כ דחוף ! מארחת לעיתים רחוקות בחיפה - סקס אדיר

דחוף ! מארחת לעיתים רחוקות בחיפה

1
נכנסתי פה כדי לדעת אפילו אם אני בסכנת חיים.
הייתי אצלה לפני כחודש, קוראים לה ליטל-טלי מרחוב ארלוזורוב בחיפה. היא מרוקאית שחומה בת 28, מלאה. היא נתנה לי לחדור אליה ללא קונדום תמורת 150 ₪. ( עשתה לי הנחה מ- 200 ). היא אמרה לי 100 פעם לפני האקט וגם אחריו שאין לה מחלות. כל האירוע לקח רק 10 דקות, החדירה עצמה כ-חצי דקה, גמרתי לה אפילו כמה פעמים בתוך הפות אם אני לא טועה. התחלתי להתכתב איתה בצ'אט וואלה כמעט שנה קודם לכן, בהתחלה היא לא רצתה ממני כסף אבל לא יכולתי לבוא ורק אחר כך היא דרשה כסף. היא אומרת שהיא גרה עם חבר שלה שקוראים ------ ( ההורים שלי טוענים שזה בטח הסרסור שלה ). אגב, זו הייתה הפעם הראשונה שלי בלי קונדום. האם מישהו היה אצלה ? האם עוד מישהו עשה איתה משהו ללא קונדום ? אני כרגע עובר בדיקות למחלות מין בגלל המין איתה, אני מקווה שאין לי HIV ממנה. מישהו יכול אפילו לעשות לי טובה ולברר אם יש לה מחלות ? אתם רוצים שאתן לכם את מספר הפלאפון שלה ?

3
לא נראה לי שמי שיחדור לה בלי קונדום יפחד שהיא תכנס להריון אלא יפחד מהמחלות שהיא יכולה לקבל
לא עושים סקס עם זונה או סטוץ בלי קונדום,רק עם בת זוג אחרי ששניכם נבדקתם
בעיקרון מסקס חד פעמי וקצר לגבר אין הרבה סיכויים להידבק בHIV אבל עדיין יש סיכוי כמובן
ואין מה להקשיב לזונה שאומרת לך שאין לה מחלות,דווקא מי שמסכימה זה אמור להגביר את החשד שלך כי
אם יש לה HIV אין לה כבר מה להפסיד ועל הדרך תגמור תוך שניה ותעוף

5
ללא שם קודם כל תירגע הסיכויי לחטוף hiv מאוד נמוך גם אם יש לה אבל יש עוד מחלות אני לעולם לא הייתי מוכן לזיין נערה עובדת ללא אמצעי מניעה למרות שקיבלתי הרבה הצעות לאורך השנים וממש ברחתי במקרה שלך היה יותר מפחיד אותי שהכנסתי אותה להריון אגב לפי מה שאתה אומר ה בחורה לא עובדת בזנות למרות שלקבל כסף זאת זנות אבל מה שהיא עושה זה לא עם עשרות פרטנרים ביום תשמור על עצמך ולעולם לא להתפתות ללא קונדום תבדק ותרגע והכל יהיה טוב בברכת המשך זיונים ....

8
תחילה מחמאות ללוחש לפותים העלית חיוך על פני

לגבי החבר החדש ההזוי חייב לומר שלנו
יש לי 2 השארות או שזה מישהו שבודק כמה אנשים מזיינים זונות ללא כובעון (פחות סביר)
או שזה ילד בן 16 שיש לו אובססיה לזיון ללא קונדום (יותר סביר)

שימו לב הבן אדם עם 13 הודעות וכולן עוסקות במין ללא קונדום ותגובות של ילד
מה שחיזק את הערכה הזו זה המשפט "ההורים שלי טוענים שזה הסרסור שלה"
מה אתה מדבר עם ההורים שלך על כל זונה שאתה הולך אליה?

יש גם אפשרות שלישית אבל אותה אשמור לעצמי כי לא רוצה לפגוע בו

בכל מקרה אני כותב כל זה לא רק מסיבה אחת
מפריע לי שהוא גם מנסה לשכנע פה אנשים לקיים יחסי מין ללא קונדום עם נערות לווי
ועל זה הייתי רוצה שאחד מותיקי הפורוםשאד או אדמין יגיד את דברו
או יחסום הודעות כאלו

9
אני לא מנסה לשכנע אף אחד לשכב עם נערות ליווי ללא קונדום... רק הבאתי את הדעה שלי שאין מה לפחד מנערות ליווי ללא קונדום בעיקר לא מאלה היוקרתיות, דרך אגב, כי סטטיסטית רק ל- 8 אחוז מנערות הליווי בעולם יש HIV וגם קראתי באתרי אינטרנט למיניהם שהן נוהגות להיבדק אחת לתקופה בקופת חולים ובגלל שהן בקבוצות סיכון גבוה להידבק בHIV אז הן גם בדרך כלל רובן גם לוקחות כדורים למניעת HIV... ודרך אגב הסיכוי שלך לגמור הרבה יותר מהר הוא הרבה יותר גבוה כשאתה בלי קונדום מאשר עם קונדום ולכן הן לא יסרבו לזה כל כך מהר אבל כבר תייגת אותי כסוטה אז מה זה חשוב...

ועכשיו קצת על עצמי...
אני בן 29 וגר עם ההורים עדיין יש לי תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה, הפרעת תקשורת ) אז לא פלא שהם ירצו לגונן עליי יותר מאשר אם הייתי בחור רגיל
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”