיף אותי על המיטה בחדר הצדדי. נחתתי על הבטן והוא עלה עליי... שלף את הקלצ'ניקוב הקשיח שלו והחדיר לי אותו עמוק לתחת Shockedבכי

"קדימה אוינק אוינק קבל את הקלצ'ניקוב שלי עמוק וחזק בפופקה שלך! אני אפרק לך את הפופקה! נו ה JAPETZ שלך מרוצה או לפרק עוד?" שאל מר פופינס אחרי כמה דקות צחוק

"מר פופינס אתה גדול! אתה ממש מאהב אנאלי לא סתם גברת פופינס התחתנה איתך!" צעקתי וגרגרתי מהנאה Tongueצחוק

"כן חדירות איטיות ועמוקות! אנחנו עכשיו עושים אהבה!" צעק מר פופינס ושרט אותי בגב עם ציפורניו צחוק

מר פופינס בישל זיון טוב בשבילי אז הוא הגביר את הקצב לקראת גמירה בפופקה השובבה שלי Tongue

"קבל את ה SPERM שלי הווווו יאהההההה" צעק מר פופינס וגמר בפופקה שלי מוחא כפייה

"ווואאוווו מר פופינס אתה מדהים תבוא כל יום!" צעקתי לו צחוק

"WELCOME TO MY WEDDING!" Evil Smile אמר מר פופינס בקול ממזרי צחוק

אחרי שהתאוששתי מהקלצ'ניקוב של מר פופינס הלכתי לחפש את גברת פופינס. כן אני לא מוותר בקלות, יש לי מטרה! לעשות את השרמוטה הזאת! Evil Smileצחוק

מצאתי את פופינס ליד הבר, מקום מצוין להמשיך מאיפה שהפסקנו קריצה

"או אוינק אוינק מה שלומך התאוששת ממר פופינס?" שאלה אותי בדאגה גברת פופינס.

"כן כן יקירתי אני כמו חדש ואת?" שאלתי אותה.

"כן כן יקירי אני שרמוטה קשוחה!" השוויצה פופינס ועשתה שריר צחוק

"פופינס רוצה לעלות אליי לקפה?" שאלתי אותה חיוך גדול

"לא אני מעדיפה להזדיין!" Tongue אמרה לי פופינס בהתלהבות.

"מצוין גם זה הולך!" Tongue אמרתי לה ושנינו רצנו לאיזו פינה כשאנחנו אחוזי חרמנות.

פופינס נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והצמידה את הפרצוף שלי לפיזדה שלה Star

ליקקתי לה את שני החורים בשקיקה והיא גנחה: "יצירתי ביותר! יש לך את זה! אתה פשוט כישרון! מושלם! יפה! אתה ממש משתפר! אהבתי את זה! פתרת את כל הבעיות!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה בחיוך גדול וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייה

"כן פופינס יש לי כישורים!" קריצה קרצתי לה.

"בעלי יודע רק לירות מהקלצ'ניקוב שלו" אמרה פופינס ושנינו צחקנו צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפופקה היפה שלה על פניי. אכלתי לה את הפופקה ברעב גדול והיא התעלסה ושיחקה עם חזיריק הקשיח ועם הבייצלך הרכים שלי מוחא כפייה

פופינס התבררה כנשכנית גדולה והיא אכלה אותי בגופי ובישבני ללא רחמים צחוק פחדתי לצעוק שמא מר פופינס ישמע ויבוא שוב עם הקלצ'ניקוב שלו צחוק

פופינס התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו בשיא המרץ! Tongue

"אוינק אוינק שלי הלילה עוד צעיר הכוס שלי רטוב! הסתכל אותך אני רוצה תהיה לי לזיין!" שרה פופינס וקפצה בשמחה Tongueצחוק

"זונה שלי התחת שלך דומה לקאפקייק! הכוס שלך ממש כמו הר געש!" שרתי לה וטפחתי על ישבנה TongueStar

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של דלביובים עם קבלות צחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח והתמוגגנו במראה איך הפופקה שלה מוחאת כפיים מוחא כפייה

"זיין שלי תפרק לי ת'צורה כן כן חזק תקרע אותי!" שרה פופינס צחוק

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה.

"כן כן זיין שלי תקרע לי ת'צורה ותקפיץ אותי בעמידה! לה לה לה לה לה לה לה לה!" שרה פופינס צחוק

השכבתי את פופינס על המיטה וקרעתי לה את הפיזדה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"זונה שלי קבלי את החוי שלי חזק ועמוק!" שרתי לפופינס צחוק

קמנו וזימברתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה כשהיא נשענת על המדף Star

"זיין שלי קדימה תן לי זיון מהסרטים!" שרה פופינס צחוק

רציתי להזמין את טרנטינו וספילברג ולהעצים את חוויית הזיון מהסרטים צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין לה ת'צורה! חיוך גדול

זחלנו על המיטה...

"פופינס שלי אם תרצי להזדיין רק תתני לי קריצה" שרתי לה צחוק

פופינס נתנה לי קריצה והמשכנו להזדיין בכפיות פרועות וסוערות! חיוך גדול

התהפכנו וזימברתי את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"לתוך הכוס החם שלך לחדור אני רוצה! יש לי הרבה כוח בשבילך!" שרתי לפופינס צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"לזמבר אותך בכל הפוזות שרק תרצי!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה המקפץ Tongue

"אוינק אוינק שלי תן לי את הזרע שלך בפה! רק את הזרע שלך לטעום אני רוצה!" שרה פופינס צחוק

"פופינס שלי את הזרע שלי תקבלי ותהיי שבעה ומרוצה!" שרתי לה צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה את חזיריק הקשיח שלי בחום ובאהבה ודחפה לי אצבע לתחת Tongue ליקקתי את חור התחת הטעים והיפה שלה בשקיקה וגרגרתי מהנאה חיוך גדול

אחרי זמן מה השפרצתי לפיה המתוק של פופינס כמות יפה של זרע חם! Star היא הביטה לעברי כשעל פניה חיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק זמר מזרחי!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

כן חברים כפי שאתם רואים לא היה משעמם בחתונה של פופינסים! שרתי, ליקקתי פופקה טעימה, אכלתי בתחת, זימברתי את הכלה ומה לא? צחוק

הלוואי שכל הכלות היו נימפומניות חובבות זין וזרע כמו פופינס המלוכסנת כי היא באמת קורצה מזן אחר... זן מלוכסן ומיסתורי במיוחד! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!! TongueTongueTongue

חחחח סקסית הרגת אותי עם הקלצ'ניקוב שלך, את חיה רעה! צחוקצחוקצחוק

תודה שהזמנת לביקור גם את החתול פופינס צחוקצחוקצחוקקריצה

מלוכסנת שלי את החורים שלך אני רוצה לדפוק ואת הפופקה שלך לאכול נון סטופ! Tongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

712

אוינק אוינק הכתב המטורלל מזמבר את כוכבת הפורנו פופינס על השטיח האדום! צחוק

אהלן בנים ובנות זה שוב אני אוינק אוינק! חיוך גדול התגעגעתם אליי שרמוטות? צחוק

אז ככה חברים אני עובד במשרה מלאה ככתב חשוב ביותר, כולם מכירים אותי וכולם בעיקר רוצים לתת לי בעיטה שמגלים מי אני... רוב הזמן אני מוסווה כדי להתגנב לאירועים חשובים של סלבס ולעשות שם בלאגן!!! Partyצחוק

יום אחד הבלאגן תפס אותי כשנסעתי בפרארי שלי ועשיתי ביד צחוק

איזה דלביוב עקף אותי והראה לי אצבע משולשת! הוא נראה כמו ג'ירפה לא מפותחת... ג'ירף גמד כזה צחוק בכל יום אחר לא הייתי רודף אחריו בכלל כי חבל לוותר על אוננות טובה בפרארי, אבל שמעתי קולות מוזרים מתא המטען שבאוטו של מר ג'ירפה. השגתי אותו והורתי לו לעצור בצד באיומי אקדח Cool

"היי בן זונה לא מפותח תעצור בצד!" כועס צעקתי לו ונופפתי לעברו עם האקדח שלי.

הוא עצר בצד והביט לעברי במבט מבוהל. ניגשתי לתא המטען ופתחתי אותו בזהירות... ראש של TZIPA מלוכסנת קפץ מתא המטען כשהפה שלה חסום עם נייר דבק שעליו כתוב" "סתמי ת'פה" צחוק

הבטתי עליה בהלם ובחנתי אותה מכף רגל ועד ראש... היא הייתה חצי ערומה והתפתלה כמו נחש קוברה על סטרואידים צחוק הורדתי את נייר הדבק מהפה שלה, ומאז הפה הזה לא נסגר אפילו לשניה צחוק

"אויי תודה רבה לך אוינק אוינק! מיד זיהיתי שזה אתה! אני חולה על הכתבות שלך! אתה המושיע שלי! תודה שהצלת אותי ממר ג'ירפה חולה הנפש והדלביוב הזה! סוף סוף אני יכולה לדבר איזה כיף!" Tongue צעקה הברונטית ועל הדרך החטיפה למר ג'ירפה שהתמוטט כמו בובה צחוק

"אין בעד מה גבירתי, למה הוא שם אותך בתא המטען?" שאלתי אותה בסקרנות.

"כי הוא חולה נפש! מר ג'ריפה הוא בעלי, הוא חושב שאני מדברת יותר מידי... אז ככה הוא ניסה להשתיק אותי... אבל לא עוד! אף אחד לא יצליח להשתיק אותי!" צעקה גברת פטפטת צחוק

גברת פטפטת שאמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצת כריש עצבנית ביותר! היא אכלה אותו ברעב גדול וראו עליה שהשהות בתא המטען לא עשתה לה טוב צחוק

אחרי שזיינתי טוב טוב את הפה השובב שלה, היא הסתובבה והגישה לי את הפופקה שלה חיוך גדול התיישבתי על ברכיי וליקקתי לה ביסודיות את חור התחת! היה ממש טעים! Tongue חוץ מקול ליקוק התחת היה שקט מוחלט עד שפופינס פתחה את הפה שוב ועשתה לי חור בראש! Wackoצחוק

"ואז מר ג'ירפה אומר לי: את כזאת כלבה מטומטמת! למה את צריכה לעשות את זה? ואני אומרת לו: דלביוב אתה ממש חתיכת דלביוב! ואז הוא לא מבין הוא לא מקשיב לי... הוא מכניס אותי לתא המטען ואומר לי: תכנסי לשם דלביובקה כוס אמא שלך! שרמוטה! ואני אומרת לו: חתיכת חרא אני לא אכנס לתא המטען! וניסיתי להכניס אותו לתא המטען והוא לא נתן לי והתנגד וממממ ממממממ אני יושבת שם וצועקת אההה אההההה מממממממ ממממממממממ" צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

השתקתי את השרמוטה החופרת הזאת בכך שהדבקתי בחזרה את נייר הדבק "סתמי ת'פה" על הפה שלה צחוק זרקתי אותה בחזרה לתא המטען והערתי את מר ג'ירפה צחוק

אמרתי לו שיקח את השרמוטה החופרת הזאת ממני! אי אפשר אפילו לעשות איתה ליקוק טוסיק כמו שצריך ממש דלביובקה חסרת מעצורים המלוכסנת הזאת צחוקצחוקצחוק

כמה ימים אחרי המקרה ההזוי הזה התחלתי להרגיש רגשות אשם... אני חושב שעשיתי טעות שזרקתי את אוקטביה פופינס בחזרה לתא המטען והפקרתי אותה ל PUZIKA של מר ג'ירפה Shockedצחוק בדקתי על פופינס באינטרנט וגיליתי שהיא כוכבת פורנו ידועה והיא הולכת להשתתף באוסקר הפורנו הגדול שמתקיים כל שנה בוגאס Tongue

זאת ההזדמנות שלי חשבתי לעצמי... אני אתקן את מה שעוללתי ואחזיר אליי את הפופקה המלוכסנת הזאת! מוחא כפייה

כמובן שבאתי לשם בשם בדוי והסוותי את עצמי שלא יזהו אותי קריצה

מצאתי את פופינס עומדת באולם ולוגמת מכוס יין. היא לבשה שמלה אדומה מחרפנת ושידרה חיוכים מלוכסנים לכל עבר. מיניותה המלוכסנת טמטמה את כל הגברים והם נעצו בה מבטים של חרמנוביצ'ים צחוק התקרבתי לפופינס... הפלתי בכוונה עוגיה על הרצפה והתכופפתי כדי להרים את העוגיה. בדרך הצצתי לפופינס מתחת לחצאית וחיוך דבילי של ניצחון הופיע על פניי Tongueצחוק

"היי מה קורה פה? אדון אוינק אוינק מה אתה עושה? אהההההה סוטה! שומרים שומרים קחו אותו מפה!" צעקה פופינס בהיסטריה אחרי שגילתה מה אני מעולל צחוקצחוקצחוק

ברחתי משם כשאני מצחקק כמו דלביוב ומראה אצבע משולשת לשומרים שלא עמדו בקצב ההתחמקות החתולי שלי Approve

כעבור כמה דקות התגנבתי שוב לאולם והפלקתי לפופינס על הטוסיק Tongue

"אההה עוד פעם אתה? מה זה צריך להיות? לך מפה!" צעקה פופינס והבריחה אותי צחוק

חזרתי שוב, התגנבתי מאחורי פופינס והרמתי אותה באוויר Star

"אההה הצילו הצילו! חתיכת שמוק תוריד אותי!" צעקה פופינס בזמן שהעמסתי אותה על הכתפיים שלי ומיששתי לה את התחת Tongue

