כ חדשה בתחום התמיכה מקריית אתא - סקס אדיר

חדשה בתחום התמיכה מקריית אתא

1
אחת בשם מירב-מירי, לטענתה בת 35, מרחוב המכבים בקריית אתא . היא אומרת שיש לה 2 ילדים. פתחה לי את הדלת עם חזיה ותחתון. רציתי לשכב איתה בלי קונדום, אבל היא לא הסכימה כי אסור לה לקחת גלולות למניעת הריון. רזה, חזה אם אני לא טועה כמעט קטן. לקחה לי 250 ₪ ( הנחה מ- 300 ), הפגישה עצמה נערכה כ- 45 דקות, איתה איבדתי את הבתולין. זה היה לפני כמעט חודש. התכתבתי איתה ערב לפני בצ'אט תפוז או וואלה לפני המפגש והיא ממש הנחתה אותי איך להגיע אליה הביתה. מדברת איתך גם על החיים והכל. כלומר כל האקט היה עם קונדום. אבל גם נתתי בה מין אוראלי חשוף. אני מקווה שלא חטפתי ממנה מחלות. מישהו היה אצלה ? מישהו היה איתה במגע חשוף ללא קונדום ? מישהו יודע אם יש לה מחלות ? תרצו לברר עבורי ? אתם רוצים שאתן לכם את מספר הפלאפון שלה ?

5
אה...... בהחלט מרגיע!!!!!!
אחי לא רוצה לבאס או להכניס לפאניקה אבל כדי להדבק במחלות מין מספיקה שניה אחת.... רק עצם המגע... אז תעשה לבד את החישוב של כמה שניות יש בשנה.
ולגבי הקונדום... אל תוותר לעולם !!!!!!!!
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

8
[QUOTE=ללא שם 29]תאמין לי שאני הגעתי אליה נקי מהסיבה הפשוטה שזו הייתה הפעם הראשונה שלי איתה - עם נשים. נשבע לך בחיים שלי.
וחוץ מזה מי שרוצה לדעת עוד עליה אז היא נורא אוהבת לשתות קולה ( נתנה לי קולה ) ויש לה איבר מין צר.
[/QUOTE]

אתה עוד לא יודע שקולה הוא חומר מחטא ? כמו חומצת מלח רק יותר טעים

באימש'ך בן כמה אתה?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”