כ אינה מקומית מהאתר הלבן - סקס אדיר

אינה מקומית מהאתר הלבן

1
לאחר שוטטות קצרה באתר הלבן נתקלתי באינה
היא מפרסמת שם את מספר הטלפון שלה בכתב רוסי מה שבאמת הותיר בי רושם שהיא מקומית פרטית ולא תיירת מיובאת.
התפריט:
שעה ב600
שעתיים ב800
ו3 ב1000
נפגשנו אצלה בדירה בראשון, לאחר תקרית מעט מביכה עם זקנה מהבניין שביקשה עזרה עם השקיות אבל חפיף:)

התמונות ששלחה אמיתית, פנים נאות, השפעת הזמן אט אט החלה (בת 38) חזה קטן מעט נפול, תחת מדהים, בחורה רזה בסך הכל, (פינת הרב: לא שמתי לב למשהו חריג בשיניים).

אז מבחינת הביצועים כללנו גם אנאלי שהיה די משובח, אפילו הוציאה מגירה בחדר דילדו בשביל חדירה כפולה ( צרחה כמו מטורפת)
אפילו היה ניסיון כמעט מוצלח לפיסטינג, הבחורה באמת חולת נפש..
גמירות על הפנים, על החור תחת הפתוח לרווחה, הכל מתקבל בכיף.

יתרונות נוספים:
אוהבת סקס חזק בסך הכל, זורמת להכל בערך
בר אלכוהול חופשי בביתה

חסרונות:
כמעט לא תראו אותה בלי סיגריה בפה כבר די נחנקתי בחדר בשלב מסויים וביקשתי שתעשה במרפסת (בדרך כלל לא מפריע לי אבל היא פשוט הגזימה)
חניה מצאתי באמת בפקס
די מזיינת בשכל, קצת יצאתי ממנה עם כאב ראש (מצד שני אולי זה גם חימם אותי להיות יותר קשוח בסקס;) )

בגדול ביקשה לא לפרסם מעבר למה שפרסמה באתר הלבן, אך ותיקי הפורום שיהיו מעוניינים לדגום יקבלו מספר בפרטי

אינה מקומית מהאתר הלבן

6
הייתי אתמול בערב אצל הגברת 600 שקל נזרקו לפח פשוט גועל נפש אשה לא נקיה בית מסריח מגעילה ברמות לא מגולחת שיניים במצב גרוע לא נורמלית לא להתקרב ברחתי אחרי רבע וגם נתתי לה למצוץ רק עם גומי אבל כנראה אנחנו הלקוחות הם הבעיה איף היא מרשה לעצמה לגבות סכום כזה אבל כנראה החיפוש אחרי ריגוש חדש משבשות את שיקול הדעת הגועל נפש הזאת גרמה לי להרהר על כל נושא סקס בתשלום יום טוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”