ברחתי משם וחזרתי כעבור כמה דקות עם בקבוקון קטן של מים... התקרבתי לפופינס והשפרצתי עליה מים צחוק

"אהההה אוינק אוינק בן זונה! השמלה שלי עולה 50 אלף דולר! שמוק הרסת לי את השמלה!" צעקה פופינס ורצה לעמוד מול מאוורר צחוק

חזרתי שוב! התגנבתי בזחילה כמו נחש חרמן והתחלתי למזמז את פופינס בכל חלקי גופה! Tongue

"אההה הצילו הצילו שומר ראש איפה אתה? תציל אותי!" Shocked צעקה פופינס צחוק הצלחתי לברוח לפני ששומר הראש תופס אותי ZA SHKIRKU ומעיף אותי לעזאזל צחוק

התגנבתי שוב לאולם וערבתי לרגע המתאים Evil Smile פופינס התיישבה על הבמה ופתחה את רגליה למעריצים החרמנית שמילאו את האולם צחוק ניצלתי את הרגע! קפצתי לבמה ונצמדתי למפשעה של פופינס עם הפנים צחוק

"אוינק אוינק שוב אתה? לך מפה אתה מפריע לי לעשות כיסף!" צעקה פופינס והגנה על הפיזדה שלה בגבורה! צחוקצחוקצחוק

"אההה ביאסת לי את הבגט!" צעקתי לה ונופפתי לעברה עם חזיריק הקשיח צחוק

"זהו TZIPA VSTALA I USHLA!" אמרה פופינס ויצאה מהאולם בהפגנתיות צחוק

כעבור כמה ימים ישבתי וקראתי כתבה גדולה על מעלליי באוסקר הפורנו השנתי צחוק

לפתע קיבלתי שיחה... זאת הייתה פופינס! יססס יססססס פופינס! לא האמנתי שהיא התקשרה אליי! ואתם יודעים מה היא רצתה? היא רצתה שאני אקפוץ אליה לקפה כי ההורים שלה לא בבית והבית ריק! Tongue חברים במילים אחרות היא הזמינה אותי לשקש! TongueStarמוחא כפייה

יצאתי מהבית בסערה וקפצתי לביתה של פופינס כמו צבי צחוק (חחחח קפצתי מהמטבח לחדר השינה כמו צבי צחוק) פופינס פגשה אותי כשהיא שוכבת על המיטה עם רגליים פתוחות לרווחה! יסססס עכשיו אני יכול להיצמד למפשעה שלה כמה שיתחשק לי! חברים עשיתי זאת! התגברתי על כל המכשולים! Approve

פופינס נגנבה מהלשון החלקלקה שלי וגנחה: "חן חן! מחשבה יפה! בדיוק! סחטיין! מדהים! אתה גורם לזה להישמע קל! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה! Tongue) כן אתה גדול!" TongueצחוקStar
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ממיס על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! שיחקת אותה חתול שלי!" Tongueצחוקמוחא כפייה

פופינס ליטפה את השיער על ראשי עם כפות רגליה כי אני החתול הפרטי שלה! Cool

פופינס הייתה רעבה לזין טוב אז היא הפכה אותי על הגב והתנפלה על ה HUI הקשיח שלי! Evil Smile

היא מצצה אותו ואת הבייצלך הטעימים שלי ברעב גדול! לזין היא עשתה מציצת פוליש מחרפנת! ואת הביצים היא שליקלקה בפיה הלוהט! זה היה מרנין חושים! Tongueמוחא כפייה
ליקקתי את חור התחת היפה והטעים שלה! לרגעים אפילו עשיתי איתו אהבה Heartקריצה
פופינס התבררה כנשכנית מטורפת ונשכה אותי בטירוף בגופי ובישבני הבתולי Star

"ZRI MOII VALASATII NOSHKI I MAU VANUCHUU POPKU!" צעקתי לה והתפוצצתי מצחוק צחוקצחוק

"IA BUDU EBAT ETU SHLUHU ETIM HUEM!!! GDE ETA SHLUHA???" שאלתי את פופינס וחיפשתי אותה ממעמקי ישבנה צחוק (הכל חשוך שם לא רואים את האור בקצה המנהרה צחוקקריצה)

"הנה ה SHLUHA שלך אוינק אוינק!" צעקה פופינס וקפצה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי צחוק

"It's A Party!" צעקה פופינס וסובבה את ה TRUSIKI שלי על האצבע שלה בזמן שהיא דהרה במרץ על הוד קשיחותו צחוק

"אני רוצה להשתעשע איתך!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של כתב חרמן וכוכבת פורנו רטובה! Tongueצחוק פופינס שוב רצתה לחדד את שיניה החדות אז היא נשכה אותי באוזניי ובצווארי Star

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו התמוגגנו מהטוסיק שלה שהשתקף במראה ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה על ה HUI שלי כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

"יש לך גוף משגע!" Tongue החמאתי לפופינס והיא ממש התמוגגה חיוך גדול

בהמשך פופינס נשענה על המדף, נצמדתי מאחוריה ופירקתי לה את הפיזדה בעמידה Evil Smile

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר את הכוס הרטוב שלה Tongue

"אני רוצה לכבוש אותך!" צעקתי לפופינס צחוק

"הוווו כן כבשת את החורים שלי!" צעקה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות Star

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אני יודעת שיש לך תדמית רעה! אני רוכבת על הזין שלך כמו על אופניים!" צעקה פופינס צחוק

"סקס שמקס! אני ילד רע שאוהב EBAT SHLUHU עם ה HUI שלי!" Evil Smile צעקתי לה וסטרתי על ישבנה צחוק

פופינס הייתה סופר רעבה אז היא התחננה לקבל את הזרע העסיסי שלי! Tongue

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה את הזין שלי בחום ובאהבה ושיחקה עם האצבע ב VANUCHAYA POPKA שלי צחוקקריצה

ליקקתי לה את חור התחת בשקיקה ונדהמתי מיופיו המשגע! מוחא כפייה

אחרי זמן מה השפרצתי לפיה של פופינס כמות מעולה של זרע חם! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מאל זרע: "אוינק אוינק SHLUHA!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarאצבע למעלה

חברים אם יש לכם חלום תעשו הכל כדי להגשים אותו! היה לי חלום לזיין כוכבת פורנו מלוכסנת! TZIPA ברונטית רעבה לזין! (אומנם קצת חפרנית אבל נסלח לה צחוק) אחת שאוהבת לעשות סקס שמקס עד אור הבוקר ללא הפסקה! וחברים הגשמתי את החלום הזה! זימברתי לה ת'צורה ככה שהיא תספר עליי לנכדים שלה! כי לכתב אוינק אוינק לא מבאסים ת'בגט! Evil Smileצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!! TongueTongueTongueמוחא כפייה

מאוד נהנתי לעשות איתך סקס שמקס צחוקצחוקצחוק

כבשתי את הפיזדה שלך סקסית מגיעה לי מדליה! צחוקצחוקצחוק

TZIPA! MOI HUI VIEBAL TEBE PIZDU! Tongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים והיפים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

713

אוינק אוינק בונד יוצא בעקבות הפושעת הנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

אהלן חברים יקרים! כאן אוינק אוינק בונד ויש לי משימה חשובה ביותר! לתפוס את הרוצחת השכירה אוקטביה פופינס. היא ידועה בעיקר בתור הפופקה השובבה שלה, עיניה המלוכסנות וערמומיות שלא יודעת גבולות! חברים היא מאוד מסוכנת ואל תתנו למראה שלה להטעות אותכם! מדובר בזונה בת זונה מסוכנת ביותר! צחוק

המקורות שלי לחשו לי שהיא עברה לגור בדירת חדר קטנה בתל-אביב. בד"כ היא גרה בארמון אבל הנסיבות הובילו אותה לרדת למחתרת... לרגע חשבתי איך ההרגשה שהיא יורדת לי ולא למחתרת צחוק

אז חברים, מבצע "פופקה מלוכסנת" יוצא לדרך! טענתי את שני האקדחים שלי (חזיריק הקשיח ואקדח אמיתי) לבשתי את הבוקסר האופנתי שלי ויצאתי לדרכי Cool

בשעת ערב מאוחרת הגעתי לדירת המסתור של פופינס. אני מוכרח להישבע שפעם זאת הייתה חניה צחוקקריצה

הצצתי בחלון של דירתה וראיתי את פופינס מתענגת על הפופקה המלוכסנת שלה במראה. שלמות זאת לא מילה גסה והייתי מת לזמבר אותה מכף רגל ועד ראש אבל חברים יש לי משימה! Cool

התגנבתי לדירתה בעזרת כישורי הפריצה וההתגנבות שלי. שלפתי את האקדח והצמדתי אותו לפופקה המלוכסנת של פופינס Tongue

"זהו פופינס זה נגמר! מצאתי אותך! ידיים למעלה או שאני יורה לך ברקטום!" צעקתי עליה צחוק

"אויי אוינק אוינק בונד לא צריך להרוג אותי יש לי כישורים רבים שימצאו חן בעינייך!" קריצה אמרה פופינס בקול סקסי ועטפה עם שפתיה החמות את האקדח צחוק האקדח גמר ויצא מכלל שימוש צחוק

חברים אני לא יודע איך זה קרה אבל מצאתי את עצמי יושב על ברכיי ומלקק את הפופקה המתוקה של פופינס! Tongue חזיריק הקשיח הביט בי במבט זועף ואמר: "תגיד לי את דלביוב או מה? אתה צריך להרוג אותה לא ללקק את ה JOPA המלוכסנת שלה! כשהזין עומד... אה בעצם זה אני" מבולבל גמגם לעצמו חזיריק הקשיח צחוק

פופינס עטפה עם שפתיה החמות את חזיריק הקשיח וביצעה בו מעשים מגונים במציצת כריש עצבנית! הוא הביט בי וחיוך דבילי היה מרוח על הבייצלך שלו צחוק כן חברים אנחנו דלביובים חרמנים זה מה שאנחנו צחוק

אני וחזיריק הקשיח היינו כל כך מסטולים מהמציצה של פופינס שלא שמנו לב שהיא ברחה Shocked

לקחה את הפופקה המלוכסנת שלה וברחה הפיזדה! כועסצחוק

רוקנתי את חזיריק הקשיח על המיטה של פופינס כנקמה והלכתי לדרכי מרוקן וכועס! כועסצחוק

הייתי בטוח שפופינס תעבור דירה ואני לא אמצא אותה יותר שם, אבל מסתבר שהיא ממש אוהבת את המחסן שלה צחוקקריצה לא חכם פופינס לא חכם בכלל... הפופקה העצלנית שלך בגדה בך צחוק

כמובן שמצאתי את הגברת המלוכסת שוכבת על המיטה... הפופקה שלה הציצה מהסדין וזה היה ממש מפתה אבל החזקתי את עצמי! אני גבר זה לא יקרה שנית! Approve אני לא אפול למלוכדת של הזונה הזאת! צחוק

"זהו פיזדה מלוכסנת זה הסוף שלך!" צעקתי וכיוונתי עליה את האקדח Evil Smile

"אהההה הצילו! רגע אוינק אוינק תן לי להתלבש אני רוצה למות יפה" חיוך התחננה פופינס.

היא קמה כשהיא עטופה בסדין וביקשה שאעביר לה את החזיה.

"רק בלי תרגילים מלוכלכים!" הזהרתי את פופינס.

תפסתי את החזיה עם האקדח וקירבתי את האקדח עם החזיה לפופינס...

לפתע פופינס בעטה באקדח והוא התעופף למעלה עם החזיה! פופינס הרימה את ידיה למעלה והחזיה נחתה עליה בשלמות והתלבשה לה על הציצים. האקדח נפל לתוך ידה של פופינס והיא כיוונה אותו אליי Shocked בלאט! ShockedOuchצחוק

"אוינק אוינק תסגור לי את החזיה" ביקשה פופינס בזמן שהיא מכוונת אליי את האקדח.

נסיתי לסגור לה את החזיה אבל הידיים שלי רעדו בטירוף! אני לא מאמין שזה קרה! חשבתי לעצמי...

"NU CHEVO TI TAM KAPAESHSA! תסגור לי כבר את החזיה!" גערה בי פופינס וצחקקה צחוק

סגרתי את החזיה של פופינס וניצלתי את הרגע כשהיא עם גבה אליי כדי לעשות צעדים מהירים אחורה... כאלה BISTRINKIE SHAZKI צחוק ראיתי בקבוק זכוכית על השיש...

שברתי את הבקבוק על השיש Evil Smile

ורצתי עם הבקבוק לכיוונה של פופינס צחוק

"אההההההההההההההההההההההההה הצילו!" צעקה פופינס והצליחה להדוף אותי צחוק

ראיתי בפינה של המחסן מסור חשמלי, תפסתי את המסור החשמלי Evil Smile

הפעלתי אותו ורצתי איתו לכיוונה של פופינס צחוק

"גרררררררררר גררררררררררררררר" הרעיש המסור צחוק

"אהההההההההההההההההההההההההה הצילו!" צעקה פופינס והצליחה להדוף אותי צחוק

ראיתי פאקינג נמר! פופינס מטורפת מגדלת נמר במחסן צחוק אה זה בטח הנמר ששמר פעם על החניה צחוקקריצה

תפסתי את הנמר Evil Smile

רצתי לכיוונה של פופינס כשאני מחזיק את הנמר צחוק

"רררררררררררררררר ררררררררררררררר אאאאאאאררררררררררר" שאג הנמר צחוק

"אההההההההההההההההההההההההה הצילו!" צעקה פופינס והצליחה להדוף אותי ואת הנמר השואג צחוק

נתתי לנמר את הבקבוק השבור ורצתי לכיוונה של פופינס עם נמר שאוחז בקבוק שבור צחוק

"רררררררררררררר ררררררררררר אאאאאארררררררררררררר" שאג הנמר ואיים על פופינס עם הבקבוק השבור צחוק

"אהההההההההההההההההההההההההה הצילו!" צעקה פופינס והצליחה להדוף אותי ואת הנמר שאחז בבקבוק צחוק

נתתי לנמר את המסור החשמלי ורצתי לכיוונה של פופינס עם נמר שאוחז במסור חשמלי צחוק

"גרררררררררררררררר גרררררררררררר (המסור החשמלי) רררררררררררר רררררררררררר אאאאאאאאאארררררררררררררר" שאג הנמר ביחד עם המסור החשמלי שהרעיש צחוק

"אהההההההההההההההההההההההה הצילו!" צעקה פופינס והצליחה להדוף אותי ואת הנמר שאחז במסור החשמלי צחוק

הייתי כבר ממש תשוש ופופינס ששמה לב לזה ביקשה ממני להירגע והושיטה לי אצבע חיוך

"אוינק אוינק בוא שולם!" חיוך גדול אמרה פופינס.

הושטתי לה אצבע ועשינו שולם כמו בימים הטובים שהיינו ילדים צחוק

בחנתי את פופינס מכף רגל ועד ראש והרגשתי ממש רע שרציתי להרוג יצור כה מלוכסן ויפה צחוק

פופינס הובילה אותי למיטה הגדולה והמרווחת שהייתה בדירתה. היא נשכבה על הבטן והזמינה אותי לזחול על המיטה חיוך גדול זחלתי על המיטה והורדתי את החזיה שלה... פופינס הסתובבה והורדתי את החוטיני שלה שאותו שמתי על הצוואר חיוך גדול

פופינס פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לעשות לה שמח בפיזדה! Tongue

הוצאתי את לשוני והתחלתי לעשות לפופינס בלאגן בפיזדה מוחא כפייה

פופינס התמוגגה וגנחה: "מדהים! תמשיך כך! מחשבה יפה! בדיוק! חן חן! סחטיין! יוצא דופן! (ליקקתי גם חור פופקה קריצה)"

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אויניק בונד זה היה סופר דופר!" Tongueמוחא כפייהStar

"יססססס אני שמח שעשיתי לך סופר דופר בפיזדה!" StarEvil Smile אמרתי לה ושנינו צחקנו צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב, הורידה את ה TRUSIKI שלי והתנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך החלקות שלי במציצות ושליקלוקים רטובים ומחרפנים! מוחא כפייה

הסנפתי וליקקתי את חור התחת המדהים של פופינס! אחחחח איזה תענוג זה גררררררר Tongue

פופינס השובבה חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובפופקה הסקסית שלי Tongueצחוק התפתלתי מצד לצד, צעקתי וצחקקתי צחוק לא פחדתי כי חיבקתי את הפופקה של פופינס! היא שומרת עליי Coolצחוקקריצה

פופינס הייתה חרמנית אז היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה להשתולל עליו מוחא כפייה

"את יודעת מה פופינס? במחשבה שניה הייתי צריך להרוג אותך! הפסדתי בגללך 100 אלף דולר! זה מה שהיו מוכנים לשלם על הראש המלוכסן שלך!" צעקתי בעצבים והפלקתי על ישבנה צחוק

"אין מה לעשות אוינק אוינק אתה לא איש מקצוע מי יודע מה, סתם PRILIZANII נחנח!" צחקקה פופינס צחוק

"כן? ואת סתם עקרת בית!" צעקתי צחוק

"ומה אתה רוצה שאני אהיה זונת צמרת?" שאלה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב אליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של PRILIZANII בונד וזונת צמרת פופינס צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי צחוק ינקתי מהסיסקי שלה כמו ילד טוב ושתקתי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

העפתי את פופינס במרץ באוויר על חזיריק הקשיח מול המראה, ושנינו התענגנו על הפופקה של פופינס שהתעופפה ומחאה כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אוינק אוינק מה אתה עושה?" שאלה לפתע פופינס.

"עושה במכנסיים!" צחוק עניתי לה והיא צחקקה.

"אוינק אוינק במקום לעשות במכנסיים בוא תעשה אותי!" צעקה פופינס צחוק

נעמדנו ופופינס נשענה על המדף. באתי מאחוריה והשחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לפיזדה שלה וזימברתי אותה מכל הלב והנשמה! עשינו זיון וריקוד חיוך גדול

"אוינק אוינק אתה רוקד ממש על הפנים!" צעקה לפתע פופינס וצחקה צחוק

"לא זה אני מזיז את הרגליים כדי שלא תדרכי לי עליהם בריקוד המעולה שלך!" הסברתי לה והתחמקתי בזריזות כדי שפופינס לא תדרוך עליי צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ודפקתי אותה עמוק וחזק בכוס הרטוב שלה! Evil Smile

נעצתי את עיניי בחור התחת הקטן שלה והוא קרץ לי! צחוקקריצה

זה ממש הצחיק אותי אז התחלתי לצחוק כמו חולה נפש צחוק (חחחח צחקתי ממש כמו דלביוב צחוק)

"צחוק בלי סיבה זה או אידיוט או בחורה כוסית... כדי לשכנע אותי שאתה השני אתה צריך להתגלח!" הסבירה לי פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"עכשיו אתה אצלי תיקח את המשקפיים שלך הביתה בשני הכיסים שלך בו זמנית!" צעקה פופינס והתפקעה מצחוק צחוק

התהפכנו והמשכתי לפרק לפופינס את הפיזדה הלוהטת כשהיא שוכבת על הבטן Star

"אני גר מול בית קברות תעצבני אותי תגורי מולי!" צעקתי לה צחוק

"מה אתה פותח את הפה? תפתח את הפה אצל רופא השיניים שלך!" צעקה פופינס ועשתה לי PADJOPNIKI עם הרגל שלה צחוק

"תשים את עצמך באסלה ותוריד את המים יא מעפן!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"שאלתי מקודם מה אני עושה? עושה אותך שרמוטה זה מה שאני עושה!" Evil Smile צעקתי לה צחוק

"בסאונה אתה יכול להתכסות עם כפית!" צעקה פופינס צחוק

"תכף חזיריק יצא לך מהפה זונה!" עניתי Tongue

פופינס נהייתה ממש רעבה וביקשה שאני אתן לה לטעום את הזרע הטעים והמסתורי שלי חיוך גדול

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה את הזין שלי בשקיקה ושיחקה עם אצבע בישבני השובב חיוך גדול אכלתי את חור התחת שלה ברעב גדול והתמוגגתי מטעמו המשגע! Starמוחא כפייה

אחרי זמן מה השפרצתי לפיה של פופינס כמות מדהימה של זרע חם וטעים! חיוך גדול

פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק PRILIZANII!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

אז כן חברים אומנם לא קיבלתי את הפרס על ראשה של פופינס והמוניטין היקר שלי נפגע, אבל זימברתי את הנימפומנית המלוכסנת הזאת עד תום! ניצלתי כל רגע ורגע וזה היה תענוג גדול לפרק את חובבת החזיריקים הזאת עמוק וחזק בחורים! הוווווו יססססססססססססס Tongueמוחא כפייה

שמי בונד! חזיריק בונד מפרק השרמוטות המלוכסנות! CoolTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!! TongueTongueTongue

חחחחחחח סקסית אפילו הנמר רצה לנשוך אותך בפופקה צחוקצחוקצחוק

סקסית אהבת לעשות אהבה עם PRILIZANII חזיריק שלי? צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תתני לי עוד ועוד PADJOPNIKI זה מחרמן אותי! Tongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

714

אוינק אוינק משתולל עם הספרית הנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! זה שוב אני חברכם הנאמן אוינק אוינק חיוך גדול

טוב אז הגיע הזמן להסתפר. גידלתי רעמה לתפארת! בוב מארלי היה מתגאה בי! צחוק

אבל לא אהבתי את המראה... נראיתי כמו חזיר עם ליפה צחוק

שמעתי רבות על המספרה של פופינס חיוך גדול מדובר בבחורה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן מטריף וידיים זריזות! היא עושה צ'יק צ'יק צ'יק והתספורת מוכנה! מוחא כפייהצחוק

נכנסתי למספרה של פופינס והיא קיבלה אותי בחיוך גדול ומלוכסן והזמינה אותי לשבת בכיסא המרווח שעליו היא עושה את התספורות המיוחדות שלה! חיוך גדול

"יש לך חמה?" שאלה אותי לפתע פופינס איך שהיא התחילה לספר אותי.

"לא" עניתי לה וחייכתי בנימוס.

"יש לך חמה?" שאלה שוב פופינס.

"אמרתי לך שלא" עניתי לה וזזתי על הכיסא בחוסר נוחות.

"יש לך חמה?" שאלה שוב פופינס Wacko

"לא לא לא! אין לי חמה! למה כ"כ הרבה פעמים אותה שאלה?" כועס שאלתי את פופינס בעצבים.

"כי כשאתה שומע על חמה השיער שלך נעמד וקל לי לספר אותך!" הסבירה לי פופינס והראתה לי במראה איך השיער של נעמד צחוק

הרגשתי מבוכה קלה אבל לפחות נרגעתי. בסה"כ פופינס שאלה אותי על החמה כי זה עזר לה לספר אותי אז אין לי מה להתלונן...

"אוקיי אוינק אוינק סיימתי! התספורת תעלה לך 50 שקל" אמרה לי פופינס וחייכה חיוך גדול

דחפתי את היד לכיס וגיליתי שהארנק לא עליי... פאק! Shocked

"המממ פופינס יקירתי שכחתי את הארנק בבית, מה דעתך שאני אלקק לך את הפופקה ואת תמצצי לי את הזין במקום?" שאלתי את פופינס וקיוויתי לטוב צחוק

"ואאווו נשמע רעיון טוב! בוא איתי אוינק אוינק!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס ולקחה אותי לחדר צדדי במספרה. יססססס אני גאון! StarCool

פופינס נשענה על השולחן והבליטה את הפופקה הסקסית שלה. התיישבתי על ברכיי, הורדתי את החוטיני שלה והתחלתי לאכול את חור התחת הטעים שלה! אחחחח איזה תענוג אין דברים כאלה יאמי יאמי! מוחא כפייה

פופינס התסובבה ושלפה מתחתוניי את חזיריק הקשיח. היא התנפלה עליו וביצעה בו מציצת כריש עצבנית ביותר! ממש אכלה אותו השרמוטה המלוכסנת צחוק חשבתי היא תבלע אותו פאק מי איזה חולת זין! צחוקצחוקצחוק

אחרי ששנינו היינו שבעים ומרוצים שמנו לב לסימן שנשאר על השולחן! Tongue השתוללנו צחוקקריצה

לפני שהלכתי הזמנתי את אוקטביה פופינס לדייט בלונה פארק חיוך גדול

פופינס הסכימה בשמחה! ישששששששששששששששששש Tongueמוחא כפייה

למחרת נפגשנו בלונה פארק. תפסתי את פופינס ביד וגררתי אותה לרכבת הרים! Tongue

"זה המתקן הכי כייפי פה!" הסברתי לה חיוך גדול

עלינו על הרכבת הרים, וכשהיא התחילה לנוע התחלתי במתיחה שלי קריצה

"פופינס תראי מה יצא מהכיסא שלך!" צעקתי והראתי לה את הבורג צחוק

"אההההההההההההההה הצילו הצילו! המושב שלי עומד להתפרק! אוינק אוינק תציל אותי!" צעקה פופינס בהיסטריה צחוק

אחרי שרכבת ההרים עצרה פופינס נשמה לרווחה והתיישבה על ספסל כדי להסדיר את הנשימה.

"אוינק אוינק אני לא מאמינה שזה קרה לי... כמעט קיבלתי התקף לב, באמת בורג יצא מהמושב שלי?" שאלה פופינס.

"סתם עבדתי עלייך זה בורג שהבאתי מהבית!" צעקתי והתפוצצתי מצחוק צחוק

"מה??? איך העזת לעשות לי דבר כזה! מנוול! דלביוב! הבורג הזה יצא מהראש שלך!" צעקה פופינס בעצבים והחטיפה לי בעיטות וסטירות מצלצלות Shockedצחוק

"פופינס את יודעת את ממש יפה כשאת כועסת! צחוק מה דעתך להמשיך בדייט אצלי בבית? בואי אני אסיע אותך בפרארי שלי" Tongue אמרתי לפופינס והיא תוך שניה שכחה מהבורג... נשים צחוק

התיישבנו בפרארי שלי והתחלנו לדהור בכבישים במהירות מסחררת! השיער של פופינס השתולל מהרוח צחוק יש לי פרארי עם גג נפתח Cool (חחח ישבנו על הכורסה ושרון עשתה בלגאן בשיער שלה כאילו הוא מתעופף מהרוח צחוק).

"אוינק אוינק לא ראית שלט שזה כביש של 50 קמ"ש?" שאלה אותי פופינס אחרי שהיא יצאה כולה מסוחררת מהפרארי צחוק

"במהירות של 200 קמ"ש לא רואים מה כתוב בשלטים!" צחקתי ותהיתי לעצמי איך היא ראתה? אהה נכון יש לה עיני נץ מלוכסנות צחוקקריצה

נכנסנו אליי הביתה וקפצנו אחוזי חרמנות ישר למיטה Tongue

"אוינק אוינק בוא אליי אני חמה!" צעקה פופינס בחרמנות צחוק

"שוב חמה?" צעקתי צחוק הפעם הכל אצלי נעמד כולל חזיריק הקשיח צחוקקריצה

פופינס נשכבה על גבה והזמינה אותי לזחול לפיזדה שלה. הורדתי את החוטיני שלה ושמתי אותו על הצוואר. פתחתי את רגליה של פופינס לרווחה והדבקתי את לשוני לכוס הורדרד שלה Star

פופינס נגנבה וגנחה: "זה באמת יפה! תמשיך ככה! מדהים! סחטיין! וואוו! יוצא דופן!" (ליקקתי כוס וגם תחת Star).

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך של אושר מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה העסיסי Tongue

היא התנפלה על חזיריק הקשיח, שיחקה איתו ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת! מוחא כפייה את הבייצלך החלקים שלי היא שליקלקה כמו משאבה אוראלית צחוק היא גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני הסקסי Tongue חיבקתי את הפופקה של פופינס וליקקתי את החורצ'יק הטעים שלה! זה גרם לי להיות אמיץ ושיניה החדות של פופינס כמעט ולא הטרידו אותי צחוקקריצה

"אוינק אוינק בוא תשים PREZIK!" צעקה פופינס וקפצה בהתלהבות על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ברגע שהוא לבש PREZIK צחוק

"אנחנו עושים INTIMNIE OTNOSHENIA!" Tongue צעקתי בהתלהבות ותופפתי על הפופקה הסקסית שלי פופינס מוחא כפייה

"יש לי את הכוס הכי יפה ואת הסיפורים שלי כל גבר קונה! תמיד עושה דאווינים בשכונה נה נה נה! כולם צועקים לי איזה שרמוטה שווה את ונותנת זיון הכי טוב במדינה נה נה נה!" שרה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה המלוכסנות אליי Tongue

"את לא היחידה שמתה לקבל את חזיריק הקשיח שלי, נו בחייאת תביני יש עליי דיבור שאת לא תאמיני עד שלא תנסי ותראי מה חזיריק קשיח שלי מעולל! על מה שאומרים עלייך לא מעניין עד שאני אבדוק בעצמי ואווכח שהזיון איתך ממש AHUET!" שרתי ופופינס התפוצצה מצחוק צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של חזיריק דלביוב ופיזדה דלביובקה צחוק

פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Tongueצחוק

"אני קוראת לך MUDAK אתה עונה לי?" שאלה פופינס...

"כן!" צעקתי צחוק

אני קוראת לך דלביוב אתה עונה לי?" שאלה פופינס...

"כן!" צעקתי צחוק

אני קוראת לך HUESOS אתה עונה לי?" שאלה פופינס...

"כן!" צעקתי צחוק

"זה ברור שהוא עונה לי כן!" Tongue צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

העפתי את פופינס במרץ על חזיריק הקשיח שלי ושנינו התענגנו במראה איך הטוסיק שלה מקפץ ומוחא כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אני קורא לך ברבי את עונה לי?" שאלתי את פופינס...

"קן!" צעקה פופינס צחוק

"אני קורא לך זנזונת את עונה לי?" שאלתי את פופינס...

"כן!" צעקה פופינס צחוק

"אני קורא לך שרמוטה את עונה לי?" שאלתי את פופינס...

"כן!" צעקה פופינס צחוק

"אני קורא לך דלביובקה את עונה לי?" שאלתי את פופינס...

"כן!" צעקה פופינס צחוק

"זה ברור שהיא עונה לי כן!" Tongue צעקתי והתפוצצתי מצחוק צחוק

"יססססס יסססס זה ברור שאני עונה לך כן! IT'S A PARTY!" מוחא כפייה צעקה פופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על המדף והבליטה את ישבנה העסיסי Tongue

השחלתי לתוך הפיזדה שלה את חזיריק הקשיח ודפקתי אותה עמוק וחזק! Evil Smile

"ואני עוד מחכה כה כה כה! למה זה איתך כ"כ קשה שה שה שה!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה צחוק

"קדימה אוינק אוינק דיו דיו תפרק לי ת'צורה!" גנחה פופינס Tongue

"זה ברור שאני בובה כולם יודעים שאני שרמוטה גדולה! ואוהבת לקבל זין כל רגע שרק אפשר! הווווווו יאההההה" שרה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Evil Smile

"ואללה מאמי סורי אני תשוש" התלוננתי לפופינס צחוק

"אני לא רוצה לשמוע!" צעקה פופינס צחוק

"תני לי קצת לנוח!" המשכתי צחוק

"דיו דיו תזמבר אותי עוד דלביוב!" צעקה פופינס צחוק

"פיזדה רעבה הנה קבלי עוד עוד עוד!" צחוק צעקתי ופירקתי לה ת'כוס! Evil Smile

"אני אוהבת זיון בכל צורה גם מהר וגם לאט!" שרה פופינס צחוק

"אני נותן לך בדיוק את הקצב הנכון! אז תגלי אם אני תמיד הראשון בזימבור!" שרתי לפופינס צחוק

"כן כן כן אתה הראשון בזימבור!" גנחה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לזיין את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"אני בובה תמיד בכל תמונה נה נה נה! איך אני עושה דאווינים בשכונה אני כזאת זונה נה נה נה!" שרה פופינס צחוק

"אז אם תתני לי להראות לך שאביר על סוס לבן זה לא תמיד סיפור מאגדה! אני אראה לך שהוא לא חייב לגור בתוך ארמון בשביל שאת תרגישי כמו נסיכה, אלא רק להיות כוכב פורנו ולתת לך זיון בן זונה!" שרתי לפופינס ופירקתי לה ת'צורה! צחוק

"אני טורף היא חלבית כמו תנובה! כבר כתבתי לך אלפי שירים ולכולם אותה המנגינה נה נה נה!" שרתי לפופינס וזימברתי אותה בשמחה! מוחא כפייה

"אוינק אוינק אני רוצה לקבל בפה את הזרע של חזיריק! ריק ריק ריק!" שרה פופינס וליקקה את שפתיה בחושניות Tongueצחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על חזיריק הקשיח שלי ומצצה אותו כמו שרמוטה גדולה! תוך כדי היא גם שיחקה עם אצבע בישבני! אחחח ההרגשה הייתה נפלאה! מוחא כפייה

ליקקתי את חור התחת של פופינס בשקיקה והתענגתי על טעמו המשובח! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של פופינס כמות גדולה של זרע חם וטעים! פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק PREZIK!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולאצבע למעלה

ידידיי זה היה דייט מהסרטים! לא כל יום פוגשים ספרית כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה שובבה שרעבה לזין קשיח ולזרע חם וטרי! Starצחוק

עשיתם תספורת ושכחתם את הארנק? אין בעיה תנו לספרית זין קשיח ותלקקו את ישבנה! כי זה מה שהיא אוהבת הזונה! Evil Smileצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה פיצוץ!!! TongueTongueTongue

נהנתי מאוד לעשות איתך INTIMNIE OTNOSHENIA! צחוקצחוקצחוק

סקסית את הזנזונת הקטנה שלי? ברור שכן כן כן! צחוקצחוקצחוקקריצה

אני MUDAK דלביוב ו HUESOS ולכן את כ"כ אוהבת אותי! כן כן כן! צחוקצחוקצחוקקריצה

חזיריק שלי שואל פיזדה שלך: "את רוצה שאני אפרק אותך?" היא עונה לו: "כן כן כן!" צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'קים השובבים והמתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

715

אוינק אוינק השובב ומדריכת אירובי אוקטביה פופינס רוקדים בקצב ומזדיינים במרץ! Tongueצחוק

שלום יקיריי! כאן שוב חברכם הנאמן אוינק אוינק והפעם אני רוצה לספר לכם על נופש אקזוטי ומפנק במיוחד שעברתי על אי שאת שמו אני לא אגלה לכם חי חי צחוקקריצה

בקיצור חברים הגעתי למקום היפה הזה וגיליתי בו דברים מדהימים! אוכל טוב, חוף מדהים, נשים יפות ומדריכת אירובי כוסית ברונטית מלוכסנת עניים בעלת JAPETZ מרשים ועסיסי העונה לשם "אוקטביה פופינס" חיוך גדול

פופינס תמיד מעבירה את שיעורי האירובי שלה בבוקר, אבל אף פעם לא באתי לשיעורים שלה כי אני עצלן בטלן שאוהב לישון עד מאוחר צחוק ובכלל אני לא יודע לרקוד אז עדיף לעשות בטן גב מאשר לעשות בושות צחוק

יום אחד התעוררתי באמצע הלילה ויצאתי למרפסת לעשן. לפתע ראיתי ליד הבריכה את מדריכת האירובי פופינס ואת המציל מר ג'ירפה מזדיינים! Tongue שפשפתי את עיניי, פקחתי אותן והם עדיין הזדיינו! פאק מי או לה לה! Partyמוחא כפייה (חחח שרון התעסקה עם מר ג'ירפה צחוק)

הם החליפו פוזות בקצב שאני מצמצתי... זה היה בקצב מסחרר! Star המציל מר ג'ירפה זימבר אותה כהוגן! יש להם כושר לשני אלה חבל"ז! לא סתם היא מדריכת אירובי והוא מציל צחוק

מדריכת הכושר פופינס חירמנה אותי כ"כ חזק שהחלטתי להצטרף בבוקר לשיעור האירובי שלה ולנעוץ עיניים בישבנה החצוף! Evil Smile פופינס הזמינה אותי כמה פעמים לשיעורים שלה אבל כל הזמן סירבתי. הפעם אני אראה במה מדובר... לא סתם באים לשיעורים שלה כ"כ הרבה אנשים... כנראה שיש לזה סיבה טובה קריצה

מוקדם בבוקר התאספו כולם ברחבה ליד הבריכה ופופינס התחילה לזוז לפי הקצב של השיר. כולם ניסו לעמוד בקצב שלה אבל לא ממש הצליחו היא זזה כאילו יש לה מנוע בתחת! איזה תנועות סקסיות ומטריפות! המממ זה מזכיר לי משהו חשבתי לעצמי ואז פרצתי בצחוק צחוק "חה חה חה חה חה חה חה חה חה" צחקתי בכל רם צחוק

"אוינק אוינק בוא תספר לכולם על מה אתה צוחק שנצחק כולנו ביחד!" פנתה אליי לפתע פופינס Shockedצחוק

"המממממממ טוב אם את מתעקשת... בלילה יצאתי לעשן וראיתי אותך עושה סקס עם מציל של הבריכה ואני צוחק כי תרגילי האירובי שלך בדיוק כמו שאת מזדיינת" הסברתי לה צחוק

"אה באמת? מה אתה אומר! בוא הנה לפה אוינק אוינק תרד למטה ותלקק לי את הפופקה!" צעקה עליי פופינס ודחפה את פניי לישבנה צחוק

טוב נו אם היא מתעקשת... אמרתי לעצמי צחוק הורדתי את חוטיני שלה והדבקתי את לשוני לחור התחת היפה שלה. אחחח הוא כזה קטן וטעים גרררר גררררר יאמי יאמי Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק חצוף שכמוך! מציץ מהמרפסת במקום לישון. תלקק לי את הפופקה מניוק!" גערה בי פופינס צחוק

הרגשתי שפופינס ממש חרמנית כי היא דחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה והתחככה איתו על פניי. זה בטח עשה לה נעים בחורים צחוק ואז לפתע היא קמה, הורידה את התחתונים שלי והתנפלה על הזין שלי שהיה קשיח לא פחות מהזין של המציל צחוק

היא מצצה את חזיריק הקשיח במציצת כריש עצבנית ובלעה את הביצים החלקות שלי כמו נימפומנית אמיתית! חחחחח לא התאפקה המדריכה... הייתה זקוקה לזין על הבוקר צחוקקריצה

אחרי שפופינס נרגעה והוציאה את זעמה ואת ההורמונים שלה עליי, היא המשיכה בשיעור האירובי שלה. בדיוק נשמע באייפוד שלה שיר מקפיץ והיא התחילה להרקיד את כולם לפי הקצב של השיר. עמדתי בצד והסתכלתי על כולם... אוף הלוואי שיכולתי להשתחרר ולרקוד כמו כולם חיוך

"אוינק אוינק למה אתה עומד שם בצד ומתבייש?" שאלה אותי פופינס ואני רק הרמתי את כתפיי וחייכתי אליה במבוכה Embarrassed

"אוינק אוינק יש לי משהו בשבילך! הנה תלבש את ה TRUSIKI האלה! אלה TRUSIKI עם קסם שיגרום לך לרקוד ולזיין!" צעקה פופינס ונתנה לי את ה TRUSIKI צחוק

לבשתי את ה TRUSIKI חיוך גדול

ותוך שניה הצטרפתי לחבורת הרוקדים שבראשם פופינס הנימפומנית בעלת הפופקה השובבה Tongueצחוק חברים רקדתי ב TRUSIKI האלה כמו מטורף והראתי לכולם מאיפה משתין חזיריק הקשיח! Evil Smileצחוק פופינס ששמה לב לביצועים שלי, עודדה אותי תוך כדי הריקוד ואפילו הצטרפה לתנועות הפרועות שלי! כולם הריעו לנו והרגשתי מלך העולם! CoolTongue

פפינס הודיעה לכולם שהשיעור הסתיים, תפסה אותי ביד וגררה אותי לחדר שלה קריצה

היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה וצעקה: "אוינק אוינק אני חרמנית בוא מיד תעשה לי ירידה!" צחוקצחוקצחוקמוחא כפייהאצבע למעלה

זחלתי על המיטה, הצמדתי את לשוני לפיזדה הורודה שלה והיא גנחה: "מצוין! לך על זה! זה יותר טוב! (ליקקתי גם פופקה קריצה), מדליק! מעולה!" TongueStarמוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס ממש נגנבה! היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק ומלוכסן מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים כל הכבוד! שיחקת אותה!" Tongue

פופינס הציעה לי לעשות עוד כמה דברים מעניינים אבל התביישתי Embarrassed שמתי לב שאיבדתי את ה TRUSKI הקסומים שלי פאק! Wacko

פופינס התעקשה שנמשיך בחגיגה! צחוק

היא הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה העסיסי על פניי! טוב אם זה רק ללקק את הפופקה שלה אז אני מוכן! בזה אני טוב מלידה צחוק

"JENSHINA אני לא רוקד! JENSHINA אני לא מזיין! תפסיקי לחייך אני לא גיי! לא זיין ולא כוכב פורנו אני!" שרתי לפופינס צחוק

פופינס צחקקה ואכלה את חזיריק הקשיח שלי ואת הבייצלך הרכות שלי Tongueמוחא כפייה היא גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובטוסיק הסקסי שלי Tongue

"אוינק אוינק הנה ה TRUSIKI הקסומים שלך מצאתי אותם!" צעקה לפתע פופינס וזרקה לי אותם צחוק עכשיו שיש לי את ה TRUSIKI הקסומים בואו תראו איזה כוכב פורנו אני! וממה חזיריק הקשיח שלי עשוי! Evil Smileצחוקקריצה

פופינס קפצה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ודהרה עליו כמו שהיא לא דהרה על אף אחד בחיים שלה! והיא דהרה חברים דהרה הרבה! יש לה קילומטרז' גבוה! צחוקקריצה

"טסתי לנופש ליעד רחוק! במטוס לא ישנתי ועכשיו יש חול בסנדלים! ממש לא מצחיק... לאן הגעתי?" שרתי ופופינס לא הפסיקה לצחוק צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של שני חרמנוביצ'ים וזה היה מטורף! צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! מוחא כפייה

"מלון... מזוודות... משקפי שמש... בבוקר אירובי!" שרה פופינס צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר Star

העפתי אותה על חזיריק הקשיח במרץ והטוסיק שלה קיפץ בקצב מסחרר ומחא כפיים! מוחא כפייה ראינו את זו במראה הגדולה שהייתה תלויה מולנו גררררר Tongue

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה את הפיזדה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

"אחרי לבישת TRUSIKI עם קסם התעוררתי מאוחר... פספסתי ארוחת בוקר. לידי שוכבת TZIPA עסיסית גררררר! אני ממש מאצ'ו!" שרתי ועשיתי שריר צחוק

עברנו לעמידה ופופינס נשענה על המדף. השחלתי את חזיריק הקשיח לפיזדה הרטובה שלה ופירקתי לה ת'צורה מכף רגל ועד ראש! Evil Smile

שמנו ברקע את השיר הזה והמשכתי לפרק את מדריכת האירובי שלי לצליליו TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוק

[TUBE]fIxfXX8eaOU[/TUBE]

"JENSHINA אני כן רוקד! JENSHINA אני כן מזיין! אני רקדן וגם כוכב פורנו הוווו יאאההה!!!" שרתי וצעקתי בהתלהבות Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות בכוס הלוהט שלה מוחא כפייה

"יום למחרת אותו סיפור! בלילה ליד הבר שותה דרינק וניגשת אליי ה TZIPA שלי פופינס!" שרתי צחוק

"בלילה זיונים בבוקר אירובי!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס עמוק וחזק בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"כל הלילה זיונים סוערים עד לזריחה ובבוקר..." שרה פופינס צחוק

"אירובי לה לה לה אירובי לה לה לה!" שרתי וטפחתי על ישבנה המקפץ של פופינס צחוק

"JENSHINA אני גם רוקד! JENSHINA אני גם מזיין! גם רקדן וגם שחקן פורנו אני לה לה לה ממש כישפת אותי!" שרתי ותקעתי את חזיריק הקשיח עמוק בכוס הדורש של פופינס Tongueצחוק

פופינס הייתה כבר סופר רעבה אז היא ביקשה שאני אשפריץ לה בפה את הזרע של ה JESKAIA SVINKA שלי צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על חזיריק הקשיח שלי ומצצה אותו בחום ובאהבה! Heart ותוך כדי המציצה היא גם שיחקה עם האצבע שלה בחור הפופקה שלי מוחא כפייה

ליקקתי את חור הפופקה שלה והתמוגגתי מטעמו המתוק Tongue

אחרי זמן מה מילאתי את פיה של פופינס בזרע ה SVINKINA שלי צחוק פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק JESKAIA SVINKA!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueStarחיוך גדולאצבע למעלה

חברים זאת הייתה חופשת החלומות שלי! גם למדתי לרקוד וגם למדתי לזיין! הידד לפופינס מדריכת האירובי הנימפומנית והרעבה לזין! והידד ל JESKAIA SVINKA שלי שדפק עבודה לתפארת אי הזיונים! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקמוחא כפייה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה אדייייייייייייייייייר!!! TongueTongueTongue

תודה שלימדת אותי לרקוד ולימדת אותי לזיין! Tongueצחוקקריצה

ותודה על המתנה המדהימה! TRUSIKI קסום! מוחא כפייהצחוקTongue

JENSHINA KASAGLAZAIA אני גם רוקד וגם מזיין! גם רקדן וגם שחקן פורנו אני לה לה לה!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

716

הרוצח השכיר לוואל והחורים הרעבים של גברת פופינס רודפים אחרי אוינק אוינק! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני נשוי לנימפומנית חסרת מעצורים שאוהבת סקס רטוב ומלוכלך כמה שעות טובות ועדיף גם כל הלילה צחוקWacko

שמה של אישתי אוקטביה פופינס ולמרות שהיא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן חצוף ודורש גם לי יש גבולות! לא התחתנתי איתה כדי לספק את החורים הרעבים שלה ללא הפסקה! צחוק

למרות שחזיריק הקשיח שלי לוחם דגול וידע קרבות מרים בכל מיני חורים בחייו, חורים של פופינס זה כבר סיפור אחר... הם ממש רעבים בלאט ממש רעבים!!! צחוקצחוקצחוק

פופינס לא הייתה מרוצה מבעלה אוינק אוינק שהפסיק לספק סקס טוב. היא מחליטה לחסל אותו ולשם כך היא שוכרת רוצח שכיר... שמו מר לוואל והוא מאדר פאקר רציני! Evil Smile

פופינס נפגשה עם מר לוואל בדירת המסתור שלו והם דנו בכל הפרטים לגבי רציחתו של אוינק אוינק שבינתיים שכב על המיטה מול הטלויזיה וגירד בביצים צחוק

אני מר לוואל חיוך גדול

"אז ככה מר לוואל... בעלי לא מזיין אותי מספיק טוב ואני חושבת שהגיע הזמן לחסל אותו כי אין ממנו שום תועלת... כמה זה יעלה לי?" שאלה אותי פופינס בהתרגשות צחוק

"זה יעלה לך 10 אלף דולר אבל את צריכה לתת לי מקדמה!" Approve אמרתי וגיחכתי קלות.

"מה המקדמה?" שאלה פופינס בסקרנות.

"ליקוק פופקה ומציצת זין!" Evil Smile עניתי לפופינס בממזריות.

"אוקיי עשינו עסק מר לוואל!" צעקה פופינס ולחצה לי את היד חיוך גדול

פופינס נשענה על השיש ואכלתי לה את התחת בשקיקה! בחיים לא טעמתי JAPETZ כה טעים ועסיסי! Tongue לפתע חיסולו של אוינק אוינק הפך לעניין אישי... תחסל אותו ותזכה בחורים הרעבים של אישתו צחוקקריצה

אחרי שסיימתי לאכול את הפופקה של פופינס, היא הסתובבה ושלפה את הזין הקשיח שלי מה TRUSIKI עם הנקודות צחוקקריצה

היא התנפלה על הזין ומצצה אותו במציצת כריש עצבנית! היא הוציאה את כל הכעס והתסכול שלה על הזין שלי! במובן החיובי כמובן צחוקקריצה

אחרי המקדמה של פופינס היא הלכה לבלות עם חברות. אין צורך להפריע לי בביצוע המשימה שלי צחוק

* עכשיו שרון מר לוואל ואני אוינק אוינק.

מר לוואל הצטייד ברובה דו קני Evil Smile

ויצא לצוד ברווזים צחוק זה לפחות מה שהוא אמר לשכנתו של אוינק אוינק גברת מירי כשחלף על ידה קריצה מר לוואל התמקם מול החלון של אוינק אוינק וראה איך הוא מתבטל על המיטה. לא פלא שהדלביוב הזה לא מזיין הוא כל היום שוכב במיטה חשב לעצמו מר לוואל צחוק

מר לוואל כיוון טוב אל אוינק אוינק וירה עליו כמה פעמים... "פאבח! פאבח!" צחוק

אוינק אוינק התחיל להשתולל ונראה שנפגע מהיריות של מר לוואל. מר לוואל נכנס לדירה ומצא את אוינק אוינק זוחל על המיטה פצוע ומדמם... בכי

"אוינק אוינק זה בגלל שאתה לא דופק את אישתך טוב, עכשיו קבל ירייה בישבן! פאבח! זהו תמות זין!" צעק מר לוואל ועשה וידוי הריגה לאוינק אוינק Shockedמבולבל

"לה לה לה לה לה לה לה! גברת פופינס חיסלתי את הדלביוב! תעבירי לחשבון שלי 10 אלף דולר!" אמר בגאווה מר לוואל לפופינס בטלפון Tongue

פופינס חזרה הביתה כשהיא מקפצת ומזמרת בשמחה. היא התיישבה על הכורסה ועברה על רשימת המאהבים שלה... מי יהיה הזיין המאושר שיזמבר אותי בחורים הרעבים היום? שאלה את עצמה פופינס צחוק

מה שפופינס לא ידעה זה שאוינק אוינק ניצל ממסע החיסול של מר לוואל והוא שכב על הרצפה מחוסר הכרה. מר לוואל השאיר את אוינק אוינק להירקב בדירתו ודלביובקה פופינס אפילו לא דאגה לשאול מה הוא עשה עם הגופה של בעלה צחוק

* אני שוב אוינק אוינק.

התעוררתי כשאני שוכב על המיטה... ראיתי שחור בעיניים והגוף שלי כאב בטירוף! שמעתי את אישתי פופינס מדברת לעצמה אבל היה לי קשה לשמוע אותה בבירור כי האוזניים עדיין צלצלו לי מהבום בום של הרובה הדו קני צחוק

זחלתי לעבר הכורסה והפתעתי את פופינס שראתה אותי זוחל לעברה וכמעט קיבלה התקף לב צחוק

"אהההה אוינק אוינק זה אתה? מה אתה עושה פה?" צעקה פופינס צחוק

"יקירתי ניסו לחסל אותי! אבל נשארתי בחיים!" צעקתי וחיבקתי אותה צחוק

"מה אתה רציני? איך זה שנשארת בחיים? איזה מזל היה לך! אההה הפסדתי 10 אלף דולר ונשארתי עם בטלן כמוך! אוינק אוינק אם אתה מתכוון שוב לתת לי זיונים רעים אני בעצמי אתן את הירייה האחרונה שתחסל אותך סופית!" צעקה פופינס צחוק

"לא לא מה פתאום דובשניה למדתי את הלקח מעכשיו רק זיונים טובים!" צעקתי וינקתי מפטמותיה המתוקות Star

מסקנה:

PEREVOSPITALSIA

TEPER BUDESH EBAT HOROSHO צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"טוב מאוד אוינק אוינק אני רואה אתה בחיים ומלא מרץ מיני! בוא תספק את החורים הרעבים שלי!" Tongue צעקה פופינס וקפצה על המיטה.

פופינס אהובתי המסוכנת פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לעשות אהבה פרועה עם הפיזדה שלה! Tongue נתתי לק לחור הטוסטוסיק שלה והיא צעקה: "אהבתי את זה!" צחוק

המשכתי ללקק לפופינס את הפיזדה והיא גנחה: "שנון מאוד! יופי טופי! עבודה ברמה! לזה אני קוראת עבודה יפה! הבאת אותה בהפוכה! (ליקקתי גם פופקה וגם פיפקה קריצה) ברכותיי! גדול אתה אחי!" Tongueצחוק

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Starמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה התפוחי על פניי Tongue הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה ואכלתי אותו בשקיקה יאמי יאמי Pig

היא התחילה לשחק עם JESKAIA SVINKA שלי ועשתה לו טיזינג מחרפן! עד שלבסוף היא אכלה אותו ואת הבייצלך הרכים שלי כמו שרמוטה רעבה! צחוק

פופינס נהייתה ממש רעה וחשפה את שיניה החדות... היא נשכה אותי במרץ ב NOJKI, בפופקה הסקסית שלי ובשאר גופי הרך והורדרד צחוק צווחתי כמו חזיריק אמיתי אבל עברתי בגבורה את מסע הנשיכות שלה Cool

פופינס החרמנית התיישבה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ מוחא כפייה

"אוינק אוינק בעלי אם אתה רוצה להמשיך להיות בחיים אתה חייב לתת לי זיון מעולה אחרת יוזמן בשבילך רוצח שכיר שוב!" צעקה פופינס צחוק

"אההההה פופינס שלי לא צריך שוב רוצח שכיר אני מבטיח לספק אותך היטב! את תהיי מרוצה חבל"ז!" צעקתי לה וטפחתי על ישבנה Tongueצחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של שרמוטה פופינס ודלביוב אוינק אוינק צחוק פופינס שוב חשפה את ה ZUBKI החדים שלה ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

העפתי אותה על חזיריק הקשיח ושנינו התמוגגנו מהפופקה הסקסית שלה שהשתקפה במראה ומחאה כפיים מוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי את פופינס והקפצתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"הוווו יס תן לי חזק בכוס עם החזיריק הקשיח שלך!" גנחה פופינס צחוק

"כןןן אני מזמבר אותך TZIPA שלי תתמסרי לי!" צעקתי לפופינס צחוק

"כן כן אני מתמסרת לך!" צעקה פופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על המדף. השחלתי את ה JESTKAIA SVINKA שלי לפיזדה שלה ופתחתי לה ת'צורה! Evil Smile

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה Star הנוף מלמעלה משגע! חוצה גבולות! אקסטרה אורדינר! Tongueצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! חיוך גדול

"קדימה פופקה שלי תקפצי על החזיריק הקשיח שלי עד שהוא עולה באש!" צעקתי ומיששתי את ה SISKI שלה! Tongue

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"כן קדימה תפתח לי ת'צורה עם ה JESTKAIA SVINKA שלך זיין צמרת שלי!" צעקה פופינס צחוק

"זה לא עולם זה בית משוגעים כולם כאן שרוטים וגם אני שרוטה על זיונים!" צעקה פופינס צחוק

"מזימות, תככים וריכולים, כולם כאן שרוטים! בסוף רודף אחריי רוצח שכיר" צעקתי צחוק

"אם תיתן זיון מעולה ירדפו אחרייך החורים הרעבים שלי!" צעקה פופינס צחוק

תוך כדי שזימברתי את פופינס בפיזדה היא נהייתה רעבה ביקשה ממני שאשפיך לה בפה את הזרע הטעים שלי Starקריצה

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה מטריפה ושיחקה עם האצבע שלה בפופקה הסקסית שלי Tongue

נעצתי את עיניי בחורים היפים שלה ואכלתי בשקיקה את חור התחת הטעים שלה! Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה הגעתי לאורגזמה עילאית והשפרצתי לפיה של פופינס כמות מדהימה של זרע חם וטעים! Tongue פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק SVINKA!" TongueצחוקStarוגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולStarמוחא כפייהPigאצבע למעלה

חברים יקרים אומנם אישתי פופינס התבררה כמפלצת נימפומנית מטורפת ורצתה לחסל אותי, אבל אני סולח לה כי אני אוהב את החורים שלה Star ובמחשבה שניה זאת הייתה גם אשמתי... לא סיפקתי את החורים הרעבים שלה צחוק אבל לא עוד אני ארדוף אחרי המתוקים האלה 24/7 כי הם זקוקים ליחס חם ואוהב! ויש לי את האמצעים להעניק לחורים הרעבים הללו את היחס הזה! Evil Smileצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מטורף! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לרדוף אחרי החורים הרעבים שלך! אהבתי את האתגר צחוקצחוקצחוקקריצה

אהבתי גם איך החורים הרעבים שלך רודפים אחרי JESKAIA SVINKA שלי! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תעשי חיים עם הרובה הדו קני! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש למר לוואל ולחורצ'יקים המתוקים שלך Evil Smileצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

717

אוינק אוינק טראמפ ואוקטביה קלינטון מתחרים בבחירות ומקנחים בזיון סוער! Tongueצחוק

* התסריט נכתב לפני הבחירות ככה ששרון חזתה שדונאלד טראמפ יזכה מוחא כפייה

אהלן חברים יקרים! שמי אוינק אוינק טראמפ ואני מועמד להיות נשיא ארה"ב! Tongue יש לי את הקישורים הדרושים לזה וניחנתי בחוצפה חיובית ולשון חלקלקה קריצה

אני מתחרה על התפקיד עם אוקטביה קלינטון שהיא TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JAPETZ סקסי, חצוף ודורש! Evil Smile

יש לי יריבות מרה עם אוקטביה קלינטון, היא אישה חכמה וחצופה! הסקרים ממש צמודים והייתי צריך לחשוב על תוכנית גאונית בדקה ה 90 כדי להבטיח לעצמי את הניצחון! Cool

הציפורים שלי לחשו לי שאוקטביה הכינה פוסטר לבחירות... ושזה פוסטר מאוד מוצלח שיביא לה את הניצחון. בלאט אסור לי לתת לזה לקרות! טראמפ הקשיח שלי לא יסלח לי! הגיע הזמן לבקר את אוקטביה Evil Smileקריצה

הגעתי לאוקטביה בשעת ערב ודפקתי על הדלת שלה...

"טוק טוק טוק" דפקתי...

"לך מפה!" צעקה אוקטביה כשראתה שזה אני צחוק

"טוק טוק טוק" המשכתי לדפוק על הדלת.

"לך מפה כלב מלוכלך!" צעקה אוקטביה צחוק

"דובשניה שלי! מאמי שלי! בונבוניירה שלי! חמודה שלי! סופגניה שלי! תפתחי!" Tongue החמאתי לה ולבסוף היא פתחה כי נמסה מלשוני המחמיאה צחוק

"כן אוינק אוינק טראמפ מה אתה רוצה?" שאלה אוקטביה בחשד אחרי שפתחה לי.

"סתם באתי לבדוק מה שלומך לפני הבחירות... את נראית ממש לחוצה מה דעתך להפיג קצת את המתח לפני היום הגורלי, זה טוב לבריאות דובשניה שלי" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה קריצה

אוקטביה קלינטון הסכימה איתי והגישה לי את ה JAPETZ שלה Tongue

התיישבתי על ברכיי, הורדתי את הטייץ והחוטיני שלה ואכלתי את חור התחת שלה בשקיקה! Star

אוקטביה לא נשארה חייבת והייתה חייבת להוציא קצת קיטור! היא התנפלה על טראמפ הקשיח ומצצה אותו בפראות במציצת הכריש המפורסמת שלה צחוק

ניצלתי את ההזמנות והצצתי בפוסטר שהיא הכינה צחוקקריצה

פשששש אז זה מה שהיא מבטיחה לבוחרים שלה... אין בעיה דובשניה אין בעיה בכלל Evil Smileקריצה

לבסוף אוקטביה קלינטון גירשה אותי בטענה שהיא צריכה לנוח ולהתכונן לבחירות. נו בטח אכלה את טראמפ הקשיח ועכשיו היא שבעה ולא צריכה אותי יותר... כלבה! כועסצחוק

רצתי מהר הביתה והכנתי את פוסטר הבחירות שלי בהשראת הפוסטר של אוקטביה קלינטון צחוק

חי חי חי אני כזה ממזר תחמן! מי יכול עליי? צחוקצחוקצחוק

היום הגדול הגיע ושנינו יצאנו לרחוב והנפנו את הפוסטרים שלנו צחוק

"מה??? אוינק אוינק טראמפ הפוסטר שלך ממש דומה לשלי!" כועס צעקה אוקטביה קלינטון אחרי שראתה אותי משוויץ עם הפוסטר צחוק

"מה פתאום חמודה, זה שלי מקורי בהשראת טראמפ הקשיח!" הסברתי לה וגיחכתי צחוק

"לא נכון! הכל דומה הסגנון אותו הדבר! העתקת ממני מנוול שכמוך!" צעקה אוקטביה קלינטון צחוק

הדקות עברו והרגע הגדול הגיע! הפעמון צלצל והכרוז הודיע שניצחתי! ניצחתי בבחירות! אובמה השופט הרים את ידי! הרגשתי שזכיתי באליפות העולם באיגרוף הווו יאהההה Tongueמוחא כפייהצחוק (חחח שרון הרימה את ידי כאילו ניצחתי בקרב איגרוף צחוק)

אוקטביה פופינס העצובה ברחה עם זנב בין הרגליים והלכה לבכות בדירת החדר שלה צחוק אני לעומת זאת הלכתי עם שומרי הראש שלי לבית הלבן! אני נשיא בייבי הוווווו יססססססס מוחא כפייה

"טראמפ קשיח בון בון שלי עשינו זאת!" צעקתי וליטפתי אותו צחוק

במסגרת החוקים החדשים שהכנסתי כנשיא המכהן אסרתי מכירת אלכוהול אחרי השעה 23:00.

בתור התחלה החלטתי לפקח על זה בעצמי ויצאתי לסיבוב בסופר השכונתי. ואת מי פגשתי שם? את אוקטביה קלינטון בכבודה ובעצמה! היא לקחה בקבוק וודקה ופתחה אותו! Shockedצחוק

נראה שהיא לקחה קשה את ההפסד בבחירות צחוק

"היי יקירתי אוקטביה פתחת בקבוק קנית!" אמרתי לה כמו מורה בבית ספר צחוק

"אין שום בעיה אוינק אוינק טראמפ! Tongue" צעקה בשמחה אוקטביה ולגמה מבקבוק הוודקה בדרכה לקופה צחוק

יום אחד צעדתי ברחוב וראיתי את אוקטביה קלינטון גורפת מים מדירת החדר שלה... נראה שיש לה שם הצפה מסכנה צחוק

"היי דובשניה צריכה עזרה?" שאלתי אותה.

"לא!" ענתה לי אוקטביה נחרצות.

המשכתי לעקוב אחריה כי מאוד אהבתי איך היא מזיזה את ה JAPETZ שלה צחוק

"אוף עשיתי הכל לבד כמו שפחה!" התלוננה לפתע אוקטביה...

"אין יותר שפחות ניקיון רק שפחות מין הוו כן תמצצי זונה שלי!" צעקתי והדבקתי אותה לטראמפ הקשיח שלי צחוק אחחח איזה מציצה נימפו קלינטון דפקה לי משהו משהו גררר גררר גררררר Evil Smile

אוקטביה תפסה בזין שלי וגררה אותי לדירת החדר שלה. היא הייתה חמה ומיוחמת והייתה זקוקה לירידה ודפיקה טובה! צחוק

היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה הסקסיות לרווחה מוחא כפייה זחלתי לעבר הפיזדה שלה כמו טיגריס חרמן ועשיתי שם BIG VICIOUS TRUMP עם לשוני השובבה צחוק

אוקטביה פופינס יצאה מגדרה וגנחה: "נהדר! זהו זה! אתה כוכב! אחלה! רואים שעבדת על זה! עבודה יפה! אתה גדול! ידעתי שאתה יכול! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה קריצה)" צחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייה "הייתי עצובה שהפסדתי בבחירות אבל עכשיו ניחמת אותי!" שמחה אוקטביה וליטפה את ראשי Star

אוקטביה קלינטון הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה. מאוד נהניתי להסניף וללקק את הפופקה הטעימה של גברת קלינטון! יש לה JAPETZ מדהים! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה התנפלה על טראמפ הקשיח שלי ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת ואכלה את הבייצלך הטראמפיות שלי בשקיקה! מוחא כפייה היא גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי הורדרד, ב VALASATII NOJKI שלי וב JAPETZ הטראמפי שלי! TongueStar

אוקטביה קלינטון שהייתה ממש SHLUHA חרמנית עלתה על טראמפ הקשיח וקיפצה עליו ברכיבה הפוכה חיוך גדול

"אוינק אוינק אני עכשיו ממלאת לוטו תן לי 6 מספרים!" צעקה אוקטביה צחוק

"איפה אחרי מספר אחד אני מעולף אבל איזה מספר בובה ואיי ואיי ואיי!" Cool השווצתי צחוק

אוקטביה הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של נשיא ושל אחת שכמעט נהייתה נשיאה צחוקקריצה אוקטביה גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה על טראמפ הקשיח מול המראה ושנינו התענגנו איך ה JAPETZ שלה קיפץ ומחא כפיים מוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את אוקטביה והקפצתי אותה בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! Star

קמנו, גבירתי הכמעט נשיאה נשענה על המדף והשחלתי את טראמפ הקשיח לפיזדה הרטובה שלה Evil Smile זיינתי אותה במרץ והפלקתי על ישבנה המקפץ! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בפיפקה! חיוך גדול

"מי שסובל מאימפוטנציה מקבל פרס נובל!" צעקתי ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"אל תגידי מילה פשוט תצמדי אליי!" לחשתי לאוקטביה וזה מה שהיא עשתה קריצה

התהפכנו והמשכתי לדפוק את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"IA HO4U TRAHNUT TEBIA!" צעקתי לה צחוק

""DA TRAHNI MENIA!" גנחה אוקטביה צחוק

זימברתי את אוקטביה עמוק וחזק בפיזדה והחלטתי לפנק אותה קצת אחרי שה JAPETZ הסקסי שלה הפסיד בבחירות לטראמפ הקשיח שלי צחוק

"מקבלת תלושי קניה..." צעקתי ודחפתי לאוקטביה תלושי קניה חיוך גדול

"סמסים עם מבצעים..." אמרתי וסימסתי לה מבצעים צחוק

"שוקולדים לחג!" צעקתי ונתתי לה בונבוניירות! Tongue

הבטתי באוקטביה וראיתי שהיא עשתה פרצוף עצוב לכל המתנות שלי :( :( :( צחוק

"מקבלת זין!" צעקתי ואוקטביה התחילה לצהול ולשמוח! :) Tongueחיוך גדולצחוק

"אני TRAHNU אותך אחרי זה תרצי לישון! תהיי באפיסת כוחות! תודיעי בבוקר בעבודה שאת מקוררת ולא יכולה להגיע!" צעקתי והתפוצצתי מצחוק צחוק אוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף! מוחא כפייה

הבחירות האלה עשו את אוקטביה ממש צמאה אז התנדבתי להרוות את צמאונה בזרע הטראמפי שלי! Tongue נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על טראמפ הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה ושיחקה עם אצבע בפופקה הטראמפית שלי צחוק ליקקתי את חור התחת הטעים שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה של אוקטביה בכמות נדירה של זרע טראמפי חם וטעים! Tongue מוחא כפייה אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק TRUMP" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarPigParty

הייתה זאת מערכת בחירות קשה אך היא הגיעה לסיומה ושנינו היינו צריכים לפרוק קצת מההורמונים שאגרנו צחוק אוקטביה קלינטון יקירתי הזיון הבא עליי בחדר הסגלגל! יש לנו אור ירוק להתפרע בבית הלבן! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

חי חי חי איך העתקתי ממך את פוסטר הבחירות שלך וזכיתי חה חה חה צחוקצחוקצחוקקריצה

טראמפ הקשיח שלי הכי ביצועיסט הוא יודע איך לפרק פיזדה רטובה ודורשת! Evil Smileצחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית שלי אין יותר שיפחות ניקיון רק שיפחות מין! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

718

גניקולוג אוינק אוינק מטפל בפיזדה המסריחה של אוקטביה פופינס במתן אורגזמה מעלפת וזימבור מעולה! Tongueצחוק

מר לוואל הוא בחור נחמד ולא מזיק. הוא גר במרתף מוזנח כי אין לו כיסף. אין לו תלונות ולא חסר לו דבר ברוך השם. אבל! מעליו גר שכן מר ג'ירפה, הוא מאצ'ו רציני! אין יום שהוא לא מזיין בדירתו, ממש דירת זיונים וזימה הוא עשה שם לעצמו צחוק

כל לילה באה למר ג'ירפה TZIPA כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JAPETZ סקסי וחצוף! שמה של הסלאט התורנית אוקטביה פופינס צחוק

פופינס ומר ג'ירפה מזדיינים שם כמו חולי נפש והמיטה קופצת ודופקת בקיר צחוק

אבל לפני שזה קורה פופינס יורדת למרתף ודופקת למר לוואל על הדלת צחוק

אני מר לוואל... Tongue

קמתי מתוך שינה והלכתי לראות מה פשר הדפיקות... הצצתי בעינית וראיתי שם את פופינס מקפצת כמו דלביובקה, מוציאה לי לשון ומנענעת את ה JAPETZ שלה צחוק

"היי דלביובקה מה את עושה? תפסיקי תיכף ומיד או שאני אצא אלייך ו ATSHLOPUYU TEBE JAPETZ!" צעקתי בעצבים כועסצחוק

פופינס צחקקה וברחה למר ג'ירפה. הם הזדיינו בפראות כל הלילה... המיטה קפצה, חרקה קריק קריק קריק ודפקה בקיר. היה לי לילה לבן צחוק

שרון עשתה רעשים של מיטה בזמן שעשיתי את עצמי ישן צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

למחרת פופינס שוב באה לזיון הלילי שלה עם מר ג'ירפה. אך לפני זה היא שוב קפצה למר לוואל ודפקה לו על הדלת צחוק

"היי פיזדה מסריחה כדאי לך להפסיק! אחרת אני יוצא אלייך והחורים שלך יהיו בסכנה!" Evil Smile צעקתי צחוק

פופינס לא הפסיקה והמשיכה להציק למר לוואל המסכן צחוק למר לוואל נמאס! כועס

פתחתי את הדלת, תפסתי את פופינס והכנסתי אותה בכוח למרתף שלי. הורדתי את הטייץ ואת ה TRUSIKI שלה, פתחתי את פלחי ישבנה לרווחה והדבקתי את לשוני לחור התחת הקטן והדורש שלה! Evil Smile אכלתי את ה JAPETZ שלה בשקיקה והוצאתי את כל זעמי עליו צחוק

הייתי שבע ומרוצה אחרי שאכלתי את ה JAPETZ של פופינס. אבל פופינס הייתה רעבה.

הצעתי לה ספגטי... פופינס קפצה משמחה! צחוק

קשרתי את הספגטי לזין שלי ופיתתי ככה את פופינס קריצה

היא התחילה לשאוב את הספגטי לפיה עד שהגיעה לזין שלי קריצה הזין שלי נשאב לפיה ביחד עם הספגטי צחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4487703%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

פופינס התלהבה מההפתעה הזקורה והקשיחה שנכנסה לפיה והיא התחילה למצוץ את הזין שלי במציצת כריש עצבנית! Tongueצחוק

היא כבר שכחה מהשכן מר ג'ירפה והחליטה לבלות את הלילה עם מר לוואל Star

היא התיישבה על המיטה בדוגי והזמינה אותי ללקק את הפיזדה שלה... ליקקתי ופופינס התחילה להגנב אבל אז הודעתי לה נחרצות: "TVOIA PIZDA VONIAET!" צחוקצחוקצחוק

"מהההההה? איזה חוצפן אתה!" כועס צעקה פופינס. הרמתי את פופינס מהמיטה, פתחתי את הדלת ובעטתי בישבנה. היא התעופפה מהמרתף שלי... סגרתי את הדלת ונשמתי לרווחה צחוק

פופינס הייתה מאוד עצובה והחליטה להזמין גניקולוג חיוך

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני גניקולוג. אני מומחה לפיזדות בכל מיני גדלים, צבעים וריחות! אין פיזדה שעוד לא נתקלתי בה ויש לי פתרון לכל השרמוטות שיש להן איזשהי בעיה בפיזדה Approveצחוק

"גניקולוג אוינק אוינק אני חייבת שתבוא! מישהו התלונן שהפיזדה שלי מסריחה! זה מקרה חירום!" Wacko צעקה פופינס כשהיא כולה נסערת צחוק

"באמת? אין שום בעיה TZIPA פופינס אני בא לחלץ את הפיזדה שלך מהסירחון!" צעקתי ומיהרתי לאוטו שלי צחוק

הגעתי לפופינס במהירות באוטו הגניקולוג שלי וכשפגשתי אותה נפלה לי הלסת ונהיה לי חור ב TRUSIKI צחוק

"ד"ר טוב שבאת! מישהו התלונן שה PIZDA שלי מסריחה!" סיפרה לי פופינס.

"מה הם מריחים שם? כבדהו וחשדהו! הפיזדה שלך מסריחה ממחסור אורגזמות... זה כדי למשוך את הזכר. עכשיו אני אתן לך אורגזמה מעולה וזימבור מעולה והפיזדה שלך תפסיק להסריח!" Cool הבטחתי לפופינס.

"לקקהו!!!" TongueTongueTongue צעקה פופינס ופתחה את רגליה לרווחה! צחוק

זחלתי על המיטה והדבקתי את לשוני לפיזדה של פופינס! איזה מזל שהאף שלי היה סתום... סתם סתם צחוק ליקקתי את הפיזדה הורודה שלה בשקיקה והיא התחילה לגנוח: "זה מתקדם יפה! זה גדול! הפעם עשית את זה! נפלא! פנטסטי! הצליח לך! שיחקת אותה בגדול! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה! קריצה).

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא הגיעה לאורגזמה מעלפת וגנחה: "אוינק אוינק עשית עבודה מדהימה בפיזדה זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייהStar

"העונג כולו שלי פופינס שמחתי לעזור לפיזדה שלך!" חיוך גדול הודעתי לה וליטפתי את הפיזדה שלה.

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. ליקקתי את חור התחת הטעים שלה ופופינס צעקה: "רימינגהו!!!" צחוקצחוקצחוק

פופינס החרמנית התנפלה על החזיריק הקשיח שלי ומצצה אותו במציצת פוליש מחרפנת! Tongue

היא גם התנפלה על ה KRUGLINKIE MALENKII YAICHKI שלי ושליקלקה אותם בעונג רב! מוחא כפייה

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי במרץ בגופי ובישבני הסקסי! איזה שובבה פופינס ואיזה ZUBKI יש לה חה חה חה צחוק

פופינס כבר טפטפה מהפיזדה אז היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו חיוך גדול

"זמברהו!!!" צעקתי והפלקתי על ישבנה של פופינס Tongue

"יש אחת שהיא שונה מאחרות יש לה JAPETZ חבל"ז! שתי עיניה מלוכסנות הכוכבת של הסרט! ואני משחיל אותה לה לה לה לה!" שרתי בשמחה צחוק

"דיו דיו ד"ר אוינק זמברהו אותי כהוגן!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של גניקולוג חרמן ו TZIPA רטובה! אוייי וכמה שזה היה נפלא! Tongueצחוק

"לא לא לא מחפשת תירוצים, בשכונה כולם יודעים אני נימפומנית!" שרה פופינס צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו התענגנו איך ה JAPETZ שלה קיפץ ומחא כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"לא אכפת לי מה כולם אומרים! האף שלי בעננים! רק רוצה זין בחורים!" שרה פופינס צחוק

קמנו ופופינס נשענה על האופניים. השחלתי את ה JESKAIA SVINKA שלי בפיזדה שלה וזימברתי אותה מכל הלב והזין צחוק

"היא מכורה לזין אני קולט, רוצה את החזיריק הקשיח שלי! ואני מתהפנט לא שולט זה קצת פסיכי! בד"כ עם כל אחת אחרת אני פיקי! אבל יש לה טירוף בעיניים! בגוף הילדה הזאת פרח אני רוצה צוף!" שרתי, פירקתי לפופינס את הכוס וסטרתי על ישבנה Evil Smile

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקרוע לה ת'פיזדה! Star

"תן לי את החזיריק שלך אני רוצה לחגוג איתו!" גנחה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן! מוחא כפייה

"תקרעהו את הפיזדה שלי!!!" צעקה פופינס Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני!!! Evil Smile

קרעתי וזימברתי לפופינס את הפיזדה והיא צעקה: "תקרעהו! זמברהו!" צחוקצחוקצחוק

"כי בא לי אותה, היא יודעת כמה בא לי אותה! אני עוד שניה מתפוצץ הווו יאההה!" שרתי צחוק

פופינס נהייתה רעבה וביקשה שאתן לה את הזרע שלי קריצה

"את רוצה את הזרע שלי? בואי תעשי לי מצצהו!" צעקתי צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על חזיריק הקשיח ודחפה אצבע לחור התחת המתוק שלי Embarrassed אכלתי את חור התחת שלה ונפעמתי מיופיו וטעמו המשגע Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים מילאתי את פיה המתוק של פופינס בזרע החם והטרי שלי. פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק רימינגהו!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigParty

היה טיפול מאוד מוצלח וזיון מעלף! הפיזדה של פופינס שוב מריחה נפלא אחרי האורגזמה שהענקתי לה וזימבורים שנתתי בה! Evil Smileצחוק אז שרמוטות יקרות אם גם אתן סובלות מפיזדות מסריחות תתקשרו אליי עוד היום ותזכו לטיפול נפלא של ליקקהו! רימינגהו! מצצהו! תקרעהו! וזמברהו! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים!!! TongueTongueTongue

אז מה סקסית חגגת טוב עם החזיריק שלי? צחוקקריצה

הוא עשה לך תקרעהו וזמברהו בפיזדה הוווווו יסססססססס!!! צחוקצחוקצחוק

פי ולשוני השובבה עשו לך לקקהו ורימינגהו! צחוקצחוקצחוק

ו ROTIK שלך עשה לי מצצהו נפלא!!! Tongueצחוקמוחא כפייה

אז מה הם מריחים שם סקסית? כבדהו וחשדהו! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

720

אוינק אוינק שוטף הכלים החרמן מנסה לדפוק את אוקטביה פופינס הפצצה
וכמעט אוכל בתחת מהבנק הזועם!
כועסצחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני שוטף כלים מקצועי! אל תצחקו שטיפת כלים זאת אומנות! בנוסף להברקת צלחות וכוסות אני מבריק גם את חזיריק הקשיח בכל פעם שאני יוצא לצייד! ולמה? כי אני יודע ויכול! Cool

יום אחד שטפתי כלים והתחשק לי קפה! איפה שרחצתי כלים אין קפה, אז החלטתי לקפוץ לבית קפה קטן וחביב ו PAPIT TAM KAFEIKU צחוק

ניגשתי לדלפק ששם עמדה עובדת מלוכסנת...

"קפה ומאפה?" חיוך גדול שאלה העובדת בחביבות.

"קפה וסתמי כבר ת'פה!" צחוק עניתי לה כי לא היה לי כוח לזיוני השכל שלה! רק רציתי לשתות קפה. מאיפה היא הפליצה את המאפה הזה? כועסצחוק

העובדת הביטה לעברי בבוז והתחילה להכין את הקפה שלי. לקחתי את כוס הקפה והתיישבתי ליד השולחן. לגמתי מהקפה וחייכתי להנאתי חיוך גדול לפתע קלטתי את העובדת המלוכסנת... היא יצאה מהדלפק והתחילה לנקות את השולחנות. פאק מי איזה JAPETZ פצצה יש לה! Tongue

"איזה מאפה אמרת יש חמודה?" שאלתי אותה והפלקתי לה על הטוסיק! Evil Smile

"תתבייש לך!" צעקה העובדת והחטיפה לי סטירה צחוק

"קודם אומר לי סתמי ת'פה עכשיו מפליק לי בישבן! אתה חוצפן מארץ החוצפנים!" צעקה העובדת בעצבים צחוק שמתי לב שעל התג שלה כתוב "אוקטביה פופינס".

"אל תכעסי פופינס הנה קבלי ורד!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות והסתובבתי אליה עם ישבני. בפופקה שלי היה ורד יפהייפה!" Tongueמוחא כפייהצחוק

"פשששש ואללה אוינק אוינק הפתעת אותי!" צעקה בהתלהבות פופינס ושלפה את הורד מהתחת שלי צחוקצחוקצחוק

"הורד מאוד יפה והטוסיק שלך מאוד חמוד אבל עדיין לא התרשמתי" הודיעה לי פופינס צחוק

"אין שום בעיה מלוכסנת שלי... אני מזמין אותך אליי למגדלי YOO בפרארי שלי!" Tongue אמרתי לפופינס וחיוכה התרחב קריצה

"פשש התרשמתי!" Star הודיעה לי פופינס והתחככה בי עם הפיזדה שלה מרוב אושר צחוק

כמובן שאין לי שום דירה במגדלי YOO ובטח שלא פרארי צחוק הודעתי לפופינס שאני קופץ שניה לשירותים קריצה

"שלום אני רוצה לרכוש דירה במגדלי YOO!" ביקשתי מהפקידה שענתה לי לטלפון.

"אין שום בעיה העיסקה בוצעה!" אמרה לי הפקידה ועידכנה אותי במספר הדירה חיוך

סגרתי את הטלפון ועשיתי שריר למראה! יש לי דירה במגדלי YOO יאאההווווווו!!! Tongueמוחא כפייה

"מה זה יש לנו פה כריש נדל"ן?" שאלה שאל אותי לפתע הבנק (שרון הייתה הבנק והופיעה לפתע מאחוריי ליד האוזן שלי חחחחח צחוקצחוקצחוקצחוק)... פאק מה הוא עושה פה? Shocked שאלתי את עצמי וברחתי ממנו לפני שהוא מבטל לי את העיסקה צחוק

מתא השירותים השני התקשרתי לחברת פרארי...

"שלום אני רוצה להזמין פרארי!" Tongue ביקשתי מחברת פרארי והם נענו לבקשתי ושלחו לי את הפרארי לבית הקפה.

"תראו תראו ראה JAPETZ סקסי וירד מהפסים לגמרי הילד!" גער בי הבנק אחרי שעשיתי את העיסקה על הפרארי צחוק

סטרתי על ישבנו של הבנק והברחתי אותו מבית הקפה! Approve בנק מזויין מפריע לי להשיג זיון! צחוק

תפסתי את פופינס ביד והכנסתי אותה במהירות לפרארי שלי לפני שהבנק חוזר צחוק

נתתי גז וכל הנסיעה מזמזתי את פופינס שלא הייתה ממש מרוצה מהעניין... נו מה היא משחקת את עצמה בתולה שמרנית עכשיו? צחוק

עלינו לדירתי החדשה ולשנינו נפלה הלסת צחוק הדירה הייתה מיליון דולר! מוחא כפייה

השענתי את פופינס על השייש הנוצץ והתחלתי לאכול את הפופקה הטעימה שלה! Tongue אחחח הטעם משגע אין דברים כאלה! מוחא כפייה אף אחת לא תוכל לסרב לשוגר דאדי כמוני צחוקקריצה

"פופינס תגעי בבליטה שלי בתחתונים!" Tongue ביקשתי מפופינס אחרי שהיא הסתובבה אליי.

"פשששש אכן בליטה מרשימה!" Star צעקה פופינס וליטפה את הבליטה קריצה

פופינס שלפה את חזיריק הקשיח מהתחתונים והתחילה למצוץ אותו במציצת כריש עצבנית! מוחא כפייה

פופינס מוצצת אליפות היא ללא ספק יודעת את העבודה! מצצה לכמה לקוחות של בית קפה השובבה? צחוק

השענתי את פופינס שוב על השייש והמשכתי לאכול את הפופקה שלה חיוך גדול

"אוינק אוינק אתה עדיין פה? צא מהפופקה של פופינס! לא מגיע לך להיות שם אחרי כל הכסף שבזבזת!" צעק עליי הבנק ומשך אותי מהפופקה של פופינס מבולבלצחוק

"בנק בבקשה אני רוצה לאכול פופקה!" צעקתי בהיסטריה צחוק

"הנה משהו שתוכל לאכול כל היום! בשבילו מסטיק גויאבה!" צעק הבנק ונתן לי מסטיק גויאבה צחוק

העפתי את הבנק מדירתי החדשה והנוצצת וחתרתי לסקס עם פופינס Evil Smile

"אוינק אוינק אני עוד לא מוכנה אנחנו לא ממש מכירים" התלוננה פופינס ובלמה את הניסיונות שלי לשקש צחוק

"שלום אני רוצה להזמין טבעת עם יהלום!" אמרתי בטלפון אחרי שהתקשרתי לחנות יהלומים... כשפופינס שמעה את זה עיניה זרחו משמחה והכוס שלה התחיל להרטיב צחוק

"מי זה המיליונר הזה? מי?" Pig שאל הבנק שלפתע הופיע במיטה שלנו צחוק

"עוד פעם אתה? בנק לך מפה אל תפריע!" כועס צעקתי בעצבים והעפתי אותו מהמיטה צחוק

השליח הגיע והביא את טבעת היהלום. התלבשתי על האצבע של פופינס את טבעת היהלום והיא מיד פתחה רגליים צחוק המממ פופינס פופינס צחוקקריצה

זחלתי בין רגליה לעבר הכוס הורדרד שלה והתחלתי לרדת לה בשקיקה חיוך גדול

פופינס השתוללה וגנחה: "עבודה טובה! כל הכבוד! אתה צודק! תענוג לעבוד איתך! הספקת הרבה היום! (ליקקתי גם פיפקה וגם פופקה! קריצה)" צחוקמוחא כפייה

אחרי כמה דקות מדהימות שבהן עשיתי עם הפיזדה של פופינס אהבה, היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! עשית את זה מצוין! כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייה

אחרי שעשיתי לפופינס כזה נעים בפיזדה היא זרמה איתי קצת והסכימה לעשות לי מציצה! Tongue היא הפכה אותי על הגב, התיישבה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח! Star היא עשתה לו מציצת פוליש נפלאה ושליקלקה את הבייצלך הרכים שלי מוחא כפייה

ליקקתי את חור התחת הטעים שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח! Party

פופינס חשפה לפתע את שיניה החדות ונשכה אותי כמו פיזדה מטורפת בגופי ובישבני הסקסי Tongue

"פופינס בואי תעלי על חזיריק הקשיח שלי!" אמרתי לה וליטפתי את הפיזדה שלה חיוך גדול

"אני לא יודעת אוינק אוינק, אני לא חושבת שאנחנו צריכים להתקדם כ"כ מהר" אמרה לי פופינס ונתנה לי ואאחד ברקס! צחוק

"שלום אני רוצה להזמין חופשה מפנקת בפריז!" ביקשתי מהפקידה אחרי שהתקשרתי לסוכנות חופשות מפנקות צחוק

"כמובן אדוני המטוס כבר בדרך אלייך!" הודיעה לי הפקידה וברקע יכולתי לשמוע את המטוס צחוק

"ואווו ממש נסחפת יא מעפן יאללה שטוף כלים לך לך!" צעק הבנק שלפתע הופיע במיטה שלנו Shockedצחוק

"בנק אני מזמין אותך לדו קרב!" צעקתי והוצאתי 2 חרבות סיף צחוק

לקחתי חרב אחת והבנק טפס את החרב השניה. נלחמתי בבנק בגבורה תוך כדי שהוא ישב עם ישבנו על פניי ועשה כמה מהלכים מלוכלכים! (חחח סקסית צחוקקריצה) לא נבהלתי מהמהלכים המלוכלכים וניצחתי את הבנק בגבורה בדו קרב! Cool (חחח נלחמנו זה בזו עם חרבות הסיף מנייר בזמן ששרון יושבת עם ישבנה על פניי צחוק).

"זהו דלביוב אל תפריע לזיין!" צעקתי על הבנק אחרי שדקרתי אותו עם חרב הסיף האימתנית שלי והעפתי אותו מהמיטה צחוק

"יאהההווווו אנחנו טסים לפריז!!!" צעקנו אני ופופינס כמו חולי נפש צחוק

הגענו לפריז, רצנו לבית מלון 5 כוכבים ונשפכנו על המיטה! Tongue

פופינס קרעה ממני את הבגדים והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי. יששש סוף סוף התגברתי על כל המכשולים! צחוק

"השמש מעליה היא לא מסתכלת לצדדים!" שרתי בשמחה צחוק

"השמש זורחת לי מהכוס! תשים משקפי שמש אוינק אוינק שלא תסתנוור!" שרה פופינס צחוק

"כל אחד יודע זה הזמן שלי לעשות חיים!" שרה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב ומפתיע וזה היה מטורף! צחוק

פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ואכלה לי את ה USHKA ואת ה SHEIKU שלי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול הקפצתי את פופינס באוויר על חזיריק הקשיח וראינו במראה איך הטוסיק שלה מקפץ ומוחא כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבנו על הכורסה והמשכתי לזיין את פופינס בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

קמנו ופופינס מיד נשענה על המדף. השחלתי זין גדול וקשיח לפיזדה שלה וקרעתי לה ת'צורה! Evil Smile

"לא כדאי לך לנסות ואללה אין מה לעשות היא מכורה לזין!" שרתי והפלקתי לפופינס על הפופקה צחוק

פופינס נשענה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקרוע לה ת'פיזדה! מוחא כפייה

"כדאי לך לנסות רק אם אתה מוכן לספק לי זיון מעולה!" שרה פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות! מוחא כפייה

"גם אם תשים קרם הגנה היא שורפת בשניה תביט עליה ואתה מכור אליה לנצח!" שרתי לפופינס והרגשתי איך הזין שלי נשרף אצלה בכוס צחוק

"חריפה כמו דג מרוקאי! נראית לא מפה! היא אולי מהוואי קורא לה לבוא היא צועקת לי!" שרתי לפופינס צחוק

"די!" צעקה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"מדברת אנגלית!" צעקתי Tongue

"YES FUCK ME HARD!" Tongue גנחה פופינס צחוק

פירקתי לפופינס את הפיזדה והיא השתוללה! מוחא כפייה

"ואלק מתה עליי!" השווצתי צחוק

"ביי!" צעקה פופינס צחוק

"אני זוכר איך נפגשנו ברחוב הלב שלי נמס, הזין שלי התחרפן, הרגשתי כ"כ מיוחם!" שרתי ותופפתי לפופינס על ה JAPETZ! Tongue

"מהבוקר עד הלילה אני עושה רק מה שבא לי ואותו סיפור מתחיל מהתחלה לה לה לה!" שרה פופינס וצהלה משמחה צחוק

בשלב הזה פופינס הייתה כבר ממש צמאה לזרע שלי אז היא ביקשה לשתות את הזרע החם והטעים שלי לפני שהבנק יקום לתחיה ויפריע לי לעשות זאת צחוק

הבטחתי לפופינס שאני אעשה לה קפה הפוך עם לב מהשפיך שלי הווו יסססססססססססס Tongueצחוקקריצה

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא התנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה ושיחקה בו זמנית בחור הטוסיק הקטן והשובב שלי Embarrassed

ליקקתי את חור התחת של פופינס ברעב גדול ונדהמתי מיופיו המשגע! Tongue

אחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב של פופינס בכמות מדהימה של זרע חם! היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק חירפלוץ!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueStarחיוך גדול

חברים יקרים עשיתי זאת! זיינתי את פופינס המלוכסנת והקשה להשגה שעובדת בבית הקפה Tongue וזאת ההוכחה ש MONEY CAN BUY ALL! צחוקצחוקצחוקקריצה

עכשיו הגיע הזמן להחזיר לבנק את החובות לפני שהוא מזמבר אותי בתחת למה הוא ממש חם עליי לאחרונה צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקק!!! צחוקצחוקצחוק

חירפלוץ שלך ושפיך שלי זה הקפה המושלם!!! צחוקצחוקצחוק

הכוס המלוכסן שלך זה ללא ספק הכוס הכי קשה להשגה צחוקצחוקצחוק

מסתבר שגם שוטף כלים יכול לדפוק את מלכת הכיתה אם יש לו כיסף וזין גדול וקשיח צחוקצחוקצחוק

סקסית את מלכת הליכסון שלי! TongueStar

תודה על הורד סקסית שלי היה מאוד טעים! TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”